ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ: ΕΡΩΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ! (παρακαλω ριχτε μια ματια!) S.O.S!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Nομιζω απαντησες μονος σου στον προβληματισμο σου.. "εχω αρκεστει στον αυνανισμο.."

Σεξουαλικα εχεις προχωρησει μεχρι εκει και αυτο σου φτανει,γιατι προφανως δεν ξερεις την αισθηση της διεισδυσης..Τι να σου πουμε και εμεις?Κανε προσπαθειες και με τον καιρο θα μαθεις και την κανονικη σεξουαλικη πραξη.
    nai, omos prepei na vrisko atoma asxeta kai na dokimazo mexri na meino ikanopoiimenos me ton eafto mou oti katafera diisthisi kai oloklirosi.
    de thelo na xrisimopoio afton pou agapao les kai einai peiramatozoo...

.....xm... .........

Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .....xm... .........
    τι 'χμ' ? μοιρασου αυτο που σκεφτεσαι.
    θα τ' αντεξω :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by kons_tsia View Post
    nai, omos prepei na vrisko atoma asxeta kai na dokimazo mexri na meino ikanopoiimenos me ton eafto mou oti katafera diisthisi kai oloklirosi.
    (!!!!!!!!!!) πλακα μας κανεις, ε?

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    (!!!!!!!!!!) πλακα μας κανεις, ε?
    γιατι?
    εφοσον αυτη την περιοδο δεν βλεπομαστε με το προσωπο που με ενδιαφερει και δεν εχουμε και κατι σοβαρο, μπορω να βρω ατομα που ψαχνουν απλα σεξ, να περασω καλα μαζι τους και να εξοικοιωθω με το θεμα της ολοκληρωσης. που ειναι το κακο??

σε τι θεωρεις πως σου κανω πλακα?

γιατι?
    εφοσον αυτη την περιοδο δεν βλεπομαστε με το προσωπο που με ενδιαφερει και δεν εχουμε και κατι σοβαρο, μπορω να βρω ατομα που ψαχνουν απλα σεξ, να περασω καλα μαζι τους και να εξοικοιωθω με το θεμα της ολοκληρωσης. που ειναι το κακο??

σε τι θεωρεις πως σου κανω πλακα?
    Άρα, αφού δεν θες να κάνεις πειραματόζωο αυτόν που αγαπάς θα κανεις πειραματωζωα τους άλλους? Και τότε μετά βεβαιότητας θα σου φύγει το πρόβλημα??
    γιάννης

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άρα, αφού δεν θες να κάνεις πειραματόζωο αυτόν που αγαπάς θα κανεις πειραματωζωα τους άλλους? Και τότε μετά βεβαιότητας θα σου φύγει το πρόβλημα??
    αν δεν μου βγει και με 1-2 αλλους, δε νομιζω να παρεξηγηθουν κ να απογοητευτουν τοοοσο επειδη μια φορα θα τους δω κ θα με δουν.

τι αλλο προτεινεις να κανω? αν ημουν στρειτ, θα πληρωνα κ θα πηγαινα σε π***ανες.

Στην περιπτωση μου, δεν υπαρχει κατι παρομοιο :(

Banned
    Τώρα σοβάρα?Μπήκες σε φόρουμ ψυχολογίας για να σου πούμε γιατι δεν γαμάς?

''απλα αγχωνομαι μηπως θελει διεισδυση''
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ θα τρελαθώ ρε μαλάκα.Σοβαρά...Δεν είμαι ρατσιστής,αλλά ώρες ωρες .............τι να πω...............ΧΑΑΧΑΧΑΧ..........
    Αντε αγόρι μου στο υπόγειο κι εσύ!!!

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Kon_tsia ολοκαίνουριο μέλος που ασχολήθηκε με μένα κ διάβασες τα θέματα μου χωρίς να έχω απαντήσει ποτέ πάλι σε σενα, έχω νΑ πω οτι ειμαι σίγουρη οτι υπάρχουν φορουμ και σαιτς για θέματα ερωτικά, σεξουαλικων δυσλειτουργίων κ ιδιαιτεροτήτων, για να μην πω για ειδικούς, μιας κ το θέμα σου μου φαίνεται πολύ ειδικό, που μπορεί πράγματι να σε βοηθούσαν κ να έπαιρνες καλύτερες γνώμες, κ όχι αντιδράσεις σαν ρη δικιά μου. Βέβαια με ένα τέτοιο θέμα μΕ μπολντ κεφάλαια γράμματα κ προτροπές με έκκληση ΣΟΣ λες κ πήρε φωτιά το Κορδελιό διαβάστε το κ πέντε θαυμαστικά, μάλλον απλά να προκαλέσεις ήθελες συμπεραίνω. Αλλιώς πράγματι θα είχες πάει σε άλλο φόρουμ, κ ξένο αν δε σε κάλυπταν τα αντίστοιχα ελληνικά. Άρα φούμαρα, κ καλά αντέδρασα, αυτό ήθελες!
    Την είδες λιλιουμ?Αμέσως στην εκδικηση με προτάσεις και λέξεις του τύπου ''θυμάσαι τότε'' ..ή ''εγώ σε στήριξα'' .........Αυτό είναι που λέμε ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ........από όποια μεριά κι αν το δεις......!!!!

χαχαχαχαχααχ............
    https://www.youtube.com/watch?v=ZW38ItWzXHg

Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    εχω φοβια και ανασφαλεια μηπως ειμαι λιγος -για το ατομο που με ενδιαφερει- επειδη δεν κανω διεισδυση. τη φοβια αυτη θελω να ξεπερασω. αυτο ειναι το ζητουμενο που αναφερω στο πρωτο μηνυμα.

αυτη τη φοβια την εχουν κι αλλοι ανθρωποι και απλα θελησα να την μοιραστω και να ακουσω καποια αποψη κλπ.

οποιος νομιζει οτι κανω πλακα ή διασκεδαζω, τοτε, τι να πω...

Senior Member

''απλα αγχωνομαι μηπως θελει διεισδυση''
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ θα τρελαθώ ρε μαλάκα.Σοβαρά...Δεν είμαι ρατσιστής,αλλά ώρες ωρες .............τι να πω...............ΧΑΑΧΑΧΑΧ..........
    Αντε αγόρι μου στο υπόγειο κι εσύ!!!

Τώρα, θεωρείς μάλλον αυτή σου την απάντηση αστεία. Σκέψου δηλαδή...Και γίνεσαι γελοίος και δεν το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά ρατσιστής δεν είσαι.
    Ηλίθιος όμως? Ιδού η απορία.

@Kon-tsia.
    Λογικότατες είναι οι ανησυχίες σου και φυσικά υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με παρόμοιες εμπειρίες και ερωτήματα με τα δικά σου.
    Θα σου παραθέσω κάτι που διάβασα πρόσφατα και μέσα σε αυτό υπάρχουν οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.
    To 1978 o μακαρίτης πλέον Bernie Zilbergeld έγραψε ένα αξιόλογο βιβλίο για την ανδρική σεξουαλικότητα.
    Σε αυτό ανέλυε τους σεξουαλικούς μύθους που είναι εξέχοντα παραδείγματα νορμών που έρχονται σε κόντρα με μία αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη
    σεξουαλική λειτουργικότητα.
    Μέσα σε αυτούς τους σεξουαλικούς μύθους είναι πως το σεξ είναι μία γραμμική πρόοδος που καταλήγει σε έναν οργασμό.
    Το ίδιο ισχύει και για την διείσδυση. Τα πάντα γύρω από το σεξ είναι περασμένα μέσα από φίλτρα των όσων μύθων προάγουν και κάνουν τις νόρμες
    να υπερισχύουν με τρόπους όχι πάντα εμφανείς. Τα πάντα έχουν το χρώμα που τους δίνει το περιβάλλον μέσα στο οποίο παράγονται και διαδραματίζονται.
    Η διείσδυση λοιπόν έχει κι αυτή φωτιστεί ως απαραίτητη, ως αναγκαία, ως η φυσική κατάληξη ενός σεξουαλικού παιχνιδιού,
    και έτσι δίχως αυτήν τα σεξουαλικά υποκείμενα νιώθουν λίγα και στερημένα αυτού του φανταστικού πλεονεκτήματος.
    Φυσικό επακόλουθο είναι να αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου θα σε βλέπει ως λιγότερο, καθώς κι εκείνος έχει περάσει την επεξεργασία
    του περιβάλλοντος σχετικά με τα "φυσικά" χαρακτηριστικά ενός καλού σεξουαλικού παιχνιδιού και ενός αρκετού και άξιου σεξουαλικού συντρόφου.

Να μελετήσεις τους μύθους αυτούς, γιατί δεν είναι μόνο ο μύθος της διείσδυσης τον οποίο χτυπάει ο Zilbergeld, αλλά και άλλους, εξίσου δημοφιλείς.
    Θα σε βοηθήσει ψυχολογικά, καθώς δεν ήταν κανένας τυχαίος αλλά ένας άνθρωπος πολύ διορατικός και εξειδικευμένος ψυχολόγος πάνω στην ανδρική σεξουαλικότητα,
    και κατόπιν μπορείς και συ να βοηθήσεις το αγόρι σου που αν παρ'ελπίδα έχει πέσει θύμα των μύθων, μπορεί όμως και να τους ξεπεράσει.
    Από την άλλη, αν δεν το καταφέρετε, και εκείνος κάποια στιγμή θελήσει τη διείσδυση σώνει και καλά, ούτε έχεις δικαίωμα να του αρνηθείς να ζήσει
    και τέτοια εμπειρία. Επειδή μπορεί να έχεις αγχωθεί από προηγούμενες εμπειρίες και να σου έχει κολλήσει πως δεν μπορείς να ανταποκριθείς,
    για να σου βγει κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι ένα μη επικριτικό, χαλαρό και ουδέτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κάνεις τις δοκιμές σου.
    Οι δοκιμές αυτές θα σου βγουν καλύτερα αν ταυτόχρονα κάνεις κάτι με το οποίο έχεις ήδη εξοικείωση και σε φτιάχνει.
    Δηλαδή, σου αρέσει να χαιδεύεις συγκεκριμένα σημεία του σώματος? Κάντο την ώρα που επιχειρείς διείσδυση.
    Σου αρέσει να σου κάνει κάτι συγκεκριμένο ο άλλος? Πέστου να το κάνει την ώρα εκείνη, ώστε να υπάρξει μία σύνδεση λαγνική της διείσδυσης με ήδη
    υπαρκτές και δοκιμασμένες σου δυνατές συνταγές.
    Ό,τι άλλο θες ρωτάς.:)
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Banned
    1-555-Confide gia kateba sto upogeio se parakalo mi se katebaso ego me ti vitsa.........
    Kai mi me ksanapeis ilithio giati tha sfaxtoume tsoutseki.......Akouses?

Les ki ego edo mpika gia na krino kapoion.Alla de mporo na apantao sobara stin kathe blakeia ki oute mporo na ksero poio trollarei kai poios oxi kai kata kairous exoun emfanistei diaforoi.
    Eimai o teleutaios anthropos pou tha ginonan ratsistis kai ilithios tha ginomoun kairo meta apo esena kai tous omoious sou.......!!!

Member
    Alla de mporo na apantao sobara stin kathe blakeia ki oute mporo na ksero poio trollarei kai poios oxi kai kata kairous exoun emfanistei diaforoi.
    ean den eisai sigouros gia to poios kanei plaka kai poios oxi, ti thes kai apadas kai xalas ta TOPIC tin ora pou kapoios perimenei na akousei kapoia apopsi pano sto sigekrimeno thema i' simvouli...
    tha s' arese esena na koriodevame ta dika sou post ? gia na vriskesai ki esi sto site afto simainei pos exeis kapoio thema ki esi pou se apasxolei..

Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post

@Kon-tsia.
    Λογικότατες είναι οι ανησυχίες σου και φυσικά υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με παρόμοιες εμπειρίες και ερωτήματα με τα δικά σου.
    Θα σου παραθέσω κάτι που διάβασα πρόσφατα και μέσα σε αυτό υπάρχουν οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.
    To 1978 o μακαρίτης πλέον Bernie Zilbergeld έγραψε ένα αξιόλογο βιβλίο για την ανδρική σεξουαλικότητα.
    Σε αυτό ανέλυε τους σεξουαλικούς μύθους που είναι εξέχοντα παραδείγματα νορμών που έρχονται σε κόντρα με μία αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη
    σεξουαλική λειτουργικότητα.
    Μέσα σε αυτούς τους σεξουαλικούς μύθους είναι πως το σεξ είναι μία γραμμική πρόοδος που καταλήγει σε έναν οργασμό.
    Το ίδιο ισχύει και για την διείσδυση. Τα πάντα γύρω από το σεξ είναι περασμένα μέσα από φίλτρα των όσων μύθων προάγουν και κάνουν τις νόρμες
    να υπερισχύουν με τρόπους όχι πάντα εμφανείς. Τα πάντα έχουν το χρώμα που τους δίνει το περιβάλλον μέσα στο οποίο παράγονται και διαδραματίζονται.
    Η διείσδυση λοιπόν έχει κι αυτή φωτιστεί ως απαραίτητη, ως αναγκαία, ως η φυσική κατάληξη ενός σεξουαλικού παιχνιδιού,
    και έτσι δίχως αυτήν τα σεξουαλικά υποκείμενα νιώθουν λίγα και στερημένα αυτού του φανταστικού πλεονεκτήματος.
    Φυσικό επακόλουθο είναι να αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου θα σε βλέπει ως λιγότερο, καθώς κι εκείνος έχει περάσει την επεξεργασία
    του περιβάλλοντος σχετικά με τα "φυσικά" χαρακτηριστικά ενός καλού σεξουαλικού παιχνιδιού και ενός αρκετού και άξιου σεξουαλικού συντρόφου.

