Δεν έχουμε κάνει ακόμα Σεξ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    Καντην να ξεσφιιχτει

Banned
    αυτό φοβάμαι.
    είμαι κύριος, πολλά προοκαταρτικά και δνε την πιέζω, συνήθως με δική της πρόταση προσπαθούμε.
    οκ αφου με δικη της προταση προσπαθεις μη περιμενεις να αισθανθει υπεροχα τη πρωτη φορα ουτε να τρεμεις σα το ψαρι για αυτο καπια στιγμη θα χρειαστει να σπροξεις τωρα γιατι πως που ποτε μη το ψαχνεις πολυ γιατι δεν υπαρχει αλλος τροπος κ αμα δεις οτι της το εκανες κ δεις οτι ποναει κανε μια παυση κ αστο για αλλη μερα κ πες της κ κανενα ανεκδοτο για να τη χαλαρωσεις μετα....

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οκ αφου με δικη της προταση προσπαθεις μη περιμενεις να αισθανθει υπεροχα τη πρωτη φορα ουτε να τρεμεις σα το ψαρι για αυτο καπια στιγμη θα χρειαστει να σπροξεις τωρα γιατι πως που ποτε μη το ψαχνεις πολυ γιατι δεν υπαρχει αλλος τροπος κ αμα δεις οτι της το εκανες κ δεις οτι ποναει κανε μια παυση κ αστο για αλλη μερα κ πες της κ κανενα ανεκδοτο για να τη χαλαρωσεις μετα....
    αυτό γίνεται τώρα 3 χρόνια...

Banned
    Quote Originally Posted by mparampakos View Post
    αυτό γίνεται τώρα 3 χρόνια...
    τοτε γιατι δε προχορατε? ανυσιχεις μηπως πονεσει? μα δε γινετε αλλιως θα πονεσει αναγκαστικα

περίεργη φάση και 3 χρόνια είναι και 27.. Αυτή γιατί δε θέλει; φοβάται; το έχετε συζητήσει ποτέ αοιχτά; Είχα ακούσει μια ιστορία μιας γνωστής που ήταν 32 δε είχε ολοκληρώσει ποτέ, στοματικό έκανε, θεωρούσε και θεωρεί το σεξ αμαρτία. Οι άνθρωποι έχουν κολλήματα, ρώτα την γιατί σκαλώνει μετά από 3 χρόνια δε γίνεται να μην σε εμπιστεύεται. Μπορεί να είχε τραυματική εμπειρία μπορεί να φοβάται, πολλά μπορει μόνο αν τ συζητήσετε θα ξέρεις πως να της φερθεις!

Banned
    Quote Originally Posted by moby View Post
    περίεργη φάση και 3 χρόνια είναι και 27.. Αυτή γιατί δε θέλει; φοβάται; το έχετε συζητήσει ποτέ αοιχτά; Είχα ακούσει μια ιστορία μιας γνωστής που ήταν 32 δε είχε ολοκληρώσει ποτέ, στοματικό έκανε, θεωρούσε και θεωρεί το σεξ αμαρτία. Οι άνθρωποι έχουν κολλήματα, ρώτα την γιατί σκαλώνει μετά από 3 χρόνια δε γίνεται να μην σε εμπιστεύεται. Μπορεί να είχε τραυματική εμπειρία μπορεί να φοβάται, πολλά μπορει μόνο αν τ συζητήσετε θα ξέρεις πως να της φερθεις!
    εγω εχω την εντυπωση οτι αυτη του λεει προχορα κ αυτος ανυσιχει οτι θα της φανει ασχημη η πρωτη φορα μαλον το φιλοσοφει υπερβολικα εττσι κ αλλιως δε θα νιωσει υπεροχα τη πρωτη φορα αρα τζαμπα ανυσιχει.

Junior Member
    Μήπως ανήκει σε μια θρησκέια και έχει αναστολές? Μήπως έχει κανένα κόμπλεξ με το σώμα της ή μηπως δεν της αρέσει τίποτα στο δικό σου το σώμα?? αλλα θα μου πεις στοματικό πως κάνει... λογικά είναι άνετα με το σώμα της και το δικό σου. Ισως επειδη έχει συνυθισει παρθένα τοσα χρόνια ή δεν μπορεί να καταλαβει πότε διεγείρεται και θέλει να κάνει τσιριμπιμπιμ :P έγω λέω να σταματίσεις να της κάνεις γλυκουλες και στοματικά και τέτοια να μην την αφήνεις να σε αγγίζει πουθενα στα επίμαχα σημέια να λές οτι δεν μπορείς να καυλώσεις λόγο βαρεμάρας μπας και της γυρίσει το μυαλό το δεί γυναίκα αράχνη και αρχίσει αυτή να σε κοινηγάει να σε αναψει. Κιάμα αρχίσει, έσυ να μην πεύτεις μέχρι να αποφασίσει να δείξει το τελευταίο της χαρτί. μετα λόγω που θα σε ο πρωτος της και τα λοιπα θα κολλήσει και . αααααα επισης......μήπως περιμένει να αρραβωνιαστεί η να παντρευτεί για να κάνει σεξ επειδή φοβάται μην δοθεί σε κάποιον που δεν θα την θέλει μετά??? :/ γιααααα κάνε μια σκεψη γύρω απο όλα αυτα :P

Member
    Φιλε μου αν μπορεσες να περιμενεις 3 χρονια καλυτερα να αναρωτηθεις αν το προβλημα το εχεις εσυ και οχι η κοπελα σου. Μηπως ο τροπος που τη προσεγγιζεις ειναι λαθος? Θεωρητικα παντα ο αντρας ειναι εκεινος που "στριμωχνει" για να το πω απλα. Αν σε 3 χρονια δεν βρηκες τον τροπο και δεν καταφερες να "διαβασεις" πως θελει η κοπελα σου να γινει, τοτε σιγουρα φταις εσυ.

