Πρόβλημα με την ψυχολόγο; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 167
    Senior Member
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    περιμένουμε και από εσένα καινούριο θέμα " 33 ετών δεν μπορω να συνάψω σχέση με γιατρό η δικηγόρο... help me '' !!! αχχαχααχαχχαχαχα
    Αυτό εμπεριείχε λίγη κακία,χωρίς να δώσω αφορμή για κάτι τέτοιο....αλλά οκ δε με πειράζει
    Είμαι 31 όχι 33 και γι αυτό μπήκα εδώ για να βοηθηθώ,εξάλλου δεν πείραξα κανεναν....οι δικηγόροι και οι γιατροί δεν μου αρέσουν γιατί οι πρώτοι εκμεταλλεύονται(όχι όλοι) τον πόνο του ανθρώπου και οι δεύτεροι είναι μεγάλοι ψεύτες μόνο και μόνο για να κερδίσουν καμία δίκη..!!

Επίσης δεν έχω κάνει γενικά σχέση τα τελευταία χρόνια γιατί δεν έχω καλή διάθεση....
    εσύ γιατί πειράχτηκες από αυτό δεν κατάλαβα-αν και δεν ανέφερα ποτε ότι θέλω να τα φτιάξω με γιατρό ή δικηγόρο....

Εσένα κανέναν απόφοιτο λυκείου σε κόβω βαριά-βαριά!

Senior Member
    εσύ τα έλεγες...
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οταν με φλερτάρουν άντρες όπως γιατροί,δικηγόροι κτλ δεν μπορώ να ανταποκριθώ,ενώ πρόσφατα είχα σχέση με έναν φορτηγατζή και εκεί ένιωθα άνετα,αλλά όπως καταλαβαίνεις ούτε και εκεί ένιωθα ότι ήμουν σ'αυτό που έπρεπε..!
    .

Senior Member
    εσύ τα έλεγες...
    Ναι μπράβο,που ακριβώς λέω ότι θέλω να τα φτιάξω με γιατρό ή δικηγόρο;
    Και κατα δεύτερον γιατί αυτή η επίθεση;

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος......;
    Μην είσαι κανένας φορτηγατζής ρέι και θέλεις να χωθείς για γνωριμίες;

Senior Member
    εσύ τα έλεγες...
    αυτό κατάλαβες εσύ;
    το αντίθετο λέει, πως τους πέφτει λίγη η κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    αυτό κατάλαβες εσύ;
    το αντίθετο λέει, πως τους πέφτει λίγη η κάτι τέτοιο.
    Ευτυχώς που εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επίπεδο και πραγματικά κοιτούν να βοηθήσουν!
    Ακριβώς! Το αντίθετο έλεγα.

Senior Member
    Ναι μπράβο,που ακριβώς λέω ότι θέλω να τα φτιάξω με γιατρό ή δικηγόρο;
    Και κατα δεύτερον γιατί αυτή η επίθεση;

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος......;
    Μην είσαι κανένας φορτηγατζής ρέι και θέλεις να χωθείς για γνωριμίες;

άνοιξες θέμα με τίτλο ''Γιατί δεν μπορώ να συνάψω σχέση; '' και μετά γραφεις

Οταν με φλερτάρουν άντρες όπως γιατροί,δικηγόροι κτλ δεν μπορώ να ανταποκριθώ,ενώ πρόσφατα είχα σχέση με έναν φορτηγατζή και εκεί ένιωθα άνετα,αλλά όπως καταλαβαίνεις ούτε και εκεί ένιωθα ότι ήμουν σ'αυτό που έπρεπε..!
    δηλαδή ουσιαστικά μας λες ότι παιδιά ok τελικα μπορώ να κάνω σχέση, αλλα ως κάνα φορτηγατζή, άμα με πλησιάσει κάνας γιατρός δικηγόρος τα χάνω... χαχαχαχαχαχααχ

βοθρατζης είμαι, πίστεψε με είναι πολύ ποιο τιμητικό βοθρατζης από το να είμαι ανίκανος σαν εσένα που λες ότι δεν έχεις δουλέψει ποτε στην ζωή σου...

