Results 31 to 45 of 143
Thread: Πώς αλλάζουν τόσο οι άνθρωποι;
-
26-03-2014, 20:47 #31
Δεν ξερω πως προσλαμβανει καθενας αυτα που γραφω... Δεν ξερω πως "ακουγομαι". Μπορει καποιος να σκεφτει εφαγε κολλημα τωρα και κλαιγεται... Ή η τυπισσα εχει εμμονη... Ή οτιδηποτε αλλο... Οι φιλοι μου δεν εχουν καμια γνωση, καμια εμπειρια με αναλογες περιπτωσεις, οποτε δεν εχω καποιον ανθρωπο να μιλησω για ολο αυτο... Το μονο που θελω ειναι να το μοιραστω με ανθρωπους που εχουν εμπειριες με αυτα... Ή ακομα και να καταλαβω πραγματα για μενα, κατι που ηδη συνεβει με καποιο ποστ που προηγηθηκε....
- 26-03-2014, 20:59 #32
Αυτό που σου λέω είναι να μην περιμένεις να εξηγήσεις με τη λογική του νηφάλιου και του μη εξαρτημένου τις πράξεις και τις αντιδράσεις ενός εξαρτημένου από ουσίες. Δεν θα βρεις άκρη. Είναι κατά τη γνώμη μου μείγμα προσωπικότητας και νοοτροπίας και φυσικά επίδρασης των ουσιών που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά.
Πάντως μην παραμυθιάζεσαι, ένας άνθρωπος που προσπαθεί να ξεφύγει από την πραγματικότητα και να αναπληρώσει κενά μέσα από τις ουσίες δεν έχει και πολλά να δώσει. Μόνο να πάρει.
Και να ξέρεις, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, τις πιο πολλές φορές είναι λόγω οικονομικής αδυναμίας που στρέφονται σε πιο φτηνές λύσεις και υποκατάστατα και όχι λόγω συνειδητής απόφασης.
27-03-2014, 07:35 #33
Μετά από όλα αυτά ακόμα λυπάσαι που τον έχασες? Είσαι πολύ τυχερή που χωρισες τόσο νωρίς! Αμφιβάλλεις για το ότι θα υπέφερες αν εξακολουθούσε η σχέση? Καλύτερα που σε σούταρε αυτός, αλλιώς αν τον έδιωχνες εσύ θα σε έτρεχε ξοπίσω. Τετοιοι τυπου έχουν το ταλέντο να γοητεύουν, ξέρουν να παρουσιαζουν τον εαυτο τους κατα τροπο που να γίνονται ποθητοί. Γι αυτό την πάτησες!
γιάννης
27-03-2014, 11:34 #34
κοιτα κοπελια σορρυ για το υφος μου απλα. μερικα λογια ειναι τοσο παραξενα απο την μια λες οτι εσυ τον εστειλες απο την αλλη λες οτι αυτος δεν σε θελει.
οσο για το σεξ το οτι ξεφτιλιζεις εδω αναν ανδρα που αγαπουσες δεν ειναι κι το καλητερο οπως κι οτι ξεχνας πως υπαρχει το σεξ υπαρχει κι ο ερωτας, ετσι λοιπον αν ο φιλος σου ειχε προωρη εξπερ.αυτο τιμα εσενα γτ σημαινει οτι του φερνεις ηδωνη,επισης υπαρχει κι συμεχεια δεν ειναι οτι πιο ερωτικο με το που τελειωνει να ξενερωνεις να μουτρωνεις κι να το δειχνεις. θα μπορουσες να του δωσεις να καταλαβει πως υπαρχει κι συνεχέια.το σεξ ειναι ευχαριστηση κι των δυο να νοιαζετε αυτος για την δικιασου απολαυση αλλα κι εσυ το ιδιο. συγνωμη αλλα δεν ειναι ομορφο να ειναι καποια κοπελα αραχτη ξαπλα κι να τα περημενει ολα απο τον αλλον δεν ειναι γυναικολογος να ανοιγεις τα ποδιασου σαν να κανεις εξεταση. συγνωμη κι το λεω γενικα οχι για σενα.
τελος θα θελα να πω οτι αν εχεις μεσασου αυτα τα συναισθηματα. γτ. αν επινες κι εσυ μαζιτου κανα τσιγαρακι αν επινες κι γελαγες μαζιτου κι του εδινες θαρρος δεν ειναι οτι πιο σωστο εται? παντος αν εχεις αυτην την ψυχουλα που λες κατι που δεν το αμφισβητω τωτες εισαι εξερεση και μπραβοσου. τωτες εισαι ενα σπανιο κοριτσι σπανιο οπως τα διαμαντια που πρεπει να τα προσεχουν και να εχουν την αναλογη φροντιδα.
οσα λεω δεν εχουν υποκρισια ουτε κατι κακο.πωτες μμα πωτες οσα χρονια γραφω εδω μεσα δεν την εχω πεσει σε κοπελα πωτες δεν εγρςψα σε καποια κοπελα με σκοπο να την κερδισω πωτεε! ας βγει καποια να το πει -κι φυσικα δε κατηγορω οσους το καναν απεναντιας το βλεπω ομορφα απλα εγω δεν το κανα-κι αν ετυχε πριν καιρο πριν πολυ καιρο να βγώ με καποιες κοπελες κι με καποιες απο αυτες να προχωρησουμε κι παλυ ας το πουν αυτες ΠΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΓΩ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΜΟΥ.κι ειναι λογικο αφου δε θα τολμουσα να την πεσω σε κοπελα με οσα θα εβλεπε για μενα εδω μεσα τοσα προβληματα.
ετσι λοιπον φιλη κατερινουλα πρωτη φορα θα πω το εξης ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΙ ΚΑΡΔΙΑ !ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΠΛΑΙΤΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ Η ΙΘΑΚΗΜΟΥ
27-03-2014, 12:21 #35
μας κουφανες, πανου.
μηπως διαβαζεις καποιο αλλο θεμα? η κοπελα ειπε πανω απο 10 φορες οτι αυτος την χωρισε, που το ειδες να λεει οτι τον εστειλε??
η προωρη εξπερματιση και η αδυναμια στυσης, ειναι σεξουαλικη δυσλειτουργια. ειναι πολυ συνηθισμενη δικαιολογια το "σε ηθελε παρα πολυ και δεν μπορεσε να κρατηθει", και την χρησιμοποιουν πολλοι που ντρεπονται για το προβλημα τους, αλλα δεν ειναι αληθεια.
το τυχαιο περιστατικο, συμβαινει εντελως περιστασιακα. οταν συμβαινει συχνα, η συμβαινει συενχως σε σχεση 4 μηνων, ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι ειναι προβλημα κι οχι υπερβολικος ποθος...
ποιον ξεφτιλιζει πανου? ουτε αυτην την ξερουμε, ουτε εκεινον. τον πονο της μας λεει, σαν αγνωστη μεταξυ αγνωστων. για να ξεφτιλισει καποιον, πρεπει ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, να τον ξερουμε..
εκεινος την ξεφτιλισε και μαλιστα σε κοινους τους γνωστους που τους εχει να τους βλεπει καθημερινα στον χωρο της εργασιας της.
θα της απαγορευσουμε να το σχολιασει?
αφωνη απο την απολογια σου περι του αν την επεσες η δεν την επεσες ποτε σε καμια στο φορουμ. σε ρωτησε κανεις ? σε κατηγορησε κανεις?
τελος,
κατερινακι, μην αφησεις ποτε κανεναν εθισμενο, που επειδη δεν μπορει να γλυτωσει απο τις εξαρτησεις του, θαθελε να δει και αλλους στα δικα του χαλια, να σε τραβηξει στον ταφο του μαζι του... αστον να κανει μονος του τα τσιγαρακια του και τις ενεσουλες του και βρες εναν σαν εσενα...
27-03-2014, 13:25 #36
Καταβαθος νιωθω τυχερη που δεν κρατησε παραπανω... Καθε μερα το λεω στον εαυτο μου! Εδω ο τοπος ειναι μικρος, καθημερινα με πιανουν ατομα που ουτε καν τα ξερω και μου λενε πως εμπλεξα με αυτον τον ανθρωπο. Δεν μπορω να το εξηγησω... Και δεν ειναι μονο η χρηση ουσιων... Ειναι και πολλες αλλες παραβατικες συμπεριφορες. Συχνα νιωθω ενοχες που εβαλα τον εαυτο μου σε αυτην την περιπετεια και μου ειναι δυσκολο να με συγχωρησω. Οσο γιατι την πατησα;;; Αυτο θελω πολυ να το ψαξω! Ισως γιατι μου ελειψε η τρυφεροτητα και πιθανοτατα το καταλαβε αυτο... Ακομα και τωρα που συνεχιζεται η ολη η ιστορια, χωρις να ειμαστε μαζι, στο μυαλο μου παιζει συνεχως μια παροιμια: οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα, τον τρων οι κοτες!
