Ερωτευμένη;τον θέλω! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Senior Member
    Εχετε δίκιο...Δεν με εκτιμαω καθόλου...Εννοώ όντως
    όταν με έβριζε δε με ενοχλούσε..Και τώρα που μου τα λέτε καταλαβαίνω ότι έτσι είναι..
    Όσο για ειδικό..Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν με το καλο φύγω απ το σπίτι είναι
    να πάω..Είναι μέσα στο προγράμμα...Θα φύγω όμως πρώτα..Η ψυχολόγος μου μου είχε πει...
    Πρέπει πρώτα να φύγεις και μετα να αναζητήσεις βοήθεια..
    Δεν έχει νόημα έτσι..Είσαι μέσα στο προβλημα...Το πρόβλημα είναι η οικογένεια σου..
    Γιατι πιστεύετε ότι μου το κάνω αυτο;;;Χαμηλή αυτοεκτίμηση έχω...Ξύλο πολυ έχω
    φάει...Βρισιές...Υποτίμηση...� �ε βγαίνω...Δεν έχω φίλους...Δεν έχω τπτ...Το μόνο που ελπίζω τώρα
    είναι να περάσω πουθενά...Αυτο προσπαθω..

Senior Member
    Τώρα νιώθω άσχημα...Για όλα αυτα που μου είπατε...Και έχετε και δίκιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ERMIS85 View Post
    Εχετε δίκιο...Δεν με εκτιμαω καθόλου...Εννοώ όντως
    όταν με έβριζε δε με ενοχλούσε..Και τώρα που μου τα λέτε καταλαβαίνω ότι έτσι είναι..
    Όσο για ειδικό..Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν με το καλο φύγω απ το σπίτι είναι
    να πάω..Είναι μέσα στο προγράμμα...Θα φύγω όμως πρώτα..Η ψυχολόγος μου μου είχε πει...
    Πρέπει πρώτα να φύγεις και μετα να αναζητήσεις βοήθεια..
    Δεν έχει νόημα έτσι..Είσαι μέσα στο προβλημα...Το πρόβλημα είναι η οικογένεια σου..
    Γιατι πιστεύετε ότι μου το κάνω αυτο;;;Χαμηλή αυτοεκτίμηση έχω...Ξύλο πολυ έχω
    φάει...Βρισιές...Υποτίμηση...� �ε βγαίνω...Δεν έχω φίλους...Δεν έχω τπτ...Το μόνο που ελπίζω τώρα
    είναι να περάσω πουθενά...Αυτο προσπαθω..

ακριβως γι αυτο σου ειχα πει τις προαλλες οτι ψαχνεις κατι παρομοιο με την εικογενεια σου και στον ερωτα.
    Αυτο γινεται υποσυνειδητα εφοσων ειναι ενα προτυπο που εχεις συνηθισει,,να το προσεξεις.
    και αμα θες την γνωμη μου δεν τον βρηκες και εντελως τυχαια τον μηχανικο..

Senior Member
    ακριβως γι αυτο σου ειχα πει τις προαλλες οτι ψαχνεις κατι παρομοιο με την εικογενεια σου και στον ερωτα.
    Αυτο γινεται υποσυνειδητα εφοσων ειναι ενα προτυπο που εχεις συνηθισει,,να το προσεξεις.
    και αμα θες την γνωμη μου δεν τον βρηκες και εντελως τυχαια τον μηχανικο..

Senior Member
    Εντάξει.Το πήρα απόφαση.Μιλάει ο θυμός τώρα βέβαια..Δε θα ξαναεπιτρεψω να μου ξανασυμβεί αυτο.
    Και να βρεθούμε ποτε δε θα τον αφήσω να με τουμπαρει.Θα προσπαθήσω..Τι εννοείς δε τον βρήκα
    τυχαία;

Senior Member
    Και να σας πω και το άλλο...Φοβάμαι λιγάκι..Εννοώ..Τόσα ακούμε στην τηλεόραση καθημερινά
    για κοπέλες που δολοφονουνται απο τρελους εραστές...Και αυτος όντως δε παει και πολυ καλα...
    Τον φοβάμαι και λίγο δλδ...Φόβος βρισιές υποτίμηση...Παναγία μου!!!Το σπίτι μου αλήθεια!!!!!

Banned
    Εσυ τον κυνηγας,αυτος θα σε δολοφονησει??

