Τι σκέφτεστε; - Page 1262
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1262 of 1532 FirstFirst ... 26276211621212125212601261126212631264127213121362 ... LastLast
Results 18,916 to 18,930 of 22967
    Senior Member
    δεν ξερω αν μπορεις να το βρεις... ξερω τη συνταγη ομως... να σου τη στειλω?? δεν ειναι δυσκολο, απλα χρειαζεσαι ενα καλο αντικολλητικο τηγανι και ολα τα αλλα ειναι ευκολα....

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    δεν ξερω αν μπορεις να το βρεις... ξερω τη συνταγη ομως... να σου τη στειλω?? δεν ειναι δυσκολο, απλα χρειαζεσαι ενα καλο αντικολλητικο τηγανι και ολα τα αλλα ειναι ευκολα....
    χαχαχα, στειλε! κι αν τα καταφερω θα γινει θαυμα! κι εγω μαγειρας!¨), καπου ετοιμο παιζει?? πες μου αν γνωρίζεις , τωρα που θα βγω εξω να παω να το παρω κι να το φαω!!! με το συροπι, κι με κοκακολα θα είναι υπεροχο, είναι κρυο η ζεστο?

Senior Member
    ζεστο ειναι... ρωτα σε κανενα ζαχαροπλαστειο αν εχει καραμελωμενες μπανανες, (που το αποκλειω) και αν εχουν σιροπι (λογικα εχουν) παρε ενα μπουκαλι, βαλ'το σε ενα μπρικι, ζεστανε το κ ριξ'το στις μπανανες....θα μοιαζει αρκετα με τη συνταγη ...!

Banned
    ζεστο ειναι... ρωτα σε κανενα ζαχαροπλαστειο αν εχει καραμελωμενες μπανανες, (που το αποκλειω) και αν εχουν σιροπι (λογικα εχουν) παρε ενα μπουκαλι, βαλ'το σε ενα μπρικι, ζεστανε το κ ριξ'το στις μπανανες....θα μοιαζει αρκετα με τη συνταγη ...!
    εφυγα!! παω στο κεντρο να ψαξω! θα παω σε μια αλισιδα με γλυκα-δεν λεμε ονόματα- μπας κι το βρω εκει!! ελποιζω να μην με κοιτανε σαν τουριστα!! να μην με κοιταν όπως στην σαλονικη όταν παραγγελνα σουβλάκια ¨) χιχιχιχι

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!! θα γελασουμε αποψε.... περιμενω να μου πεις τι ειπε ο ζαχαροπλαστης οταν του ζητησες τις μπανανες..................

Banned
    χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!! θα γελασουμε αποψε.... περιμενω να μου πεις τι ειπε ο ζαχαροπλαστης οταν του ζητησες τις μπανανες..................
    δεν παιζει αυτό!! ¨),μαλον καλητερα δεν παιζει εκει που το ζητησα,
    μια κρεπα μου εδωσαν με γευση μπαναν σοκολατα μοναχα ¨(¨(
    πηγα σε 2 μαγαζα κι πακετο κι τα 2, στο ένα η κοπελιτσα με κοιταγε κι γελαγε,με ρωταγε που του ειδα !!κι της ειπα την αληθεια!!
    της ειπα κατά γραμμα "" -ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ,ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΕ ΑΥΤΟ!!¨)-""

περιτο να σου πω πως κι ποσο γελασε η κοπελιτσα

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχ εισαι τρελοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς ςς !!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχα κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    χαχαχαχαχαχαχαχ εισαι τρελοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς ςς !!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχα κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ¨)¨), την αληθεια της ειπα, !! χαχαχα,αφου με ρωτησε με τοσο εντονη και με μορφασμο στο προσωπακι της! ετσι κι εγω της ειπα την αληθεια!! εσυ δεν μου το πες?? κοκκινοσκουφιτσα δεν εισαι?? χαχαχαχα
    τρελος είμαι, αφου γραφω σε φορουμ για ψυχικες ασθενειες!!- αυτό δεν της το πα, της ειπα ότι είναι φορουμ για γλυκα!επειδή με εχει ξανα δει που παιρνω σοκολατες, κι μαλιστα δεν πιανει πλεον το ψεμα ότι τα παιρνω για τα ανιψιαμου, ¨)¨), ξερεις μεχρι πριν λιγο καιρο τα κιντερ τα αυγουλακια ελεγα - λογο ότι ντρεπομαι να πω για εμενα-ελεγα ότι είναι για τα ανιψιαμου, όπως το αυγο το μεγαλο του πασχα! ¨) αλλα δυστυχως με"εφαγε" ότι είναι για εμενα, κι από τωτες δεν ξανα πηγα μεχρι σημερα,

Senior Member
    αχ κ εγω το κανω... οποτε λυγιζω κ παω στο σουπε μαρκετ να παρω 5 τσαντες με σοκολατοειδη, λεω στο ταμειο οτι εχουμε παιδικο παρτι σπιτι....
    τι να πω? οτι μια φορα το μηνα γουρουνιαζω και τρεμει και το τελευταιο κακαόδεντρο?!?!?!

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Κι εσυ γιατι τον χωρησες;;;Επειδη ηταν σε τετοια κατασταση;;;
    Αν ναι τετοιες πουτανες ειστε ολες :-)
    αυτός με χώρισε...
    και εσείς τόσο μαλάκες είστε φιλαράκο.
    αλλά δε σας βάζω όλους μαζί σε σακί όπως εσύ
    εσύ τουλάχιστον επειδή με νευρίασες και μίλησες άσχημα,είσαι.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο που μου απαντησες στο τελος του πμ που μου εστειλες ( τοσβησα ) 'ποτε δεν κρινω εξ αρχης '
    η κατι παρομοιο .
    Ωραια συνεννοηση , τι εννοω , τι εννοεις , χαχαχαχα ( το χα το πηρα απο σενα ) !
    χαχαχα α κατάλαβα τώρα.
    μάλλον ήθελα να πω πως δεν κρίνω τον άνθρωπο με μιά κατάσταση στραβή.
    περιμένω να δω κι άλλα μέχρι να βγάλω πόρισμα.
    άμα βγάλω και μετά,δεν αλλάζει.

Banned
    αχ κ εγω το κανω... οποτε λυγιζω κ παω στο σουπε μαρκετ να παρω 5 τσαντες με σοκολατοειδη, λεω στο ταμειο οτι εχουμε παιδικο παρτι σπιτι....
    τι να πω? οτι μια φορα το μηνα γουρουνιαζω και τρεμει και το τελευταιο κακαόδεντρο?!?!?!
    κοιτα! το μετρο είναι καλο να το προσεχουμε! δεν ξερω αν κανεις καθολου εξετασεις αιματος κ.α. τετοια?? δε θελω να σε αγχωνω!! δεν θελω να σε τρομαζω!! μα μειτε κι τολμω να σε καμω να ξεκόψεις από την μια κι μοναδικη ακακη εξαρτηση που μπορούμε να εχουμε!¨))
    θαρρω θα ξερεις ότι είναι εξαρτηση κι αυτό, απλα δεν κανει κακο! κανει μονο κακαο!¨)χαχαχα, παντος αν μπορεις κι ξερεις μεχρι ποσο μπορεις,αν ξερεις ότι δεν εχεις θεμα ξεριζωσαι όλα τα δεντρα!! κυνηγα κάθε σοκολατα που στολιζμενη καθουμενη στα φανταχτερα της ραφια! μας σαυγινευει συνεχως!! κι οι αναθεματησμενες! τραβουν την προσωχη μας τοσο πολύ περυτριγηρισμενες από κοκκινοπα η αλλα εντωνα χρωματιστα περυτιλιγματα!! χαχαχαχα

Banned
    κι εχουν ερθει κι στην ελλαδα τα καμοματα των ελβετοψυχων σοκολατοφαγων!! που φτιαχνουν γεμιστες σοκολατες με μπισκότα!! με Φ Ρ Α Υ Λ Ε Σ ! , με μελι!! κι με αλλα τοσο ομορφα κι γευστικα "θαυματα" της φυσης που σαν λιωνουν στον ουρανισκο μου ηδωνιζομαι κι δαιμονίζομαι ο κακομοιρος κι εγω! κι εσυ!! κι αλλα παιδια ¨)¨).
    δυστυχως όμως πρεπει να προσεχουμε γτ. το ζαχαρο κι η αναθεματισμενη αυτή αρρωστεια παραμονευη στην γωνια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    χαχαχα α κατάλαβα τώρα.
    μάλλον ήθελα να πω πως δεν κρίνω τον άνθρωπο με μιά κατάσταση στραβή.
    περιμένω να δω κι άλλα μέχρι να βγάλω πόρισμα.
    άμα βγάλω και μετά,δεν αλλάζει.
    Kαι πολυ καλα κανεις , αυτο ειναι δειγμα εξυπναδας .

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    κοιτα! το μετρο είναι καλο να το προσεχουμε! δεν ξερω αν κανεις καθολου εξετασεις αιματος κ.α. τετοια?? δε θελω να σε αγχωνω!! δεν θελω να σε τρομαζω!! μα μειτε κι τολμω να σε καμω να ξεκόψεις από την μια κι μοναδικη ακακη εξαρτηση που μπορούμε να εχουμε!¨))
    θαρρω θα ξερεις ότι είναι εξαρτηση κι αυτό, απλα δεν κανει κακο! κανει μονο κακαο!¨)χαχαχα, παντος αν μπορεις κι ξερεις μεχρι ποσο μπορεις,αν ξερεις ότι δεν εχεις θεμα ξεριζωσαι όλα τα δεντρα!! κυνηγα κάθε σοκολατα που στολιζμενη καθουμενη στα φανταχτερα της ραφια! μας σαυγινευει συνεχως!! κι οι αναθεματησμενες! τραβουν την προσωχη μας τοσο πολύ περυτριγηρισμενες από κοκκινοπα η αλλα εντωνα χρωματιστα περυτιλιγματα!! χαχαχαχα
    αν κανω εξετασεις αιματος?!?!?! εγω κ αυτες ειμαστε κολλητες!!! καθε 3μηνο τα λεμε!!! δεν ανεβαινει το ζαχαρο (κ γενικα τιποτα) οταν προσεχεις καθημερινα,και απλα μια φορα στο τοσο του δινεις και καταλαβαινει......
    αν ηταν ετσι,θα ημασταν ολοι με 4 εμφραγματα και 3 κομμενα ακρα....... εχουμε περιθωριο ακομα! οσο ειμαστε νεοι τουλαχιστον....!!!!