12 χρόνια μεγαλύτερος..σωστό ή λάθος;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Οκ καταλαβα. Παντως δε μπορεις να αποφυγεις τα σχολια αλλα απ την αλλη να αλλαξεις παρτενερ για να μην ακους σχολια δεν ειναι και πολυ σοφο. Μονο να ξερεις-γιατι τα λεμε ολα εδω-οτι σε βαθος χρονου θα χεις προβλημα στο ερωτικο κομματι, διοτι η γυναικα μετα τα 30 πιανει πικ στη σεξουαλικοτητα της, την οποια μαλιστα βιωνει με αλλο τροπο πιο πληρη απ οτι τωρα. Εκει μαλλον με μικροτερο ανδρα πρεπει να τα χεις και οχι με μεγαλυτερο, διοτι απ τα 45 και πανω ο ανδρας εχει τελειωσει σωματικως. Υπαρχουν τα βοηθηματα αλλα λεμε τωρα για αγνες περιπτωσεις. Κατα τ αλλα δεν υπαρχει θεμα. Εγω παντως τα χω φτιαξει με συν δεκα και με πλην δεκα και το τραβηξα οσο πηγαινε χωρις να υπολογισω τον κοσμο. Δεν ειδα κανενα προβλημα τελικα γιατι το δυσκολο ειναι να πετυχεις τον ανθρωπο. Τα αλλα γινονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alepou.g2 View Post
    Δεν ξέρω ρε συ! Δεν μου έχει τύχει. Πάντα με μεγαλύτερους έκανα σχέσεις. Αύτοι με προσέγγιζαν. Δεν μου έχει συμβεί να μου αρέσει μικρότερος μου!
    Μην κάνεις ποτέ τη δοκιμή.... Μια φορά είπα να το επιχειρήσω, να δω πώς μπορεί να είναι.... 3 χρόνια είχαμε διαφορά, καλά ήταν, ωραία περάσαμε για κανα μήνα, και μετά από 3-4 χρόνια έμαθα ότι έγινε emo και γκέι...
    Οπότε προκειμένου να καταστρέψεις κανέναν αθώο, λέω να μείνεις πιστή στα γούστα σου....

Junior Member
    Χαχαχα !! Πάντως αυτό με το σεξουαλικό κομμάτι το φοβάμαι. Εδώ και τώρ γίνεται 5 φορές την εβδομάδα. Βέβαια δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα και είναι κουρασμένος.. Αν αρχίζουν από τώρα αυτά δεν θέλω να σκεφτώ τι με περιμένει.

Senior Member
    Nταξει για την ηλικια του καλο ειναι. Τις αργιες θα ανεβασει το μεσο ορο!

Senior Member
    Χαχαχα !! Πάντως αυτό με το σεξουαλικό κομμάτι το φοβάμαι. Εδώ και τώρ γίνεται 5 φορές την εβδομάδα. Βέβαια δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα και είναι κουρασμένος.. Αν αρχίζουν από τώρα αυτά δεν θέλω να σκεφτώ τι με περιμένει.
    Αυτό άσ'το,καλύτερα να μην το σκέφτεσαι... Είναι νωρίς ακόμα... Μη βάζεις μπελάδες στο κεφάλι σου..

Senior Member
    alepou ., εχω να σου πω οτι ο μεγαλυτερος ερωτας της ζωης μου , ηταν οταν ημουν 25 και η κοπελα 15 . Κρατησε 9 χρονια . Τι να λεμε τωρα . Εξαρταται απο την ωριμοτητα του μικροτερου .

Senior Member
    Την ταπεινή σας γνώμη παρακαλώ! . Γενικα εγω ανησυχώ μήπως είναι λάθος όλο αυτό και μηδενίζω κάθε προοπτική που θα μπορούσε να έχει αυτή η σχέση.
    Καλημέρα..αλεπού (!).... σου είπαν οι υπόλοιποι τη γνώμη τους για τη σχέση σου... και συμφωνώ μ αυτούς που λένε ότι η διαφορά ηλικίας δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο... όταν είσαι ερωτευμένος/νη ..όταν αγαπάς... σου εύχομαι να έχεις όλα αυτά που θέλεις από εκείνον.. να ζήσεις την ''ευτυχία'' που ονειρεύεσαι ή ότι τέλος πάντων θέλεις να ζήσεις..μα ένα πράγμα να έχεις στο μυαλό σου .. επειδή ο έρωτας, το πάθος.. ξεθωριάζουν .. αργά γρήγορα δυστυχώς αυτό γίνεται.. οι σχέση περνάει σ΄ένα νέο στάδιο.. τα συναισθήματα.. είναι άλλα, αγάπη, συντροφικότητα, συμβιβασμός.. μακάρι να μην γίνει έτσι.. μα συνήθως έτσι γίνεται.....τότε τις περισσότερες φορές ο νεότερος βρίσκει εύκολα γρήγορα κάτι καινούργιο.. λογικό είναι...

Λοιπόν να ξέρεις .. και να το κάνεις αν μπορείς .. κι άλλος άνθρωπος, ο μεγαλύτερος που έχει ίσως περισσότερες εμπειρίες, που νομίζει ότι του ευκολότερο να διαχειριστεί μια τέτοια εξέλιξη να ξέρεις έχει κι εκείνος μια ψυχή, μια καρδιά.. μπορεί να ξέρει από πληγές.. μα κάθε φορά το ίδιο πονάει.. έτσι λοιπόν όταν, αν, (δεν θέλω να σου χαλάσω την προοπτική) όταν λοιπόν η φλόγα σου σβήνει για κείνον... πες του το .. μην τον αφήνεις να ελπίζει άδικα.. μπορεί να δείχνει έτοιμος για τα πάντα.. αλλά δεν είναι το ίδιο θα πληγωθεί.. μπορεί και περισσότερο.. την γνώμη μου έστω και μπερδεμένη την είπα.. σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να γίνουν όπως θες.. την εμπειρία μου σου περιέγραψα.. έστω και μπερδεμένη .. αλλά πια ιστορία δεν είναι έτσι...

να έχεις μι α καλή μέρα.... κι εγώ θα έχω... ελπίζω.. δηλαδή.

Member
    ξεκολλα κ απλα ζησε το!! κ γω ειμαι σε επαρχια.. κ στο τελος δλδ αν πας με βαση το σωστο της επαρχιας τι θα καταλαβεις? θα ζησεις τη ζωη που θελουν οι αλλοι! δεν αξιζει απλα!!! εγω εχω κανει κ με μικροτερο απο μενα σχεση... κ σχολιαστηκα...! αλλα ποιος χεστηκε? εγω περασα καλα κ ο κοσμος εμεινε μονο στα σχολια!! μια φορα ζουμε κυρια αλεπουδιτσα!!! κ αφου λεγεσαι αλεπου.. φερσου σαν αλεπου ;)
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Senior Member
    Την ταπεινή σας γνώμη παρακαλώ! Τον γνώρισα σε ένα πάρτυ. Εγώ 22 αυτός 34. Φυσικά στο πάρτυ δεν γνωρίζαμε ο ένας την ηλικία του άλλου. Ειπώθηκε αργότερα στο πρώτο ραντεβού. Φλόγα από την πρώτη στιγμή που οδήγησε σε 3 μήνες μέχρι στιγμής σχέσης. Όλα πάνε υπέροχα και αρμονικά. Αλλά έχω θέμα με την ηλικία. Σκέφτομαι οτι μάλλον είναι προβληματικος και αναρωτιέμαι μήπως δεν μπορεί να βρει γυναίκα στην ηλικία του για αυτό με κοίταξε. Ο φίλος μου μου είπε οτι δεν συνηθίζει να κοιτάει μικρές και οτι είμαι η πρώτη του σχέση με 12 χρόνια διαφορά ηλικίας. Και ένας κοινός γνωστός μας με ενημέρωσε οτι ο δικός μου έκανε σχέσεις με συνομίλικες του αντε με 3-4 χρόνια μικρότερες. Γενικα εγω ανησυχώ μήπως είναι λάθος όλο αυτό και μηδενίζω κάθε προοπτική που θα μπορούσε να έχει αυτή η σχέση.
    ουτε σωστο , ουτε λαθος.
    ειναι ο σωστος ανθρωπος για σενα, η ο λαθος?
    αυτο ειναι το ερωτημα.
    τον λυμπιζεσαι? τον λιγουρευεσαι????:p

και μονο που αναρωτιεσαι, ανησυχω μηπως εχεις απο τα 20, αγχος αποκαταστασης.
    μιλας απο τωρα για "προοπτικες"! οι προοπτικες προκυπτουν οταν μια σχεση παει καλα, δεν ειναι κατι που προσχεδιαζεται.
    γιατι ανησυχεις πως θα ειστε μετα απο 20 χρονια? μπορει να χωρισετε πολυ νωριτερα .
    οι προηγουμενες σχεσεις σου που ηταν με συνομηλικους , ποσο κρατησαν ??? εφοσον εισαι 22, καμια σου σχεση δεν ηταν πανω απο 5 χρονια....για εκεινους δεν ανησυχουσες αν θα γερασετε μαζι? (οχι). γερασατε μαζι? (οχι).