Senior Member
    Ελπίζω να γνωρίζεις αγγλικά...καλό σου απόγευμα και ευχαριστώ για την συμμετοχή σου! :)

https://lh3.googleusercontent.com/-K...86770826_n.jpg

Senior Member
    Ελπίζω να γνωρίζεις αγγλικά...καλό σου απόγευμα και ευχαριστώ για την συμμετοχή σου! :)

https://lh3.googleusercontent.com/-K...86770826_n.jpg
    περαστικά σου

http://www.youtube.com/watch?v=vcHWdO2yhJ8

Senior Member
    άνοιξες θέμα με τίτλο ''Γιατί δεν μπορώ να συνάψω σχέση; '' και μετά γραφεις

δηλαδή ουσιαστικά μας λες ότι παιδιά ok τελικα μπορώ να κάνω σχέση, αλλα ως κάνα φορτηγατζή, άμα με πλησιάσει κάνας γιατρός δικηγόρος τα χάνω... χαχαχαχαχαχααχ

βοθρατζης είμαι, πίστεψε με είναι πολύ ποιο τιμητικό βοθρατζης από το να είμαι ανίκανος σαν εσένα που λες ότι δεν έχεις δουλέψει ποτε στην ζωή σου...
    που είναι το αστείο ρε μαν; τόσο παράξενο σου φαίνεται; και εγώ έχω το ίδιο κόλλημα, δεν γίνεται να είμαι απόφοιτος λυκείου, να παίρνω τον βασικό. και να κάνω σχέση με μια που έχει Phd και βγάζει 2-3 χιλιάρικα τον μήνα, θα μου πηδήξει -την ήδη πηδηγμένη- την ψυχολογία

Banned
    που είναι το αστείο ρε μαν; τόσο παράξενο σου φαίνεται; και εγώ έχω το ίδιο κόλλημα, δεν γίνεται να είμαι απόφοιτος λυκείου, να παίρνω τον βασικό. και να κάνω σχέση με μια που έχει Phd και βγάζει 2-3 χιλιάρικα τον μήνα, θα μου πηδήξει -την ήδη πηδηγμένη- την ψυχολογία
    Ρε παιδιά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα!!! Τι σχέση έχει το αν ο άλλος έχει PhD και ο άλλος είναι απόφοιτος ΤΕΕ, για όνομα του Θεού, αν τα βρίσκουν μεταξύ τους , τύφλα να έχει η εκπαίδευση. Συγνώμη αν σε πειράξει αυτό που θα σε πω, αλλά αν θεωρείς ότι θα σου χαλάσει την ψυχολογία αυτό, τότε έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας .

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ρε παιδιά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα!!! Τι σχέση έχει το αν ο άλλος έχει PhD και ο άλλος είναι απόφοιτος ΤΕΕ, για όνομα του Θεού, αν τα βρίσκουν μεταξύ τους , τύφλα να έχει η εκπαίδευση. Συγνώμη αν σε πειράξει αυτό που θα σε πω, αλλά αν θεωρείς ότι θα σου χαλάσει την ψυχολογία αυτό, τότε έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας .
    αμέ, κομπλεξάρα του κερατά είμαι :P
    έχει σχέση με την ***** την κενωνία μας, και τα σχόλια που πιθανώς θα ακούγονται, απο πεθερικά, φίλους κλπ

Banned
    αμέ, κομπλεξάρα του κερατά είμαι :P
    έχει σχέση με την ***** την κενωνία μας, και τα σχόλια που πιθανώς θα ακούγονται, απο πεθερικά, φίλους κλπ
    Ρε φίλε ,μου φαίνεται αδιανόητο να κάθεσαι και να χολοσκάς για το τι θα σκέφτονται οι άλλοι για εσένα.

Banned
    Και στην τελική αν τα βρίσκεις με τον άνθρωπο σου, είναι περιττή η γνώμη των άλλων

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ρε φίλε ,μου φαίνεται αδιανόητο να κάθεσαι και να χολοσκάς για το τι θα σκέφτονται οι άλλοι για εσένα.
    εδώ κάθομαι και σκάω για πράγματα που δεν με αφορούν, δεν θα σκάω για πράγματα που με αφορούν; άμα είσαι ένα κινούμενο τσουβάλι απο ψυχολογικά έτσι είναι.
    παράδειγμα, τρώμε πίνουμε, έρχεται στη κουβέντα η δολοφονία των χρυσαυγιτών -πριν κάτι μήνες αυτό- και σηκώθηκα και πήγα και έβαλα τα κλάματα στην τουαλέτα :P και οχι τίποτα άλλο, είμαι και αριστερός...

Banned
    εδώ κάθομαι και σκάω για πράγματα που δεν με αφορούν, δεν θα σκάω για πράγματα που με αφορούν; άμα είσαι ένα κινούμενο τσουβάλι απο ψυχολογικά έτσι είναι.
    παράδειγμα, τρώμε πίνουμε, έρχεται στη κουβέντα η δολοφονία των χρυσαυγιτών -πριν κάτι μήνες αυτό- και σηκώθηκα και πήγα και έβαλα τα κλάματα στην τουαλέτα :P και οχι τίποτα άλλο, είμαι και αριστερός...
    Δε θα σου πω το τι είναι λάθος και το τι σωστό. όπως επίσης δεν είμαι αρμόδιος για να σε κρίνω.

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast