Results 46 to 60 of 66
-
19-02-2014, 23:55 #46
Κοπελα μου καλα να ειστε κ οι 2 σας ευελπιστω απο εδω κ περα,Ειναι πολυ καλο οτι το παιδι εχει την αναμνηση ενος αγαπημενου ζευγαριου κ αυτο θα την βοηθησει να νιωθει καλυτερα μετεπειτα στην ζωη της,Επισης φαινεται αρκετα ωριμο παιδι κ εισαι τυχερη για αυτο γιατι καταλαβαινει τον πονο σου κ παλευει να κανει κουραγιο,θα ζησετε θα τα καταφερετε κ την ζωη που ζησατε μαζι με τον αντρα σου κ πατερα της ειναι κομματι της ψυχης σας κ ετσι θα παραμεινει
- 20-02-2014, 11:07 #47
Εχώ ήδη δώσει " κατάθεση" 2 φορές στην ΕΔΕ , έχω νοιώσει το "ύφος" του εμείς είμαστε " Θεοί " ,προσπάθησαν να μου παρουσιάσουν κάποιον που δεν ήταν ο άντρας που έχω ζήσει 18χρόνια....μα δυστυχώς για αυτούς έπεσαν πάνω σε τοίχο. Έχω συμβουλευτεί ήδη 3 δικηγόρους μάλιστα ο ένας ήταν ειδικός σε αυτά τά θέματα " στρατιωτικός δικηγόρος" και προσπαθούσε να μου δώσει να "καταπιώ ολόκληρο τον δράκο ".
Θα περιμένω την απάντηση τους και την απόφαση της ΕΔΕ για να προχωρήσω αλλά δυστυχώς για εκείνους όσο περισσότερο αργούν τόσο περισσότερο δυναμώνω εγώ και το πείσμα μου. Με τον άντρα μου δεν είμασταν απλά ζευγάρι μα πάνω από όλα φίλοι και αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο ότι δεν μπορώ να τον παρω τηλ. να μιλήσουμε να του πω και να μου πεί.Μου λείπεί ατελείωτα το βράδυ στο μπαλκόνι που αράζαμε οι δύο μας αφού είχε κοιμηθεί η μικρή και κάναμε το τσιγαράκι μας και ανασκόπηση της ημέρας.
Σήμερα η μικρή είχε παρτυ στο σχολείο το πρωί την ετοίμασα της έβαλα τη στολή της και την χάζευα και για εμένα και ....για εκείνον.
Μου φάνηκε τόσο παράξενο που δεν την τράβηξα φωτογραφία να του την δείξω ......
Εχτές οι συγγενείς του την χάζευαν ,ειδικά όσοι την είχαν δεί πρίν 3μήνες τα έχασαν ,μου έλεγαν συνέχεια να σου ζήσει το παίδι σου και πως μεγάλωσε έτσι ,μάκρυνε έγινε αλλιώτική και πάλι περίεργο μου ακουγόταν ..ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!! τώρα είναι μόνο παιδί μου !
Μπορεί να την φτιάξαμε οι δύο μας αλλά τώρα είναι μόνο παιδί μου ......
20-02-2014, 12:20 #48
υπομονη κι επιμονη! ειναι δυσκολο να βγαλεις ακρη με την διαφθορα. ειδικα του ελληνικου στρατου,ποσο μαλον ΕΔΕ.οπου παει να πει - η ωρα που καβατσονοντε οι συναδεφοι του δημοσιου-, δε γνοριζω νόμικα αλλα καλο θα ειναι μολις τελειωσει το στρατοδικιο να πας το θεμα στα νομικα πολητικα δηκαστιρια,οπου κι εκει δεν ειναι ολα καθαρα,αφου συνηθως για να μην προσβαλουν τους συναδελφους βγαζουν περι το ιδιο πορησμα.να σε ετιμη να ακουσεις πολλες προσβολες ψεματα κι ασχημα λογια για τον ανδρασου δυστυχως δε σεβοντε τυποτα κι θα κανουν τα παντα,εσυ μην λυγας.
οσο κι να ειναι δυσκολα μη τα παρατας. πρεπει να αγωνιζομστε ακομα κι για το απιθανο! ειναι η υποχρεωσημας προς το δικαιο,προς τις αξιες μας.κι ας χασεις! θα εχεις ομως πολεμησει δεν θα παραδοθεις,και ειμαι συγουρος για σενα θα το καμεις. και πωτε δε ξερεις μπορει να λαμψει η αληθεια.
σχετικα με την σχεσησου που χες με τον ανδρασου οτι εισασταν και φιλοι. ειπες το σημαντικοτερο για μια παντωτινη αγαπη. ο ερωτας ειναι περιεργο κι η καψα δε κρατα πολυ,αν ομως υπαρχεί η ευγενεια,ο σεβασμος κι η επικοινωνια τωτες μπορει να γινει η τελεια σχση.
η μικρησου θα μεγαλωσει πιο γρηγορα απο αλλα παιδακια θα μαθει να ειναι πιο οριμη κι πιο δυνατη,οι συνθηκες μας αλλαζουν ετσι μπορει να την βρηκε το κακο αλλα τα καλα,τα ομορφα που τις εδωσε ο πατερας της κι εσυ θα της δωσουν τις βασεις για να γίνει δυνατη κι να κερδισει στη ζωητης.
ειμαι συγουρος πως εχει εσενα,εχει μια τοσο χαρησματικη μαμακα που θα βρει την ζωη της.οπως κι εσυ με τον καιρο θα δυναμωνεις,κι θα προχωρας μπροστα,αφου αυτο θα θελε κι ο ανθρωποςσου,οταν αγαπαμε θελουμε το καλο για την αγαπημας,θελουμε νανε. χαρουμενη ακομα κι ας μην την εχουμε.
21-02-2014, 02:02 #49
Κουραγιο κοπελα μου η μικρη θα ειναι παντα παιδι κ των 2 σας κ αυτο δεν αλλαζει θα ωριμασει αμεσα στην ζωη της κ θα πετυχει ο,τι ονειρευετε μιας κ σωστα προτυπα εχει κ βιωσε κ ενα τραγικο γεγονος που την εμαθε οτι πρεπει να παλευει κ για τον εαυτο της κ για σενα,δυστυχως η ελληνικη δικαιοσυνη πραγματικα καθυστερει να βγαλει αποφαση για ο,τιδηποτε,ευτυχως ομως που στην προσπαθεια σου να βγαλεις ακρη θα μαθεις να παλευεις κ οχι να καθεσαι μονο κ να επειδεινωνεται η θλιψη σου απο απραξια,η θλιψη κ η καταθλιψη θελει δραστηριοτητα
21-02-2014, 12:59 #50
Συλληπητήρια, σου εύχομε κουράγιο να χεις και δύναμη, ο θεός να σου δώσει δύναμη να στέκεσε δυνατή απο δω και πέρα για σένα αλλά και για την κορούλα σου.
21-02-2014, 15:38 #51
Πολύ " βαριά" αυτή η μέρα και πολύ πιο δύσκολη αυτή η νύχτα που πέρασε.¨¨Ηταν εκεί συνέχεια και μόλις έκλειναν τα μάτια μου και όταν απλά κοίταγα το ταβάνι...σαν να του μίλαγα και του έκανα τα παράπονα μου ,που με άφησε μόνη και σαν να μου απάνταγε πως και εκείνος δεν είναι καλά εκεί που είναι μόνος του και μετά σκεφτόμουν τι σου είναι αυτό το υποσυνείδητο ακόμα και κουβέντα κάνουμε με το μυαλό μας.
¨ήμουν σε δίλημμα το πρωί να πάω ή να έρθω κατευθείαν στο γραφείο ,συγκρατήθηκα δεν ξέρω τι φοβήθηκα και δεν πήγα αισθάνομαι ότι όταν η ψυχή μου γίνεται μαύρη βαραίνω και εκείνον περισσότερο ..... Άλλη μια Παρασκευή ήρθε και τρέμω το ΣΚ .ειδικά όταν ο καιρός είναι μουντός γιατί
γινόμαστε χειρότερα με την μικρή ,εκείνη δεν πάει σχολείο και εγώ δεν πάω δουλεία και τίποτα δεν υπάρχει να μας απασχολήσει το μυαλό από τις μαύρες σκέψεις. Ακόμα και οι κινήσεις μου είναι πολύ νωθρές σήμερα, από την μια ονειρεύομαι την ώρα που θα φύγω και από την άλλη φοβάμαι να γυρίσω στο άδειο σπίτι. Η μικρή το στόλιζε εχτές κρέμασε σερπαντίνες και χόρευε με τη στολή γυρίζοντας γύρω γύρω...με ρώταγε που θα πάμε το ΣΚ. για να βάλει την στολή της και πως να της εξηγήσω ότι εγώ φοράω εδώ και έξι μήνες μια στολή μόνο για εκείνη ,και στέκομαι μόνο για εκείνη και υπάρχω αναγκαστικά και μόνο για εκείνη και δεν έχω κουράγιο να πάω κάπου όπου όλοι οι υπόλοιποι θα είναι χαρούμενοι και εγώ θα είμαι μες την μαυρίλα και την ψυχή μου διαλυμένη....Νοιώθω ότι θέλω να ουρλιάξω και ένας κόμπος με πνίγει και σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω για να ξεχαστώ και να ξεγελάσω τον εαυτό μου αφού είμαι εγκλωβισμένη και δεν μπορώ να είμαι αυτό που θέλω και κυρίως εκεί που θέλω ...http://www.youtube.com/watch?v=ra1Si1Ikm1w
22-02-2014, 01:12 #52
Κοπελα μου δεν ευθυνεται ο αντρας σου για αυτο που συνεβει δεν ηθελε ποτε να ειστε δυστυχισμενες ευτυχως που υπαρχει η μικρη σου για να σταθεις κ εσυ σιγα σιγα στα ποδια σου
22-02-2014, 23:33 #53
Σήμερα είναι Ψυχοσάββατο όμως η δικιά του ψυχή που να είναι άραγε...μου λείπει πάρα πολύ ,έβλεπα σήμερα το dvd απο τις διακοπές ,μάθαινε στη μικρή να κολυμπάει ,προχωράγαμε πιασμένοι χεράκι αλλού φαινόμασταν και οι τρείς αγκαλιασμένοι να παίζουμε στο νερό και ενα απο τα χαζοξενύχτικά βράδυα μας σφιχταγκαλιασμένοι να σκάμε φιλια ο ένας στον άλλο Παρασκεύη βράδυ ..Σάββατο ξημερώματα Κυριακής γυρίσαμε και προσπαθούν να με πέισουν οτι ξαφνικά την Δευτέρα αυτός ο άνθρωπος ήταν κάποιος άλλος και μας παράτησε.Τη μικρή που κοίταγε και έλιωνε και εμένα.Εξάλλου έχω απτά παραδείγματα της ματιές που της έριχνε και τα σχόλια που ακούγονται στο dvd για τα καταρθώματα της......
23-02-2014, 00:53 #54
23-02-2014, 00:57 #55
Ελπιζω να βρησκεις τροπο , να είναι η εκτονωση σου το φορουμ!1 αληθεια βοηθαει να βγαζεις από μεσασου,ειδικα με γραπτο λογο- να ξελαφρωνεις από τα οσα σε τυρραναν τελευταια σχετικα με το πως? που? και πανω από όλα ΓΙΑΤΙ?? εγινε το ατύχημα, δυστύχημα στον ανδρα σου ,στο συζηγοσου και πατερα της κορούλας σου.
πεπει να στο πεω συνεχως πως δεν είμαι ουτε ο ειδικος αλλα ουτε και γνωστης σε τετοια θεματα. Το μονο που με ταπινο λογο μπορω να σου μεταφερω είναι να μπορσεις να κρατησεις καπως μακρια την μικρουλα από την μεγαλη περιπετια που εχεις μπει ,αναφέρομαι με τον στρατο. πρεπει το κοριτσακι να γνωριζει βεβαια αλλα όχι λεπτομέρειες , μην τρελαθεί και πανω από όλα νομιζω ότι πρεπει να αποφυγει να ακουσει τις ασχημες και τοσο ανανδρες κουβέντες που θα βγουν από την άλλη πλευρα!!Οσο για εσενα φιλημου, ελπιζω να βρεις την απολυτη ισσοροποια αναμεσα σην ασχολια σου με το αγωνα αυτόν και στην προσωπιησου ζωη, στην γαληνησου!πρεπει να βρεις τα ορια!! μην σου γινει η απολυτη ασχολια η εμονησου ιδεα για παντα!, τωρα θα μου πεις "εξω από τον χορο φιλε ,πολλα λες,, "κι δικιο θα εχεις.
Τελος θα ελεγα να προσεχεις λιγάκι τις λεπτομεριες που αναφέρεις εδώ μεσα, μην εισαι τοσο χαλαρη, είναι χοριουδακι η ελλαδα!!και εχει απίστευτες "κουτσομπόλες", δεν είμαι συνομοσιολογος! αλλα τελευταια για καποια προσωπικημου υποθεση ,γνωρισα πραγματα κι εμαθα ότι το κρατος γι να σωσει το τομαριτου εχει προχωρησει παρα πολύ!! μα παραααα πολυυ!!,
23-02-2014, 09:52 #56
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
23-02-2014, 11:35 #57
Den exo kati na kripso
oute yparxoun sinomosies stin Ellada
Siga tin Psarokostaina pou zoume...sorry via ta greeklish alla to tablet mou den exei sosta Ellinika.
23-02-2014, 21:57 #58
Ποτε θα μαθεις επιτελους τι συνεβει στον αντρα σου?Οπωσδηποτε ειναι σημαντικο ομως πανω απο ολα ειναι να ζησετε μαζι με την μικρη σου
27-02-2014, 20:51 #59
28-02-2014, 18:12 #60
Διαβαζω την ιστορια σου και σε συμπονω,πριν 50 μερες εχασα τη μαμα μου. Πιστευω οτι ειναι ο,τι πιο τραγικο θα μπορουσα να ζησω.Μπορω ομως να σε καταλαβω απολυτα και να βαλω το δικο μου ''λιθαρακι'' σε αυτη την κουβεντα..
Πρωτον εχω πει παρα πολλες φορες ποσο θα ηθελα να ειχα ενα παιδακι,καποιον που να αγαπαω πιο πολυ απο τον εαυτο μου και τη μαμα μου,εναν ανθρωπο να επικεντρωθω σε αυτον και να θελω να ζησω γι αυτον.Ομως εγω εχασα μαμα(που κατα γενικη ομολογια ειναι το φυσιολογικο,πραγμα που οταν το ακουω με πιανει υστερια) δεν εχασα συντροφο.Ομως βλεπω την αδερφη μου που εχει δυο παιδακια και καθε μερα παλευει να κρατησει τις ισορροπιες μεσα της με το πενθος και με τα οικονομικα προβληματα (γιατι η αδερφη μου δεν ειναι απο τις τυχερες) και μου λεει,δεν εχω χρονο να κλαψω.Απο τη μια αυτο ειναι καλο και υγιες γιατι η καθημερινοτητα δεν την αφηνει σε ησυχια να θρηνησει οπως θελει( ειχαμε μια σχεση πληρους εξαρτησης με τη μαμα μας).Απο την αλλη ομως ειναι ανθρωπος και αυτη,εχασε μαμα..
Δευτερον απο ολα τα σχολια που διαβαζω εδω μεσα τα πιο πολλα ειναι ''στασου για το παιδι σου''. Σου υποδεικνυουν το αυτονοητο!!Εννοειται οτι θα σταθεις στο παιδι σου,ομως πενθεις!Ειναι λογικο να κλαις και μπροστα στο παιδι και να βαλεις και τον εαυτο σε πρωτη μοιρα καποια μερα και να πεις εγω θελω να ξαπλωσω,θελω να κοιμηθω,θελω να κλαψω να μην εχω υποχρεωσεις για μια μερα εστω!! Υπαρχει καποιος ανθρωπος να σε βοηθησει να μεινεις λιγο μονη με τον εαυτο σου η να αναλαβει τη μικρη για λιγες ωρες?Θα σου κανει παρα πολυ καλο.Το παιδι οσο πιο μικρο ειναι τοσο πιο ευκολα θα ξεχασει και θα ξεπερασει,αυτο μου το εχει πει ψυχολογος δεν το βγαζω απο το δικο μου μυαλο αλλα το πιστευω.Περνας μια παρα πολυ δυσκολη φαση στη ζωη σου,θες ανασυγκροτηση,ηρθαν τα πανω κατω,βαλε τον εαυτο σου σε πρωτη μοιρα να γινεις καλα για σενα!!Μην βαφτεις για το παιδι ,μην βαφτεις καθολου αν δε θες,αν το κανεις βαψου για σενα.Εχεις το δικαιωμα να θρηνησεις.Τα αυτονοητα και τα ανοητα (κουραγιο,δυναμη,πανω απ ολα εισαι μαμα κλπ) ειναι γελοια.Κανεις δεν ειναι στο μυαλο σου,κανενας δεν μπορει να σε νοιωσει γιατι ελαχιστοι γυρω μας ξερουν.Σε ξαναρωταω,υπαρχει καποιος να σε βοηθησει με την μικρη?