επισης ανησυχω μηπως κολακευτηκες απο το ενδιαφερον του ,αλλα δεν εισαι ερωτευμενη.
    αν ησουν, θα ζουσες τον ερωτα σου καθε στιγμη και δεν θα εδινες λογαριασμο σε κανεναν, ειτε πικροχολο, ειτε γλυκοχολο. με την προυποθεση οτι ειναι ελευθερος ο ανθρωπος.

το να φοβασαι οτι ειναι προβληματικος επειδη σε προτιμησε απο καποια μεγαλυτερη,δειχνει μεγαλη ελλειψη αυτοεκτιμησης εκ μερους σου.δεν εισαι αρκετα ενδιαφερουσα για να σε επιλεξει για τα χαρισματα σου? πρεπει αναγκαστικα να ειναι αγαμητος?
    αν δεν εχει ξανακανει σχεση βεβαια στα 34 και εισαι η πρωτη του, ΜΑΚΡΙΑ....

οσον αφορα το κουτσομπολιο του χωριου, σαν να μην τα ξερεις καλα.
    τα 10-12 χρονια διαφορας δεν σχολιαζονται οταν ο ανδρας ειναι ο μεγαλυτερος, σχολιαζονται μονο αν η γυναικα ειναι μεγαλυτερη. ο ανδρας ειναι "βρε τον μπαγασα, την καταφερε την μικρουλα".

αν παρουμε τα βιολογικα στοιχεια υποψιν, οι ανδρες πεθαινουν νεωτεροι και εχουν απο πολυ νωρις μια σταδιακη καμψη στο σεξ. το πικ τους ειναι σ α 18 κι απο εκει ξεκιναει μια αργη μεν, φθορα δε. η γυναικα αντιθετα εχει πικ μετα τα 30.
    το 'σωστο" βιολογικα λοιπον θα ηταν τα ζευγαρια με νεωτερο ανδρα, ωστε να ταιριαζουν καλυτερα στο σεξ και να γερασουν μαζι . εχεις δει πολλου χηρους? μονο χηρες υπαρχουν...

αν βεβαια δεν σε ενδιαφερουν ουτε οι στατιστικες, ουτε οι συγχωριανοι σου, να εισαι παντα με αυτον που αγαπας και σε αγαπαει. σαν θελει η νυφη κι γαμπρος, τυφλα να χουν οι μοναχικες συμπεθερες.
    αστες να βραζουν στο ζουμι τους και να ξερογλειφονται!!!! :rolleyes:χαχαχααχαχαχαχαχααχ:p :p

Senior Member
    Αλεπού,νομίζω ότι είναι μία κάποια διαφορά τα 12 χρόνια,αλλά όχι και τραγική....δηλαδή αν σου βγάζει όλα τα καλά αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τόσο ανησυχητική η διαφορά....αν πιστεύεις ότι νιώθεις άβολα να κυκλοφορείς μαζί του έξω,τότε δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεσαι...πήγαινε παρακάτω,το θέμα δεν είναι η διαφορά ηλικίας...πόσα επώνυμα ζευγάρια έχουν τεράστια διαφορά μεταξύ τους,αλλά δεν τους δημιουργεί πρόβλημα κάτι τέτοιο,το θέμα είναι εσύ πώς αισθάνεσαι με αυτό.!

Senior Member
    Ντιανα , πολυ σωστα αυτα που γραφεις . Κ εγω γνωριζω αρκετα , οχι πολλα , ζευγαρια με αρκετη διαφορα ηλικιας . Γνωριζω κοπελα που ειναι 25 χρονια με αντρα 30 χρονια μεγαλυτερο της , τον καθηγητη ψυχολογιας της , και ολες οι σχεσεις μου ηταν απο 8 ( Πηνελοπη ) εως 16 χρονια μικροτερη . Δεν θα κοιταγα καποια , 25 χρονια μικροτερη μου ( αν με κοιταγε αυτη ) μονο απο φοβο , μηπως με αφησει οταν παω 75 και αυτη ειναι 50 . Παντως πιστευω ,( ισως επειδη με συμφερει ) οτι η διαφορα ηλικιας ειναι ησσονος σημασιας , με ενα οριο ασφαλειας τα 20 χρονια . Βλεπω ομως οτι η ταση ειναι οι γυναικες πλεον κοιταζουν μικροτερους . Αυτο το θεωρω πιο επικινδυνο , διοτι φαντασου να ειχα μια γυναικα 55 χρ. κ ειμαι 52,5 . Θα την ειχα αφησει στο π και φ , για μια μικροτερη . Φυσικα μετραει το ποσο δειχνεις , ποσο ορεξη εχεις για ζωη ( υποθετοντας οτι περασε η κτθλψη ) , ποσο εχεις βαρυνει κ.ο.κ. Θυμασαι που σουχα πει , εβαλα καταχωρηση στο perfectdate , και ειχα δεκαδες προτασεις , ολες αγυμναστες ( σου προσθετει 7-8 χρ ) , οχι εμφανισημες , οι περισσοτερες τσιγαρο ( σε γερναει 8-9 χρονια), αδιαφορη διατροφη ( αλλα 4 + ) , κ οπως σου ειπα δεν απαντησα σε καμμια . Παρατηρω οτι 2 φιλοι μου παιδικοι που ειναι με μεγαλυτερες , δεν εχουν δεχτει πολλη αγαπη μικροι ( ο ενας το λεει , ο αλλος δεν το παραδεχεται , δεν ξερω τι να πω ) . Ο κολλητος μου , αυτος που δε λεει τιποτα εμφανισιακα , εχει διαφορα 21 χρονια με ττην γυναικα του ( Ουκρανη εμφανισημη ) , και ειναι παντρεμενοι 14 χρονια , 36 αυτη , 57 αυτος , βεβαια δεν του φαινεται , τον ζηλευει κιολας!!!!!!
    Τωρα εσυ , ωραιο κοριτσι , 31 , με εναν 35-40 , μια χαρα εισαι . Βεβαια , αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου , και οχι μονον της γυναικας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ντιανα , πολυ σωστα αυτα που γραφεις . Ο κολλητος μου , αυτος που δε λεει τιποτα εμφανισιακα , εχει διαφορα 21 χρονια με ττην γυναικα του ( Ουκρανη εμφανισημη ) , και ειναι παντρεμενοι 14 χρονια , 36 αυτη , 57 αυτος , βεβαια δεν του φαινεται , τον ζηλευει κιολας!!!!!!
    Τωρα εσυ , ωραιο κοριτσι , 31 , με εναν 35-40 , μια χαρα εισαι . Βεβαια , αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου , και οχι μονον της γυναικας
    Ελα Αγγελε,αφού ξέρεις ότι μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ελα Αγγελε,αφού ξέρεις ότι μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι.....

Nαι , οντως , εισαι ωριμο παιδι , αλλα το εγραψα επι τη γνωριμια σου με τον 53χρονο ( τιποτα δεν μενει κρυφο στο φορουμ ) !!! και ειχες πολλους ενδοιασμους . Καλε ποτε προλαβες κ τον γνωρισες ? ( προαιρετικη απαντηση )!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Nαι , οντως , εισαι ωριμο παιδι , αλλα το εγραψα επι τη γνωριμια σου με τον 53χρονο ( τιποτα δεν μενει κρυφο στο φορουμ ) !!! και ειχες πολλους ενδοιασμους . Καλε ποτε προλαβες κ τον γνωρισες ? ( προαιρετικη απαντηση )!
    χαχαχαχαχαχαχαχα γενικά δεν έχω τίποτα κρυφό....(σχεδόν)
    Βρε παιδί μου,δεν έχουμε βγει έξω μαζί,αφού είναι δεσμευμένος ο άνθρωπος,απλά θέλει σχέση και μάλιστα σοβαρή....αυτά ειπώθηκαν στο σεμινάριο.!
    Νομίζω ότι είναι άσκοπο όμως να ξεκινήσω μία σχέση με εναν αντρα 22 χρόνια μεγαλύτερο μου,να κάνουμε κ ενα παιδί...χαχαχαχα φαντάζεσαι;

Senior Member
    Ναι , οντως ειναι πολλα 22 χρονια . Ειναι ομως κανας παιδαρος ? ωραιος αντρας ? Αλλα με το καλημερα , σοβαρη σχεση ? Μαλλον θα του αρεσες πολυ ....
    Last edited by Macgyver; 02-05-2014 at 06:18.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast