Results 46 to 60 of 91
Thread: Ερωτευμένη;τον θέλω!
-
19-01-2014, 11:42 #46
μια του υψους,μια του βαθους,ποτε ετσι ποτε αλλιως..
χμμμ ο τυπος εχει μεγαλα θεματα με τον εαυτο του και πρεπει να τα λυσει
πρεπει διαφορες καταστασεις στο παρελθον να του δημιουργησαν συμπλεγματα τα οποια δεν αξιζει να τα φορτωθεις εσυ..
αυτο κανει!σου φορτωνει τα προβληματα του, σε κανει να νιωθεις ασχημα και μετα σε λυπαται και σε παρηγορει..
το θεμα ειναι να μην πιστεψεις οτι εχεις εσυ κατι παραξενο και σου φερεται ετσι..εσυ εισαι μια χαρα!
αυτος εχει το προβλημα
Του είπα ότι τον συγχωρώ...Για όλα..
προφανως ειχε την αναγκη να το ακουσει,αλλα να μην ελπιζει σε κατι παραπανω..
αμα βρεθειτε προσπαθησε να του δειξεις οτι οκ δεν του κρατας κακια αλλα οτι δεν θα συνεχιζες μαζι του,ουτε περιστασιακα,ουτε για μια νυχτα.
Εξηγησε του αυτα που ειπες οτι σε ενοχλουν και μην τον αφησεις να σε επηρεασει συναισθηματικα και να σε ''ριξει'' παλι.Μην τσιμπησεις οτι και να σου πει ,οτι προσπαθεια και αν κανει να παει αλλου την συζητηση
Ειναι δυσκολο αλλα μονο ετσι θα φανεις δυνατη και θα του δωσεις σημα οτι δεν εισαι θυμα, αλλιως θα ξαναρχισει το παλιο τροπαριο
- 19-01-2014, 12:18 #47
Ρε..Κοιτα..Ποτε δε μου ζήτησε συγνώμη!Ποτε!Ούτε για τη σφαλιάρα ούτε για τπτ..Αρκέστηκε
στο ότι...Σε λέω ******* και σε βριζω γιατί έτσι φτιαχνομαι...Δε πάω σε ψυχολόγο γιατί μόνο ΕΣΥ μου
εβγαλες ξύλο την ωρα του σεξ...Σε βριζω γιατί προσπαθω να σε απομακρυνω...Είσαι καλο κορίτσι...Θα σε βοηθήσω...
Εάν θες χρήματα θα σου δώσω...Σε γουστάρω λίγο..Αυτο δε λέει τπτ!!!Μόνο να σε πήδαω θα σε έχω...
Μπορεί να χωρισω...αν χωρισω θα τα φτιάξουμε...Δε θέλω σχέση αμέσως...Στείλε μου γυμνή σου φωτο..Γιατί αλλιώς εγω δε στέλνω δική μου που ζητησες!!!Και όταν του είπα όχι δε στέλνω!!Και οκ μη στέλνεις φωτο σου..Καλυτερα..Έχω αρχίσει και ξεκολλαω..Ρε τσακιστηκε και έστειλε αμέσως!!!!!!!Αυτα μου κάνει όλη μέρα!!!Κρύο ζέστη..Κρύο ζέστη..Εάν βρεθούμε πιστεύω αφού μιλησουμεεθα κάνουμε έρωτα.Στάνταρ..Δε θα αντεξω..Θα μου την πέσει κατευθείαν φυσικά..και έτσι κι αρχίσει και με φιλαει στο λαιμό που τρελαινομαι εκει θα με κάνει ότι θέλει.Θα φορεσω το εσωρουχο εκείνο το Σιδερένιο που φοραν στις ταινίες!!Χα χα!!!
19-01-2014, 13:03 #48
ε τοτε υπαρχουν 2 λυσεις.
1.δεν τον ξαναβλεπεις και ουτε γατα,ουτε ζημια
2.αν καιγεσαι τοσο πολυ να τον δεις τοτε κρατα απο αυτον αυτο που σου αρεσει.
λεει οτι σε θελει μονο για τον σεξ..το ιδιο και εσυ?αν ειναι αμοιβαιο αυτο τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας σε πολλους εχει τυχει μια φορα στην ζωη τους να ερθουν αντιμετωποι με τετοιου ειδους σχεσεις
αλλα απο οτι εχεις πει παραπανω αυτο που καταλαβα ειναι οτι που και που τον βλεπεις σοβαρα και θα ηθελες να ειχατε κανονικη σχεση
Αυτος απο την αλλη ειναι οτι να ναι και ολο μαλακιες..τι να πω?αν σε επηρεαζει αρνητικα τοτε παρατα τον,δεν αξιζει να χαλιεσαι..
να σε ρωτησω και κατι αλλο..
αυτος εχει ακομα εκεινη την σχεση που ειχε ή χωρισε?
19-01-2014, 13:19 #49
Εγω θέλω σχέση τώρα..Στην αρχή όταν πρωτοεφυγε και μιλούσαμε στο τηλ και εκλαιγα μου είπε..
Τώρα που φεύγω σε βρήκα...Θα χώριζα για σένα..Και ξαφνιαστηκα..Φοβήθηκα ότι θα με πει αντροχωριστρα.
Ήδη θα είχε σχηματίσει κακή γνώμη..Και του είπα όχι..Δε θέλω να χωρισεις για μένα!Δε θέλω σχέση..Φταίω και γω..
Στην αρχή του είπα οκ..Θα περιμένω να χωρισεις..Δεν ήθελα να του το ζητήσω..Μια φορα ενώ μιλούσαμε συμφώνησα
να κάνουμε μόνο σεξ..Μετα του ζήτησα σχέση...Και μου είπε μόνο σεξ..Λέω όχι!Όχι ενω έχεις σχέση..Μετάνιωσα..
Θέλω σχέση...Δεν εννοούσα ότι είπα..Τα είπα πάνω στην απελπισία και τον φόβο μου μήπως τον χάσω..Χθες ήταν η πρώτη φορα που του ζήτησα να χωρίσει..Δεν απαντησε..Φταίω και γω...Νιώθω άσχημα..Τη σχέση δε ξέρω αν την έχει..μου λέει ναι..Μου λέει παντρευομαι..Μετα μου ´εει χώρισα...Μετα μου λέει περνά εδώ..Ίσως χωρισω..και εγω αυτα τα παίρνω ως υπονοούμενα ότι ίσως χώρισε και απλά παίζει μαζι μου..Με βασανίζει...
19-01-2014, 13:22 #50
ειλικρινα δεν ξερω αν μπορεις να μιλησεις λογικα με αυτον τον ανθρωπο..
και μετα λενε τις γυναικες παραξενες
19-01-2014, 13:38 #51
Ούτε εγω...Τώρα δε μου απαντάει επίτηδες..Σίγουρα...Ξέρεις γιατί πιστεύω δε ζήτησα σχέση απ την αρχή;
Και φταίω σε πολλα..Πχ του είχα εξομολογηθει ότι δεν έχω κάνει σεξ..Και πάνω στις μλκιες που λέγαμε
γύρω απο το σεξ του είπα για το δάχτυλο..Οκ φυσιολογικά αυνανιζομαι έτσι;Φυσιολογικό είναι..
Το θέμα είναι..Φοβάμαι μη με παρεξηγησε επειδή του είπα αυτα τα πράγματα..Και το άλλο θέμα..Νιώθω πολυ
λίγη μπροστά του..Εννοώ..Είναι πολιτικός μηχανικός..Είναι έξυπνος..μορφωμένος...
Δυναμικός...Γι αυτο ίσως τα έκανα όλα..Εγω απλά ένα ΙΕΚ έβγαλα.. και δίνω Πανελλαδικές..για να γίνω κάτι στη ζωή μου..Με επηρέασε και θετικά απ τη μια..
19-01-2014, 13:46 #52
το οτι ειναι πολιτικος μηχανικος δεν σημαινει οτι ειναι και ανθρωπος..
καλα εκανες και του ειπες οτι δεν ειχες κανει σεξ αφου θα το μαθαινε στην συνεχεια ουτος ή αλλος.
δεν νομιζω οτι σε παρεξηγησε γι αυτα τα πραγματα που του ειπες..
αυτος σου ειπε τρισχειροτερα γιατι τα ριχνεις στον εαυτο σου?
19-01-2014, 13:59 #53
Ε τα ρίχνω σε μένα γιατί είναι άντρας..Εύκολα σε θεωρούν ******* και εύκολη..Γί αυτο..
Του ζήτησα να κάνουμε σεξ..Του είπα..Σ αγαπάω..το νιώθω..Σε εμπιστεύομαι...Με έκανες να νιώσω ασφάλεια..
Θέλω να είσαι ο πρωτος μου..Ενω είχε σχέση!!!Γι αυτο με θεωρεί *******..Αν και μια μου λέει είσαι καλο κορίτσι..
Έχεις πολυ καλή ψυχή...Αυτο είναι το σημαντικότερο..Και απ την άλλη με βρίζει!!!Δε ξέρω..Έχω διάβασμα!Αν μου απαντησει
θα σας ενημερώσω!προς το παρόν με έχει γραμμένη.Γεια!!!!!!!!ευχαριστ� �.
19-01-2014, 17:14 #54
Μου ξεκαθάρισε ότι δε χωρίζει.Άρα κόβω εντελώς τα μνμτα.Παντρεύεται λέει.Νιώθω κόμπο
στο στομάχι...Δεν εκλαψα βέβαια..Αλλα τον θέλω πολυ...Ουφ...Είμαι καλα!!!Είμαι καλα!!!!
19-01-2014, 22:48 #55
Ρε παιδια..Μου είπε..Παντρευομαι!Δε χωριζω για καμία...μετα μου είπε...Δε πρόκειται να περάσεις!Πάμε
στοίχημα;Θα χωρισω αν περάσεις!Λέω με δουλεύεις;Λέει ναι!!!Δε ξαναεστειλα..Θέλω να στείλω όμως..
Τον θέλω πολυ...Το να κάνω...Ποναω όταν σκέφτομαι ότι παντρεύεται...
19-01-2014, 22:57 #56
kapioς αλλος θα εμφανιστει..
20-01-2014, 16:28 #57
Κοριτσάκι μου γλυκό,προστάτευσε λίγο τον εαυτό σου!είναι ξεκάθαρο πως σε παραμυθιάζει!Δεν είναι αυτός για να ξεκινήσεις τη σεξουαλική σου ζωή,θα συμφωνήσω με τη Θεοφανία πρέπει επειγόντως να συναντήσεις κάποιον ειδικό, είσαι πολύ μικρή για να ξευτιλίζεις έτσι τη ζωή σου!Το συγκεκριμένο άτομο μόνο άντρα δε μπορώ να το πω,βέβαια και αυτός μπορεί να πέρασε ζόρια στη ζωή του αλλά δε δικαιολογείται να παίζει με τη ψυχή σου και το μυαλό σου!Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς και τώρα που είναι νωρίς.
20-01-2014, 16:36 #58
Αγάπη μου τίποτα γιαυτόν δεν έχει σημασία...να στο πω ωμα?σε βλέπει μόνο για φάγωμα και τίποτα άλλο...Δε σε σέβεται όχι γιατί του είπες εσύ να κάνετε σεξ αλλά γιατί δε σέβεται καμία γυναίκα.Το ότι ήσουν παρθένα και του πρότεινες να είναι αυτός ο πρώτος και το δέχθηκε χωρίς δισταγμό και αξιοπρέπεια μάλλον πρόκειται για κάποιον που είτε έχει κακοποιηθεί στη παιδική του ηλικία είτε για κάποιον που τα έχει βρει ακόμα με τον εαυτό του και πειραματίζεται χωρίς να νοιάζεται τι προξενεί με αυτό.
20-01-2014, 16:37 #59
Αγάπη μου τίποτα γιαυτόν δεν έχει σημασία...να στο πω ωμα?σε βλέπει μόνο για φάγωμα και τίποτα άλλο...Δε σε σέβεται όχι γιατί του είπες εσύ να κάνετε σεξ αλλά γιατί δε σέβεται καμία γυναίκα.Το ότι ήσουν παρθένα και του πρότεινες να είναι αυτός ο πρώτος και το δέχθηκε χωρίς δισταγμό και αξιοπρέπεια μάλλον πρόκειται για κάποιον που είτε έχει κακοποιηθεί στη παιδική του ηλικία είτε για κάποιον που τα έχει βρει ακόμα με τον εαυτό του και πειραματίζεται χωρίς να νοιάζεται τι προξενεί με αυτό.
20-01-2014, 16:54 #60
για ποιο πραγμα τον συγχωρεσες? αν ειναι για τις σφαλιαρες, συμφωνω, για ολα τα υπολοιπα ομως, εσυ φταις.
ποιος σου ειπε να χωθεις σε δεσμευμενο αντρα? δεν το ηξερες οτι ειχε σχεση? απο την στιγμη που δεχτηκες κατι τετοιο, ολα τα υπολοιπα ηταν αναμενομενα.
ποιος σου φταιει που ανεχοσουν να σου φερεται σαν να εισαι σκουπιδι? να σου λεει οτι εχει την κοπελα του διπλα του κι εσυ εισαι μονο για κανενα πηδημα η καμια παρτουζα?
απο τον εαυτο σου πρεπει να ζητησεις συγνωμη που δεν τον εκτιμας και τον εξευτελιζεις..