Γιατι τα πεντοχιλιαρα δεν ειναι πετσετακια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    πας να μετανοήσεις επειδή κατάλαβες τη λάθος αντίληψη που έχεις αλλά ξαναπέφτεις στο ίδιο λάθος...δεν έπεσα να σε φάω καλό μου λουλουδάκι..απλά ας μην ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους...με λεφτά ή χωρίς λεφτά..όλα στη ζωή του καθενός για κάποιο λόγο γίνονται..ας σταματήσουμε να κρίνουμε,να λέμε αν η ζωή είναι άδικη και όλα αυτά τα σχετικά...ας έχουμε πίστη γενικότερα και όλα θα γίνουν..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Τι να λέμε, εδώ πεθαίνουν άνθρωποι στην Ελλάδα, όχι στην Ουγκάντα, επειδή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, κ άλλοι ξυνονται μες στη χλιδα τους, απορώ πραγματικά πως κοιμούνται. Μάλλον για αυτό δεν έχω λεφτά. Χαχα. Τελοσπαντων, πιστεύω καποτε να αποκατασταθεί αυτή η παγκόσμια κοινωνική κ οικονομική ανισορροπία, που ειναι πληγή για την ανθρωπότητα κ τον πλανήτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Αν το θέλεις τόσο πολύ, που να επιμένεις σε αυτό, θα το κάνεις. Αν πάλι δεν επιμένεις, σημαίνει ότι δεν το ήθελες και τόσο πολύ.
    Ο θυμός σου πάντως είναι δικαιολογημένος, έχεις δίκιο, το χρήμα κινεί τα νήματα στις ανθρώπινες ζωές. Το δικό σου το μεταπτυχιακό σε καίει,
    αλλά και άνθρωποι καίγονται γιατί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το ρεύμσεα. Ή δηλητηριάζονται από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιών.
    Θέλω μ'αυτό να σου δείξω ότι και η ατυχία και η στέρηση, έχουν κλίμακες, και ότι η δική σου κλίμακα μπορεί να σου στοιχίζει, αλλά δεν θα σε
    εξοντώσει. Δε θ'αυτοκτονήσεις γιατί έχασες την ευκαιρία για μεταπτυχιακό, έχεις όμως πίκρα και θυμό, που εν καιρώ θα υποχωρήσουν,
    θα μπορέσεις να βρεις άλλους στόχους να αναπληρώσεις αυτό που έφυγε από τη γκάμα επιλογών, και θα προσαρμοστείς.
    Σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Όχι δεν τα παραταω :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Απλά μαρίνα εγΩ αν ήμουν στη θέση τους θα βοηθαγα άλλους ανθρώπους. Κ δεν το λεω ετσι, όταν παλιότερα είχα κάποια άνεση βοήθησα ανθρώπους, χωρίς αανταλλάγματα, κι ακόμα βοηθάω με εθελοντική εργασία. Όχι, δε θα ήθελα με τπτ να έχω τα μυαλά που έχουν αυτοί.
    εγω λιλιουμ σε καταλαβαινω, γιατι μεγαλωσα ως μοναχοκορη με ολες τις ανεσεις ειδικα στο θεμα εκπαιδευσης. Ενδεικτικα θα σου πω ότι σε ολο το γυμνασιο και το λυκειο εκανε μαζι μου ιδιαιτερο σε καποια μαθηματα η κολλητη μου τοτε που ηταν από αλβανια. Επειδή εδειχνε ότι εχει κλιση στη μαθηση και ηθελε να μορφωθεί αλλα επειδή δεν ειχε την οικονομικη ανεση της τα πληρωνα εγω ( οι γονεις μου δηλαδη) εκτος απο τα ρουχα μου που της εδινα, τα παντα σαν αδερφη μου την ειχα. Ολοι μου ελεγαν στο σχολειο ότι σε εκμεταλλευται και μην της πληρωνεις εσυ τον καφε, το χυμο κτλ . Μετα από χρονια που εισεπραξα την αχαριστια της όμως και τις κακιες της το μετανιωσα παρα πολυ πικρα και σκεφτηκα ποσο δικιο ειχαν οι υπολοιποι στην παρεα μου. Πρεπει να προσεχουμε αν αξιζει ο άλλος αυτό που του δινουμε με την ψυχη μας, ειτε είναι υλικο ειτε συναισθηματικης φυσης.
    Με ολο αυτό θελω να πω ότι το αισθημα της αδικιας και του θυμου μεγεθύνεται γιατι λες, να εγω όταν μπορουσα βοηθησα, τωρα εμενα με πουλανε ολοι??

Senior Member
    Μηπως κανεις και εσυ κατι λαθος ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Μηπως κανεις και εσυ κατι λαθος ?
    Μπορείς να γίνεις ποιο αναλυτικός πανω στο θέμα?

Senior Member
    Κ λάθη κ σωστά κ από όλα κάνω. Ένα ξέσπασμα εκτόνωσης ανώδυνο, μου φαίνεται πάντως σωστό, ακόμα κ αν περιέχει αστοχίες, για αυτό άλλωστε ειναι ξέσπασμα εκτόνωσης, αλλιώς θΑ το λέγανε ουράνια επιφοίτηση ξερΩ γω. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Κ συγνωμη αν τσιτωσα μερικούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Κ λάθη κ σωστά κ από όλα κάνω. Ένα ξέσπασμα εκτόνωσης ανώδυνο, μου φαίνεται πάντως σωστό, ακόμα κ αν περιέχει αστοχίες, για αυτό άλλωστε ειναι ξέσπασμα εκτόνωσης, αλλιώς θΑ το λέγανε ουράνια επιφοίτηση ξερΩ γω. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Κ συγνωμη αν τσιτωσα μερικούς.
    Κοπελα μου σε καταλαβαινω απολυτα καλα κανεις κ εκτονωνεσαι εδωπερα

Page 3 of 3 FirstFirst 123