ατυχιες - κοπελες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

ατυχιες - κοπελες

εχω μια απορια προς τις κοπελες... αν εχετε πολλες ατυχεις περιπτωσει δηλαδη να το προσπαθησετε πολλες φορες αλλα να θελουν ολοι μονο να σας "εκμεταλλευτουν" κλπ ..ποσο δυσκολο ειναι μετα να πιστεψετε καποιο οτι ειναι πραγματικα ερωτευμενος μαζι σας?

Senior Member
    για'μένα προσωπικά σχεδόν αδύνατον.
    Είναι εφικτό, αλλά πρέπει να έχει πολλή υπομονή και πολύ γερά νεύρα ο άλλος, για να με πείσει ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος, ή τέλος πάντων ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για'μένα και δεν έχει στο μυαλό του κάτι κακό. (να με εκμεταλλευτεί, να παίξει για να περάσει η ώρα του, να μου κάνει κακό)

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    για'μένα προσωπικά σχεδόν αδύνατον.
    Είναι εφικτό, αλλά πρέπει να έχει πολλή υπομονή και πολύ γερά νεύρα ο άλλος, για να με πείσει ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος, ή τέλος πάντων ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για'μένα και δεν έχει στο μυαλό του κάτι κακό. (να με εκμεταλλευτεί, να παίξει για να περάσει η ώρα του, να μου κάνει κακό)
    δηλαδη τι ειναι αυτο που θα σε κανει να το πιστεψεις οτι ενδιαφερεται πραγματικα για εσενα?

Senior Member
    Η υπομονή, την οποία ελάχιστοι έχουν . Και όχι αδίκως.

Senior Member
    μονο ο χρονος και οι πραξεις μπορουν να δειξουν τις αληθινες προθεσεις και επιθυμιες καποιου. τα λογια απο μονα τους, ποτέ.
    αν μιλαμε για γνωριμιες της μιας βραδιας (αντε δυο), φυσικα και δεν μπορεις να ξερεις αν καπιοιος ενδιαφερεται πραγματικα και δεν σε δουλευει για να κανει μια ξεπετα παραπανω.
    αν σε απασχολει κατι τετοιο, προχωρας με ρυθμους κανονικης γνωριμιας και οχι με ρυθμους one night stand.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μονο ο χρονος και οι πραξεις μπορουν να δειξουν τις αληθινες προθεσεις και επιθυμιες καποιου. τα λογια απο μονα τους, ποτέ.
    αν μιλαμε για γνωριμιες της μιας βραδιας (αντε δυο), φυσικα και δεν μπορεις να ξερεις αν καπιοιος ενδιαφερεται πραγματικα και δεν σε δουλευει για να κανει μια ξεπετα παραπανω.
    αν σε απασχολει κατι τετοιο, προχωρας με ρυθμους κανονικης γνωριμιας και οχι με ρυθμους one night stand.
    οχι ειχε προχωρησει αλλα εκανα 2 βλακειες και τωρα δεν με πιστευει.. :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    οχι ειχε προχωρησει αλλα εκανα 2 βλακειες και τωρα δεν με πιστευει.. :/
    σαν τι βλακειες?:rolleyes:

Senior Member
    σαν τι βλακειες?:rolleyes:
    1)σε μια συναντηση δεν πηγα (δν ημουν καλα ψυχολογικα)
    2)την εβρισα
    αλλα παρολα αυτα,δεν με θεωρει κακο...εχει γενικα πληγωθει πολυ απ οτι εχω μαθει απο γνωστους της... την θελω ομως πολυ :/

Senior Member
    1)σε μια συναντηση δεν πηγα (δν ημουν καλα ψυχολογικα)
    2)την εβρισα
    αλλα παρολα αυτα,δεν με θεωρει κακο...εχει γενικα πληγωθει πολυ απ οτι εχω μαθει απο γνωστους της... την θελω ομως πολυ :/
    οι "βλακειες" που λες ομως, δεν δειχνουν διαθεση εκμεταλλευσης.
    γιατι να σκεφτει οτι την εκμεταλλευτηκες?
    εφοσον επανεκαμψες για να της εξηγησεις και της ειπες οτι την θελεις, γιατι να σκεφτει οτι την δουλευεις?
    αυτος που δουλευει και κοροιδευει καποια που θεωρει αφελη, σε αυτες τις περιπτωσεις, εξαφανιζεται και την γειωνει, δεν επιμενει..

Senior Member
    ναι το ξερω..εννουσα ποιο πολυ οτι μαλλον πιστευει οτι θελω να την εκμεταλλευτω και να τηνπαρατησω... αλλα γι αυτο λεω οτι ειναι μαλλον πολυ πληγωμενη γενικα,μερικες φορες μου λεει τι της εχουν πει... πχ "ειμαι τετοια,ειμαι αλλιως?" κλπ... δεν ξερω εχω μπερδευτει πολυ αυτη τη φορα...

Senior Member
    ναι το ξερω..εννουσα ποιο πολυ οτι μαλλον πιστευει οτι θελω να την εκμεταλλευτω και να τηνπαρατησω... αλλα γι αυτο λεω οτι ειναι μαλλον πολυ πληγωμενη γενικα,μερικες φορες μου λεει τι της εχουν πει... πχ "ειμαι τετοια,ειμαι αλλιως?" κλπ... δεν ξερω εχω μπερδευτει πολυ αυτη τη φορα...
    εφοσον ειχατε σχεσεις, αν ηθελες να την δουλεψεις και να την παρατησεις, θα την παρατουσες τωρα που απομακρυνθηκατε.
    προσπαθησε να κανετε μια κουβεντα και πες της ειλικρινα τι αισθανεσαι για εκεινη και μην ντραπεις να πεις ακριβως τι ειχες και δεν πηγες στο ραντεβου κλπ.

Senior Member
    εφοσον ειχατε σχεσεις, αν ηθελες να την δουλεψεις και να την παρατησεις, θα την παρατουσες τωρα που απομακρυνθηκατε.
    προσπαθησε να κανετε μια κουβεντα και πες της ειλικρινα τι αισθανεσαι για εκεινη και μην ντραπεις να πεις ακριβως τι ειχες και δεν πηγες στο ραντεβου κλπ.
    μου λεει οτι βγαινω και με αλλη,χωρις να ισχυει...got confused :(

Τι αφορμες της έδωσες για να πιστευει πως βγαινεις με άλλη?
    Πάντως επιμενει να ειναι μαζι σου. Αρα σε γουσταρει, περιμενει όμως κι ελπιζει να της αποδειξεις οτι εισαι ενταξει. Εξακολουθει δλδ να σου δινει την ευκαιρια, κι αρα στο χερι σου ειναι!
    γιάννης

Senior Member
    μου λεει οτι βγαινω και με αλλη,χωρις να ισχυει...got confused :(
    εφοσον δεν ισχυει, μιλα μαζι της να διαλυσεις τις υποψιες της.
    μηπως κινεισαι περιεργα η νομιζει οτι εισαι αδιαφορος και το ερμηνευει ετσι?
    μηπως ακουσε κατι που ομως δεν ισχυει κι υπαρχει απλη εξηγηση γι αυτο??
    μαθε περι τινος προκειται και εξηγησου.

Senior Member
    εφοσον δεν ισχυει, μιλα μαζι της να διαλυσεις τις υποψιες της.
    μηπως κινεισαι περιεργα η νομιζει οτι εισαι αδιαφορος και το ερμηνευει ετσι?
    μηπως ακουσε κατι που ομως δεν ισχυει κι υπαρχει απλη εξηγηση γι αυτο??
    μαθε περι τινος προκειται και εξηγησου.
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τι αφορμες της έδωσες για να πιστευει πως βγαινεις με άλλη?
    Πάντως επιμενει να ειναι μαζι σου. Αρα σε γουσταρει, περιμενει όμως κι ελπιζει να της αποδειξεις οτι εισαι ενταξει. Εξακολουθει δλδ να σου δινει την ευκαιρια, κι αρα στο χερι σου ειναι!
    της μιλησα δειχνει καπως αλλιως..βασικα αυτη τα σκεφτεται πολυ και απο οτι καταλαβα αμα την πιεζω λιγο δεν αντεχει,δοκιμασα χτες,το πηρα στο πολυ γλυκο λυθηκε λιγο :P καθε ανθρωπος εχει το κουμπι του :p

Page 1 of 2 12 LastLast