θέλω να κόψω επικοινωνία ευγενικά... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 131
    Banned
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    και τα 2.
    και γιατί με ενοχλεί.
    Σε ενοχλει γιατι δεν την "κερδισες" σαν φιλη και ο εγωισμος σου βραζει..Αυτο ομως κοπελα ειναι κατι που μπορει να συμβει,δεν ταιριαζουμε με ολους,ουτε ειμαστε αρεστοι σε ολους..

Banned
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Οκ λοιπον την διαγραφεις οριστικα χωρις να νιωθεις τυψεις..και αν αυτη σε βλεπει οπως εσυ (φιλη) εννοω..τοτε θα σε αναζητησει..γιατι πρεπει οποσδηποτε να το κανεις με ομορφο τροπο?δεν το καταλαβαινω αυτο!
    γιατί δεν ξέρω.κάπου κολλάω.ίσως επειδή τότε μου είχε συμπαρασταθεί.ίσως επειδή είμαι και λίγο ψυχοπονιάρα και σκέφτομαι τους άλλους.υπέρτατο ελάττωμα!
    Ίσως επειδή είπε ότι θα έρθει το Μάρτιο..δεν ξέρω...δεν ξέρω ειλικρινά ούτε και εγώ.
    ίσως επειδή είναι πολύ άσχημο να ξεκόβεις απότομα και με καυγάδες..επηρεάζει άσχημα την ψυχολογία και δε θέλω να το ξαναπεράσω.
    ναι να μου πεις ξέκοβεις αλλά θες και χωρίς μαλώματα;; πιστεύω ότι ως ένα βαθμό επιτυγχάνεται αλλά όχι τελείως.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σε ενοχλει γιατι δεν την "κερδισες" σαν φιλη και ο εγωισμος σου βραζει..Αυτο ομως κοπελα ειναι κατι που μπορει να συμβει,δεν ταιριαζουμε με ολους,ουτε ειμαστε αρεστοι σε ολους..
    έχει μιά βάση αυτό.ίσως να'ναι ο εγωϊσμός.
    το ξέρω δεν είμαστε αρεστοί σε όλους αλλά θα ήθελα να είμαι αρεστή επειδή και εγώ τη συμπαθώ.
    αν δε τη συμπαθούσα κάλλιστα τώρα θα είχα ξεκόψει.κι ούτε θα με'νοιαζε τι θα πει.
    όχι ότι γιαυτήν τρελαίνομαι να δω τι θα πει αλλά δεν θεωρώ ότι είναι και για τα μπάζα άνθρωπος ώστε να μην την υπολογίζω.

γιατί δεν ξέρω.κάπου κολλάω.ίσως επειδή τότε μου είχε συμπαρασταθεί.ίσως επειδή είμαι και λίγο ψυχοπονιάρα και σκέφτομαι τους άλλους.υπέρτατο ελάττωμα!
    Ίσως επειδή είπε ότι θα έρθει το Μάρτιο..δεν ξέρω...δεν ξέρω ειλικρινά ούτε και εγώ.
    ίσως επειδή είναι πολύ άσχημο να ξεκόβεις απότομα και με καυγάδες..επηρεάζει άσχημα την ψυχολογία και δε θέλω να το ξαναπεράσω.
    ναι να μου πεις ξέκοβεις αλλά θες και χωρίς μαλώματα;; πιστεύω ότι ως ένα βαθμό επιτυγχάνεται αλλά όχι τελείως.
    Μα γιατι να μαλωσεις με την κοπελα??εχεις να χωρισεις κατι μαζι της?προφανως την κουρασε η επικοινωνια αυτη και με τον τροπο της στον δειχνει..το αποδεχεσαι κ τελειωσε η ιστορια..ξερεις ποσες κοπελες ιντερνικες θα βρεις να μιλας??μιλουνια..διαχωρισε ομως τις φιλες απο τους διαδικτυακους ανθρωπους..ουδεμια σχεση :)

Banned
    έχει μιά βάση αυτό.ίσως να'ναι ο εγωϊσμός.
    το ξέρω δεν είμαστε αρεστοί σε όλους αλλά θα ήθελα να είμαι αρεστή επειδή και εγώ τη συμπαθώ.
    αν δε τη συμπαθούσα κάλλιστα τώρα θα είχα ξεκόψει.κι ούτε θα με'νοιαζε τι θα πει.
    όχι ότι γιαυτήν τρελαίνομαι να δω τι θα πει αλλά δεν θεωρώ ότι είναι και για τα μπάζα άνθρωπος ώστε να μην την υπολογίζω.
    Ναι αλλα μονο εσυ την υπολογιζεις..Αυτη οχι εσενα.Δεν στο λεω με κακια,αυτο ειναι κατι που μπορει να συμβει..Ωραιος και ο εγωισμος αλλα σαν την αξιοπρεπεια δεν εχει :) Αρα μην ξανασχοληθεις αφου η "φιλη" σου δεν ανταποκρινεται.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ειναι καθαρά εγωισμός, όπως μια γνωστη μου τη χώρισε το αγόρι της κ αυτή τον ήθελε πίσω έκλαιγε χτυπιοταν. Κ την ρώτησα τι τον θες αφού ειναι μαλακας κ δε σου φερόταν καλά! Κ η απάντηση ηταν: για να τον διώξω εγΩ αυτή τη φορά!! Έτσι κ η φίλη μας επειδή ειναι φτυσμενη θέλει να το γυρίσει τούμπα κ να φανεί σαν να ηταν ααυτή που διέκοψε τη φιλία!!! Αχαχαχαχαχαχα!! Πολύς εγωισμός κοπέλα. Κόψε λίγο γιατί θα βασανιστεις πέρα από το οτι θα βασανιζεις κ άλλους.

