δολοφονησαν τον πατερα μου.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Junior Member
    Quote Originally Posted by ταλαίπωρος View Post
    Αυτό είναι το βάσανο ! Ο χρόνος , ο τρόπος ,το ξάφνιασμα.Δυστυχώς το βέλος του χρόνου θερμοδυναμικά ακόμα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.Είναι ένα τρομερό και δυσβάσταχτο γεγονός που σου συνέβη ! Πλέον τώρα πρέπει να προχωρήσεις.Όλοι μας θα χάσουμε τους γονείς μας.Πρέπει να βρούμε δύναμη να προχωρήσουμε.Ίσως τα πράγματα θα ήταν φοβερά πολύ καλύτερα αν τον είχες.Κι εγώ θα ήθελα να είχα χρήματα ή να είχα κάποιους που έχασα.Δεν γίνεται.Πορευόμεθα ανάλογα.Σίγουρα ουδείς δεν μπορεί να σε καταλάβει αν δεν έχει περάσει κάτι παρόμοιο.Αυτό όμως συμβαίνει σε όλους μας στη ζωή.Όλοι μας είμαστε μόνοι μας στα προβλήματα μας.Μικρά ή μεγάλα.Δώσε χρόνο στον ευαυτό σου να επανέλθει σιγά σιγά.Το γεγονός σίγουρα είναι δυσβάστακτο ! Σιγά σιγά πρέπει να το σηκώσεις.Είναι ο προσωπικός σταυρός που θα σου αποφέρει μεγάλη γαλήνη αν τον σηκώσεις και πορευθείς στο τέλος.Όλοι μας έχουμε ένα προσωπικό Γολγοθά.Όπως νοιώθεις τώρα εσύ νοιώθουν εκατομμύρια άνθρωποι.Αυτοί όλοι από κάπου παίρνουν κουράγιο.Από το Θεό ? Από έναν άλλον ? Δεν ξέρω.Να σκέπτεσαι πάντα ότι ο Θεός είναι μεγάλος.Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Ότι χάνουμε εδώ το κερδίζουμε ή λίγο πιο μετά ή στην επομένη ζωή.
    Πραγματικα τα λογια σου με παρηγορουν,με κανουν να αισθανομαι πολυ καλυτερα και σε ευχαριστώ παρα πολυ..Εχεις δικιο σε ο,τι εχεις πει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by andriannak View Post
    Νομίζω πως αναφερεσαι στο περιστατικο του πατερα μου..εκεινος ηταν,θα γεννιοταν το τριτο μου αδερφακι εκεινη την ημέρα. Ειχε γυρισει απο επαγγελματικο ταξιδι γιαυτον ακριβως τον λογο..Αυτο συνεβει τον Μαιο του 11...
    Δεν το πιστεύω.........δεν ήξερα ότι είχε μεγάλο παιδί...πόσο χρονών είσαι κούκλα μου;

Junior Member
    Ναι..Ειμαι 19 χρονών..

Senior Member
    Quote Originally Posted by andriannak View Post
    Ναι..Ειμαι 19 χρονών..
    Η μητέρα σου,πως το αντιμετωπίζει;

Junior Member
    Ειναι πολυ δυσκολο για εκεινη..Αλλα ειναι πολυ δυνατη..Μας φροντιζει και πλεον μας συντηρει μονη της..

Senior Member
    Ανδριάννα,το θέμα είναι από τη φύση του σκληρό και απάνθρωπο...αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να κολλήσει η ζωή σας...!
    Η μητέρα σου πρέπει να είναι πολύ δυνατή γτ αλλιώς θα καταρρεύσει το σπίτι...ακολούθησε την ίδια πορεία με εκείνη και δίνε της κουράγιο..η μία να έχει την άλλη,απ'όσο καταλαβαινω είσαι και η μεγαλύτερη....αν πιστεύεις στον Θεό,πήγανε να μιλήσεις σε κάποιον εξομολόγο,θα νιώσεις αμέσως πολύ καλύτερα.!
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι και μην το βάζεις κάτω!

Ανδριάννα φοιτήτρια είσαι ή εργάζεσαι ? Αντιμετωπίζετε προβλήματα οικογενειακά ή οικονομικά μετά το θάνατο του πατέρα σου ? Αν θες απαντάς.Διότι ένα ξαδερφάκι μου που έχασε στην ίδια ηλικία τον πατέρα του από καρκίνο βέβαια ουσιαστικώς μετά το θάνατο του είναι σε μάυρα χάλια και ψυχολογικά και οικονομικά.Βέβαια κάπως τώρα τελευταία έχει ορθοπωδήσει αλλά όχι κάτι σημαντικό.Το στηρίζουμε όσο μπορούμε εμείς.

andriannak ειναι λογικο να νιωθεις ετσι.Αναγκαστηκες να μεγαλωσεις νωριτερα απο οτι επρεπε...κ μαλιστα με πολυ βιαιο τροπο..
    Αργα αργα να κανεις σταθερα βηματα..ενα βημα την φορα.
    Ειναι πολυ μεγαλο βουνο αυτο που ανεβαινεις αλλα η καθοδος θα σε βρει πιο ωριμη,πιο δυνατη,πιο σοφη.
    Κουραγιο κ δυναμη.Θα τα καραφερεις.

Senior Member
    Να πιστέψεις στο Θεό ! Αυτό που σου έτυχε ήταν ένα σημάδι κλήσεως σου από τον Θεό ! Μία δοκιμασία περνάς.Σε κάθε δοκιμασία που μας υποβάλει όπως λέει το Ευαγγέλιο μαζί με το πρόβλημα μας δείχνει και τη λύση.Ποτέ δε μας βάζεις κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούμε να σηκώσουμε.Θα δεις ότι σε λίγο καιρό θα βρεις τη λύση στο πρόβλημα σου τυχαία.Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν για αυτό νομίζεις ότι ζει.Πεθαίνουμε σαρκικώς.Τίποτα όμως δεν μπορεί να μας σκοτώσει ως οντότητες ψυχικές με την έννοια της ψυχής τη θρησκευτική όχι την ιατρική.Ζούμε αιωνίως.Το λέει και η κβαντική φυσική βιβλίο δόκτορος Πισσάνου.Αναμένουμε τη μέρα της Αναστάσεως μας.Πάρε να μελετάς λίγο λίγο την Καινή Διαθήκη.Μία ώρα την ημέρα να δεις τι απαντήσεις θα βρεις.Σιγά σιγά δώσε χρόνο στον εαυτό σου.Να σκέπτεσαι ότι και ο πατέρας σου θα ήθελε να μην στεναχωριέσαι.Εγώ πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι σε παρακολουθεί από ψηλά ή από χαμηλά ή από άλλη διάσταση τέλοσπαντων.Ο τετραδιάστατος κόσμος είναι αυταπάτη.
    Τιτο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Κοπέλα μου, συλλυπητήρια. Μόνο ο χρόνος. Τα γνωστά κλισέ μπορούμε να σου πούμε, και πάλι εσύ το βιώνεις, εσύ είσαι μέσα του.
    Το πένθος έχει στάδια. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, η λύπη σου είναι λογικό να υπάρχει, έχασες κάτι σημαντικό για σένα. Εύχομαι να μπορέσετε
    και συ και η μητέρα σου να σταθείτε στα πόδια σας, έχετε η μία την άλλη, αυτό είναι σημαντικό! Να σε ρωτήσω αν επιτρέπεις,
    η μητέρα σου πως είναι, έχετε κάποια βαθύτερη επικοινωνία, εκείνη τον εκδηλώνει τον πόνο, τη θλίψη της, ή έχει κι αυτή
    απομονωθεί στον κόσμο της?
    Last edited by Aeon; 30-01-2014 at 15:16.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Τι του λες του κοριτσιού ρε φίλος? Ό,τι νάναι διαβάζουμε δω μέσα! Σου λέει σκοτώσανε τον πατέρα της ρε! το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Κοπέλα μου, συλλυπητήρια. Μόνο ο χρόνος. Τα γνωστά κλισέ μπορούμε να σου πούμε, και πάλι εσύ το βιώνεις, εσύ είσαι μέσα του.
    Το πένθος έχει στάδια. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, η λύπη σου είναι λογικό να υπάρχει, έχασες κάτι σημαντικό για σένα. Εύχομαι να μπορέσετε
    και συ και η μητέρα σου να σταθείτε στα πόδια σας, έχετε η μία την άλλη, αυτό είναι σημαντικό! Να σε ρωτήσω αν επιτρέπεις,
    η μητέρα σου πως είναι, έχετε κάποια βαθύτερη επικοινωνία, εκείνη τον εκδηλώνει τον πόνο, τη θλίψη της, ή έχει κι αυτή
    Φίλε μου είσαι άθεος ! Κανείς δεν είναι τέλειος ! Εσύ της γράφεις αυτό το οποίο δεν είναι λάθος θα αναπτύξω παρακάτω αφού τελειώσω το θέμα αυτό γιατί έχεις δίκιο ως προς το χρόνο.Εγώ της γράφω την άποψη μου.Η κοπέλα είναι ωριμότατη όπως και οι δύο μας και θα σχηματίσει την αλήθεια της.Επί των θεολογικών ζητημάτων που θέτεις έχουν απαντήσει πλήθος θεολόγων.Σε παραπέμπω στο Θωμά Ακινάτη τον πλέον πρόσφατο και καθολικό έτσι.Αυτό το που είναι ο Θεός το έχει απαντήσει και ο Επίκουρος με δικό του τρόπο ως άθεος αυτός και πλήθος αγίων.Η ερώτηση αυτή είναι ερώτηση πρωτοετούς της θεολογίας.Ο Θεός είναι παντού και πουθενά.Το έγραψα και σε άλλο νήμα.Έχουμε έρθει στη γη για να ταλαιπωρηθούμε.Θα ταλαιπωρηθούμε όμως όσο πρέπει όχι παραπάνω.Μία ταλαιπωρία είναι μία ασθένεια,μια ταλαιπωρία είναι ένα πρόβλημα υγείας,ένα οικονομικό πρόβλημα,μία απώλεια προσφιλούς συγγενικού προσώπου ,ο πόλεμος που γίνεται όχι από οικονομικά αίτια αλλά με διαβολή του Σατανά αντικειμένου κατ εμέ,διαμάχες,αντιδικίες,έρ� �δες και ούτω καθεξής.Άνθρωπος που σου λέει ότι δεν έχει περάσει ούτε μία ταλαιπωρία θα έχει στη συνέχεια πλήθος να περάσει.Εξ ου και το μηδένα προ του τέλους μακάριζε.Γενικά η αντίληψη σου είναι αντιδιαμετρικά αντίθετος με τη δική μου και είσαι και η βιολογική μας εγκεφαλική συγκρότηση δια αυτό δεν ξέρω αν σε έπεισα.Όπως και να έχει ο καθένας ας πιστεύει ότι τον ευχαριστεί και ότι τον νουθετεί άλλωστε όλες οι ταλαιπωρίες που περνάμε στη ζωή κατ εμάς του χριστιανούς έχουν ως φάρμακο την αγάπη προς τους ανθρώπους και το Θεό που θα μας δώσει το εισητήριο για μετά.Αν και οι άθεοι αγαπούν για μένα είναι χριστιανοί.

Επί του ζητήματος του χρόνου.Όλα τα προβλήματα λύνονται με δύο τρόπους είτε με την αντικατάσταση δηλαδή με άλλο πρόβλημα είτε με το χρόνο.

Υγ : Ότι υπάρχουν αγράμματοι στην Εκκλησία δεν αμφιβάλλω.Έχω δει πολλούς.Οι περισσότεροι όμως είναι επιστήμονες γεροί.Κι εγώ θετικός επιστήμων είμαι δεν είμαι θεολόγος αλλά ασχολούμαι με φιλοσοφία και θεολογία.Πιο πολλούς αγραμμάτους θα συναντήσεις σε άλλους χώρους.Να είσαι σίγουρος για αυτό.Μάλιστα σε άλλους χώρους για να συμβουλέψουν ζητούν και αντίτιμο αστροναύτου.Ο παπάς του χωριού σου θα σε συμβουλεύσει δωρεάν.Και δεν χρειάζεται και πολύ μόρφωση να βάλεις τα πράγματα κάτω και να δεις τι γίνεται , γιατί γίνεται και που πάει το πράγμα.Ο μεγαλύτερος βοσκός είναι πιο φιλοσοφημένος από έναν κακώς μορφωμένος ιδιοτελή.
    Last edited by Aeon; 30-01-2014 at 15:15.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Τί έπαθες πάλι εσύ; Τρικυμία εν κρανίω; Πώς εκφράζεσαι έτσι;

RainAnd... sorry ...Confide ήθελα να πω.
    Τα χίπικα κι εφηβικά ξεσπάσματα μέσα στα θέματα είναι ρε συ για γέλια.
    Μια χαρά τα λέει ο "ταλαίπωρος" δείχνοντας άλλο έναν δρόμο για να ισορροπήσει η κοπέλα που πενθεί.
    Ποιό είναι το έργο του Θεού δηλ.; Να παρεμβαίνει στο τι κάνουμε ή δεν κάνουμε κάθε μέρα; Για υπερπροστατευτικό μέλος οικογένειας ψάχνεις;

