Νομιζω με απατά - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 205 of 205
    Banned
    Quote Originally Posted by Angel_Love View Post
    ολα ξεκινανε απο το σπιτι!!! κ απο την κοινωνια που μεγαλωνουμε! εγω ζω σε επαρχια κ τα μυαλα ειναι πολυ οπισθοδρομικα.!! καμια σχεση με τα μυαλα αυτων που ζουν σε πολη.. ειδικα για τις κοπελες!! ναι ολα αρχιζουν απο την ανατροφη αλλα οχι αποκλειστικα κ μονο απο αυτη! μετα απο ενα σημειο ομως αρχιζει κ η δικη μας ευθυνη.. η δικη μας γνωμη κ αποψη κ οχι των γονιων μας... ας γινουμε υπευθυνοι κ να αναλαβουμε τα λαθη μας που ξεκινανε απο το σπιτι αλλα καταληγουν στις πραξεις μας κ οχι αποκλειστικα γιατι μας το περασε η μανα η ο πατερας μας!!! οσα κ να μας πουνε παντα εχουμε τα δικα μας απωθημενα μεσα μας κ αργα η γρηγορα ολα βγαινουν στην επιφανεια!!! καλημερες!!!
    καλημερα.,συμφωνω με τα παραπανω.,βεβαια η αθηνα ειναι το συμπληρομα ανθρωπων απο επαρχια αρα δεν εχει τοσο δυαφορα.,ορισμενες περιοχες μπορει να ειναι πιο ακομπλαριστες αλλα λιγα πραματα.
    παντος τα νησια -που απο οτι καταλαβα μενεις-ειναι αρκετα προχωρημενα δεν εχουν καμια σχεση με την πουριτανη βορειοελλαδα για παραδηγμα οπου δεν θελω να προσβαλω τηνβμακεδωνια απεναντιας ισως αν ειμασταν ολοι μας καπως πιο πουριτανει πιοπαραδοσιακοι σε καποιες αξιες οπως. οι δεσμοι των οικογενειων ισως ηταν καλητερα
    προσωπικα δεν νομιζω ειδικα την τελευταια δεκαετια να υπαρχουν σημαντικες διαφορες σε ολη την ελλαδα.απλα τα νησια λογο του τουρισμου εχουν καποιες πιο προχορημενες αποψεις καπως πιπ δυτικη κουλτουρα.
    τελος σχετικα με τον χαρακτηραμας νομοζω οτι παιζει μεγαλο ρολο οι γονεις που μεταφερουν τις αξιες κι τις αρχες στα παιδια τους.να τα οπλιζπυν με σωστες αξιες για να μπορουν να αντιμετοπιζουν την ζωη τους. βεβαια με τονβκαιρο κι αναλογα το περιβαλον που ζουμε αλλαζουμε κι χαρακτηριστικα η αλλαζουμε συνηθειες

Member
    σωστα τα λες!!! ναι απο νησι ειμαι!! καπου εκει στα δωδεκα νησια εκει κ εγω!! δεν ειμαστε τοσο πισω αλλα σε καποια θεματα οπως γαμος σε μεγαλη ηλικια, εξοδος σε μικρη ηλικια, και το να συζησουμε με τον ανθρωπο μας οπως κ ο πολιτικος γαμος ειναι καπως πολυ προχω για τις περισσοτερες οικογενειες.. συμβαινουν βεβαια αλλα σπανια...
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Quote Originally Posted by Angel_Love View Post
    ....δεν ειμαστε τοσο πισω αλλα σε καποια θεματα οπως γαμος σε μεγαλη ηλικια, εξοδος σε μικρη ηλικια, και το να συζησουμε με τον ανθρωπο μας οπως κ ο πολιτικος γαμος ειναι καπως πολυ προχω για τις περισσοτερες οικογενειες.. συμβαινουν βεβαια αλλα σπανια...
    Σε πιο ανοικτες κοινωνίες αυτα τείνουν να καθιερωθούν, ως ροπή της νέας γενιας προς αυτες τις επιλογές.
    Επίσης, αυξάνουν οι γονείς που τα παιδια τους, από μικρη κιολας ηλίκια, τα παρατρύνουν στο να σχετίζονται με το έτερο φύλο, ιδίως τα αγόρια, καλλιεργώντας τους την έλξη, τον πόθο για το ωραιο, ως ένα προστάδιο του ερωτισμού της εφηβικής ηλικιας. Τους ωθει σ αυτο το ότι μεγάλωσαν σε πουριτανικό περιβάλλον, επιθυμουν να μην δουν τα παιδια τους να αντιμετωπιζουν τις στερησεις που τους επιβάλλονταν, ότι ο γαμος δεν τους ηταν προϊόν και της πλεον ελευθερης επιλογης και οι δυσκολιες που αντιμετωπισαν στο να φτιαξουν οικογενεια. Τετοια φιλελευθερη σταση έχω παρατηρησει ιδιως σε μάνες. Γονεις που ανεθρεψαν τα παιδια τους σε ενα κλειστο και αυστηρο περιβαλλον, τα παιδια αυτα συνηθως αντιμετωπιζουν σοβαρες δυσκολίες στο ερωτικο κομματι της μετεπειτα ζωης τους. Κι όντως η φιλελευθερη αυτη σταση, ειτε απ τη μανα ειτε απ τον πατερα προερχεται, αφορά κυρίως τα αγορια, συνοδευεται πάντα από μια κρυφη χαρα αμα ο γιος εχει επιτυχίες στον τομέα, έστω κι φαινομενικα δυσανασχετουν. Την κόρη όμως παλεύουν να την κρατήσουν, την ελέγχουν διακριτικά και η δυσανασχέτηση δεν ειναι επιφανειακη, ακόμα κι αν προκειται για γονεις με φιλελευθερες αρχες.
    γιάννης

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Την κόρη όμως παλεύουν να την κρατήσουν, την ελέγχουν διακριτικά και η δυσανασχέτηση δεν ειναι επιφανειακη, ακόμα κι αν προκειται για γονεις με φιλελευθερες αρχες.
    θα συμφωνησω γιατι το ζω!!! κ ειναι πολυ τραγικο στα 24 μου να εχω απιστευτους περιορισμους απο τη μερια του πατερα μ πιο πολυ!!!
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Γεια σε όλους αν και έχετε πιάσει αλλο θέμα άσχετο με το δικό μου οσοι λοιπον με ρωτήσατε τι έγινε να σας πω όρο δεν έγινε τιποτα ακόμη.πριν 3 βδομάδες που είχε ξαναπάει θεσνικη στις γνωστές περιοχές την άλλη μερα του είπα οτι εχω βάλει να τον παρακολουθουν και καλα και μετα το Πάσχα θα μου φέρουν αποδεικτικά στοιχεια για το τι κανει στη θεσνικη.τον ειδα αγχώθηκε αρκετά.τωρα προς το παρόν εδώ και 3 βδομάδες δεν ξαναπήγε.περιμενει βλέπεις τα αποδεικτικά στοιχεια που δεν εχω και φοβάται!του ειχα πει οτι ταχα μου θα μου φέρουν και φωτός αλλα μετα τον Πάσχα του είπα οτι πριν πάρω τις φωτός στο χέρι μου θα τον ρωτήσω να μου πει την αλήθεια πρώτα αυτος(μηπως τον ψαρωσω)πέρασε και το Πάσχα βεβαια αλλα εγω ακομα δεν του είπα κατι.ειπα μηπως δεν ξαναπάει και γυρίσει το μυαλό του (και το σώμα του) στην οικογένεια.δεν ξερω το να κανω.αμα τον ρωτήσω τι έκανε και πες 1 στο εκατομμύριο μου λεει οτι πήγαινε σε μπουρδελα δυστυχώς η ευτυχώς πρεπει να χωριςω δεν σηκώνει συγχώρεση.και ισως το τρενάρω στο να τον ρωτήσω επειδή ειδα οτι εδω και 3 βδομάδες δεν πηγε

Senior Member
    Και γιατι να τον χωρισεις αμα πηγε σε μπουρδελο?

Banned
    Quote Originally Posted by Sandra34 View Post
    Γεια σε όλους αν και έχετε πιάσει αλλο θέμα άσχετο με το δικό μου οσοι λοιπον με ρωτήσατε τι έγινε να σας πω όρο δεν έγινε τιποτα ακόμη.πριν 3 βδομάδες που είχε ξαναπάει θεσνικη στις γνωστές περιοχές την άλλη μερα του είπα οτι εχω βάλει να τον παρακολουθουν και καλα και μετα το Πάσχα θα μου φέρουν αποδεικτικά στοιχεια για το τι κανει στη θεσνικη.τον ειδα αγχώθηκε αρκετά.τωρα προς το παρόν εδώ και 3 βδομάδες δεν ξαναπήγε.περιμενει βλέπεις τα αποδεικτικά στοιχεια που δεν εχω και φοβάται!του ειχα πει οτι ταχα μου θα μου φέρουν και φωτός αλλα μετα τον Πάσχα του είπα οτι πριν πάρω τις φωτός στο χέρι μου θα τον ρωτήσω να μου πει την αλήθεια πρώτα αυτος(μηπως τον ψαρωσω)πέρασε και το Πάσχα βεβαια αλλα εγω ακομα δεν του είπα κατι.ειπα μηπως δεν ξαναπάει και γυρίσει το μυαλό του (και το σώμα του) στην οικογένεια.δεν ξερω το να κανω.αμα τον ρωτήσω τι έκανε και πες 1 στο εκατομμύριο μου λεει οτι πήγαινε σε μπουρδελα δυστυχώς η ευτυχώς πρεπει να χωριςω δεν σηκώνει συγχώρεση.και ισως το τρενάρω στο να τον ρωτήσω επειδή ειδα οτι εδω και 3 βδομάδες δεν πηγε
    χαχαχαχαχαχα Βρε κοπέλα μου.......κάθε φορά λες ''τον είδα αγχώθηκε'' ,''αγχώθηκε αρκετά'' και όλο το θέμα δε λύνεται! τζάμπα το άγχος του ανθρώπου!
    αφού δε δουλεύει το σύστημα λέμεεεε.Απαράδεκτος πάντως.
    Παίζει να τον παράτησε η γκόμενα ή να ξέμεινε από λεφτά.Αλλά τι σε νοιάζει,είτε το ένα είτε το άλλο,σε απάτησε και θα πάει για λαιμητόμο :p

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Και γιατι να τον χωρισεις αμα πηγε σε μπουρδελο?
    άκου να δεις θράσος!
    εσύ γιατί να τη χωρίσεις άμα πάει σε ζιγκολό;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sandra34 View Post
    αν εσυ μπορεις να το ξεχασεις ολο αυτο και να προχωρησεις,οκ!
    κανενα προβλημα!
    αν ειναι ομως να σε τρωει μεσα σου για παντα,αλλαζει το πραγμα!
    αν ειναι παντως απο τους ανθρωπους που ξενοπηδανε μετα απο ενα διαστημα θα ξαναρχησει.
    οταν ηρεμησουν τα πραγματα.
    κανε ενα διαστημα υπομονη και αν δεις τα ιδια παλι βαλε εναν ντεντεκτιβ και πια με αποδειξεις παιρνεις τισ αποφασεις σου!
    δεν περναει η ζωη ετσι!
    αυτο το πραγμα ειναι ψυχοφθορο!
    εσυ να μεγαλωνεις ενα παιδι και να υποφερεις με ολο αυτο και ο κυριος να περναει μια χαρα!

Member
    το κερατο δεν συγχωρειται γτ πολυ απλα θα ξανα συμβει ξανα κ ξανα!!! ανελαβε δραση σαντρα μου!!!! ρωτα πριν κ καλα παρεις φωτο... κ ολο κ κατι θα πιασεις.. μην περιμενεις το αν θα ξαναπαει γιατι πολλα μπορει να κρυβονται πισω απο αυτο οπως ειπαν κ παραπανω.... μην αφηνεις το χρονο να κυλαει ετσι.. πραξε κανε κατι!

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314