27-03-2014, 13:26 #37
giorgos panou .. αυτό κι αν είναι πέσιμο. Αν ειχε προηγηθεί κάμποση στιχομυθία σου με την κοπελα που να δειχνει αμοιβαιο ενδιαφερον και ως φυσικο αποτελεσμα τετοιας στιχομυθίας τα ωραια σου λόγια θα σε δικαιολογούσα. Κάτι τετοιο δεν υπάρχει. Ουτε μας λες κατι που εντοπισες μεσα απο τα λόγια της που να την κανει τοσο ξεχωριστη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ώστε να σου ειναι ποθητή. Η κοπέλα ουσιαστικά λέει το παραπονο της και τιποτα περισσότερο. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με την Remedy.
...Ωστοσο, αν η κοπέλα εξακολουθεί, παρά το πάθημα της με τον τυπο, να ειναι τόσο ευκολόπιστη και επιπόλαιη, θα γοητευθεί απλά διαβαζοντας το κείμενο του γιωργουπανου και θα ενδώσει φτάνοντας στην καταληξη του κειμένου.γιάννης
27-03-2014, 13:46 #38
Αν ηθελα να τον ξεφτυλισω θα το εκανα βουκινο στους φιλους του και δεν θα εγραφα σε ενα ανωνυμο φορουμ, οπως κανει αυτος για μενα. Εχοντας υποψη ποσο σημαντικο ειναι το σεξουαλικο κομματι σε εναν αντρα, ποτε δεν τον εκανα να νιωσει ασχημα. Δεν απολογουμαι αυτη τη στιγμη, ουτε προσπαθω να πεισω καποιον για κατι... Οταν χωριζεις μια κοπελα, ασχετα με το ποσο καιρο εισασταν μαζι, δεν προσπαθεις να τη μειωσεις επιρριπτοντας σε εκεινη τα δικα σου προβληματα, που πιθανοτατα απεκτησες απο τις καταχρησεις που εχεις κανει. Και παλι δεν ειπα τιποτα, οχι γιατι δεν μπορω να ανοιξω το στοματακι μου, αλλα γιατι δε θελω να ειμαι σαν κι αυτους. Ξερει πολυ καλα ποια ειναι η αληθεια και εμενα αυτο μου φτανει, απο τη στιγμη που εχω παρει την αποφαση να μην ξανασχοληθω μαζι του, οσο κι αν με προκαλει. Γενικα ολοι αυτοι στην παρεα ο ενας θαβει τον αλλον... Τεσπα, οσο για να πιω ενα τσιγαρακι μαζι τους για να περασουμε καλα, μου φαινεται πολυ ανοητο (χωρις παρεξηγηση). Εγω περναω καλα χωρις να εχω αναγκη τη μαστουρα. Ή για να στο γραψω πιο σωστα, "μαστουρωνω" με αλλα πραγματα... Με μια αγκαλια, με ενα ομορφο τραγουδι, με μια γλυκεια κουβεντα... (πολυ γραφικη την τρελα μου μεσα!!!). Ουτε μπορω να χαχανιζω σαν ηλιθια με μια χαζομαρα που θα ειπωθει...
27-03-2014, 13:52 #39
τωρα μιλας, κατερινακι.
οποτε εχεις αμφιβολιες ,ξαναδιαβαζε αυτα που εγραψες μονη σου, προχωρα μπροστα σε μια σχεση με καποιον ανθρωπο που θα σε γουσταρει και θα σε ικανοποιει κι ασε τον παπαρα να γραφει στο φεισμπουκ ποσο καλα πηδαει., σαν αυτους που λενε στο φεισμπουκ ποσο καλα περνανε , επειδη δεν περνανε...
27-03-2014, 13:56 #40
Φυσικα και δε θα το επιτρεψω σε κανεναν να μου το κανει αυτο... Δεν εχω σκεφτει λες οτι αυτος ειναι ενας λογος που με σουταρε...; Εγω προσπαθησα να τον τραβηξω προς τη μερια μου, αυτος προς τη μερια του και ο ποιος αδυναμος εγκατελειψε... Ειδε πως δεν κολλαω και πως δε θα κολλησω με ολο αυτο το συναφι! Και η μαστουρα ειναι πανω απο ολα... Δυστυχως...
27-03-2014, 14:07 #41
Τωρα αν σου πω πως θεωρουμε απο τις πιο καχυποπτες γυναικες και πως δεν ειμαι καθολου ευκολοπιστη θα με πιστεψεις; Φυσικα και οχι και θα εχει και δικιο! Λενε πως τα λογια ειναι λογια και οι πραξεις μετρανε... Αλλα τελικα πρεπει να αλλαξει κι αυτο στο μυαλο μου... Ξερεις ποσο ωραια λογια εχω ακουσει... Μονο λογια... Αυτος με καταφερε γιατι εκανε καποια πραγματα πραξεις...Εκει τον πιστεψα! Γιατι εκανε πολλα για μενα αυτους τους μηνες... Για αυτο ανεχτηκα πολλα... Τωρα ηταν ψεμα ολο αυτο ή οχι δε θα το μαθω ποτε... Οσο για το ποστ που προηγηθηκε.... δεν μπορεις να φανταστεις ποσες ομοιοτητες εχει με λογια που ακουσα τελευταια... Ακομα κι αυτος ειναι ενας τροπος να καταλαβω περισσοτερα τι γινοταν ολο αυτον τον καιρο και με βοηθα... Ελπιζω να με καταλαβαινεις!
