Results 46 to 60 of 79
Thread: ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; Ε;
-
19-04-2014, 12:42 #46
μου είναι πολύ ακατανοητω ότι καποια ατομα νιωθουν το φορουμ κατι τοσο σημαντικο!! το βλεπουν ως την κοινωνια τους!! αυτο ηθελα να πω!!! ευτυχως είναι λιγα τα ατομα αυτά, κι είναι κι τα ατομα ποτ το θεορουν κατι σαν τον τοπο τους!!! αυτο!! ]Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
- 19-04-2014, 13:34 #47
Ελατε μωρε τωρα, αυτα ειναι μα...ίες με το συμπάθιο!!! Εγώ έχω σπουδές, μεταπτυχιακό, ξένη γλώσσα,γυμναστήριο, δουλειά, φίλες γκόμενο και σόι με τους οποίους βγαίνω κ κάνω πράγματα κάθε μέρα, αλλά παρ'όλα αυτά είμαι πολύ συχνά στο φόρουμ! Δεν έχω ζωή? Επειδή χρησιμοποιώ πολύ τον υπολογιστή και μ'αρέσει να μπαίνω στο φόρουμ? Οκ, το δέχομαι. Εξαρτάται τι ορίζει ως ''ζωή'' ο καθένας...!!
19-04-2014, 14:03 #48
19-04-2014, 14:16 #49
Aπλά ίσως κάποιοι ταυτίζουν τη ζωή με το κλάμπινγκ, τις καφεδάρες και τις ποτάρες επί 24ώρου,κάτι που συνεπάγεται απουσία από τέτοια φόρουμ και χρήση του ίντερνετ μόνο για τσεκ ιν... Οκ. Είμαστε κ εμείς που προτιμούμε να ζούμε χωρίς να φωνάζουμε ''ψιτ! κοίτα με! έχω ζωή εγώ! έι! θα είμαι πάλι στον Κιάμο μέχρι το πρωί! χαλόου?! χαλάω 200 ευρώ του μπαμπά μου τη μέρα για τεκίλες και εσπρεσάκια στην κηφισιά!'' . Τι να κάνεις,ο καθένας με τα κουσούρια του... Μπορεί κάποτε να μάθουμε κ εμείς τα πτώματα τι πάει να πει ζωή! χαχαχαχ
19-04-2014, 14:25 #50
ναι οσοι λενε οτι δεν ασχολουνται με τα φορουμ εχουν πιασει τη ζωη απο τα #$%@%^ !
κανουν bungee jumping, safari ζουν πραγματικα λεμε παλευουν με λιονταρια πυθωνες ασε τι να κλασουμε εμεις!!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
19-04-2014, 15:23 #51
εσυ που δεν τα χεις μπερδεψει τα πραγματα, εσυ που εχεις γνωση ,εσυ που δεν ασχολείσαι με αλλους κι εισαι σωστος! γτ. ΤΩΤΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙΜΟΥ?? ΓΤ. ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ?? ΓΤ. ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ??
λοιπον αν θες να νιωσεις το συναισθημα της "καλης καρδιας" καλα θα κανεισ να σκέφτεσαι πιο πολύ πριν μηλας για τους αλλους!! καλα θα κανεις να διαβαζεις τι γραφω κι μετα να κρινεις!!!
προσωπικα δεν ειπα ουτε μια φορα ότι οποιος γραφει εδώ μεσα υποχρεοτικα εχει μια αδιαφορη ζωουλα!! απεναντίας εχω πει ότι το συγκεκριμενο φορουμ λογο του ότι αναφερετε σε πολύ ευαίσθητα πραγματα, σε θεματα που εχουν να κανουν με την ψυχικη κατασταση , είναι πολύ αξιολογο κι ισως από τα μοναδικα με ελληνικο μπλοκσποτ!
αναφερα πολλες φορες ότι εδώ μεσα υπαρχουν χρηστες του φορουμ που συμπαραστεκοντε σε ανθρώπους με προβλήματα κι γενικα βοηθαν αρκετα!!
υπαρχουν όμως στα παντα ορια κι το μετρο!! άλλο να γραφεις εδώ μεσα την γνωμησου, να γραφεις αποψεις , να διαφονεις με αλλους για διαφορα πραματα κι τελειος άλλο πραμα να καθεσαι κι να κατηγορεις!! να προσβαλεις ,να ειρωνεύεσαι το πρόβλημα του αλλου!!
προσωπικα δεν ντραπηκα να αναφερω τι πρόβλημα εχω!! το εχω πει !!! επισης με εχει βοηθησει αρκετα η γνωμες διαφορων παιδιων από εδώ μεσα!! όπως κι το ότι μπορω να εκφραζω το προβλημαμου χωρις να νιώσω ότι θα υπαρχει προβλημαστον κοινωνικομου περυγυρο!!
το ξανα λεω λοιπον για να το καταλάβεις κι εσυ! αποψημου είναι ότι είναι ομορφο κι καλο να γραφουμε εδώ τις αποψεις μας, να διαφονουμε! να συμφονουμε κι γενικα να γινετε διαλογος!! όμως εχει μεγαλη διαφορα αυτό από το να αγωνια καποια παρεουλα εδώ μεσα πως θα καταφερει να πικρανει οποιον δεν της καθετε όπως θελει!!
τελος ,οσο για εμενα που αναφερεσαι μακαρι να μπορουσα να ασχολουμε όπως τωρα κι άλλες φορες!! δυστυχως λογο καποιου ατυχήματος εχουν περιορηστει παρα πολύ οι κινησεις μου, δεν εχω την ανεση που εχεις εσυ να μπορω να κυκλοφορω εξω, να κανω, γυμναστικη, η γενικα να μπορω να χαιρομαι την ανοιξη!! ευχομαι κι ελπιζω συντομα να θεραπευτη το προβλημαμου, ευχομαι συντομα να μπορω να κανω τις φυσικοθεραπείες μου κι να χαρω τον ομορφο καιρο που ερχετε!! δυστυχως όμως ως τωτες είμαι περιορησμενος!! δεν με χαλαει βεβαια το να διαβαζω κανενα βιβλιο- αν τα καταφερω αφου ακομα κι εκει εχω πρόβλημα- γενικα να σολουμε με διαφορα αλλα πραγματα! ακομα κι στον χορο εργασιας μου αναγκαστηκα να κανω καποιες αλλαγες ώστε να μπορω να είμαι χρησημος, να μπορω να πηγαινω κι να δουλευω πανω σε καποια αλλα θεματα!.
όλα τα παραπανω προβλήματα που αντιμετοπιζω! η παρεουλα η κλικα! τα ειρωνευετε κι τα χλευαζει!!! οποιος το βλεπει αυτό λογικο τι να του πω?? κι μονο το ότι δεν διαφωνει καποιος με αυτό το πραγμα για μενα δειχνει τι χαρακτηρας είναι, δειχνει τι αξιες εχει.
19-04-2014, 15:33 #52
Δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι σου. ΕΙπε κανεις τιποτα σχετικο με σενα; Εγω δεν ειδα τιποτα. ΤΟ μονο που ειδα ειναι οτι απαντησαν σε κατι που ειπες στο παρον θεμα, και επειδη διαφωνησαν αμεσως το γυρισες οτι σε προσεβαλαν και οτι σε πληγωσαν. Αν δεν καταλαβα κατι καλα σε παρακαλω να μου το εξηγησεις. (δεν ειδα να αναφερεται κανεις σε σενα στο παρον θεμα. Το μονο που ειδα ειναι οτι ηρθες και εγραψες απο μονος σου, και καλα εκανες. Αλλα δεν καταλαβαινω που ειδες τις προσβολες.)
(αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου, συγκεκριμενα. Το λεω γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο το οτι ξεκινας επιθεση εναντια συγκεκριμενων μελων εδω χωρις να σου απευθηνθουν καν.)
19-04-2014, 15:44 #53
γιατι το τοσο το κανες τοοοοοοοοοοσο με το συμπαθιο! που σε κρινα και ποια κατηγορια σου απεδωσα για να κανεις ετσι!
σχολιασα μια φραση σου και ειπα την αποψη μου τωρα αν νομιζεις οτι σου εθιξα τοσο πολυ τον εγωισμο σου τι να σου πω!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
19-04-2014, 20:12 #54
Ftatl , εισαι μικρη και αθωα ακομα . Αν παραμεινεις στο φορουμ λιγο ακομα θα καταλαβεις οτι εδω δεν χρειαζεται να υπαρχει αιτια ωστε να σε παρεξηγησει καποιος ή να σου επιτεθει ή να σε απειλησει ή να σου βγαλει τα απλυτα στην φορα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο .
Δες το απλα σαν μια ιδιαιτεροτητα του φορουμ αυτου .
19-04-2014, 22:50 #55
απαντησα στα οσα λες .στα λογια σχετικα μέ το γτ.ασχολουντε με το φορουμ. στο ξανα γραφω δεν λεω οτι ειναι κακο να ασχολειτε κανεις με το φορουμ αυτο η οποιο αλλο απλα καλο θα ειναι να μην μπερδευετε δλδη να μην ξεσπα σε εμας τα οποια θεματα εχει εκει εξω,αυτο ειπα.
τωρα αν νιωθεις οτι σε προσβαλα με αυτο σορρυ. συγνωμη δεν θα θελα να σε προσβαλω. κι καλο πασχα να χεις
19-04-2014, 22:55 #56
Μα καλα χαλασατε το φορουμ και δεν εμφανιζονται ολοκληρα τα μηνυματα;
Last edited by Φωτεινη!; 19-04-2014 at 23:27.
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
19-04-2014, 22:59 #57
μπορεις να διαβασεις προιγουμενα μηνυματα.προσωπικα βαριεμε να κατσω να τα βρω ολα. να τα αντιγρςψω κι να στα εξιγω ενα ενα.εξαλου την γνωμησου την εχεις ειδη.
δεν με ενοχλει οταν αναφεροντε σε μενα ουτε οταν διςφονουν απεναντιας μου αρεσει. νομιζω οτι απο διςφωνιες παντα βγαινει κατι χρησημο.
εσυ ομως οπως βλεπουμε ασχολεισε αρκετα μαζιμου συνεχεια εμενα ρωτας. τις αλλες τις κυριες δεν σε εχω δει πωτες να τολμας να τις ρωτας οπως εμενα. γτ. αραγε?
προσωπικα σχεδον πωτες δεν σου χω πει κατι κακο,ουτε σου χωζητησει τον λογο.εσυ γτ. νιωθεις την αναγκη να υπερασπιζεσε καποιες κυριες εδω? αφου απαντουν πολυ ευκολα. εσυ γτ.απευθηνεσαι σε εμενα κι συνεχως θες να σου εξηγω τι λεω?
μπορεις μονοςσου να βρεις τις απαντησεις.
καλες γιορτες
19-04-2014, 23:08 #58
Γιωργο , ο skropi ειναι πολυ φιλικο παιδι , ρωταει απο ενδιαφερον , απλως εχει χασει επεισοδια , δεν σου την λεει . Skropi , μην παρεξηγεις τον Γιωργο , τον εχουν εκνευρισει καποια αλλα μελη .
Skropi , Καλη Ανασταση , να χαιρεσαι και τον γυιοκα σου . Αγγελος .
19-04-2014, 23:14 #59
Γιωργο?περνας δυσκολη φαση μαναρι μου...εχεις δικιο ολα αυτα που σ συμβαινουν -εννοω η καταθλιψη και η αναγκαστικη παραμονη στο σπιτι-ειναι πολυυυυ ζορικα.ολοι θα θελαμε στη θεση σ μια παρεουλα γλυκια κ ανθρωπινη ,καποιον να μας παρει λιγο πονο βρε αδερφε..Ομως δεν παιρνουμε παντα αυτο που χρειαζομαστε..συμφωνεις; μπορει μαλιστα να παρουμε και μια κλωτσια η μια μουτζα!εχεις απαιτησεις και προσδοκιες απο τους αλλους εδω μεσα που δεν ειναι ρεαλιστικες,γτ μπορει εσυ να εχεις αυτα αλλα εγω μπορει να εχω αλλα ,και να θελω κι εγω τα δικα μου..σκεψου τωρα εγω να αρχιζα α παραπονα γτ η ταδε δεν συμπασχει η με γραφει κτλ...οχι ρε δε θελει να ασχοληθει ο αλλος,αμα γουσταρει θα το κανει..Χεστηκαμε στην τελικη αν δε το κανει!λπιζω να με νιωθεις κ να καταλαβεις οτι θελω μονο να βοηθησω.
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
20-04-2014, 00:56 #60
Μα αν προσεξες ρωταω εσενα γιατι κανεις δεν αναφερθηκε σε σενα σε αυτο το θεμα, και ηρθες μονος σου και το ξεκινησες. ΑΝ καποιος σε προσεβαλε τοτε θα το καταλαβαινα, αλλα αυτο δεν εγινε. Το να απαντας και να γραφεις χωρις κανεις να εχει αναφερθει σε σενα δεν ειναι περιεργο; Α, και γνωμη δεν εχω για κανεναν, εγω αυτο που βλεπω λεω, διαβασε απο την αρχη το παρων θεμα και θα καταλαβεις γιατι ειπα αυτα που ειπα. Να ελεγες κατι και να πεταγοταν καποιος μονο και μονο για να προσβαλει τοτε ενταξει, το καταλαβαινω, αλλα εδω γινεται το αντιθετο. Οσα προηγουμενα και αν υπαρχουν, οτι και να εχει γινει στο παρελθον, με αυτον τον τροπο δεν λυνεται τιποτα, κανω λαθος; (και πραγματικα, σου εχω μιλησει τοσες φορες με παραθεσεις και ξεκαθαρα, με το να υποννοεις οτι εχω κατι εναντιον σου και να ακυρωνεις τα επιχειρηματα μου χωρις να απαντησεις ουσιαστικα δεν κερδιζεις κατι, ουτε και καταλαβαινει κανεις αυτο που θελεις να πεις. Δηλαδη ειμαι εναντιον σου επειδη βλεπω ξεκαθαρα οτι ενω κανενας δεν αναφερεται σε σενα εσυ ξεκινας και γραφεις ενα ποστ στο οποιο υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου χωρις να υπαρχει λογος;
Αγγελε, το ξερω οτι δεν γινεται να βρω λυση μεσω του φορουμ, κυριως γιατι δεν αντιμετωπιζω ενα θεμα που η λυση του εξαρταται απο μενα τον ιδιο. Αν το ολο προβλημα ηταν καθαρα σε μενα τοτε κατι θα γινοταν, αλλα και τι μπορω να κανω πανω σε αυτο; Απλα ελπιζω να αποφασισει η ιδια να μου δωσει το παιδι το συντομοτερο δυνατον, βρισκομαι δηλαδη στο ελεος της χωρις καμια δυνατοτητα να κανω κατι πανω σε αυτο..... Αυτο ειναι και που δεν αντεχεται ευκολα, οταν απλα δεν περναει απο το χερι σου. Απλα δεν ειναι σωστο να δημιουργουνται εντασεις εκει που δεν υπαρχει λογος, αυτο ειναι που λεω. Οταν υπαρχει λογος τοτε ναι, ο θιγομενος πρεπει να υπερασπισει τον εαυτο του. Και φυσικα και δεν του τη λεω του Γιωργου, το οτι κανει ζημια στον εαυτο του με τον μην συγκρατει την οποια πικρα εχει, αυτο λεω, και προσπαθω να του δωσω να καταλαβει οτι οτι ενας εξωτερικος παρατηρητης αυτο βλεπει.