Senior Member
    οποιαδηποτε κοπελα στην θεση σου αν της ελεγε καποιος αυτα που ελεγε αυτος σε εσενα θα ειχε φυγει προ πολλου και θα τον ειχε διαολοστηλει!
    και δεν μιλαμε για ελαττωματα που εχουμε ολοι και ανεχομαστε ο ενας στον αλλο.
    αυτα που ελεγε ηταν απαραδεκτα, μονο οι νταβαδες θα τα λεγανε και εσυ παρολα αυτα καθοσουν μαζι του και δεν σε ενοχλουσε ιδιαιτερα

απο την μια δεν τον βρηκες τυχαια γιατι ειχες μαθει τοσα χρονια να ''μαζοχιζεσαι'' και τετοιοι τυποι μπορει να σε ειλκυαν χωρις να καταλαβαινεις το γιατι
    αλλα και παλι αυτο ειναι δικη μου αποψη.

το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι πανω απο ολα φταιει η οικογενεια σου που δεν σε στηριζε και σε ''εσπρωξε'' με τον τροπο της να αφεθεις σε οποιονδηποτε μπορουσες να βρεις καποια παρηγορια και ετσι θεωρησες οτι αυτος ηταν ο ιδανικος αλλα δεν ειναι ετσι
    και καλυτερα να μην τον ξαναδεις ποτε

Senior Member
    Παιδια;Αφου δεν εβγαινα και δε βγαινω εξω γιατι οι γονεις μου το θεωρουν κακο!!!Τον γνώρισα
    τυχαία σε ένα γάμο όταν τον είδα ένιωσα λες και τον ήξερα χρόνια!!!!!Αυτο είναι το περίεργο...Και
    μετα συναντηθήκαμε πάλι σε ένα γραφείο που είχαν όλοι μαζι όπου δούλεψα ένα χρόνο και κάτι
    ως γραμματέας...Λόγω μέσου...Με είχαν εκει για χαρτιά κλπ...Βασικά κάναμε παρέα μόνο στη δουλειά..
    Και εκει κόλλησα..Δεν είχα και άλλες επιλογές!!!!Μπορεί να με έσπρωξε και αυτο!Και όντως..Εγω τον κυνηγαω...
    Απλά όταν μια φορα του είπα..Δε θα περάσω Θεσσαλονίκη!Δε θέλω να μπλεξω πάλι μαζι σου!Άρχισε
    και μου έστελνε μνμτα το ένα πίσω απ τ άλλο..Πουτανα!!!Εδώ θα ρθεις!Έχω φωτο σου!!!Θα τη δείξω παντού!!!!!!κλπ κλπ..
    Ξέρω γω...Μπορεί να τα λέει αυτα μπας και σταματησω να τον ενοχλω..Του έστελνα παρα
    πολλα μνμτα..Τα κοψα τώρα βέβαια..Αλλα απ την άλλη..Ρε γαμωτο..
    Εάν ήθελε να σταματησω να τον ενοχλω γιατί με έπαιρνε τηλ;γιατί με έλεγε μωρό του;Γιατί μου έστειλε
    φωτο του...σταμάτησα απο σήμερα και ησυχασα.Και γω και αυτος.Αι στην ευχή!!!!

Senior Member
    Και να σας πω και το άλλο...Φοβάμαι λιγάκι..Εννοώ..Τόσα ακούμε στην τηλεόραση καθημερινά
    για κοπέλες που δολοφονουνται απο τρελους εραστές...Και αυτος όντως δε παει και πολυ καλα...
    Τον φοβάμαι και λίγο δλδ...Φόβος βρισιές υποτίμηση...Παναγία μου!!!Το σπίτι μου αλήθεια!!!!!
    ε καλα μην το τραγικοποιεις και τοσο

Senior Member
    Παιδια;Αφου δεν εβγαινα και δε βγαινω εξω γιατι οι γονεις μου το θεωρουν κακο!!!Τον γνώρισα
    τυχαία σε ένα γάμο όταν τον είδα ένιωσα λες και τον ήξερα χρόνια!!!!!Αυτο είναι το περίεργο...Και
    μετα συναντηθήκαμε πάλι σε ένα γραφείο που είχαν όλοι μαζι όπου δούλεψα ένα χρόνο και κάτι
    ως γραμματέας...Λόγω μέσου...Με είχαν εκει για χαρτιά κλπ...Βασικά κάναμε παρέα μόνο στη δουλειά..
    Και εκει κόλλησα..Δεν είχα και άλλες επιλογές!!!!Μπορεί να με έσπρωξε και αυτο!Και όντως..Εγω τον κυνηγαω...
    Απλά όταν μια φορα του είπα..Δε θα περάσω Θεσσαλονίκη!Δε θέλω να μπλεξω πάλι μαζι σου!Άρχισε
    και μου έστελνε μνμτα το ένα πίσω απ τ άλλο..Πουτανα!!!Εδώ θα ρθεις!Έχω φωτο σου!!!Θα τη δείξω παντού!!!!!!κλπ κλπ..
    Ξέρω γω...Μπορεί να τα λέει αυτα μπας και σταματησω να τον ενοχλω..Του έστελνα παρα
    πολλα μνμτα..Τα κοψα τώρα βέβαια..Αλλα απ την άλλη..Ρε γαμωτο..
    Εάν ήθελε να σταματησω να τον ενοχλω γιατί με έπαιρνε τηλ;γιατί με έλεγε μωρό του;Γιατί μου έστειλε
    φωτο του...σταμάτησα απο σήμερα και ησυχασα.Και γω και αυτος.Αι στην ευχή!!!!
    ERMIS85 μου εισαι 23 χρονων δεν εισαι 15 να μην καταλαβαινεις..
    ψαξε να βρεις τις απαντησεις μονη σου απο εδω και στο εξης
    εμεις οτι ειχαμε να πουμε στο ειπαμε

Senior Member
    Ενταξει.Ευχαριστω.Θα ψαξω για ψυχολογο.Καλο βραδυ.

Ερμη, σε σημαντικο βαθμο τα θελες και τα παθες, εχεις όμως το ελαφρυντικό της απειρίας. Εσύ του ζητησες σεξ, για ποιο λόγο? πίστευες ότι με τον τροπο αυτον θα τον κρατησεις? και το αποτελεσμα, μπηκες στη λίστα με τις σεξουαλικες του επιτυχίες. Φιλία υπήρχε απο τη δικη σου πλευρα και ειχες την ψευδαισθηση ότι υπάρχει κι απ τη δικη του.
    Φυγε μακρια του, κι αν σε απειλα με φωτο και τετοια μιλα σε ατομα εμπιστοσυνης σου, ζητησε τη βοηθεια τους. Θα σε εχει για να τον καλύπτεις σεξουαλικα αμα δεν βρισκει αλλού.
    Σχεση μαζι του μην ελπίζεις. Αμα ενας αντρας θελει καποια κοπελα για σχεση το επιδιωκει και το δειχνει απ τις αρχες μιας γνωριμία. Αλλιως σχεση μαζι της δεν κανει ποτέ!
    Τον ειδες με κοπέλα? τότε πως ξερεις αν όντως εχει σχέση και... παντρευεται ή αν σε δουλευει? μια καλη δικαιολογια που βρισκει ενας αντρας για να αποφυγει, να διωξει καποια κοπελα την οποια ειναι βεβαιος πως δεν γουσταρει για σοβαρη σχεση ειναι το εχω σχεση και παμε για σοβαρο σκοπό.
    γιάννης

Senior Member
    Ζήτησα σεξ γιατί το ήθελα παρα πολυ μαζι του.Τον εμπιστευομουν και ένιωθα ασφάλεια.Αφέθηκα και του έλεγα
    όλες μου τις σκέψεις..Δεν είχα και κανέναν να μιλήσω λόγω οικογενειακής κατάστασης...Με κοπέλα δε τον είδα..Ξέρω όμως ότι είχε..Τώρα ότι παντρεύεται ούτε εγω το πολυπιστευω..Γενικά θεωρώ ότι δε θα σοβαρευτει ποτε..Απλά σκέφτομαι ανωριμα και χαζα..
    Θα με ερωτευτεί..Είμαι ξεχωριστή...Κλπ κλπ..Πονταρα και λίγο σ αυτο..Γιατί να μη με θέλει για σχέση...Είμαστε σε απόσταση έτσι και αλλιώς...Δε γίνεται και τπτ..Αν βρεθούμε ίσως;Μου είχε πει..Σε γουστάρω αλλα δεν έχει νόημα..Φεύγω...Αρχικά όλα αυτα...

Ηταν η πρωτη σου σχεση (με τον τροπο που το αντικριζεις εσυ) και η συναμα η πρωτη σου σεξουαλική εμπειρία, σου προσφερε και την επικοινωνία την οποια επιζητουσες επειδη δεν την εβρισκες στο σπιτι και πουθενα αλλου. Ολα αυτα μαζι σε κανουν στη σκεψη σου να εξειδανικευεις αυτο το ατομο, επειδη δεν υπήρξε κατι αλλο στη ζωη σου που να σου προσφερει συγκριση. Επειδη στις δυσκολίες της ζωης σου υπήρξε αυτος που σου προσφερε αυτα τα ωραία. Αν σε ποθουσε, τωρα που ξεκοψατε, θα επέστρεφε και θα σε ευρισκε, σαν αντρας, με δικη του πρωτοβουλία! Φαινεται πως γι αυτον του ήσουν μια καλή φαση που πέρασε.
    γιάννης

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast