Results 136 to 150 of 286
-
02-03-2012, 01:46 #136
Τωρα τελειωσε πια Εμυ, μην το σκεφτεσαι καθολου γιατι δεν σε οφελει σε τπτ. Εχεις τα παιδακια σου που σε αγαπανε και σε καταλαβαινουν. Τα παιδια σε αυτη την ηλικια δεν τα πανε καλα με τους γονεις και ειναι θαυμα που ειναι διπλα σου και σε καταλαβαινουν. Προσπαθησε να ηρεμησεις και να μην μεγαλοποιεις τα προβληματα σου. Αν αγαπας πραγματικα τον αντρα σου μην τον σκεφτεσαι, πες πως βρηκε αυτο που ηθελε και ειναι τωρα καλυτερα και αυτος. Δεν μπορεις να κρατησεις καποιον διπλα σου με το ζορι. Πρωσπαθησε να εχεις μια καλη σχεση μαζι του τουλαχιστον για τα παιδια και μην μιλας ασχημα για αυτον μπροστα τους - το αντιθετο μαλιστα πρεπει να δικιολογεις τις πραξεις του για να μην πληγωνονται τα παιδια γιατι θα τους δημιουργισει προβλημα στις σχεσεις τους οταν μεγαλωσουν.
- 02-03-2012, 10:46 #137
Σε ευχαριστώ έχεις δίκιο απλά 22 χρόνια,2 παιδιά τον αγαπάω κ τώρα με έστειλε πρωι-πρωί στα συσσίτια των εκκλησιών να βρω φαί,τίποτα δεν κάνει γιατί όλο το βράδυ ήταν με την άλλη,axl να προσέχεις κι εσύ αχ όλοι να γίνουμε καλά...
12-06-2014, 10:01 #138
Συμφωνω με τον φιλο ΚΕΝΟ οτι οι γυναικες βρισκουν πιο ευκολα συντροφο.Ακομα και μια ασχημη,χαζη γυναικα,αν κατσει σε ενα μπαρ χωρις να μιλαει καν,ολο και καποιος θα βρεθει να της μιλησει.
Οσο για το πως γινεται να βρισκουν οι γυναικες αντρες και οχι το αντιστροφο,πολυ απλα υπαρχει μια μειοψηφια αλφα αρσενικων που παιρνει την πλειοψηφια των γυναικων,ενω τα υπολοιπα,τα βητα αρσενικα(και γαμα,και δελτα,και ωμεγα μην σας πω),κλαψομουνιζουν σε φορα σαν αυτο :D
12-06-2014, 10:28 #139
Εγώ φίλε Κενό που είμαι και γυναίκα έχω 4 χρόνια να κάνω σχέση.
12-06-2014, 11:31 #140
που θυμηθήκατε το θέμα δυο χρόνια μετα?...
γιάννης
12-06-2014, 17:46 #141
Εγω δεν ειχα και ποτε, αλλα πλεον δεν με απασχολει κιολας, αν ειναι να ρθει, θα ρθει, τωρα απο μονο του?? απο δικη μου κινηση οταν βρεθει η καταλληλη?? θα δειξει. Την ιστορια μου πολλοι απο εσας την ξερετε και στο
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CE%B1%CE%B9
12-06-2014, 19:52 #142
Καλησπέρα σας, είχα μια σχέση 4 χρόνια και χώρισα πριν ένα χρόνο σαν σήμερα...είμαι 29, το πρόβλημα από τότε είναι πως με την στάση μου επιδιώκω επιφανειακές σχέσεις (φοβάμαι την δέσμευση) και δεν θέλω να δεθώ με κάποιον παραπάνω καθώς φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα βρει κάποια άλλη..η αλήθεια είναι δεν μπορώ να εμπιστευτώ ξανά..θέλω αλλά συνεχώς περνάνε από το μυαλό μου άσχημες σκέψεις..με τον τρόπο αυτό οι άντρες με βλέπουν διαφορετικά και βλέπω πως ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ και όχι να με γνωρίσουν πραγματικά. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο γνώρισα διάφορους άντρες..η απογοήτευση ήρθε όταν διαπίστωσα ότι μετά το σεξ εξαφανίζονταν...είμαι εμφανίσημη κοπέλα, μορφωμένη και πολύ δυναμική..έχω απογοητευτεί..θα ήθελα έστω και κάποιος να ενδιαφερθεί να γνωρίσει καλύτερα και όχι να με βλέπει μόνο ως αντικείμενο του σεξ..
12-06-2014, 20:24 #143
θα ηθελες καπιος να ενδιαφερθει η καλυτερα να μαντεψει το δικο σου μυστικο οπως λεει κ ο ποιητης..
αυτο τον καπιο θα μπορουσα να στον περιγραψω αν βαλω τη διεσθηση μου να λειτουργισει
1)πιθανον να εχει μακρια μαλια μπορει κ κοτσιδα
2) πιθανον να το παιζει σοφιστικε φοροντας γυαλι
4) θα φιλοσοφει συνεχως τα πραγματα μεχρι τελικης πτωσης κ θα σου πεταει βαθυστοχαστες ατακες
5) ισως εχει μουσι κ οταν χαμογελα να γυαλιζει το ματι του
6) θα ειναι ευγενικος μεχρι να τα παρει στη κρανα
κ θα μου πεις κ που θα τον βρω αυτον? ελα ντε ιδου η απορια... :)
12-06-2014, 20:24 #144
Καποια στιγμη θα βρεις κι εσυ καραβι να σαλπαρεις. Ολοι βρισκουν. Μια απ τα ιδια συμβαινει κι μ εμενα. Και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα ρθει και σε μενα, οπως θα ρθει και σε σενα. Κι αφου οπως λες οτι εισαι και εμφανισιμη κοπελα, δεν θ αργησει. Απλως μια συμβουλη θα σε δωσω, μην κανεις βιαστηκες κινησεις, αφου οπως λες οτι εξαφανιζονται μετα το σεξ, πηγαινε λιγο καλμα, λαου λαου, αγαλι αγαλι. Αν διχνεις εξ αρχης οτι εισαι ευκολη, τοτε και οι αντρες θα σε δουν σαν γυναικα της μιας βραδιας. Βγειτε, ξαναβγειτε, ξαναβγειτε, γνωριστειτε πρωτα σαν ανθρωποι και μετα προχωρας στο ερωτικο.
Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
12-06-2014, 20:33 #145
καπου το ξερω αυτο το εργο τα αντιθετα ελκονται οταν ο ενας ειναι επιφανειακος στο τελος θα κολησει με εναν που ειναι το ακριβως αντιθετο του... αφου αν ειναι ο ενας επιφανειακος κ ο αλλος επιφανειακος τοτε πακετοθηκαμε...
12-06-2014, 20:36 #146
Για να πω την αληθεια το εχω κανει αυτο με αρκετες κοπελες, και τη μονη φορα που ειδα μια κοπελα διαφορετικα και ειμασταν μαζι, ηταν εκεινη αυτη που βασιζε τη σχεση μας στο σεξ και με εκανε να νοιωθω σαν η σχεση μας να μην ειχε αλλη υποσταση. Εγω την αγαπουσα και τη σεβομουν και αυτη ηθελε μονο ικανοποιηση. Προφανώς λοιπόν η σχέση αυτή έληξε σε βραχύ χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήταν ένα συναισθηματικά έντονο γεγονός για μένα.
12-06-2014, 20:37 #147
αυτο που περιγραφεις θα ειναι μια φλογα του 1ου μηνα, αντε 2ου. Αυτο συμβαινει μονο στον ερωτικο τομεα. Γι αυτο και κραταει λιγο η σχεση, οταν αρχισουν οι τσακωμοι και οι καβγαδες τα παρατας. Καποιοι ομως, οφειλουμε να πουμε, οτι χωριζουν σαν ζευγαρι, αλλα στο θεμα σεξ συνεχιζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα και ερχονται σε επαφη.
Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
12-06-2014, 20:43 #148
Πιθανον και συ να εψαχνες σκοπιμα αντρες που σε ελκυαν σεξουαλικα,παραβλεποντας τα υπολοιπα,για αυτο σου ετυχε συχνα αυτο το σκηνικο.Αν ηθελες σοβαρο αντρα,θα τον εβρισκες.
Μην στεναχωριεσαι ομως,απολαυσε ο,τι και αν ερθει.Σε λιγα χρονια θα παντρευτεις,και θα εχεις μια ζωη μπροστα σου,να εισαι με εναν βαρετο τυπο,που δε σε κ@$λωνει,αλλα εισαι μαζι του για ασφαλεια,επειδη ειναι ''καλο παιδι''.Τοτε θα αναπολεις τις μερες που τα ποδια σου ετρεμαν απο την ηδονη που σου προσεφεραν αλλοι.
12-06-2014, 20:47 #149
σε μενα δε κρατησε ενα μηνα αλλα 8 χρονια να σου πω παραδειγμα αυτη επιφανιακη στα παντα κ γω το ακριβως αντιθετο ετσι λοιπον καθομουν κ φιλοσοφουσα πως θα τη κανω να φαει κολημα μαζι μου κ ιδου τη σκεφτηκα της προτεινα να παμε ταξιδια στο εξωτερικο πραγμα το οποιο συμφωνισε κ δεχτηκε κ το αποτελεσμα ηταν να δουμε τοσο φοβερα πραγματα που δε ξεχνιουνται ετσι μου ελεγε μια ζωη ολο κυκλοφορεις μεσα στο μυαλο μου με σενα κοιμαμαι κ σενα ξυπναω χαχαχαχαχαχαχα
η φιλοσοφια ειναι η δευτερη ξαδερφη της επιτυχιας αριστοτελης....
οσο πιο δυσκολη κ επιφανιακη ειναι μια γυναικα με τοσο πιο φιλοσοφο κ ψαγμενο τελικα θα κολησει αυτο το υπογραφω κ απο τη σχεση μου κ απο φιλικα ζευγαρια που γνωριζα μια ζωη γιατι αν ειναι κ οι δυο επιφανειακοι κανενας απο τους δυο δε θα τολμησει μια βαθυτερη σχεση ειναι απλο νομιζω...
12-06-2014, 20:57 #150