Results 196 to 205 of 205
Thread: Νομιζω με απατά
-
25-04-2014, 11:53 #196
καλημερα.,συμφωνω με τα παραπανω.,βεβαια η αθηνα ειναι το συμπληρομα ανθρωπων απο επαρχια αρα δεν εχει τοσο δυαφορα.,ορισμενες περιοχες μπορει να ειναι πιο ακομπλαριστες αλλα λιγα πραματα.
παντος τα νησια -που απο οτι καταλαβα μενεις-ειναι αρκετα προχωρημενα δεν εχουν καμια σχεση με την πουριτανη βορειοελλαδα για παραδηγμα οπου δεν θελω να προσβαλω τηνβμακεδωνια απεναντιας ισως αν ειμασταν ολοι μας καπως πιο πουριτανει πιοπαραδοσιακοι σε καποιες αξιες οπως. οι δεσμοι των οικογενειων ισως ηταν καλητερα
προσωπικα δεν νομιζω ειδικα την τελευταια δεκαετια να υπαρχουν σημαντικες διαφορες σε ολη την ελλαδα.απλα τα νησια λογο του τουρισμου εχουν καποιες πιο προχορημενες αποψεις καπως πιπ δυτικη κουλτουρα.
τελος σχετικα με τον χαρακτηραμας νομοζω οτι παιζει μεγαλο ρολο οι γονεις που μεταφερουν τις αξιες κι τις αρχες στα παιδια τους.να τα οπλιζπυν με σωστες αξιες για να μπορουν να αντιμετοπιζουν την ζωη τους. βεβαια με τονβκαιρο κι αναλογα το περιβαλον που ζουμε αλλαζουμε κι χαρακτηριστικα η αλλαζουμε συνηθειες
- 25-04-2014, 13:20 #197
σωστα τα λες!!! ναι απο νησι ειμαι!! καπου εκει στα δωδεκα νησια εκει κ εγω!! δεν ειμαστε τοσο πισω αλλα σε καποια θεματα οπως γαμος σε μεγαλη ηλικια, εξοδος σε μικρη ηλικια, και το να συζησουμε με τον ανθρωπο μας οπως κ ο πολιτικος γαμος ειναι καπως πολυ προχω για τις περισσοτερες οικογενειες.. συμβαινουν βεβαια αλλα σπανια...
ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!
25-04-2014, 13:41 #198
Σε πιο ανοικτες κοινωνίες αυτα τείνουν να καθιερωθούν, ως ροπή της νέας γενιας προς αυτες τις επιλογές.
Επίσης, αυξάνουν οι γονείς που τα παιδια τους, από μικρη κιολας ηλίκια, τα παρατρύνουν στο να σχετίζονται με το έτερο φύλο, ιδίως τα αγόρια, καλλιεργώντας τους την έλξη, τον πόθο για το ωραιο, ως ένα προστάδιο του ερωτισμού της εφηβικής ηλικιας. Τους ωθει σ αυτο το ότι μεγάλωσαν σε πουριτανικό περιβάλλον, επιθυμουν να μην δουν τα παιδια τους να αντιμετωπιζουν τις στερησεις που τους επιβάλλονταν, ότι ο γαμος δεν τους ηταν προϊόν και της πλεον ελευθερης επιλογης και οι δυσκολιες που αντιμετωπισαν στο να φτιαξουν οικογενεια. Τετοια φιλελευθερη σταση έχω παρατηρησει ιδιως σε μάνες. Γονεις που ανεθρεψαν τα παιδια τους σε ενα κλειστο και αυστηρο περιβαλλον, τα παιδια αυτα συνηθως αντιμετωπιζουν σοβαρες δυσκολίες στο ερωτικο κομματι της μετεπειτα ζωης τους. Κι όντως η φιλελευθερη αυτη σταση, ειτε απ τη μανα ειτε απ τον πατερα προερχεται, αφορά κυρίως τα αγορια, συνοδευεται πάντα από μια κρυφη χαρα αμα ο γιος εχει επιτυχίες στον τομέα, έστω κι φαινομενικα δυσανασχετουν. Την κόρη όμως παλεύουν να την κρατήσουν, την ελέγχουν διακριτικά και η δυσανασχέτηση δεν ειναι επιφανειακη, ακόμα κι αν προκειται για γονεις με φιλελευθερες αρχες.γιάννης
25-04-2014, 18:34 #199
28-04-2014, 23:22 #200
Γεια σε όλους αν και έχετε πιάσει αλλο θέμα άσχετο με το δικό μου οσοι λοιπον με ρωτήσατε τι έγινε να σας πω όρο δεν έγινε τιποτα ακόμη.πριν 3 βδομάδες που είχε ξαναπάει θεσνικη στις γνωστές περιοχές την άλλη μερα του είπα οτι εχω βάλει να τον παρακολουθουν και καλα και μετα το Πάσχα θα μου φέρουν αποδεικτικά στοιχεια για το τι κανει στη θεσνικη.τον ειδα αγχώθηκε αρκετά.τωρα προς το παρόν εδώ και 3 βδομάδες δεν ξαναπήγε.περιμενει βλέπεις τα αποδεικτικά στοιχεια που δεν εχω και φοβάται!του ειχα πει οτι ταχα μου θα μου φέρουν και φωτός αλλα μετα τον Πάσχα του είπα οτι πριν πάρω τις φωτός στο χέρι μου θα τον ρωτήσω να μου πει την αλήθεια πρώτα αυτος(μηπως τον ψαρωσω)πέρασε και το Πάσχα βεβαια αλλα εγω ακομα δεν του είπα κατι.ειπα μηπως δεν ξαναπάει και γυρίσει το μυαλό του (και το σώμα του) στην οικογένεια.δεν ξερω το να κανω.αμα τον ρωτήσω τι έκανε και πες 1 στο εκατομμύριο μου λεει οτι πήγαινε σε μπουρδελα δυστυχώς η ευτυχώς πρεπει να χωριςω δεν σηκώνει συγχώρεση.και ισως το τρενάρω στο να τον ρωτήσω επειδή ειδα οτι εδω και 3 βδομάδες δεν πηγε
28-04-2014, 23:23 #201
Και γιατι να τον χωρισεις αμα πηγε σε μπουρδελο?
28-04-2014, 23:28 #202
χαχαχαχαχαχα Βρε κοπέλα μου.......κάθε φορά λες ''τον είδα αγχώθηκε'' ,''αγχώθηκε αρκετά'' και όλο το θέμα δε λύνεται! τζάμπα το άγχος του ανθρώπου!
αφού δε δουλεύει το σύστημα λέμεεεε.Απαράδεκτος πάντως.
Παίζει να τον παράτησε η γκόμενα ή να ξέμεινε από λεφτά.Αλλά τι σε νοιάζει,είτε το ένα είτε το άλλο,σε απάτησε και θα πάει για λαιμητόμο :p
28-04-2014, 23:29 #203
29-04-2014, 00:25 #204
αν εσυ μπορεις να το ξεχασεις ολο αυτο και να προχωρησεις,οκ!
κανενα προβλημα!
αν ειναι ομως να σε τρωει μεσα σου για παντα,αλλαζει το πραγμα!
αν ειναι παντως απο τους ανθρωπους που ξενοπηδανε μετα απο ενα διαστημα θα ξαναρχησει.
οταν ηρεμησουν τα πραγματα.
κανε ενα διαστημα υπομονη και αν δεις τα ιδια παλι βαλε εναν ντεντεκτιβ και πια με αποδειξεις παιρνεις τισ αποφασεις σου!
δεν περναει η ζωη ετσι!
αυτο το πραγμα ειναι ψυχοφθορο!
εσυ να μεγαλωνεις ενα παιδι και να υποφερεις με ολο αυτο και ο κυριος να περναει μια χαρα!
29-04-2014, 09:44 #205
το κερατο δεν συγχωρειται γτ πολυ απλα θα ξανα συμβει ξανα κ ξανα!!! ανελαβε δραση σαντρα μου!!!! ρωτα πριν κ καλα παρεις φωτο... κ ολο κ κατι θα πιασεις.. μην περιμενεις το αν θα ξαναπαει γιατι πολλα μπορει να κρυβονται πισω απο αυτο οπως ειπαν κ παραπανω.... μην αφηνεις το χρονο να κυλαει ετσι.. πραξε κανε κατι!
ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!