Results 76 to 90 of 281
-
06-05-2014, 15:10 #76
βρε mithe, οι κρισεις πανικου πανε χερι χερι με την καταθλιψη κ ολες οι αγχωδεις διαταραχες.εγω οταν επαθα κρισεις πανικου μικρη αμεσως μετα απο 1 μηνα παρουσιασα κλινικη καταθλιψη.επισης 1 μηνας κ 2 μηνες περιπου ψυχοθεραπεια δεν ειναι τιποτα.θελει πολυ χρονο ολο αυτο.παρε ενα βιβλιο που λεγεται "ειναι καλο να νιωθω ασχημα" ή ενα αλλο που λεγεται "εγω κ αυτο".διαβασε γι αυτο που σου συμβαινει. επισης σκεψου οτι πριν μια εβδομαδα δεν πηγαινες ουτε γυμναστηριο.τωρα πας εστω κ με το ζορι.αυτο δεν ειναι προοδος?σημειωνε καθε εβδομαδα τι κανεις παραπανω.
οι κρισεις πανικου δεν ειναι τιποτα.ερχονται σε τρελλαινουν για λιγη ωρα κ μετα φευγουν.το συναισθηματικο κενο κ οι εμμονες που αφηνουν κ οι φοβιες ειναι τα χειροτερα.ομως ετσι συμβαινει σε οσους το εχουν παθει.δεν εισαι φαινομενο ,ουτε κατι περιεργο κ διαφορετικο.ολοι οσοι εχουν παθει κρισεις πανικου ετσι νιωθουν.
μετα νιωθεις ημιτρελλος αδειος κενος, φοβασαι τα παντα ακομα κ τον ιδιο σου τ ον εαυτο.φοβασαι οτι θα κανεις κακο σε σενα κ στους αλλους.διαβασε γι αυτο που εχεις.ενημερωσου .θα σε αποφορτισει να διαβασεις για τις κρισεις πανικου κ την καταθλιψη.κ οχι απο το νετ.παρε ενα βιβλιο που εχει να κανει με αυτο.
πηγαινε στο βιβλιοπωλειο κ ρωτα εν αναγκη.μη ντρεπεσαι.
θα σου πω ενα πραμα που μου ειχε πει πρωτη φορα ο ψυχοθεραπευτης μου οταν πηγα εκει πανικοβλητη, διαλυμενη χωρις στοχο κ μονο φοβο μεσα μου, μου ειπε το εξης "σε ακουω να μιλας για ενα τερας που σε βασανιζει κ δεν σε αφηνει πια να απολαυσεις την ζωη σου, σε ακουω να μιλας για ενα κενο, πραγματικα ομως εχεις σκεφτει οτι αυτο το τερας εισαι εσυ η ιδια? εχεις σκεφτει οτι αυτο που σου συμβαινει εχει καποιο λογο?ειναι το παιδι που εχεις μεσα σου παραμελησει κ διαμαρτυρεται τωρα? γιατι δνε το ακους?γιατι δεν το αφηνεις να εκφραστει?αν το αφησεις να βγαλει τον πονο του τοτε μονο θα ησυχασει, ακουσε το".
απο κεινη την στιγμη αποδεχτηκα την κατασταση.πηγαινα σε παρεες κ ελεγα "γεια σας , ειμαι η ταδε κ παθαινω κρισεις πανικου, το παλευω αλλα δεν ειναι ευκολο, αν με δειτε να φευγω ξαφνικα μην απορησετε, απλα επειδη θα πιεζομαι μπορει να φυγω". κανεις δεν με κοροιδεψε, κανεις δεν με ειδε περιεργα.ολοι σεβαστηκαν αυτο που μου συνεβαινε γιατι πρωτα απο ολα το σεβαστηκα εγω. απο κει κ περα ειχα μπει σε εναν καλο δρομο.εκατσα με τον ψυχοθεραπευτη μου , δουλεψα κ βγηκα ενας αλλος αλλα καλυτερος ανθρωπος.
κακα τα ψεμματα.το στρες ειναι αμυνα.σε κατι που δεν μας αρεσει.οταν πιεζομαστε.οταν φευγει το στρες κ καθαρισει το κεφαλι τοτε βγαινουν οι πραγματικες επιθυμιες μας.τα λεω να τα ακουω κ γω που ακομα κ παλι κ τωρα κ μετα απο τοσα χρονια παλι πανικοβληθηκα.πολυ απλα γιατι ολα αυτα σε κανουν κ υποφερεις.αλλα πιστευω οτι συμβαινει γιατι μετα πολυ απλα γινεσαι καλυτερος ανθρωπος.
- 06-05-2014, 16:53 #77
κτλβ απλα μαλλον μου ειναι δυσκολο να μαθω ν κανω υπομονη μακαρι να φυγει αυτο το κενο που νιωθω και η σκεψη οτι φοβαμαι μην κανω κακο στν εαυτο μου πως θα φυγει???
06-05-2014, 18:10 #78
γλυκουλα μου,να σου πω ενα μυστικο?αυτοι που κανουν κακο στον εαυτο τους δεν το κανουν ποτε.οποιος θελει να βαλει τερμα στην ζωη του απλα το κανει.δεν φοβαται.ο φοβος σου επιβεβαιωνει απλα το στρες σου.ειναι μια εμμονη που επιβεβαιωνει το στρες σου.τα χω περασει κ ο.τι φοβομουν δεν το εκανα ποτε καλε θυμαμαθ ειχα παει σε εναν γαμο κ ενιωθα φοβο οτι θα χασω τον ελεγχο κ θα αρζισω να κανω βλακειες μεσα στην εκκλησια.αυτο με φοβιζε περισσοτερο κ επαθα πανικο.αυτα λεγονται ιδεοληψιες κ εμαθα να μην τις φοβαμαι.οταν το ξανασκεφτεις απλα πες μεσα σου `αν ηθελα να κανω κακο σε μενα θα το εκανα,δεν θα το φοβομουν` αυτο ειναι ενα κολπακι..
06-05-2014, 18:20 #79
λες αυτο να ισχυει ε?απλα ποτε πιο πριν δν ειχα ξανακανει εστω τετοια σκεψη οτι θελω να πεθανω κ λεω για να το σκεφτηκα κ επειδη νιωθω ετσι χαλια αρα θα το κανω αργα η γρηγορα ειδικα αμα συνεχισω να νιωθω ετσι και δεν αλλαξει αυτο π νιωθω κ ολοι μ λενε εσυ θ τ αλλαξεις αυτο αλλα εγω νιωθω οτι δεν μπορω ν τ αλλαξω
06-05-2014, 19:16 #80
Και μονο οτι σε φοβιζει η σκεψη,δεν προκειται να το κανεις.ο φοβος σου σε προφυλασει.ασε τους ολους να λενε.στην αρχη της φασης αυτης ο ανθρωπος δεν μπορει να κανει μονος του τοσο μεγαλα βηματα.με την ψυχολογο σου μαζι,την μαμα σου κ εσενα λιγο λιγο ενα βηματακι την φορα.σταματα πια να κατηφορεις τον εαυτο σου.εγω φαντασου για να ξεφυγω απο αυτο πηρα αντικαταθλιπτικα.εισαι πολυ δυνατη!εγω δεν την παλεψα χωρις φαρμακα.φαντασου ποσο δυνατη εισαι!
06-05-2014, 20:01 #81
εγω παιρνω φυτικο ηρεμιστικο μακαρι ν ειμαι οσο δυνατη λες και να μην καταληξω ν κανω κακο στν εαυτο μ εφοσον δν βρισκω νοημα πουθενα κ τ βλεπω ολα τοσο χαλια κ οτι δν προκειται ν αλλαξουν :/
06-05-2014, 20:06 #82
Θα αλλαξουν.να σαι σιγουρη γι αυτο.!υπομονη!ρωτα τον γιατρο σου αν μπορεις να παρεις κ βαλσαμοχορτο.φυτο ειναι.
06-05-2014, 20:16 #83
νομιζω αυτο π παιρνω εχει μεσα βαλεριανα πασσιφλορα λυκισκο τετοια :/ μονη μ ειχα παει κ τ ειχα παρει βασικα η μητερα μ απ τ φαρμακειο αυτα δν χρειαζονται συνταγη γιατρου πφφφ συνεχεια εκει π παω λιγο ν παρηγορησω τν εαυτο μ ν ζησω οπως μπορω τ τωρα σκεφτομαι οτι δν κανω τπτ κ ολη μερα ειμαι μπροστα απ μια τηλεοραση κ εναν υπολογιστη αντε κ τωρα π ξεκινησα γυμναστηριο κ μακαρι ν συνεχισω ν πηγαινω κ αισθανομαι πολυ ασχημα μ τν εαυτο μ αχρηστη η ψυχολογος μ ειπε ν παω αυτη τν πεμπτη μονη μ σ αυτην αλλα φοβαμαι ν παρω τ μεσα κ ν παω μονη μ γτ δν ειναι κ κοντα εχω τρελη ανασφαλεια εδω στ γυμναστηριο π ειναι εδω διπλα παει ν μ πιασει ζαλαδα κριση πανικου απλα κανω υπομονη κ ξεχνιεμαι λιγο
06-05-2014, 23:00 #84
Πες οτι εχεις μια γριπη κ γι αυτο δεν εχεις κουραγιο να κανεις τπτ.παρε ενα ταξι για αρχη για να πας ψυχολογο σου.τα φυτικα χαπια θελουν κ αυτα 1 μηνα για να δρασουν.υπομονη.
07-05-2014, 14:31 #85
παιδια χθες βγηκα εδω κοντα μ τν παρεα μ κ μπορω να πω οτι μ εκαναν κ γελασα στν αρχη μολις μπηκα στν καφετερια πηγε ν με πιασει κριση πανικου αλλα μετα συνηθισα τ ελεγχα εχω ενα διλλημα ομως τωρα αν θ συνεχισω να πηγαινω σ αυτν τν ψυχολογο π παω ναι η οχι βασικα καθε φορα π φευγω απ κει δν νιωθω πιο ηρεμη ισα ισα τν αλλη φορα μ ειχε τρομαξει μ αυτα που μου ειχε πει μηπως τελικα μου κανει κακο αντι γ καλο???μηπως ο τροπος που μου κανει ψυχοθεραπεια δεν ειναι ο καταλληλος γ μενα???εχω αυριο ραντεβου αλλα δν θελω να παω καθολου αλλα τς χρωσταω λεφτα κ καπως πρεπει να της τα δωσω τι να κανω???
07-05-2014, 14:41 #86
αν δεν θελεις να πας ακου την καρδια σου.μονο εσυ ξερεις αν σου ταιριαζει ή οχι αυτη.ακου το ενστικτο σου.
αν της χρωστας λεφτα παρτην τηλ κ πες της οτι δεν θα ξαναπας κ οτι θα της στειλεις τα λεφτα με την μαμα σου ας πουμε.
παρε τηλ την Νινα να δοκιμασεις κ αυτην.εμενα προσωπικα με ειχε ηρεμησει πολυ, ομως δεν ξερω αν θα σου ταιριαζει κ αυτη.αυτο μονο εσυ θα το κρινεις.αλλα δεν χανεις κ τιποτα να δοκιμασεις κιολας!
εισαι καλυτερα σημερα?
07-05-2014, 14:50 #87
ε δν μπορω ν πω οτι ειμαι καλα ακομα με βασανιζει πως θα το ξεπερασω ολο αυτο και αν θα το ξεπερασω και τι θα κανω με την σχολη και το μελλον μου απλα σκεφτομαι οτι και το απογευμα θα παω γυμναστηριο εχω λιγο αγχος μ αυτο βεβαια αλλα νομιζω μ εχει βοηθησει μου δωσε και κινητρο να τρωω με το ζορυ για να μπορω να πηγαινω γτ νηστικια δν γινεται προσπαθω ακομα σκεφτομαι πολυ κ τν πρωην μου κ μ λειπει συνεχεια κ στενοχωριεμαι
07-05-2014, 15:10 #88
παρατηρησες οτι σημερα εισαι καλυτερα απο χτες κ πιο ψυχραιμη???δωσε ενα συγχαρητηρια στον εαυτο σου κ ασε τον πρωην να πα να βρει καμια αλλη να βρεις κ συ καναν καλυτερο.
07-05-2014, 16:02 #89
ειμαι σχετικα πιο ψυχραιμη γτ κ χθες συναντησα εναν φιλο μ π τν ξερω χρονια κ ειναι παντα διπλα μ κ νομιζω μ δινει δυναμη κ επισης μπορει ν φοβαμαι ν παω οπουδηποτε μονη μ η στ γυμναστηριο αλλα θελω ν πιστευω οτι θ μ βοηθησει ν τ ξεπερασω αυτο τ γυμναστηριο ακομα υπαρχουν εντονα οι σκεψεις οτι ολα ειναι σκατα κ τ θ κανω μ τν σχολη πως θ καταφερω ν διαβασω πως θ καταφερω ν ξεπερασω τς κρισεις πανικου κ τς φοβιες :/
07-05-2014, 16:11 #90
ΡΕ ΣΥ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ! κανεις λες κ θα σε διωξουν αν δεν πας ας πουμε μερικους μηνες.οκ θα μεινεις πισω κ τι εγινε?
ειπαμε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ εχει η ΥΓΕΙΑ! ξεκολλα! επειδη πιεζεις τον εαυτο σου εχεις γινει ετσι.δεν το καταλαβαινεις?
κ γω στα 17 παρατησα μια σχολη με τις κρισεις πανικου.αποδειχτηκε μετα οτι πολυ απλα ειχα πιεστει κ δεν την ηθελα.so what?
ασε τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους. ξερεις πως ακουγεται ολο αυτο που λες? σαν να λες "εχω σπασει το χερι μου κ θελω να σηκωσω βαρακια για να το γυμνασω"
αν εσπαγες το χερι σου δεν θα επρεπε να το βαλεις σε γυψο να το φροντισεις κ οταν γινει καλα να συνεχισεις να το χρησιμοποιεις?
τωρα που εχει σπασει η ψυχη σου γιατι δεν την αφηνεις να επουλωθει?
μα γιατι τοση βιασυνη πια? μικρο παιδι εισαι! χαλαρωσε.εχεις μια ολοκληρη ζωη μπροστα σου.κ τι εγινε αν τελειωσεις την σχολη 1 χρονο μετα δηλαδη?θα σε διωξουν οι δικοι σου απο το σπιτι?για χαλαρωσε λιγο παιδακι μου..ολο για την σχολη μιλας.δουλεψε με τον εαυτο σου κ την ψυζη σου να γινεις καλα πρωτα.αν δεν ειμαστε καλα ουτε για κατουρημα δεν μπορουμε να παμε..ακου λιγο τον εαυτο σου. τα πας πολυ καλα παντως πουλ καλυτερα απο τις πρωτες μερες!