Banned
    Τι να πω και εγω που ολο το φορουμ με αγαπαει!!Ολα τα μελη πινουν νερο στο ονομα μου!!

Banned
    Μα γιατι να μαλωσεις με την κοπελα??εχεις να χωρισεις κατι μαζι της?προφανως την κουρασε η επικοινωνια αυτη και με τον τροπο της στον δειχνει..το αποδεχεσαι κ τελειωσε η ιστορια..ξερεις ποσες κοπελες ιντερνικες θα βρεις να μιλας??μιλουνια..διαχωρισε ομως τις φιλες απο τους διαδικτυακους ανθρωπους..ουδεμια σχεση :)
    γιατί να μαλώσω; επειδή αν κόψω επικοινωνία και εξηγηθώ θα μαλώσουμε σίγουρα.θα είναι κάτι πολύ τραβηγμένο..οπότε θέλω χωρίς αυτό.χωρίς να μαλώσω χωρίς τίποτα.απλά να ξεχαστούμε,τέρμα.το ξέρω τι πιο εύκολο να βρεις ιντερνετικές,γιατί οι κανονικές είναι πανδύσκολο.ίσως και να έπεσα στην παγίδα της φίλης και καλά καλής και με καταλαβαίνει,ίσως επειδή πιστεύω ότι δύσκολα θα κάτσει άνθρωπος να μιλήσει με μένα για τόσο πολύ καιρό 1,5 χρόνο το ίδιο γ22μένο θέμα.περνούσα άσχημα τότε και μου στάθηκε.αυτό είναι όλο.αλλά άλλο τότε άλλο τώρα.ίσως και εγώ κολλάω στο πρλθν ότι επειδή τότε ήταν καλή θα είναι και τώρα.όμως δεν είναι το ίδιο.γιαυτό και θα ξεκόψω.θα βρω έξω φίλους.που ΔΕ θα είναι κορίτσια.είναι όλες τους επιφανειακές και ανταγωνιστικές αλλά άλλο θέμα αυτό.ξύνω πληγές.

Τι να πω και εγω που ολο το φορουμ με αγαπαει!!Ολα τα μελη πινουν νερο στο ονομα μου!!
    Aσχολιαστο!!

Banned
    Και κατι τελευταιο..Ξεχωρισε τα φορουμ και το ιντερνετ απο την ριαλ λαιφ!Δεν θελω να φανταστω τωρα οτι εισαι με ενα ποτηρι ουισκι στο χερι καπνιζοντας με τα ματια βουρκωμενα επειδη δεν σου απανταει στο φορουμ!!!

Banned
    Ναι αλλα μονο εσυ την υπολογιζεις..Αυτη οχι εσενα.Δεν στο λεω με κακια,αυτο ειναι κατι που μπορει να συμβει..Ωραιος και ο εγωισμος αλλα σαν την αξιοπρεπεια δεν εχει :) Αρα μην ξανασχοληθεις αφου η "φιλη" σου δεν ανταποκρινεται.
    ναι δε θα ξαναασχοληθώ.δεκτόν και κατανοητό.

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ειναι καθαρά εγωισμός, όπως μια γνωστη μου τη χώρισε το αγόρι της κ αυτή τον ήθελε πίσω έκλαιγε χτυπιοταν. Κ την ρώτησα τι τον θες αφού ειναι μαλακας κ δε σου φερόταν καλά! Κ η απάντηση ηταν: για να τον διώξω εγΩ αυτή τη φορά!! Έτσι κ η φίλη μας επειδή ειναι φτυσμενη θέλει να το γυρίσει τούμπα κ να φανεί σαν να ηταν ααυτή που διέκοψε τη φιλία!!! Αχαχαχαχαχαχα!! Πολύς εγωισμός κοπέλα. Κόψε λίγο γιατί θα βασανιστεις πέρα από το οτι θα βασανιζεις κ άλλους.
    γέλα με τα χάλια της φίλης σου και της άγνωστης κοπέλας και θα έρθει κι ώρα σου! χαχαχαχαχαχαχα
    γιατί ξέρεις ότι όποιος γελάει καλύτερα γελάει τελευταίος.ή όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα.ΟΚ;;;
    α και δε θυμάμαι να σου έδωσα το οκ για να έχεις τόση οικειότητα μαζί μου και να μου την καρφώνεις πισώπλατα.άκου εκεί ''κόψε λίγο,πολύς εγωισμός'' σε ξέρω κι από χθες;
    άκου να δεις θράσος ο κόσμος.

ναι δε θα ξαναασχοληθώ.δεκτόν και κατανοητό.
    Τελειωσαμε λοιπον!! :) Πολυ χαιρομαι γιατι πεινασα και λεω να σηκωθω να φαω... :P

Banned
    Και κατι τελευταιο..Ξεχωρισε τα φορουμ και το ιντερνετ απο την ριαλ λαιφ!Δεν θελω να φανταστω τωρα οτι εισαι με ενα ποτηρι ουισκι στο χερι καπνιζοντας με τα ματια βουρκωμενα επειδη δεν σου απανταει στο φορουμ!!!
    δεν πίνω δεν καπνίζω και δεν κλαίω πια για μ@λάκες. (ανθρώπους)

Banned
    Τελειωσαμε λοιπον!! :) Πολυ χαιρομαι γιατι πεινασα και λεω να σηκωθω να φαω... :P
    καλή όρεξη.εγώ έφαγα πριν πιτόγυρο! :p

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast