Results 46 to 54 of 54
Thread: Πολλά Σωματικά συμπτώματα
-
04-05-2011, 20:32 #46
Λολλ αν ειναι η γυναικα απο πανω κουραζεται δηλαδη ο αντρας λιγοτερο?? Αν κ δεν νομιζω οτι εχει κ τεραστια διαφορα anyway...
Τελοσπαντων δοκιμασ το κι αυτο, ανοιξε κανα καμα σουτρα κ δοκιμαστε κ διαφορετικες στασεις μηπως καποιες ειναι πιο βολικες κ ξεκουραστες, ξεκινηστε ηρεμα στην αρχη μη το πατε πολυ αγρια...
τι να πω...:)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 06-05-2011, 00:48 #47
Μια απο τα ιδια , ανεβαινα μια σκαλα και ημουν κοματια αν ανεβαινα 2η επρεπε να κατσω να ξεκουραστω .
Ακομη περπατουσα 100 μετρα και νομιζα οτι θα πεσω κατω με τους σφυγμους να εχουν φτασει 125 .
Τωρα ευτυχως κανω συχνα διαδρομο και εχω καταφερει να το ελεγχω αρκετα αυτο το συμπτωμα .
Αυτο που δεν μπορω να ξεπερασω κ ειναι το συνεχες μικρο αναπαισθητο αγχος που με την παραμικρη δυσκολια κορυφωνεται , ακομη και με ενα θριλλερ που θα δω και που καποτε το απολαμβανα .
Αρχιζουν τοτε ολα τα σωματικα συμπτωματα με την μορφη "σημειακων πονων" οπως τους ονομαζω και που εχω καθημερινα,αλλη φορα κατω απο τις μασχαλες , στο κατω μερος του θωρακα, στα πλευρα , στους μυς πανω απο το στηθος προς τους ωμους κ.λ.π
Μονο με το xanax βρισκω γρηγορη χαλαρωση , αλλα μαλλον θα πρεπι να κοιταξω και για καποιο αλλο φαρμακο για το συνεχες παθολογικο αγχος.
06-05-2011, 00:53 #48
νοπανικ καρδουλα μουυυυυυυυυυυυ!!!και ειχα ανοιξει σχετικα με σενα θρεντ και αλλα μελη που χαθηκαν ξαφνηκα απο το φορουμ.Χερομαι που εισαι καλα
06-05-2011, 01:01 #49
Που να παω ...φευγω εγω απο εδω ...
Σταθερος!!! Φετος μπηκα στον 6ο χρονο ταλαιπωρίας !!!
Σκεφτομαι απο του χρονου να το γιορταζω κι'ολας !!!!!!! :-)
Σε ευχαριστω ειλικρινα που με θυμηθηκες .:)
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομη ειναι γιατι δεν κανονιζουμε συναντησεις , ολοι εμεις εδω .
Πιστευω οτι θα βοηθουσε παρα πολυ να συζηταν μεταξυ τους ανθρωποι που ξερουν πολλη καλα το αντικειμενο της συζητησης γιατι το εχουν βιωσει και δεν το εχουν διαβασει απλα σε καποιο βιβλιο.
22-05-2011, 11:41 #50
Καλημέρα
Γειά σε όλους σας. Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ καλύτερα, εκτός απο χθές το απόγευμα που μετά το φαγητό και ενώ καθόμουν ξάπλα στο laptοp ξαφνικά άχισα να νοιώθω κεά στο στήθος και έκτακτες, αμέσως σηκώθηκα και εννοείται οτι με έπιασε ταχυκαρδία. Το ίδιο και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα απο το κρεββάτι σφίξιμο στο στομάχι μετά το πρωινό και ταχυκαρδια-φόβος. Παίζει να φταίει το στομάχι; γιατι τελευταία έχω αρκετά συχνά φουσκώματα και καούρες...
22-05-2011, 21:41 #51
Παντως από sex πας καλα..Δεν μπορω να πω…
Καλο είναι να μην κανουμε διαγνωσεις από το site ωστοσο το πιθανοτερο από όλα αυτά που περιγραφεις να οφειλονται στ αγχος .
Το αγχος και η κατάθλιψη δεν κανει διακρίσεις…
Μπορει να χτυπησει οποιονδηοτε σε ότι φαση της ζωης του και να βρισκεται…
Και να έπαιρνες το Duke μπορει παλι να συνέχιζαν οι κρισεις και οι ταχυπαλμίες η ακομη και να αυξάνονταν…
Στη θεση σου θα επισκεπτόμουν αμεσα ένα ειδικο ψυχιατρο και θα του εθετα όλα αυτά τα ζητηματα…
Δεν μπορεις να φανταστείς το τι μπορει να προκαλέσει το άγχος
20-10-2012, 21:34 #52
γεια σου PETRAN!
ειναι παλιο το post σου ομως ειναι το μονο που περιγραφει ακριβως ο,τι περναω. Δεν ξερω πως λειτουργει το forum (γενικα). Ελπιζω να δεις το post μου γιατι θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα απο την εμπειρια σου.
ευχαριστω
madou
26-05-2014, 04:15 #53
Γεια σου φίλε. Δεν ξέρω πως έτυχε αλλά τυχαίνει να έχω κι εγώ τα ίδια προβλήματα με σενα. Εντωμεταξυ πηγα σε ενδοκρονολόγο και μου πε ότι δεν εχω θυροειδή κι ότι φταίει η πολλή γυμναστική και σταθερή στάση του κεφαλιού όταν κάθομαι στον υπολογιστή. Εντωμεταξυ τα προβλήματα όλο και περισσότερο μεγάλωναν. Όλοι μου λεγανε οτι είναι ψυχολογικό αλλά εγώ επέμενα πως δεν γινεται να ειναι ψυχολογικό όταν με πιάνει στα καλά του καθουμένου χωρίς λόγο και χωρίς να σκεύτομαι κατι ασχημο που να με κανει να φτάσω σ αυτην την κατασταση. Εντωμεταξύ πήγα κι εκανα και αιματολογικές εξαιτάσεις, ούτε εκεί μου βρήκανε θυροειδή. Εγώ εκτός απ τα προβλήματα με την καρδιά που προανέφερες, έχω προβλημα και με την αναπνοή δεν μπρω να ανασάνω και με πιανουν κι αυτές οι περιβόητες ταχυκαρδίες που λες σε ξέμπαρκες ώρες. Πήγα και σε ωρυλά πάντως και γελούσε, μου λεγε παιδι μου πρεπει να πας σ εναν ψυχολόγο. Εγώ όμως επιμένω πως κάτι άλλο τρέχει γιατί εκτός απ ολα αυτά εχω πάρει απότομα κιλά και τώρα παρόλες τις δίαιτες δεν μπορώ να τα χασω, που παλια ετρωγα οτι ήθελα και δεν επαιρνα γραμμαριο. Τωρα κανω αγωνα για να χασω μερικα κιλα. Και λεω εγω μηπως τελικα εχει να κανει με κρυφο θυροειδή; Τελικά το αντιμετώπισες το πρόβλημα κι αν ναι πως; Σε παρακαλώ πες μου
27-05-2014, 02:24 #54