Results 16 to 30 of 32
Thread: Θέλω να χάσω 30 κιλά!
-
24-01-2014, 21:04 #16
καλυτερα να πας σε καποιο διατροφολογο για να σου βρει διαιτα αναλογα με το σωματοτυπο σου
- 24-01-2014, 21:06 #17
αμα ξεκινησεις συστηματικα διατροφη και διαιτα σε ενα μηνα θα χασεις αποτομα πολλα κιλα αλλα γι τα υπολοιπα θα θελει ακομη περισσοτερη δουλεια
25-01-2014, 12:17 #18
Πήγαινε γυμναστήριο και κόψε τα πολλά γλυκά, ψωμιά και αλκοόλ (όχι μαχαίρι γιατί στο τέλος θα ξαναπλακωθείς). Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το γυμναστήριο γιατί ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. Ουσιαστικά μπορείς να τρως κανονικά και να χάνεις (εντάξει δεν είπα να πλακώνεσαι στις πίτσες αλλά να τρως μαγειρεμένο στο σπίτι φαγητό). Επίσης μην τρως μετά από κάποια ώρα το βράδυ (πιστεύω 8-9 είναι το καλύτερο αν κι εγώ έτρωγα το βραδυνό μου στις 6-7 αλλά μιλάμε για κανονική μερίδα που με κράταγε). Θα χάσεις χωρίς να το καταλάβεις. Εγώ για να καταλάβεις έχασα μέσα σε κανα 3μηνο 6-7 κιλά έτσι. Έτρωγα γενικά κρέας ή ψάρι χωρίς σάλτσες όμως πολλές φορές έφτιαχνα και λαδερά (τύπου φακές). Απλά περιόριζα πολύ το ψωμί (δλδ μπορεί να έτρωγα μόνο μια φέτα του τοστ). Μακαρόνια έτρωγα ζυγισμένη μερίδα. Το τυρί δεν το είχα κόψει τόσο. Επίσης πάντα πρωινό (για μένα αυτό ήταν τοστ με τυρί ή τοστ με σολωμό) και γάλα ή χυμός. Αυτά που σου προτείνω δεν είναι κανονική δίαιτα απλά σου λέω ό,τι λειτούργησε σε μένα χωρίς να νιώθω ότι στερούμαι τρελά. Και αν πέθαινα για λίγη σοκολάτα ε έτρωγα. Απλά προσπαθούσα να τρώω σοκολάτα ή κάτι σοκολατένιο σε μικρή συσκευασία - δεν έτρωγα μια σοκολάτα μεγάλη στην καθησιά μου. Χωρίς το γυμναστήριο όμως δεν θα τα είχα χάσει ποτέ.
25-01-2014, 13:30 #19
Το πιο σημαντικο αν θες να χασεις κιλα ειναι ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ και οχι απλα να λες οτι θες να τα χασεις. Ειναι σαν να λες οτι θες πολλα λεφτα αλλα ποιος παει για δουλεια τωρα... Προς το παρον δεν θες, οταν θα θες θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισεις να χανεις.
25-01-2014, 14:11 #20
25-01-2014, 14:34 #21
Και εγώ συμφωνώ με αυτό.....μπορεί να είναι μία δύσκολη υπόθεση,αλλά αυτός που θέλει πραγματικά τουλάχιστον προσπαθεί.!
Αυτό που νομίζω για σένα Ολγα,είναι ότι έχεις εγκλωβίσει τον εαυτό σου σε μία κατάσταση και έχεις δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο.
Και δεν κρίνω εσένα,τα λέω από εμπειρία προσωπική-συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άδικο κάποιος να κατηγορεί τους άλλους γιατί ο καθένας αν μη τι άλλο κανει ότι μπορεί καλύτερο για τον εαυτό του.!
Απλά νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι είναι πιο δυναμικοί και κάποιοι λιγότερο δυναμικοί.!
Κάποιοι είναι περισσότερο δουλευταράδες και μερικοί λιγότερο-αυτό είναι και στον άνθρωπο....θαύματα δεν γίνονται και σίγουρα εδω μέσα δεν είμαστε για να κατηγορούμε τους άλλους...αλλά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός χώρος για να παίρνουμε σκέψη από τους άλλους και να προσπαθούμε περισσότερο για τον εαυτό μας.!
Βάζε έναν στόχο κάθε φορά και μόλις τον πετυχαίνεις προχώρα στον επόμενο και επιτέλους σταμάτα να πηγαίνεις στην εκκλησία που αισθάνεσαι ότι σε υποτιμούν και δεν σου φέρονται καλά.!
Εχεις επίσης σκεφτεί μήπως όλο αυτό που σου συμβαίνει μήπως το κάνεις και ηθελημένα ασυνείδητα για να σου δίνουν προσοχή;
Ψάξε τι σου φταίει και ξεκίνα από κει...ένας στόχος κάθε φορά και προσπάθησε να βγεις από τον κυκαιώνα,που μόνη σου έχεις επιτρέψει στον εαυτό σου να μπει.
25-01-2014, 14:43 #22
25-01-2014, 18:27 #23
θυμαμαι καποτε που ειχα γνωρισει μια κοπελια που ηταν ζυγος κ καθε φορα που πηγαινει εκει που δουλευε μου εβαζε κ απο ενα τραγουδι κ οταν τη ρωταγα τι θες να μου πεις με αυτο το τραγουδι εκανε το κινεζακι μου εμαθε κατι που με βοηθησε πολυ στη συνεχεια να μιλω μεσω στιχων εγω πιστευω οτι μαλον το προβλημα σου αρχισε καπως ετσι.. http://www.youtube.com/watch?v=2HWUakp-S7Q
25-01-2014, 23:54 #24
ολγα ειναι δυσκολο ενω παιρνεις αντιψυχωσικα να χασεις κιλα!
και γω το παλευω χρονια τωρα αλλα εφτασα τα 60 απο 45 και δε γινεται με τιποτα να χασω!
26-01-2014, 11:09 #25
Και κάτι άλλο Ολγάκι. Καλύτερα να ξεκινήσεις λέγοντας θέλω να χάσω 5 κιλά πρώτα,
όταν αυτά χαθούν, πες θέλω να χάσω άλλα 5, και να "σπάσεις" έτσι μέσα στο μυαλό σου αυτό που θες να κάνεις
σε περισσότερα και μικρότερα κομμάτια. Θα σου φανεί ευκολότερο από το να έχεις στο νου σου έναν μεγαλύτερο στόχο.
Επίσης, φρόντιζε να τρως αρκετά και μικρά γεύματα, boost your metabolism. Θα ξυπνήσει με αυτόν τον τρόπο
και δε θα πεινάς και τόσο όσο με το να τρως πχ δύο και μεγάλα.Be warned. My shite detector is on high alert.
26-01-2014, 13:23 #26
Η δική μου άποψη είναι ότι όταν κάποιος έχει ένα τόσο μεγάλο στόχο, καλό είναι να ζητήσει τη συμβουλή κάποιου ειδικού. Η μεγάλη απώλεια κιλών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, εάν δε γίνει με τον σωστό τρόπο.
Το σίγουρο είναι ότι είναι ένας εφικτός στόχος. Μην ακούς για πενταετίες κ.τ.λ. Φυσικά θα πάρει χρόνο αλλά δε νομίζω τόσο. Όταν κάποιος είναι πολύ υπέρβαρος, χάνει και πολλά κιλά εύκολα. Όμως πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Μη περιμένεις να βγεις στη παραλία φέτος το καλοκαίρι 55 κιλά….
Είμαι εντελώς αντίθετος με τις δίαιτες. Μόνο κακό κάνουν… Να επιλέξεις μία υγιεινή διατροφή, ανθρώπινη, όπου μπορεί να εδραιωθεί και ως διατροφική συνήθεια… όχι ακραία πράγματα που μπορείς να τα κάνεις μόνο κάποιους μήνες… Κάτι που θα μπορείς να το υιοθετήσεις για την υπόλοιπη τη ζωή σου… Θέλεις να διορθώσεις τον μεταβολισμό σου, δε θέλεις να τον καταστρέψεις εντελώς.
Τέλος, πρέπει να ψάξεις και την αιτία που σε οδήγησε να βάλεις τόσα πολλά κιλά… Πιο κενό αναπλήρωνες τρώγοντας; Γιατί δε φρόντιζες τον εαυτό σου και τον παραμελούσες; Γιατί δε τον αγαπάς αρκετά και τον παράτησες; Γιατί δε μπορείς να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου; Αν δεν ασχοληθείς και με την αιτία του κακού, σύντομα θα βρεθείς στο ίδιο σημείο…Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
Θεσσαλονίκη
26-01-2014, 14:25 #27
26-01-2014, 15:18 #28
26-01-2014, 15:41 #29
26-01-2014, 15:43 #30