Να μελετήσεις τους μύθους αυτούς, γιατί δεν είναι μόνο ο μύθος της διείσδυσης τον οποίο χτυπάει ο Zilbergeld, αλλά και άλλους, εξίσου δημοφιλείς.
    Θα σε βοηθήσει ψυχολογικά, καθώς δεν ήταν κανένας τυχαίος αλλά ένας άνθρωπος πολύ διορατικός και εξειδικευμένος ψυχολόγος πάνω στην ανδρική σεξουαλικότητα,
    και κατόπιν μπορείς και συ να βοηθήσεις το αγόρι σου που αν παρ'ελπίδα έχει πέσει θύμα των μύθων, μπορεί όμως και να τους ξεπεράσει.
    Από την άλλη, αν δεν το καταφέρετε, και εκείνος κάποια στιγμή θελήσει τη διείσδυση σώνει και καλά, ούτε έχεις δικαίωμα να του αρνηθείς να ζήσει
    και τέτοια εμπειρία. Επειδή μπορεί να έχεις αγχωθεί από προηγούμενες εμπειρίες και να σου έχει κολλήσει πως δεν μπορείς να ανταποκριθείς,
    για να σου βγει κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι ένα μη επικριτικό, χαλαρό και ουδέτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κάνεις τις δοκιμές σου.
    Οι δοκιμές αυτές θα σου βγουν καλύτερα αν ταυτόχρονα κάνεις κάτι με το οποίο έχεις ήδη εξοικείωση και σε φτιάχνει.
    Δηλαδή, σου αρέσει να χαιδεύεις συγκεκριμένα σημεία του σώματος? Κάντο την ώρα που επιχειρείς διείσδυση.
    Σου αρέσει να σου κάνει κάτι συγκεκριμένο ο άλλος? Πέστου να το κάνει την ώρα εκείνη, ώστε να υπάρξει μία σύνδεση λαγνική της διείσδυσης με ήδη
    υπαρκτές και δοκιμασμένες σου δυνατές συνταγές.
    Ό,τι άλλο θες ρωτάς.:)
    σευχαριστω για το χρονο σου ;-)
    θα κοιταξω κιολας μπας και βρω το βιβλιο του τυπου αυτου...

γενικα, με το ατομο αυτο που γνωριζω 6 χρονια, νιωθω πως εχουμε κατι ξεχωριστο . κατι που ειναι ανωτερο απο καθε τι σεξουαλικο.

ναι μεν, νιωθω αγαπη, ερωτα καθως και..λατρεια γι αυτον, κανουμε ερωτικα παιχνιδια στο κρεβατι (μια στις τοσες που βρισκομαστε) αλλα δεν θεωρω οτι χαθηκε κι ο κοσμος αν δε γινει η ολοκληρωμενη πραξη.

του εχω συζητησει 3-4 φορες αυτα τα 6 χρονια για τα σεξουαλικα θεματα που εχω και με καθησυχασε.. επισης, δεν φαινεται να 'καιγεται' για το σεξ τοσο.
    αλλά, αν το επιχειρησω, δεν θα αρνηθει φυσικα. ;-)

Ισως φταιει που βρισκομαστε αραια (για λογους δουλειας κ αποστασης) και δε μου δινεται και μενα η σταθεροτητα χρονου μαζι του να προχωρησουμε σε αυτο το θεμα με σταδιακα και σωστα βηματα. Ειμαι ψιλοαπειρος κι εγω (για διαφορους λογους) στο θεμα της διεισδυσης, τι να κανω.. :(
    Αυτος ειναι παθητικος. χαθηκε να ειμαι ΕΓΩ παθητικος? θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα για μενα και δε θα'χα αυτη τη φοβια :o

ο χρονος, θα δειξει..

Banned
    ean den eisai sigouros gia to poios kanei plaka kai poios oxi, ti thes kai apadas kai xalas ta TOPIC tin ora pou kapoios perimenei na akousei kapoia apopsi pano sto sigekrimeno thema i' simvouli...
    tha s' arese esena na koriodevame ta dika sou post ? gia na vriskesai ki esi sto site afto simainei pos exeis kapoio thema ki esi pou se apasxolei..
    Zita apo tous admins na sou broune esto ki ENA POST POU EXO KOROIDEPSEI KAPOION EDO MESA.....theoreisa oti exeis lathos topothetisi...ayto!!!tespa

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast