Results 16 to 30 of 33
-
30-03-2014, 22:35 #16
Χαχαχα ειναι το επωνυμο μου λιγο παραλλαγμενο...! Σε ευχαριστω...!! Δεν θελω να τν πιεσω σε καμια περιπτωση..γτ δν θελω να τον χασω ολοκληρωτικα... απλα ξερεις καμια φορα οταν παλευουμε για αυτο που θελουμε πολυ,ξεφευγουμε... θα περιμενω να τελειωσει την εξεταστικη του για να μιλησουμε! Επιτελους ηρθε κ η αθηνα δεν μοιαζει τοσο αδεια...
- 02-04-2014, 23:35 #17
Γραφω τα νεοτερα! Λοιπον: προχτες ειχα τα γενεθλια μου,κοιμηθηκαμε μαζι,πηραμε πρωινο το πρωι κ μ εφερε τουρτα με κερακι!πηγαμε γ καφε με καποιους κοινους φιλους κ μετα οι 2 μας γ φαγητο! Να επισημανω οτι οταν ηρθε στην αθηνα μου εκανε εκπληξη κ ηρθε κατω απο το σπιτι μου κ μ ειχε παρει κ δωρο γενεθλιων!!! Κανουμε βολτες,καφεδες μαζι οσο μπορει λογω εξεταστικης κ γενικα συμπεριφερομαστε σαν να ειμαστε μαζι! Καναμε ομως την πολυποθητη συζητηση στην οποια μου ΕIΠΕ ΠΩΣ Μ ΑΓΑΠΑΕI ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕI ΣΤΝ ΖΩΗ ΤΟY ΚΤΛΠ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΕI Ν Τ ΚΑΝΕI ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΤ ΔΝ ΕΧΕI ΤΠΤ ΣIΓΟYΡΟ ΣΤΝ ΖΩΗ ΤΟY..ΔΝ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΝΑI ΦΑΝΤΑΡΟΣ Κ Ν ΕΧΟYΜΕ ΣΧΕΣΗ,ΓΤ Θ Μ ΕΧΕI ΕΝΝΟIΑ 300 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕIΔΗ ΔΝ ΜΕ ΕΜΠIΣΤΕYΕΤΑI..ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜIΛΑΜΕ ΚΤΛΠ Κ ΟΤI Ο ΚΑIΡΟΣ Κ Η ΜΟIΡΑ ΘΑ ΔΕIΞΕI ΑΝ ΘΑ ΕIΜΑΣΤΕ ΜΑΖI.. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑΑYΤΑ Μ ΞΕΚΑΘΑΡIΣΕ ΟΤI ΔΝ ΘΕΛΕI ΝΑ ΠΑΕI ΜΕ ΑΛΛΗ ΟYΤΕ ΝΑ ΞΕΚIΝΗΣΕI ΚΤ ΚΑIΝΟYΡΓIΟ ΓΤ ΘΕΛΕI ΕΜΕΝΑ..Κ ΘΕΩΡΕI ΟΤI ΜΕ ΑYΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ Π ΕΧΟYΜΕ ΤΩΡΑ ΜΤΞY ΜΑΣ ΕIΜΑΣΤΕ ΚΑΛYΤΕΡΑ ΓΤ ΔΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕΚ ΔΝ ΠIΕΖΟΜΑΣΤΕ! Θεωρει οτι αν τα ξαναβρουμε θα τσακωνομαστε παρα πλ γιατι ειχαμε συνηθισει καθε μερα ο ενας τν αλλον και θα σκοτωνομαστε..ΕΠIΣΗΣ Μ ΕIΠΕ ΟΤI Ο ΛΟΓΟΣ Π ΔΝ ΘΕΛΕI Ν ΠΑΩ ΣΤΝ ΚΕΡΚYΡΑ ΕIΝΑI ΕΠΕIΔΗ ΕIΜΑΣΤΕ ΧΩΡIΣΜΕΝΟI Κ Τ ΞΕΡΟYΝ ΟΛΟI Κ ΔΝ ΘΕΛΕI Ν ΔΩΣΕI ΤΡΟΦΗ Γ ΣΧΟΛIα Κ ΓΕΝIΚΑ ΔΝ ΜΕ ΕΜΠIΣΤΕYΕΤΑI ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ!Κ ΔΝ ΞΕΡΕI ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠIΣΤΕYΤΕI ΚΑΝ!Κ Μ ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤIΩΤIΚΟ ΘΑ ΕIΝΑI ΔIΑΦΟΡΕΤIΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛI ΔΝ ΜΠΟΡΕI ΝΑ Μ YΠΟΣΧΕΘΕI ΚΑΤI ΣIΓΟYΡΑ!Κ Μ ΛΕΕI ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΝ ΜΟIΡΑ Τ ΓΤ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜIΛΑΜΕ ΓΤ Μ ΑΡΕΣΕI ΝΑ ΜIΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΟYΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΑΚΟΜΑΚ ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΜIΛΑΜΕ Κ ΟΠΟY ΒΓΑΛΕI!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟY ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕI ΟΤI ΜΕ ΑΓΑΠΑΕI ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!Κ ΟΤI ΕΝΩ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕI ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕI ΛIΓΟ ΑΚΟΜΑ!! Συγνωμη για τα κεφαλαια! Ελπιζω καποιος να το δει και να μ πει την γνωμη του!!
02-04-2014, 23:45 #18
Noμιζω οτι ειναι πολυ σοβαρο ατομο και σου μιλησε πολυ σωστα και υπευθυνα. Οι σχεσεις εξ αποστασεως ειναι μια ουτοπια φιλη μου. Και στο φανταρικο ακομα και να μην ειχατε μανουριασει με τις βλακειες που εκανες στο φβ και ολα τελεια να ηταν, ρωτα οποιον θες οτι δημιουργειται προβλημα. Εσυ μπορει να πιστευεις οτι οι σχεσεις εξ αποστασεως αποδιδουν, αλλα σε προκαλω να δοκιμασεις μεγαλη αποσταση και αραιες συναντησεις για να δεις τη γλυκα. Ετσι ειναι κ το φανταρικο. Επισης μεσα ειναι σαν το μπιγκ μπραδερ, ολα διογκωνονται και μεγαλοποιουνται, πολλα νευρα, πολλες ζηλειες που εσυ θα εισαι εξω και που εισαι και τι κανεις και ενα σωρο αλλα προβληματα και γκρινιες. Εξαιρω την περιπτωση που καποιος υπηρετει διπλα στο σπιτι του.
Γενικα λοιπον ειναι πολυ ξεκαθαρος με σενα, δε σου ταζει τιποτα, δε σου πουλαει φρου φρου κι αρωματα για να σε ριξει, εκανε τοσες κινησεις απο τουρτα μεχρι εκπληξη, δεν πεταει στα συννεφα, βλεπει μπροστα στο μελλον κλπ. Αν εσυ θελεις να υπομεινεις και το φανταρικο θα το σκεφτεις. Να ξερεις αν ρωτησεις κ φιλες σου οτι ειναι μεγαλο μανικι κ θα δεις αλλαγη στο αγορι σου μεγαλη. Και πολλες φορες αμα χωρισεις μετα, νιωθεις ασχημα που συμπαρασταθηκες στην περιοδο αυτη. Στο τελος εσυ αποφασιζεις. Εγω αν ειχε τελειωσει θητεια θα σου λεγα θετικα, τωρα ειναι ρισκο να ξερεις.
03-04-2014, 00:05 #19
εμενα ολο αυτο καπως μου ακουγετε!
ναι να μην εχουμε σχεση,αλλα απο την αλλη θα σε εχει δεσμευμενη με τηλεφωνα και επικοινωνια!
ναι σε θελω για καβατζα και για ελευθερη σχεση και να εισαι προθημη οταν θελω απο την μια,αλλα απο την αλλη
δεν θελω να ερχεσαι στην κερκυρα γιατι δεν σε εμπιστευομαι και ολοι ξερουν οτι χωρισαμε!
τι ειναι ολο αυτο;
η'εχεις σχεση και προχωρας η΄τελειωνεις και ξεκηνας κατι καινουργιο,αυτη ειναι η αποψη μου!
δεν υπαρχουν ημιμετρες καταστασεις!
γιατι το παλικαρι θα τελειωσει το στρατο σε 9 μηνες,θα παει στον τοπο του 400χιλ μακρια, εσυ θα εισαι διπλα του ολο αυτον τον καιρο τον μοναχικο του στρατο.
και μια ωραια πρωια που θα γνωρισει καποια αλλη απο τον τοπο του θα σου πει γεια σου!
και τοτε δεν θα εχεις να του προσαψεις τιποτα, γιατι δεν σου εχει υποσχεθει τιποτα!
03-04-2014, 00:06 #20
Γενικα το να εμπαινε φανταρος κ να ειμασταν μαζι δν θα με πειραζε γτ κ εγω θα μπω σε ρυθμους πτυχιου κ ετσι κ εμενα θα μς βλεπουν οι 4 τοιχοι του σπιτιου μου..χαχαχ! Περα απο αυτο ο λογος π θα εκανα μια σχεση απο αποσταση μαζι του ειναι επειδη νιωθω ποσο ποκυ αγαπιομαστε,ποσο ερωτευμενοι ειμαστε και οτι εχουμε παθος ακομα..κ δηλαδη δεν θα ηθελα να το παρατησουμε ετσι..! Γενικα μου λεει πως θελει να περασουμε οσο πιο πλ χρονο γινεται μαζι και οτι για εμενα θα κατσει λιγο ακομα στην αθηνα παρ ολο που στενευεται οικονομικα..κ μου τονιζει συνεχεια πως δν με εχει μονο για σεξ και οτι τα συναισθηματα του ειναι πολλα κ ισως ποτε καμια να μν τα ξεπερασει..! Το καλοκαιρι μου ειπε πως θελει να παμε διακοπες..ξανα! Γενικα ομως,εκτος απο το οτι θα μπει φανταρος κτλπ πως τον κοβεις βρε κερασι?
03-04-2014, 00:13 #21
Μαρακι γεια σου! Τα εχω σκεφτει ολα αυτα!λοιπον μου ειπε απο μονος του πως δεν με θεωρει καβατζα κ να μην υποβιβαζω τν εαυτο μου γιατι δεν θα σκςφτοταν ποτε ετσι για εμενα..μου ειπε πως αν θελω να προχωρησω την ζωη μου μπορω να το κανω και οσο κ αν καιγεται δεβ μπορει να μ πει κατι γτ ηταν δικη του αποφααη να χωρισουμε..! Δεν με εμπιστευεται επειδη του ειπα ψεματα γ τα μηνυματα που μ εστελναν..κ οσο γ την κερκυρα μενει σε χωριο κ εφοσων ολοι ξερουν οτι χωρισαμε δλδ φιλοι κ γονεις,δεν γινεται να παω..θα προσπαθει ομως να ερχεται..
Το σκεφτηκα κ εγω αυτο γ τν αλλη κοπελα κ μου ειπε οτι μεσα του αλλα κ η ζωη του ειναι τοσο μπερδεμενη που και να του παρουσιαζοταν ευκαιρια γ σχεση κ ερωτα δεν θα εμπαινε σε αυτο το τρυπακι..ειδικα οσο ειναι ερωτευμενος κ με αγαπαει..χωρις ομως να μ το υπογραφει κιολας... μετα το φανταρικο του θελει να επιστρεψει αθηνα..γ αυτο μ λεει για τοτε..χωρις ομως να εχει την απαιτηση να τον περιμενω...
03-04-2014, 00:13 #22
για μενα πρεπει να ξεκαθαρισει την θεση του!!!
μηνυματα σου εστελναν!ελεος!!!!!
εαν δεν μπορει να το ξεπερασει δωσε ενα τελος,οσο και αν σε ποναει!
γιατι θα φας αλλα 1,2 χρονια σπο την ζωη σου και τοτε θα πονεσεις περισοτερο απο τωρα!!!
03-04-2014, 00:17 #23
ωραια και που ειναι το κακο να τους πει οτι τα ξαναβρηκατε!
ζευγαρι εισαστε και τσακωθηκατε!
αλλα προφανως δεν ξερει τι του γινετε!
ας τα βαλει κατω και ας τα σκεφτει και αν προτιμαει να σε χασει μαλλον δεν σε αγαπαει οσο λεει!
03-04-2014, 00:23 #24
Για την ωρα θα το αφησω ετσι το θεμα..δλδ στο να μιλαμε..κ ελπιζω να μου περναει μερα με την μερα..Για καποιο λογο το μυαλο μ εχει κολλησει κ δεν μπορω να το ξεκοψω...! Το θεμα ειναι οχι μονο οτι μ εστελνε ο αλλος μνματα αλλα το οτι το εμαθε απο τριτους κ μαλιστα φιλικα του προσωπα..εγινε ρεζιλι βλεπεις θεωρει..! Το οτι δεν ξερει τι του γινεται ειναι το μονο σιγουρο..δεν ξερω πραγματικα..με ποναει το οτι με αγαπαει κ δεν ρισκαρει..
03-04-2014, 00:29 #25
03-04-2014, 00:41 #26
Καταρχην για το φβ, οταν σου στελνει ενα αγορι δε θα τα σβηνεις. Αμα στην πεφτει με τον τροπο σου θα τον κοβεις ευγενικα παντα. Αν δεν καταλαβαινει τον σβηνεις. Ετσι και να σου πει μετα το αγορι σου δειξε μου τα μηνυματα σου δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Αμα τα σβηνεις ή δε το παραδεχεσαι μετα δινεις δικαιωματα ακομα και να μην εκανες κατι πονηρο. Να σε φλερταρει εχει δικαιωμα ο καθενας.
Εγω θα σου λεγα να συνεχισεις αλλα θα χεις στο μυαλο σου οτι το φανταρικο θα ειναι μανικι. Αυτο να το θυμασαι. Αν εισαι διατεθειμενη ενταξει. Υπαρχει ομως ενα αλλο προβλημα, οτι καποιοι φιλοι του βαζουν λογια και πιστευω στο μελλον θα χεις παλι προβλημα. Εγω πιστευω οτι αυτο εγινε πριν, δηλ του βαζουν λογια οι φιλοι, εδεσε και με την αφορμη του φβ και φανηκε οτι οι φιλοι του εχουν δικιο.
Η λιγο περιεργη συμπεριφορα του ειναι πιστευω επειδη σκεφτεται ολα αυτα που αλλαζουν πχ ξενοικιασε οπως λες, εχει θητεια μπροστα, εχετε αποσταση, καπου ειναι σαν μπερδεμα ολο αυτο που θα δειξει πως θα δρομολογηθουν ολα. Κανε μια δοκιμη κ βλεπεις.
04-04-2014, 13:06 #27
Αχ βρε κερασι...και το φβ εσβησα και γενικα κανω οτι μπορω για να μην νομιζει ενω ειμαστε μακρια οτι κατι παιζει..και δεν ξερω κ τι αλλο να κανω για να τ δειξω οτι μπορει να μου εχει εμπιστοσυνη..! Οσο αναφορα τους φιλους,του ειχα πει οτι εγω θα κανω πισω και θα συμπεριφερομαι σωστα σε ατομα που ειτε δν φερθηκα σωστα ειτε δεν μ φερθηκαν..! Ωρες ωρες ομως ξερεις τι σκεφτομαι?? Οτι ισως τον βολεψε αυτο που "εκανα" με την εννοια οτι βρεθηκε ξαφνικα ελευθερος..!! Δεν ξερω..ειμαι τοσο μπερδεμενη...που ειλικρινα δεν ξερω πως να του συμπεριφερθω...με πιανει το παραπονο σχεδον συνεχεια αμα με καταλαβαινεις..! Θα ηθελα πολυ να του δωσω χρονο κ χωρο χωρις να μιλαμε καθολου.να δω αν θα του λειψω..αλλα νομιζω πως ετσι θα το χασω τελειως το παιχνιδι..
04-04-2014, 13:25 #28
μινοπουλακι για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου αρεσαν καθολου οι αντιδρασεις του.
αν ηταν πληγωμενος και καχυποπτος, πιθανον να μην ηθελε να σε ξαναδει ειτε καθολου, ειτε μεχρι να ηρεμησει. αυτος στρωνει μια υποστηριξη για την αχαρη περιοδο του στρατιωτικου του, χωρις να αναλαμβανει δεσμευσεις, αφηνοντας ανοιχτο το ενδεχομενο να κανει ακτι αλλο κι ας λεει οτι σε θελει. αυτο εμεις το λεμε "χωρις κερδος, κερατα"...
δεν κολλανε αυτα μεταξυ τους. μου δινει την εντυπωση οτι τον βολεψαν οι εξελιξεις. και ναι ειναι πιθανον να εχει επηρρεαστει απο φιλαρακια αλλα αυτο δεν αλλαζει πολλα.
συμφωνω με τα δυο παρακατω μνμτ της μαριας και η γνωμη μου ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.
04-04-2014, 13:36 #29
Remedy καλημερα..σε ευχαριστω που απαντησες..και ολα αυτα π μ ειπες κ εσυ αλλα κ η μαρια τα εχω χιλιοσκεφτει κ γενικα το κεφαλι μου παει να σπασει.. απο την μια θελω πολυ να του πω τελος ή να του ξεκοψω πολλα πολλα,αλλα θεωρω πως ετσι,αν ειχα κ μια μικρη ελπιδα να τα βρουμε θα την χασω εντελως!! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω κ πως να φερθω...
04-04-2014, 14:07 #30
Κανεις δεν μπορει να σου πει τι να κανεις. Το μονο που μπορει να πει ο καθενας ειναι την συμβουλη του, και εχε υποψην σου οτι αλλο οι συμβουλες και αλλο η εφαρμογη τους. Δεν το λεω για κακο αυτο, απλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν εχει τοσο σημασια το τι θα κανεις, οσο το να εχεις ξεκαθαρισμενη την κατασταση μεσα σου ωστε οτι αποφαση και να παρεις να ειναι και ωριμη, αλλα και με επιγνωση των δυσκολιων. Αν σε κανει ευτυχισμενη το να το παλεψεις να εισαι μαζι του, τοτε να εισαι μαζι του, αλλα οχι με αυταπατες, να γνωριζεις που μπλεκεσαι και ποια ειναι τα ρισκα, εκει εστιαζουν και οι κοπελες που σου απαντουν, στα ρισκα, και καλα κανουν, γιατι οταν βλεπεις κατι απο εξω κρινεις και πιο σωστα :)