Results 166 to 180 of 248
Thread: τι σας εκνευριζει
-
18-02-2014, 21:44 #166
Ο εαυτος μου. Πολλες φορες ερχομαι σε συγκρουση με τον ιδιο μου το εαυτο. Κανω και λεω πραγματα που υστερα με κανουν να απορω μεσα απο την διαδικασια ομως αυτη μαθαινω και πρσπαθω να μην επαναλαμβανω τα λαθη μου. (τουλαχιστον προσπαθω). Σε ολα τα αλλα προσπαθω να ειμαι πραος γιατι με τον εκνευρισμο δεν λυνεται τιποτα πιστεψτε με. Το παν ειναι η ειρωνεια!
ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ.
- 19-02-2014, 00:05 #167
19-02-2014, 09:06 #168
H imimatheia ......
19-02-2014, 09:10 #169favvelGuestη κριτική....
19-02-2014, 22:30 #170
Aν το καλοσκεφτω , δεν μεκνευριζει τιποτα ,.Οι λογοι ;
διαλεγω τους φιλους μου προσεκτικα ( το οτι καποιον-α δεν τον θεωρω φιλο μου , δεν σημαινει οτι του κραταω κακια , απλως τον-ην αποφευγω )
ειμαι ανεκτικος
εστιαζω στη λυση κ οχι στο προβλημα
γελαω η αστειευομαι συχνα
ξερω να συγχωρω ( πρεπει να ειμαι απο τους λιγους στο φορουμ , που εχω ζητησει συγγνωμη , επανειλλημενως )επενδυω στις σχεσεις που με καλυπτουν
ειμαι αισιοδοξος
εχω αυτοπεποιθηση ( αυτο κ αν ειναι σημαντικο )
Αναγνωριζω οτι κ οι αλλοι εχουν προβληματα ( αυτο παραπεμπει στο οτι συγχωρω )
και τελος εκτιμω την ζωη , οποια κ αν ειναι αυτη , οτι κ αν μου φερει .
19-02-2014, 22:53 #171
- In this old house where every door is open
Αυτή η περιγραφή μαγκαιβερ ουδεμία σχέση εχει με καταθλιπτικό.
20-02-2014, 10:19 #172
Λιλιουμ , γι αυτο αναφερω στο τελος , εκτιμω την ζωη , ΟΤΙ κ αν μου φερει αυτη .Τοχω φιλοσοφησει . Δεν ειμαι απ τους καταθλιπτικους που το βαζουν κατω . Τα χαρακτηριστικα αυτα τα εχω , ισως να αλλαζα το διαλεγω τους φιλους μου προσεκτικα , με το ΔΙΑΛΕΓΑ τους....διοτι δεν εχω ορεξη να κανω φιλους πια .Τα αλλα ισχυουν ,οπως κ η κτθλψη με πιστοποιητικο γιατρου[..] . Καπου εχω αναφερει οτι ειμαι πολυ ψυχραιμος . Ισχυει , γι αυτο γινεται η παρανοηση . Μην ξεχνας Λιλ οτι λογω ηλικιας , εχω περασει κ αλλες μπορες στη ζωη μου , οποτε δεν μπορω να συγκριθω μεναν 25χρονο κτθλκο . Ουτε αναφερω τπτ για δραστηριοτητες ( που δεν εχω ορεξη να κανω τπτ ) . Λες να εχω βελτιωση κ να μην τοχω καταλαβει ? Μπορει τελικα . Φιλικα .
20-02-2014, 10:26 #173
- In this old house where every door is open
Το παρακατω θελω να το αφιερωσω σε δυο κατηγοριες ανθρωπων, και βαζω και τον εαυτο μου μεσα, και στις δυο κατηγοριες: α) τους γκρινιαρηδες-παραπονιαρηδες-μιζερους-αδικημενους-θυματα και β) τους αγωνιστες του καλου/του δικαιου, των προστατων των μειονοτητων/αδυνατων που θεωρουν εαυτον υπερανω πασης μαλακιας. Οριστε:
Τα άτομα που γκρινιάζουν συνεχώς για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν στον κόσμο, με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια, δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ για να τον βελτιώσουν.
Καταλαβαίνω, είναι κι αυτός ένας ρόλος. Ιδιαίτερα δελεαστικός και κολακευτικός μάλιστα για το Εγώ: “για κοίτα εμένα,τον ανθρωπιστή, νοιάζομαι για το κοινό καλό, και διαμαρτύρομαι για ό,τι στραβό βλέπω”.
Παλαιότερα τους εκτιμούσα γιατί σκεφτόμουν “να μωρέ, τουλάχιστον ενδιαφέρεται, θέλει το καλό!”. Πλέον κρατώ τις αποστάσεις μου.
Φίλε, αν θέλω μιζέρια θα ανοίξω να δω ειδήσεις. Οι “κοινωνικοί αγωνιστές” που κουνάν συνέχεια το δάχτυλο,χωρίς να ΚΑΝΟΥΝ κάτι, λίγο στην άκρη παρακαλώ.