...«Μακάριοι οι πενθούντες, ότι αυτοί παρακληθήσονται» (Ματθ. ε? 4)...
    Κι από μένα καλή μου θερμά συλληπητήρια κι από δω και πέρα νάσαι χαρούμενη, όπως θα σε ήθελε ο πατέρας σου.
    Last edited by Aeon; 30-01-2014 at 15:16.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Τί έπαθες πάλι εσύ; Τρικυμία εν κρανίω; Πώς εκφράζεσαι έτσι;
    καλα αυτο το παθαινει συνεχεια ολο του πρασινιζουν τα μυνηματα

Senior Member
    μια χαρα τα λεει ο/η confide. πολύ λογικά.
    και μη κάνετε πλήση εγκεφάλου εδώ μέσα για θεούς και θρησκίες.
    Ειδικά εσύ ταλαίπωρε, σε κάθε θέμα η απάντησή σου περιλαμβάνει και ενα θεό μέσα. Τα ψυχολογικά δε λύνοντε με τη θρησκεία. Μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ.
    Αν καποιος πιστευει ή όχι είναι δικό του θέμα. και άσχετο με το θέμα που βρισκόμαστε.

Quote Originally Posted by Gothly View Post
    μια χαρα τα λεει ο/η confide. πολύ λογικά.
    και μη κάνετε πλήση εγκεφάλου εδώ μέσα για θεούς και θρησκίες.
    Ειδικά εσύ ταλαίπωρε, σε κάθε θέμα η απάντησή σου περιλαμβάνει και ενα θεό μέσα. Τα ψυχολογικά δε λύνοντε με τη θρησκεία. Μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ.
    Αν καποιος πιστευει ή όχι είναι δικό του θέμα. και άσχετο με το θέμα που βρισκόμαστε.
    Γράφω αυτά που νοιώθω ! Αν δε σου αρέσουν μη τα διαβάζεις.Εγώ δεν ζητώ να γράφει κάποιος ό,τι θέλω.

Senior Member
    Γράφω αυτά που νοιώθω ! Αν δε σου αρέσουν μη τα διαβάζεις.Εγώ δεν ζητώ να γράφει κάποιος ό,τι θέλω.

Και μεις δεν είμαστε υποχρεωμένοι από την άλλη να διαβάζουμε παπαρολογίες που περνιούνται για σοφίες και υποστήριξη και έχουμε κάθε δικαίωμα
    να το κάνουμε. Και αν ακόμη δε μας το δίνουν το δικαίωμα, εμείς το παίρνουμε. Και, μαρκέλα, γλυκιά μικρή αναγνώστρια της βίβλου, ποτέ δεν έκρυψα την αθεία μου
    και όχι μόνο αυτήν, αλλά και το μίσος μου για κάθε σύστημα που επιχειρεί να οπαδοποιήσει, να κάνει πλύση εγκεφάλου, να διαχωρίσει, να δημιουργήσει
    πλαστές έννοιες όπως η "αμαρτία" που ως σκοπό έχουν να βασανίζουν εσωτερικά, να γεννάνε προβλήματα από το πουθενά και να καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές,
    και άσε που θα μου συγκρίνεις τον γιατρό με τον παπά!

Είσαι εντελώς χάπατο. Και συ και κάθε ταλαίπωρος στην κυριολεξία που αφήνεται να καθοδηγείται από ψέματα και συμφέροντα
    ανθρώπων εξουσιολάγνων. Ανθρώπων είπα, όχι θεών. Αλήθεια, για πες μας και μας των αμαθών το "ρόλο του θεού", και είμαι σίγουρη ότι από αυτό που διαβάζεις
    (υποτίθεται) την Καινή διαθήκη, ούτε καν γνωρίζεις τι γράφει μέσα, ούτε καν γνωρίζεις τα σημεία που αυτό που προπαγανδίζεις ως σωτηρία και πανάκεια,
    είναι ένα σύγραμμα αχταρμάς, γεμάτο αντιφάσεις και κηρύγματα μίσους απέναντι στο διαφορετικό. Και συ κυρά μου που το παίζεις σε άλλα νήματα
    προοδευτική και ροζουλίνα, κοίτα η προοδευτικότητά σου να περάσει και στο δικό σου ρόλο, που στον ξεφτιλιζουνε με την άδειά σου.
    Κατά τ'άλλα, καλή ταλαιπωρία σας εύχομαι, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι επειδή εσείς την κουβαλάτε στη γκλάβα σας να μας την αδειάζετε στη μούρη δώθε κειθε.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast