Results 46 to 60 of 61
Thread: Δεν έχουμε κάνει ακόμα Σεξ
-
18-01-2014, 20:51 #46
κατ αρχας, πιστευω οτι δεν εχετε σωστη ενημερωση και οι δυο σας. η πρωτη φορα μιας γυναικας δεν ειναι κατι κοσμοιστορικο απο βιολογικης αποψης, ουτε βασανιστηριο.
ελπιζω να εχει γυναικολογο η κοπελα σου. αν ναι, προτεινε της να πατε μαζι να σας εξηγησει τι γινεται.
αν υπαρχει επυθιμια απο την πλευρα της κοπελας, μπορει να μην αντιληφθει καν κατι εστω και λιγο οδυνηρο.
μαθετε 5 πραγματα και ξαναπροσπαθειστε.
ΟΜΩΣ εχω μια σοβαρη αμφιβολια για το αν η κοπελα σου σε επιθυμει αρκετα. οχι απαραιτητα εσενα μονο, αν γενικα εχει ισχυρη επιθυμια να κανει σεξ, αλλα ναι, και ειδικοτερα με εσενα.
το πολυ κακο της ιστοριας σας, ειναι οτι υπαρχει πια μια πςεπατημενη σεξουαλικης συμπεριφορας μεταξυ σας που εχει πολυχρονισει... επρεπε να ασχοληθειτε νωριτερα θαρρω.. υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να το λυσετε το θεμα με επομενους συντροφους σας και οχι οι δυο σας.
εγω λεω να ξεκινησετε απο τον γυναικολογο για να αντιληφθειτε τι ακριβως γινεται...
- 18-01-2014, 20:51 #47
ποτε? υποπτο.. εγω θα εδιχνα κατανοηση αλλα θα προτιμουσα να ειναι πιο ηλικρινης μαζι μου
21-01-2014, 21:56 #48
απ'ότι μου έχει πει δεν πάει σε γυναικολόγο. καλή συμβουλή θενξ. έχει καθυστερήσει γιατί όλο λέμε θα θα θα θα αλλά τελικά όλο αναβολές , σε άλλες περιπτώσεις ναι θα είχα λακίσει αλλά το σεξ δεν είναι το παν στη ζωή, έχω βρει μία σπάνια σύντροφο και θέλω να συνεχίσω να είμαι μαζί της.
σόρρυ αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι ειλικρινής, γιατί σκάλωσες ότι σώνει και καλά έχει γίνει κάτι ;
21-01-2014, 23:43 #49
Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, στο παιδί που έγραψε για τον υμένα, γιατί εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, τι τύπο υμένα έχει/είχε, ποιο/ποια αθλήματα ακριβώς (και αν έκανε ποτέ), ελαστικότητα, σωματότυπο,
klp. Δεν ξέρω, εγώ ίσως στη δική σου περίπτωση να δοκίμαζα μέσα στο νερό (πχ σε jacuzzi), λόγω των χαλαρωτικών ιδιοτήτων και επίδρασης στο σώμα. Χλιαρό νερό, μουσική, αφρόλουτρο,
οκ, εσείς αντί για αφρόλουτρο ρίχτε και κάνα λιπαντικό καλού κακού λολ, κάντης λίγο μασάζ, κεφάλι, αυχένα, πόδια, φιλάκια, χαδάκια, έχετε και το κρασάκι σας κοντά, δεν τα βλέπω
και τόσο δύσκολα τα πράγματα. Ή όχι? χμBe warned. My shite detector is on high alert.
25-01-2014, 13:16 #50
Ρε παιδια ακομα...? Αφηστε το αν ειναι... Δεν ειναι αυτα τα σπορ για ολους.. Δεν εγινε και τιποτα αν απλα αραζεται και φτιαχνετε παζλ.. Αν πραγματικα το θελατε θα το ειχατε βρει τροπο να το κανετε.. Χαλαρωστε.
25-01-2014, 15:43 #51
τοτε το προβλημα πως δημιουργηθηκε εγινε με την επιφυτιση του αγιου πνευματος? μου λες οτι ολα ειναι οκ δε συνεβει τιποτα κ οτι ειναι ηλικρηνης κλπ
25-01-2014, 19:05 #52
ε μπορεί να έχει κάποιο άλλο κόλλημα η κοπελιά σώνει και καλά σεξουαλική παρενόχληση η κάτι χειρότερο;
25-01-2014, 20:42 #53
αλλο κολημα δηλαδη τι? να κατεβηκαν πρασινα ανθρωπακια απο τον αρη να τα ειδε να τρομαξε κ τωρα να ειναι ετσι αρνιτικη χωρις να υπαρχει καμια αιτια?
25-01-2014, 20:51 #54
Nαι αλεξανδρε , θα μπορουσαν να υπαρχουν πολλοι λογοι π.χ δυσπαρευνια , κολεοσπασμος και αλλες ιατρικες καταστασεις. Θα μπορουσε να εχει μεγαλωσει σε συντηρητικο ή αυστηρως θρησκευτικο περιβαλλον ή να φοβαται. Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο τοσα χρονια σχεση να μην θελει σεξ αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι της εχει συμβει κατι κακο.
25-01-2014, 20:57 #55
δικαιολογιες δικαιολογιες δικαιολογιες κ ακομα περισσοτερες διακαιολογιες το σωμα ακολουθει το πνευμα το ειχα διαβασει καπου αυτο οταν το σωμα δε θελει να κανει κατι μπορει ακομα κ να αρρωστησει για να μη το κανει δε το λεω εγω καπου το ειχα διαβασει καποτε
25-01-2014, 21:12 #56
οστοσο επιδη εχω καπια εμπιρεια απο τετιες γυναικες κ κατι μου θυμιζει ολο αυτο το σεναριο ενα θα πω ανεξαρτητα αν με ακουσει καπιος η οχι αφου δε με πολυαπασχολει.. αυτες οι γυναικες συνηθως μενουν με καπιον που ειναι πολυφιλοσοφημενος αφου μονο με τη φιλοσοφια μπορει να βγαλει κανεις ακρη μαζι της αν δε προτιθεσε να το φιλοσοφισεις για το πως θα βρεις καπια πατεντα για το πως θα τη πισεις να εδωσει πανω στις ορμες της χωρις να τη πιεσεις θα παιξεις μια χαμενη παρτιδα κ θα δεις οτι καπια μερα θα θυμιθεις τα λογια μου....
26-01-2014, 11:14 #57
Μα δεν έγραψε το αγόρι πως η κοπελιά δε θελει να κάνει σεξ, έγραψε πως θέλουν και οι δύο και αυτή δεν μπορεί.
Άλλο το να μην θέλει και έτσι να μην κάνει, που δεν είναι εννοείται κακό, μια χαρά φυσιολογική κατάσταση είναι και η ασέξουαλ, αν δεν έχεις μία ανάγκη
γιατί να έχεις θέμα να το παλεύεις, και άλλο να έχεις μία ανάγκη και να μην μπορείς να την ικανοποιήσεις.Be warned. My shite detector is on high alert.
26-01-2014, 14:13 #58
...θεός! λολολολλ
τείνω πάντως να συμφωνήσω εν μέρει με τον ανώδυνο.
Αυτό το προσπαθούμε και δεν γίνεται, μου βγάζει πιο πολύ "δεν θέλω αρκετά για να προσπαθήσω".
Μη πιάσουμε πάλι την κουβέντα σχεσεων που λέει ότι μπορεί δυο άνθρωποι να ταιριάζουν στα πάντα εκτός απ το ερωτικό και να νομίζουν πως έχουν σχέση.
31-01-2014, 01:30 #59
γεια σου πιστευω και εγω οτι εχει περασει αρκετος καιρος.και επειδη και εγω βρεθηκα σε μια παρομοια κατασταση ειχα σχεση 1 χρονο και δεν ηθελα να κανω κατι μαζι του.και ποτε δεν εγινε στο τελος.εγω δεν ηθελα λογω κοινωνικων παραγοντων δεν ημουν σιγουρη για αυτον και δεν ηθελα να εκτεθω και να μαθευτει γτ ζουσα σε μικρη κοινωνια.οποτε το απεφευγα.μεχρι που γνωρισα καποιον αλλον που εμπιστευτηκα πολυ γρηγορα τες πα το θεμα δεν ειναι να γνωρισεις αλλη.αλλα βαλε το χερακια σου μπας και βγαλεις τα ματακια σου.ετοιμασε μια ωραια ατμοσφαιρα αναψε κερακια πετα ροδοπεταλα παντου παρε μια σαμπανια αρκετο λυπαντικο, και οταν φτασετε σε αυτο το σημειο μην σταματησεις να την φιλας αλλα καντο συνχρονως γτ ετσι θα ειναι λιγο πιο αφηρημενη.επισης νομιζω πως στο φαρμακειο υπαρχουν κατι χαπια τυπου γυναικεια βιαγκρα για να φτασει στο απροχωρητο και να θελει και αυτη πολυ...να σε ρωτησω κατι αλλο εχει τελειωσει αυτη με προκαταρκτικα?
01-02-2014, 23:34 #60
παιδακια, δε νομιζω οτι βοηθανε -αυτον που γραφει για το προβλημα του- τετοια replies. ολοι λιγο ολυ εδω μεσα εουμε καποιο προβλημα και αμα ειναι να γ***τε την ψυχολογια του αλλου που ζητα καποια συμβουλη ή βοηθεια, καλυτερα να το κλεισουμε το 'μαγαζι'.
τι να πω πια. δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο reply αλλα και σε πολλα αλλα που βλεπω και με απογοητευουν