Θέλω να περάσω και να μιλήσω με ανθρώπους που γελάνε, που ερωτεύονται, που θυμούνται, που ονειρεύονται, που κλαίνε, που μοιράζονται. Όλα!
Kαι τα ωραία,και τα δύσκολα. Γι’αυτό είμαστε εδώ άλλωστε.
Γιώργος Βασιλορεΐζης – Κοινωνιολόγος
Read more: http://enallaktikidrasi.com/2014/02/...#ixzz2tqcfpVcQ
20-02-2014, 10:29 #174
Ωραιο ποστ λιλ .......οπως κ η υπογραφη σου ( τωρα την παρατηρησα )
Last edited by Macgyver; 21-02-2014 at 12:31.
20-02-2014, 13:45 #175
Μάλλον τα μπερδεύεις τα πράγματα.
Σε ένα φόρουμ δεν υπάρχουν σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν σχέσεις, όταν κάποια άτομα συναντηθούν εκτός φόρουμ και αποφασίσουν να κάνουν παρέα. Έτσι το βλέπω εγώ.
Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε οποιαδήποτε σχέση εδώ μέσα για να την επιδιώκεις, όπως λες.
όσο για τον "ιδιόρρυθμο" χαρακτήρα μου, τον οποίον σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να γνωρίσεις ολοκληρωμένα μέσα από δω, καθόλου δεν μ' ενδιαφέρει αν τον δέχεσαι ή όχι και κατά πόσο ενοχλείσαι από αυτόν.
Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις για μένα, έχεις το ελεύθερο, καθόλου δεν μ' απασχολεί.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν κάποιο αντίκτυπο επάνω μου αυτά που γράφεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα για μένα.
Και αυτό όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί προβληματίζομαι μόνο από σχόλια ανθρώπων που με γνωρίζουν προσωπικά και ολοκληρωμένα και που έχω εμπιστοσύνη στην κρίση τους και τις προθέσεις τους.
Και για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά έναν άνθρωπο που για το ίδιο θέμα αλλάζει γνώμη δέκα φορές σε μια μέρα. Θεωρώ ότι είναι δείγμα ανώριμης προσωπικότητας και ανθρώπου που άγεται και φέρεται από τα συναισθήματα της στιγμής, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη γνώμη των άλλων και λειτουργεί προσπαθώντας να διαμορφώσει μια εικόνα που πιστεύει ότι θα είναι αρεστή στον περίγυρο.
Μου είναι παντελώς αδιάφοροι τέτοιοι άνθρωποι στην πραγματική ζωή.
Αντιθέτως, μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν διαμορφώσει άποψη για τα ζητήματα που συζητάνε, που δεν φοβούνται να αντιπαρατεθούν για να την υποστηρίξουν αλλά ούτε είναι τόσο άκαμπτοι για να αναθεωρήσουν εφόσον προκύψουν νέα δεδομένα.
Τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με ειδοποιείς με π.μ. για τις νέες-διορθωμένες απαντήσεις σου.
20-02-2014, 20:53 #176
OK Μαριον , δεν πιανεσαι πουθενα , παραιτουμαι !!
Φλετουρεις Μαριον , με τα μπρατιμια που μου απευθυνεις , κ την μιστρελλα , φυσικα και ταχινια θα ειπωθουν . Το σαισμα θα ειναι ισχυρο, οπως θα περιμενε κανεις ( παρομοιως με την μορα )κ ανεπιθυμητο . θα ρασευσω , θα διασπαθιστω , κ αλλοιμονο σου . 3-4 πικακια θα κανουν την διαφορα στρουμα . Περιμενες να μεινω αμετοχος ?Last edited by Macgyver; 21-02-2014 at 11:28.
20-02-2014, 21:10 #177
Άσχετο με το όλο κατεβατό από πάνω.
Εμενα μου την σπάω εγώ.
Cheers mtfs.Πίνω αυτήν την στιγμή.
21-02-2014, 15:00 #178
Να διαβασει η Μαριον την απαντηση μου θελω.
12-03-2014, 14:50 #179
Αυτοι που τα ξερουν ολα , εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε......
12-03-2014, 15:37 #180
Με εκνευριζει η καλοσυνη μου.Μπορω να φτασω ανετα στα ορια της χαζομαρας απο το ποσο καλη γινομαι προς τους αλλους και το 90% το εκμεταλλευονται.Επισης με εκνευριζει οτι δεν βαζω Χ σε ανθρωπους που δεν αξιζουν να ειναι στην ζωη μου και τους δικαιολογω ακομη και αν με γραφουν μπροστα στα ματια μου.Κακια δεν κραταω ποτε κ ξεχναω ευκολα κατι κακο που μπορει ο αλλος να μου εχει κανει.
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία