ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ Ή ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...μη τον είδατε τον θεματοθέτη :ΡΡΡ
    Εδώ είμαι Θεοφανία και διαβάζω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ και τον Οδυσσέα για τους κόσμιους χαρακτηρισμούς. Όμως, όπως έγραψα και πριν, έστω και έτσι, ήδη όλοι εσείς που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου, με βοηθήσατε να απαντήσω στο ερώτημα που έθεσα και στην αρχή, ότι δηλαδή "δεν ξέρω τι θέλω". Οπότε δεν θα είχε πλεον νόημα να "βλέπετε το θεματοθέτη" να απαντά, κάθε φορά που θα εμφανίζεται και ένα καινούργιο post. Τώρα ξέρω τι θέλω. Δε σκοπεύω να το συνεχίσω την παρενόχληση.
    Βέβαια, θα ήθελα να ρωτήσω "Και τώρα τί γίνετα; Πως το το ξεπερνάω το κόλλημα κ.λ.π, κλπ," αλλά... άσε καλύτερα. Θα το παλαίψω, κάτι θα βρω.

@Μαρίνα38: Κάνω copy/paste τη διάγνωσή σου και την περνάω στο smarthphone -δεν αστειεύομαι- για να τη διαβάζω καθημερινά. Νομίζω είναι μία ουσιαστική βοήθεια για να ξεκινήσω. Σ' ευχαριστώ.

Member
    Κατι τετοιοι σαν κι εσενα χαλασανε την πιατσα κ αντε μετα να πεισουμε τις γυναικες οτι δεν ειμαστε "γουρουνια".Κριμα που εχεις ματια αλλα δεν βλεπεις.Εστιασε καλυτερα σε οσα σου ειπε η marian.

Member
    ...και αν μου επιτρεπεις ενα τελευταιο..Ρωτας κ τωρα τι γινεται,πως το ξεπερναω.Θα σου πω τι πιστευω πως θα εκανα εγω.Θυμησου για ποιους λογους αγαπησες τη γυναικα σου τοσο ωστε να την παντρευτεις.Ισως και να μην ειναι πια αργα.Αλλα σιγουρα θα μου πεις,εκεινη φταιει για τη συμπεριφορα σου τωρα.Οποτε...

Senior Member
    H κοπέλα δεν σε θέλει. Τώρα αν δεν μπορείς να το δεχτείς. Μπορείς να φύγεις από την δουλειά!

Senior Member
    Αλήθεια έχεις και παιδιά;;;;

Junior Member
    @olgaki: Είμαι σίγουρος ότι δε με θέλει. Για να αλλάξω δουλειά για αυτό το λόγο, ούτε για αστείο. Άλλωστε δεν έπιασα δουλειά για να βρώ φιλενάδα και αν ήξερες την ηλικία μου δεν θα μου το πρότεινες καν. Ευτυχώς, δεν το έχω "κάψει" τόσο πολύ ακόμη. Ναι Όλγα, αλήθεια. Έχω και παιδιά.
    @Οδυσσεα: Τι "αν" σου επιτρέπω βρε Οδυσσέα, και βέβαια, διαφορετικά δε θα έκανα post. Όχι όμως, δε φταίει η γυναίκα μου. Μετά από 15 χρόνια γάμου δε μπορώ να πω ότι έπαψα να την αγαπάω. Εγώ κάπου το έχω το πρόβλημα. Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά τους λόγους που λές. Και στη Marian έχω εστιάσει, να είσαι βέβαιος. Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση όμως; Διάβασα τόσα σχόλια και δε βρέθηκε κανένας να πεί ότι κάποτε βρέθηκε κι αυτός στη δικιά μου τη θέση και πως το αντιμετώπισε. Τι να πώ; Ή εγώ αποτελώ εξαίρεση ή απλά οι άλλοι δε μιλάνε.

Member
    Ειναι απλο το θεμα.Εσυ το μεγαλοποιεις απο μονος σου.Εχεις αναγκη να ξαναερωτευτεις,δεκτο.Γιατι να μην εστιασεις λοιπον αυτο να συμβει με τη συζυγο?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 10-02-2014 at 11:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insignificant View Post
    ...Έφταιξα. Νόμιζα ότι κινδύνευα να εκτοπισθώ επαγγελματικά. Τις φοβίες μου επαύξανε και ο στενότερός μου συνεργάτης. Συνηγορούσαν σε αυτό και οι άλλοι δύο συνάδελφοί μου. Ως παλαιότερος, οργάνωσα την άμυνά μας. Υψώσαμε τείχη γύρω της. Να την απομονώσουμε και να την αποδυναμώσουμε...
    Προσωπικά πιστεύω, ότι υπάρχει περίπτωση να είσαι και σε συναισθηματική σύγχυση, επειδή φοβήθηκες, όπως είπες, ότι θα εκτοπισθείς επαγγελματικά κι
    έτσι έπεισες τον εαυτό σου ότι την ερωτεύτηκες για να εξεμευνίσεις την απειλή... Κι αν θα χρειαζόταν να συμφωνήσω με κάποιον και μ' όσα διάβασα... η πιο
    τεκμηριωμένη άποψη είναι ίσως της marina38. Ευτυχώς που στα θέματα διαβάζουμε πότε-πότε και κάτι ουσιώδες! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    @Οδυσσέα: Πολύ καλή η προσέγγισή σου σχετικά με την αναθέρμανση των σχέσεων με τη σύζυγο. Όχι ότι δεν τα πάμε καλά, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε και καλύτερα. Και πάλι τονίζω ότι είναι δικό μου το φταίξιμο, η γυναίκα μου μια χαρά είναι.

@Remedy: Αν και έμμεσα με κρίνεις ανήθικο για τις προθέσεις μου, αφού σε πράξεις -ευτυχώς- δεν προχώρησα, δέχομαι την παρατήρησή σου. Δεν ελπίζω φυσικά να επαληθευτείς όσον αφορά το επάγγελμα. Μέχρι στιγμής τα πάω καλά και ελπίζω να το διατηρήσω έτσι. Σε ευχαριστώ πάντως που επισημαίνεις τον κίνδυνο.

@Μαρκέλα: Δε σου κρύβω ότι το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό , θέλοντας να αιτιολογήσω τη συμπεριφορά μου, ήταν αυτό που λές, ο "εξευμενισμός". Φοβάμαι όμως ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι χειρότερο, θεωρώντας τα συμπεράσματα της Μαρίνας πολύ κοντά στην πραγματικότητα, δυστυχώς...

Senior Member
    Last edited by Aeon; 10-02-2014 at 11:35.

Senior Member
    Και πάλι τονίζω ότι είναι δικό μου το φταίξιμο, η γυναίκα μου μια χαρά είναι.
    Είσαι πολύ τυχερός που έχεις μια τέτοια γυναίκα, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Αν την χάσεις τότε θα συνηδητοποιήσεις το σφάλμα σου αλλά θα είναι πλέον αργά.
    Last edited by Aeon; 10-02-2014 at 11:36.

Senior Member
    ..
    @Remedy: Αν και έμμεσα με κρίνεις ανήθικο για τις προθέσεις μου, αφού σε πράξεις -ευτυχώς- δεν προχώρησα, δέχομαι την παρατήρησή σου. Δεν ελπίζω φυσικά να επαληθευτείς όσον αφορά το επάγγελμα. Μέχρι στιγμής τα πάω καλά και ελπίζω να το διατηρήσω έτσι. Σε ευχαριστώ πάντως που επισημαίνεις τον κίνδυνο.

....
    οχι εμμεσα ασημαντε, αμεσοτατα..
    φυσικα και προχωρησες σε ανηθικες πραξεις οταν συμμετειχες σε σκευωρια εναντιον μια αξιας και δεσμευμενης γυναικας, που πηγε να δουλεψει τιμια και αξιοκρατικα και βρηκε απεναντι της ενα ματσο αχρηστους σαν εσενα και το παρεακι σου να της κανετε πολεμο και να την υπονομευετε στην δουλεια της και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, εκανες και προσπαθειες προσσεγγισης ερωτικης (λελουδα) εντος εργασιακου χωρου ενω σου ειχε δειξει εξ αρχης οτι εισαι ακριβως αυτο που λεει το ονομα σου γι αυτην, κι ενω σου πεταξε στα μουτρα τα λουλουδια σου και τις προθεσεις σου, συνεχιζεις τις σκεψεις για συνεχεια!!! αν δεν ειναι αυτα ανηθικοτητα, τι ειναι????

Senior Member
    Υψώσαμε τείχη γύρω της. Να την απομονώσουμε και να την αποδυναμώσουμε. Καχυποψία, αντισυναδελφικότητα, κόντρες και αντιρρήσεις, ήτανε στο καθημερινό menu του 8ώρου.
    Last edited by Aeon; 10-02-2014 at 11:37.

Senior Member
    Διάλεξα τον βλακωδέστερο τρόπο. Σοκολάτες τυλιγμένες σε απολογητικά σημειώματα, email, sms, αφιερώσεις τραγουδιών στο youtube, όλα αυτά πίσω από την ασπίδα της ανωνυμίας. Άχρηστη ασπίδα, γιατί η κοπέλα είναι ευφυέστατη και μάλλον έχει ανακαλύψει το «δράστη». Από πλευράς της τώρα. Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα μου. Τα λουλούδια που της έστειλα στο γραφείο τη μέρα της γιορτή της, τα χάρισε αλλού. Δηλώνει σε όλους ερωτευμένη με τον άνδρα της και πιστή στην οικογένειά της. Μου φαίνεται μάλιστα ότι με κοιτάζει πλέον με τρόπο επικριτικό.
    Last edited by Aeon; 10-02-2014 at 11:37.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast