Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 363
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 363 of 837 FirstFirst ... 263313353361362363364365373413463 ... LastLast
Results 5,431 to 5,445 of 12551
    Senior Member
    σκροπι, μην τολμησεις...
    να ξαναμαυρισεις, εννοω.
    οπως ειδες, τα εβλεπες ΟΛΑ υπο το μαυρο πρισμα του οτι ησουν μακρια απο τον μικρο.
    τωρα που τον εχεις μαζι σου και εισαι καλα, να κανεις ενα βατό προγραμμα για τις μελλοντικες κινησεις σου και ολα θα πανε καλα..
    οσο για τα κοψιδια, επειδη οπως σου εχω ξαναπει εισαι ενα καλοπροαιρετο ατομο, και ειδικοτερα επειδη με το καλημερα στο φορουμ εδινες προσωπικα σου στοιχεια αβερτα, σου συνιστω να εισαι πιο επιφυλακτικος και αν μη τι αλλο να διαφυλασσεις την ταυτοτητα σου.
    τα πραγματα εδω μεσα (οπως και γενικοτερα στο ιντερνετ) δεν ειναι οπως δειχνουν...
    ελπιζω να μην με θυμηθεις επ αυτου...
    σε ευχαριστω για τις ευχες. ελπιζω να περασουμε οπως σχεδιαζουμε

οσο για το μνημονιακι μιας και πολυ το μνημονευσαμε σημερα, να ξερετε φιλοι του και μη, οτι ειναι το καλυτερο παιδι εδω μεσα κι ας μη του φαινεται παντα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οσο για το μνημονιακι μιας και πολυ το μνημονευσαμε σημερα, να ξερετε φιλοι του και μη, οτι ειναι το καλυτερο παιδι εδω μεσα κι ας μη του φαινεται παντα
    Το ξέρουμε!
    Όπως ξέρουμε και ποια είναι τα χειρότερα!

Senior Member
    Θα ξαναμαυρισω remedy, απλα αυτη τη στιγμη δεν με νοιαζει και πολυ. Παντως ετσι ειναι, με την μαυριλα δεν κερδιζει κανεις τιποτα, ειδικα οταν μπορει να την αποφυγει. Το ποιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ξαναμαυρισω ετσι, ειναι και οι μερες που βολευουν. Σε 2 βδομαδες τον επιστρεφω και μετα τον παιρνω 3 μηνες το καλοκαιρι! (αν δεν κανει προβλημα η ακατανομαστη, και θελει να μεινει το παιδι λιγοτερο χρονο το καλοκαιρι).

Για τα κοψιδια δεν το ειπα κυριολεκτικα remedy, μεταφορικα το ειπα. Ειναι ομως η αληθεια. ΚΑΝΕΙΣ δεν τσακωνεται στην "κανονικη" ζωη οπως σε ενα φορουμ. Λιγο το απροσωπο του νετ, λιγο η ελληψη εκφρασης και η δυσκολια της κατανοησης του υφους του συνομιλιτη μας, και να οι παρεξηγησεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Θα ξαναμαυρισω remedy, απλα αυτη τη στιγμη δεν με νοιαζει και πολυ. Παντως ετσι ειναι, με την μαυριλα δεν κερδιζει κανεις τιποτα, ειδικα οταν μπορει να την αποφυγει. Το ποιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ξαναμαυρισω ετσι, ειναι και οι μερες που βολευουν. Σε 2 βδομαδες τον επιστρεφω και μετα τον παιρνω 3 μηνες το καλοκαιρι! (αν δεν κανει προβλημα η ακατανομαστη, και θελει να μεινει το παιδι λιγοτερο χρονο το καλοκαιρι).

Για τα κοψιδια δεν το ειπα κυριολεκτικα remedy, μεταφορικα το ειπα. Ειναι ομως η αληθεια. ΚΑΝΕΙΣ δεν τσακωνεται στην "κανονικη" ζωη οπως σε ενα φορουμ. Λιγο το απροσωπο του νετ, λιγο η ελληψη εκφρασης και η δυσκολια της κατανοησης του υφους του συνομιλιτη μας, και να οι παρεξηγησεις.
    κι εγω μεταφορικα τα καταλαβα τα κοψιδια βρε σκροπι, αλλα εξακολουθουν να ισχυουν οσα σου ειπα. λαβε τα σοβαρα υποψη σου.
    εδω μεσα κυκλοφορει η σαρα με την φιλη της την μαρα και το κακο συναπαντημα απο πισω και προσπαθουν να βρουν παρεακι που να τις ανεχεται, μαζι με ενα σωρο ατομα που θα σου ταιριαζαν και θα εκτιμουσες πραγματικα.

στην "κανονικη" ζωη, ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι υποχρεωμενος να συναναστρεφεται ατομα που δεν του αρεσουν και δεν θα εμπιστευοταν να τους δωσει ουτε τα σκουπιδια του να του πεταξουν, οχι να φαει και να πιει.
    αυτη ειναι η διαφορα με το ιντερνετ και οχι το απροσωπο του θεματος......

Senior Member

Γεια σου skropi . Φανταζομαι την χαρα σου που εισαι με τον γυιο σου . Αυτο που λες για το φορουμ , ειναι ακριβως αυτο που ισχυριζομαι στο θρεντ ' το φαινομενο φορουμ ' .
    Και απο μενα καλες γιορτες , που σιγουρα θα εχεις , μια κ εισαι με τον γυιο σου .

