Να πάω στην Γερμανία; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Banned
    Εχεις κατι σιγουρο εκει στην Γερμανια?Εχεις καποια χρηματα καβατζα?Γιατι σαν φτερο στον ανεμο δεν πας ουτε μεχρι την Ηγουμενιτσα..Δεν ειναι κατι ευκολο η μεταναστευση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εχεις κατι σιγουρο εκει στην Γερμανια?Εχεις καποια χρηματα καβατζα?Γιατι σαν φτερο στον ανεμο δεν πας ουτε μεχρι την Ηγουμενιτσα..Δεν ειναι κατι ευκολο η μεταναστευση.
    Δεν έχω πολλά χρήματα για καβάτζα ότι μου δώσουνε οι γονείς μου. Με την εταιρία με την οποία συνεργάζεται το γραφείο μου λέει ότι θα μας βρει δουλειά ως ημιαπασχόληση για αρχή με το που θα εγκατασταθώ στην Γερμανία καθώς και σπίτι με ενοίκιο 280 ευρώ.

Banned
    Πανω σε τι?Τι εταιρεια ειναι αυτη?Ακομα και αν δεν ζηταει λεφτα προσεχε Ολγακι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Πανω σε τι?Τι εταιρεια ειναι αυτη?Ακομα και αν δεν ζηταει λεφτα προσεχε Ολγακι.
    Δεν ζητάει λεφτά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν αντεχεις το κρυο ναι πηγενε.

Και αν αντεχεις τους Γερμανους.......το ονειδος της Ευρωπης .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και αν αντεχεις τους Γερμανους.......το ονειδος της Ευρωπης .
    Αμάν βρε και συ!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Δεν έχω πολλά χρήματα για καβάτζα ότι μου δώσουνε οι γονείς μου. Με την εταιρία με την οποία συνεργάζεται το γραφείο μου λέει ότι θα μας βρει δουλειά ως ημιαπασχόληση για αρχή με το που θα εγκατασταθώ στην Γερμανία καθώς και σπίτι με ενοίκιο 280 ευρώ.

Ολγα , νταξει με τους Γερμανους ! επειδη εχω τον κολλητο μου στην Φρανκφουρτη , εχε υπ οψη οτι τα κοινοχρηστα για ενα σπιτι πχ 75 τμ. ειναι 400-500 ευρω , ακομη κ το ενοικιο που αναφερεις μου φαινεται λιγο , εχουν ανεβει τα ενοικια λογω της προσελευσης πολλων μεταναστων ( αρα κ ζητησης ) κ αναγαστηκε ναγορασει σπιτι , διοτι σε μια περιοχη γκεττο που εμενε , πληρωνε για ενα σπιτι της συμφορας 80τμ , 450 ευρω + 400 κοινοχρηστα . Η γυναικα του , που δουλευει στο αεροδρομιο , 4 χρονια , full time , μεταμεσονυκτιες ωρες για περισσοτερα χρηματα , παιρνει 1000 ευρω . Δεν ειναι πλεον κ τοσο ροδινα τα πραματα εκει , σε συγκριση με το 08 που μεταναστευσε , λογω της μεγαλης προσφορας εργασιας . Σε απογοητευω , αλλα πρεπει να σου μεταφερω αυτα που μου λεει ο ιδιος .
    Kαι οπως λενε οι προλαλησαντες , προσεχε , εμεις , πιστευω ολοι σε εχουμε συμπαθησει , κ προσπαθουμε να βοηθησουμε .

Ολγακι ρωτα αυτον που εχει το γραφειο αν εχει στειλει και αλλους νοσηλευτες στη Γερμανια. Το πιο πιθανο ειναι να σου πει ναι... Τοτε πες του θα ηθελα να μιλησω με καποιον απο εκει μεσω skype για να δω πως ειναι τα πραγματα στο χωρο εργασιας της νοσηλευτικης και καλα... Και τοτε αν σου δωσει στοιχεια θα μαθεις και την αληθεια... Αν δεν σου δωσει τοτε ευχομαι να μην χρειαζεται να μοιραστεις ενα δωματιο με 4 γυναικες και μια τουαλετα...

Senior Member
    Εγω εχω ξεκινησει ηδη την γλωσσα εδω και 6 μηνες ειναι πολλα επιπεδα πιο δυσκολη σε σχεση με τα αγγλικα μιλαω καθε μερα σχεδον με γερμανια μεσω νετ δουλεια σαν νοσηλευτρια θα βρεις σιγουρα αλλα αν δεν ξερεις την γλωσσα θα σε στειλουν σιγουρα σε γηροκομειο μην φανταστεις οτι χωρις την γλωσσα θα βγαζεις νοσηλειες η κατι τετοιο.Για μενα ειναι μονοδρομος η γερμανια περιμενω να παρω το πτυχιο των γερμανικων να μειωσω τα ψυχοχαπα και να χασω και κανα κιλο και εχω φυγει ανεπιστρεπτι.Να προσεξεις πολυ με τογραφειο γιατι πατανε στην απογοητευση των ανεργων ελληνων καποια λαμογια.Viel Glück(καλη τυχη).

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Αμάν βρε και συ!!!!!
    πολυ καλα το λεει δε τους ειδες απο κοντα για αυτο σου φαινετε υπερβολικο

Page 3 of 3 FirstFirst 123