27-03-2014, 14:38 #42
κατερινακι λυπαμαι αν σε νοχλησα με οσα ειπα. σκοποςμου ειναι να σε κανω να σκεφτεις τα παντα κι πανω απο ολα να δεις την συμπεριφορασου με τριτο ματι οπως βλεπουμε εμεις το θεμασου μην κρινεις κι λειτουργεις μοναχα με αυθορμιτισμο,να μπεις κι στη θεση του,να κρινεις κι να κοιτας κι τα δικασου λαθοι.
ξανα λεω πως αν εισαι ετσι μεσα στην ψυχησου μπραβο!!!!!κι μην αλλαζεις.,ειναι χαρησμα να χεις αγαθη σκεψη κι να προσφερεις αγαπη χωρις να χεις σκοπο ανταλλαγματα .ειναι πολυ ζηλευτο να μπορεις να αγαπας χωρις να φοβασαι η να κολας σε προκαταληψψεις κι κομπλεξ του προιγουμενου αιωνα κι ποσο μαλον αν το κανεις σε κλειστη κοινωνια μεινε ετσι μην αλλαξεις κι θα δεις που θα βρεις αγαπη δυνατη κι αξια της δικιαςσου.θα σε λατρεψουν κι θα το δεις.
τωρα οσο για εσας που λογοκρινετε τα οσα λεω σορρυ αλλα δεν θα χαλαστω να απαντησω,αν η κατερινα η οποια αλλη εχει νιωσει ενοχληση απο μενα να το πει. νινουλαμου αν σε ηθελα στην καρδιαμου δεν θα σου την επεφτα ασχημα δεν θα σου την ελεγα ετσι κι δεν θα σου γραφα εδω αλλα π.μ.
Υ.Γ. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΟΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΡΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ .ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΗΜΑΤΑ.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση).
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΜΟΥ ΖΩΗ ΚΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΜΟΥ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΓΤ.ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΗ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΕ Η ΣΚΕΨΗΜΟΥ ΚΙ Η ΖΩΗΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΠΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΚΟΣΜΟΣΟΥ.Last edited by Aeon; 27-03-2014 at 16:16.
27-03-2014, 14:50 #43
27-03-2014, 14:58 #44
27-03-2014, 15:10 #45
εχω δεχτει μην. απο διαφορετικα μειλ κι αποστολεις που δεν μπορεσα να τους βρω ουτε εγω ουτε αλλος φιλοςμου γνωστης στο νετεχω δεχτει μην πολυ ταπινοτηκα τοσο που ακομα κι εμενα με εκαναν να λιγισω. δυστυχως τα δεχτηκαν κι ανθρωποιμου ευτηχως λιγοι αλλα με εφεραν σε πού δυσκολη θεση.
ειναι συγουρο οτι ειναι απο εδω αφου δε γνωριζουν πολλοι εκτως απο θεραπευτεςμου οτι γραφω εδω μεσα πως αλλιως?????ε???? ε
δε θελω να πω λεπτομεριες ουτε να πω ακριβως πια κοπελα εδω μεσα εχει γραφει. διοτι δεν γνοριζω να δουλευω το νετ καλα κι γτ. δε κανω τα ιδια εγω.
απλα θελω να ξανα πω οτι αν υπαρχει καποια κοπελα εδω μεσα που να εχει νιωσει απο μενα εστο κι λιγο να της την επεσα με πρ.μην. ας το πει. κι αυτες οι 1-2κοπελες που πριν χρονια βρεθηκαμε κι βγηκαμε εξω δεν τις κοροδεψα και αν περασαμε κατι πιο ιδιετερο ηταν με δικιατους επιθιμια κι πωτες δεν ειπα μεγαλα λογια. δεν λεω οτι δεν ηθελα κι εγω αλλα πωτες δεν πουλησα ερωτες πωτες δεν εκμεταλευτικα καποια ψυχικη αδυναμια για να πλαγιασει κοπελα μαζιμου πωτες δεν εκανα κατι τετοιο εδω κι πουθενα στην ζωημου.
Υ.Γ. τελος θα θελα να παρακαλεσω κι απο εδω αν εχει κανεις δικομου μην.που προσβαλω με π.μ. καποια κοπελα ας το βγαλει