Senior Member
    Ευχαριστω Αγγελε! Καλες γιορτες και σε σενα Remedy, δικιο εχεις, δεν διαφωνω σε κατι, απλα ειμαι καπως ανεκτικος και ευπιστος/καλοπιστος, και εχω καει μονο μια φορα στα 33 μου χρονια (γαμω, μεγαλωσα κατα ενα χρονο.......), οποτε σαν να τα λες σε παιδακι ειναι )

Senior Member
    Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι στην κανονική ζωή επιλέγουμε τους φίλους, και τις παρέες μας.
    Δεν μπορεί για παράδειγμα να κουβαληθεί στο τραπέζι που είμαστε με την παρέα μας ένας άσχετος, με τον οποίο καμία σχέση και συνάφεια δεν έχουμε και ν' αρχίσει να λέει το μακρύ του και το κοντό του!
    Σε ένα φόρουμ όμως συμβαίνει συνεχώς, αυτό ακριβώς. Άνθρωποι αταίριαστοι ως επί το πλείστον, χωρίς κανένα κοινό τις πιο πολλές φορές, "συναντιούνται" και λένε ο καθένας την άποψή του για ένα θέμα. Και μάλιστα, καλυμμένοι όλοι πίσω από την ανωνυμία.
    Κάποιους μας χωρίζουν τόσα πολλά, ηλικιακά, μορφωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά, γεωγραφικά που στην πραγματική ζωή πιθανόν να μην διασταυρωνόμασταν ποτέ. Αυτός είναι κι ένας λόγος που έχει για μένα ενδιαφέρον ένα φόρουμ.
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω, ότι αν βρισκόμασταν όλοι αυτοί μαζί εκεί έξω, τα πράγματα θα εξελισσόταν όμορφα. Τα ίδια και χειρότερα θα ήταν ως χλιαρά και αδιάφορα!
    Κάποιοι λίγοι πιθανόν να ταίριαζαν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει και εδώ μέσα.

Senior Member
    Μαλλον χλιαρα και αδιαφορα θα κυλουσε η ωρα. Τοσοι αγνωστοι μεταξυ τους, χωρις τα κοινα σημεια αναφορας που φερνει ο χρονος, μονο χλιαρα μπορει να περασουν, αλλα και παλι, αλλο το χλιαρο και αλλο ο σκοτωμος!

Banned
    τα πραγματα είναι πολύ πιο απλα κι πιο ευκολα από οσο νομιζουν καποιοι! απλα!! πολύ απλα!! πρωτα, αν νιωθει καποιος ότι του γραφουν βλακιες, η δεν τον σεβοντε ,απλα δεν κουβεντιαζει με το ατομο αυτό, με ομορφο τροπο του ζητα να μην συζητάνε η απλα αδιαφορει!!!
    δευτερον, αν νιωθει καποιος ότι είναι υπαρχει σκευορια, ότι κινδυνευει!! ότι μπορει δλδη να του κανουν κακο! κι είναι τοσο νευριασμένος ,κι τον χαλαει τοσο πολύ μπορει να αποχωρησει!!
    υπαρχει ζωη κι εκτος του φορουμ!! ναι υπαρχουν κι αλλα πραγματα, βεβαια μπορει για καποιο ατομο να είναι πολύ περιορισμενο κοιωνικα η να μην εχει εκει που μενει τον κοινωνικο περηγυρο που θελει ,με αποτέλεσμα το φορουμ να είναι τα"παντα" .πιστευω όμως ότι αν προσπαθησει μπορει να βρει!! ο κάθε ενας μας μπορει να βρει εκει εξω αυτους που του αξιζουν.
    τοσο απλα τα πραματα είναι κατά την γνωμημου!! π.χ. δεν θα κατσω να τσακοθω ξανα η να χαλαστω με καποια εδώ μεσα που συνεχεια αναφερετε σε μενα!!που γνωριζει τις κινησειςμου κι ποσες παρατηρήσεις εχω φαει καλητερα κι από εμενα!! χιχιχιχι , τοσο κολημα εχει φαει!! ετσι λοιπον αντι να κατσω κι να γραψω διαφορα που μπορει ν φερουν σε δυσκολη θεση η να γραψω αλλα πραματα που θα πικρεναν δεν θα το κανω!! κι πωτες ξανα δεν θα το ξανα κανω! απεναντίας με ευγενεια δεν θα ασχοληθώ, δε θα σηκωσω το γαντι ,θα πεταξω την πετσετα κι με καλη καρδια θα ευχηθω καλες γιορτες κι καλο πασχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παλιοφωτουλα (το παλιο- αναφερεται στην εξαφανιση σου). ο τσακωμος απο τον διαλογο και την διαφωνια, διαφερουν στα επιχειρηματα, στις βρισιες και στις απειλες...
    καποιοι μπορουν να κανουν διαλογο ακομα κι οταν διαφωνουν και αλλοι μπορουν μονο να τσακωνονται οταν διαφωνησουν..
    (να πας να το γραψεις αμεσα )
    Μπα;τι μας λες ζουζουνοπουλο!καυγας με ωραιο περιτυλιγμα δεν ειναι ολο αυτο;(ναι ειμαι παλιο- δεν παρακολουθω αλλα μπαινω οαν εχω χρονο να δω τι κανετε :-) )
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member

Senior Member
    Τα ίδια...και δεν έχω καμιά διάθεση να πάω στην εκκλησία σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Όπως πάντα....

Banned
    What's wrong with me?????

Senior Member
    Σε κατασταση ζεν, αφου ηπια πρωτα κανα δυο ποτηρακια!. Και τι δεν θα δινα να ηταν μονιμη αυτη η ''ευλογημενη'' αταραξια!.... χαχαχαχα