Τι σκέφτεστε; - Page 1311
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1311 of 1532 FirstFirst ... 31181112111261130113091310131113121313132113611411 ... LastLast
Results 19,651 to 19,665 of 22967
    Γίνεσαι καλύτερα.....σ'αγαπώ...<3 Θα ζήσεις..

Senior Member
    [QUOTE=Diana1982;486156]Δε λες καλύτερα ότι μετά το θάνατο,δεν έχεις προβλήματα;

ποιος το λεει ? ( says who )

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το πιο φοβερο δεν ειναι ο θανατος , ειναι η ζωη . Καποιος απ τους αρχαιους , δεν θυμαμαι ποιος , ειχε πει οτι χρειαζεται πρισσοτερο κουραγιο για να ζησει κανεις , παρα για να πεθανει .
    Ο δε Σοφοκλης ειχε ' ισως το καλυτερο , θα ηταν να μην ειχε γεννηθει καποιος ' . Δεν εχω αποφασισει αν συμφωνω .
    δεν ξέρω τι σας ταΐζουν και τα λέτε αυτά...
    ήμαρτον!!!! εύχομαι να φταίει η κατάθλιψη και να μην τα λέτε κάτω από τους όρους της λογικής σας σκέψης!
    Να'στε καλά.

Senior Member
    Τελικά με τον Αγγελο,ταιριάζουμε σ'ένα πράγμα...ότι και οι δύο ασχολούμαστε αρκετά με τον θάνατο και με τα υπαρξιακά μας,με την διαφορά ότι αυτός έχει κατάθλιψη-ενώ εγώ το παλεύω λίγο περισσότερο στην χαρά.!

Banned
    καλα κανει οποιος ειναι καχυποπτος, εδω κυκλοφοορυν πολλα περιεργα φρουτα με πολλα ονοματα μαλιστα και διαφορους σκοπους.
    φρουτα εχω συναντησει οχι μονο εδω αλλα ακομα κ στη ζωη μου κυκλοφοροντας τη νυχτα μεχρι κ τον τζακ τον αντεροβγαλτη συναντησα ενα βραδυ σε ενα θεοσκοτεινο σημειο γυρω στις 11.30 τη νυχτα κ εφαγε ενα δουλεμα που πηγε συνεφο μου ζητησε να τον ακολουθησω ενω δε γνωριζομασταν καν κ του εκανα τον αρρωστο κ αυτος με πιστεψε συναντησα αλλους 2 στη γερμανια οταν μου την επεσε ενας γερμανος στο μανχαιμ κ αλλος ενας στη κοπελα μου κ προσπαθησε να μας πεισει να του δωσουμε τη φωτογραφικη μηχανη κ παλι του ξεγλυστρισα κ εμφανιστικε κ αλλος για τριτη φορα που με πετυχε παλι σε ενα σκοτεινο σημειο κ απετυχε κ αυτος να κανει κατι κ εμφανιστικε κ αλλος στο φβ που μου εκανε ετιμα φιλιας αλλα δεν υπολογισε οτι θα διαβαζα τη φατσα του απο το βιβλιο φυσιογνωμικης που ειχα κ ετσι τον πηρα χαμπαρι κ τον διεγραψα με τη μια οστοσο με ολες αυτες τις εμπιρειες που εχω μαζεψει μυριζομαι τα φρουτα σε ακτινα πολων χιλιομετρων...

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ενώ εγώ το παλεύω λίγο περισσότερο στην χαρά.!
    να χαίρεσαι που δεν έχεις κατάθλιψη.Ούτε και εγώ έχω,αλλά το λέω γιατί πρέπει να χαιρόμαστε που ζούμε και μόνο.και που είμαστε καλά.
    όχι να λέμε για θανάτους και για υπαρξιακά! Τουλάχιστον εμένα με κάνουν χειρότερα,αλλά και αν τα συζητώ δε θέλω να τα λέω με απαισιοδοξία
    αλλά καλύτερα όπως τα πιστεύω,χωρίς υπερβολές και μηδενιστικές αντιλήψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τελικά με τον Αγγελο,ταιριάζουμε σ'ένα πράγμα...ότι και οι δύο ασχολούμαστε αρκετά με τον θάνατο και με τα υπαρξιακά μας,με την διαφορά ότι αυτός έχει κατάθλιψη-ενώ εγώ το παλεύω λίγο περισσότερο στην χαρά.!

Λαθος κανεις , δεν ασχολουμε τον θανατο και τα υπαρξιακα , απλως επειδη μου αρεσει να διαβαζω ρησεις κ ευφολογηματα , παντα ( σχεδον ) εχω καποιο σχετικο με την περιπτωση . Η ζωη ειναι αυτη που εχουμε , κ προσπαθουμε ΟΛΟΙ να την ζησουμε με τον καλυτερο τροπο , με τα καλα κ τα κακα της . Μην με συγκρινεις με τον εαυτο σου , δεν εχουμε καμμια απολυτως σχεση . Εσυ ολο παραπονιεσαι ,γιατι δεν μπορω να κανω σχεση , μου φταιει το ενα το αλλο κ.ο.κ , ενω εγω σε κανενα απο τα 42 θρεντς που εχω ανοιξει , ειναι ολα περι ανεμων κ υδατων , δεν παραπονιεμαι για τιποτα , και γενικα δεν παραπονιεμαι . Και σε πολλα ποστς , κανω χιουμορ . Μου αρεσει η ζωη .

Ειναι δειγμα δειλιας να επιθυμεις τον θανατο . Οβιδιος .
    Last edited by Macgyver; 06-06-2014 at 16:07.

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    δεν ξέρω τι σας ταΐζουν και τα λέτε αυτά...
    ήμαρτον!!!! εύχομαι να φταίει η κατάθλιψη και να μην τα λέτε κάτω από τους όρους της λογικής σας σκέψης!
    Να'στε καλά.

Δεν καταλαβες , παραθετω ρησεις κευφυολογηματα αρχαιων , αυτο δεν σημαινει οτι τα ασπαζομαι .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν καταλαβες , παραθετω ρησεις κευφυολογηματα αρχαιων , αυτο δεν σημαινει οτι τα ασπαζομαι .
    στάθηκα σε αυτό που είπες ότι το πιο φοβερό δεν είναι ο θάνατος,αλλά η ζωή.

Banned
    Έρχεται Σ/Κ , λίγη ξεκούραση, λίγο ξάπλα, καμιά βόλτα, καμιά ταινιούλα και να στρώσω το μπαλκόνι μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Έρχεται Σ/Κ , λίγη ξεκούραση, λίγο ξάπλα, καμιά βόλτα, καμιά ταινιούλα και να στρώσω το μπαλκόνι μου.
    Συγνώμη αν φταίνε τα υπολείμματα ξανθού στο κεφάλι μου, αλλά....τι εννοείς όταν λες ότι θα στρώσεις το μπαλκόνι ?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    στάθηκα σε αυτό που είπες ότι το πιο φοβερό δεν είναι ο θάνατος,αλλά η ζωή.

Ναι , γιατι ειναι πανευκολο να πεθανεις κ δειγμα δειλιας , ενω για να ζησεις , να ζησεις πραματικα , θελει κουραγιο και προσπαθεια . Και δεν τοπα εγω , παρεθεσα μια ρηση καποιου αρχαιου φιλοσοφου , αλλα απο τις πολλες που εχω διαβασει , ξεχνω ποιου .

Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Συγνώμη αν φταίνε τα υπολείμματα ξανθού στο κεφάλι μου, ???
    ΧΑΧΑΧΑ.....να τα βάψεις....
    καλοκαίρι έρχεται.Ανανέωση.

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Συγνώμη αν φταίνε τα υπολείμματα ξανθού στο κεφάλι μου, αλλά....τι εννοείς όταν λες ότι θα στρώσεις το μπαλκόνι ?????
    Να τελειώσω με τις μεταφυτευσεις των λουλουδιών, να φτιάξω το τραπεζάκι για να μπορώ να κάθομαι τα απογεύματα μου έξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Να τελειώσω με τις μεταφυτευσεις των λουλουδιών, να φτιάξω το τραπεζάκι για να μπορώ να κάθομαι τα απογεύματα μου έξω.
    πω πω... κ εγω φανταζόμουν χαλιά, φλοκάτες και μοκέτες........ χαχαχαχαχαχ