Banned
    γιατι τη λετε στο παιδι ρε παιδια μπωρει να μην ειναι εμπειρος κακο ειναι? εγω απο οτι καταλαβα αυτη θελει να προχορησει αυτος ειναι φοβισμενος κ την επηρεαζει.

Junior Member
    no. έχουμε προσπαθήσει μερικές φορές αλλα πονάει (φοβάται και σφίγγεται) και σταματάμε.

Banned
    no. έχουμε προσπαθήσει μερικές φορές αλλα πονάει (φοβάται και σφίγγεται) και σταματάμε.
    μεχρι να ξεπαρθενιαστει ποναει φυσικο ειναι αρα αφου δε θα τη γλιτωσει ετσι κ αλλιως σπροξε αρκετα αρα αντι να το ψαχνεις συνεχως μη το φοβασαι καντο για να τελειωνετε...

Banned
    μεχρι να ξεπαρθενιαστει ποναει φυσικο ειναι αρα αφου δε θα τη γλιτωσει ετσι κ αλλιως σπροξε αρκετα αρα αντι να το ψαχνεις συνεχως μη το φοβασαι καντο για να τελειωνετε...
    φοβερες οι απαντησεις σου ρε συ..!Γραφεις μιλαμε..Να τις μαζεψεις ολες μαζι ρε συ Αλεξανδρε..Μην σταματησεις ποτε να γραφεις!Ειμαστε ολοι θαυμαστες σου!!

Senior Member
    Αν δε σε αφηνε να την αγγιξεις κιολας θα ελεγα οτι απλα σε εχει για ταξιτζη... αλλα εδω το πραγμα ειναι διαφορετικο... 3 χρονια και να μην εχετε ολοκληρωσει ειναι πολλα... συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι πρεπει να μιλησετε ανοιχτα... μπορει η κοπελα να εχει ανασφαλειες η να ειναι των παλιων αποψεων οτι οχι επαφη πριν το γαμο και να στο κρυβει... ή δεν ξερω και γω τι αλλο... αν δεν τα πειτε εξω απο τα δοντια δεν θα βρειτε γιατρεια παιδια... γνωριζεστε αρκετο καιρο για να αφησετε τις συναισθηματικες αναστολες και να τα πειτε..
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Member
    Αυτο το πραγμα που νομιζετε οτι οι παρθενες υποφερουν κατα την πρωτη τους τους επαφη ειναι συγκλονιστικο. Εκτος αυτου σε τετοια ηλικια δεν εχει μεινει δειγμα παρθενικου υμενα, ειδικα αν ως νεοτερη ειχε ασχοληθει με αθλητισμο. Τωρα το "σπρωξε αρκετα" και "καντο να τελειωνετε" ειναι απο αλλες εποχες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανώδυνος View Post
    Αυτο το πραγμα που νομιζετε οτι οι παρθενες υποφερουν κατα την πρωτη τους τους επαφη ειναι συγκλονιστικο.
    Συμφωνω

Εκτος αυτου σε τετοια ηλικια δεν εχει μεινει δειγμα παρθενικου υμενα,
    Διαφωνω , ο παρθενικος υμενας αν ειναι αρκετα ελαστικος μπορει να μην σπασει και ποτε (εκτος αν γεννησει η γυναικα)

Τωρα το "σπρωξε αρκετα" και "καντο να τελειωνετε" ειναι απο αλλες εποχες.
    Και οχι μονο , αν σπρωξει τοτε θα λεγεται βιασμος αφου η κοπελα λεει οτι δεν το θελει...

γεια σας.
    Είμαι με την κοπέλα μου σχεδόν τρία χρόνια μαζί εγώ 29 αυτή 27 και είναι παρθένα.
    κάνουμε μόνο στοματικό σεξ μέχρι τώρα αλλά θέλουμε και οι δύο να το προχωρήσουμε. Το θέμα είναι ότι κομπλάρει πολύ άσχημα όταν πάμε να κάνουμε κάποια προσπάθεια σαν να φοβάται πάρα πολύ. Έχω κάνει ότι περνάει απο το χέρι μου να την χαλαρώσω και να τις δείξω ότι μπορεί να με εμπιστεύεται .δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Σχεση χωρις σεξ δεν ειναι σχεση , αρα ή λες στην κοπελα να πατε σε εναν ειδικο να το συζητησετε ή της λες να χωρισετε.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast