το νοημα της ζωης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    δηλάδή μαμ κακά νάνι αναπαραγωγή και χαχαχούχα με παρέες να περνάει απλά ευχάριστα ο χρόνος; δουλειά -οχι εσωτερική απαραίτητα- για το μυαλό καθόλου; όλες οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί; όλα τα δεχόμαστε έτσι όπως μας τα είπαν και όπως μας βολεύει;
    δεν περίμενα τέτοια απάντηση -και υποστήριξη κιόλας- σε φορουμ ψυχολογίας
    ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΤΩΣΕΝ Ο ΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟ ΣΟΝ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΑ

επειδή έχει θέμα με τους σκοτεινούς ο Αλέξανδρος :)

Banned
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    δηλάδή μαμ κακά νάνι αναπαραγωγή και χαχαχούχα με παρέες να περνάει απλά ευχάριστα ο χρόνος; δουλειά -οχι εσωτερική απαραίτητα- για το μυαλό καθόλου; όλες οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί; όλα τα δεχόμαστε έτσι όπως μας τα είπαν και όπως μας βολεύει;
    δεν περίμενα τέτοια απάντηση -και υποστήριξη κιόλας- σε φορουμ ψυχολογίας
    ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΤΩΣΕΝ Ο ΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟ ΣΟΝ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΑ

επειδή έχει θέμα με τους σκοτεινούς ο Αλέξανδρος :)
    Δεν εχεις αδικο ετσι οπως το θετεις..Και προσωπικα δεν ειμαι και ετσι..Αλλα ξερεις τι εχω καταλαβει απο τον εαυτο μου ετσι?Οσο εμβαθυνεις καπου,αρα λοιπον και ο εγκεφαλος σου τρεχει με χιλια καπου ολο αυτο σε κουραζει και σε κανει και δυστυχη γιατι μπορει να συναντησεις και μονοπατια που δεν αντεχεις.Ειναι καθαρα θεμα λοιπον ψυχικης αμυνας και οχι ζαμανφουτισμου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν εχεις αδικο ετσι οπως το θετεις..Και προσωπικα δεν ειμαι και ετσι..Αλλα ξερεις τι εχω καταλαβει απο τον εαυτο μου ετσι?Οσο εμβαθυνεις καπου,αρα λοιπον και ο εγκεφαλος σου τρεχει με χιλια καπου ολο αυτο σε κουραζει και σε κανει και δυστυχη γιατι μπορει να συναντησεις και μονοπατια που δεν αντεχεις.Ειναι καθαρα θεμα λοιπον ψυχικης αμυνας και οχι ζαμανφουτισμου.
    η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη, εμείς την κάναμε εύκολη με την τεχνολογία, για αυτό θα καταλήξουμε πιο χαζοί -η πλέμπα οχι όλοι- και απο χιμπατζήδες :P

Banned
    η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη, εμείς την κάναμε εύκολη με την τεχνολογία, για αυτό θα καταλήξουμε πιο χαζοί -η πλέμπα οχι όλοι- και απο χιμπατζήδες :P
    Η ζωη δεν ηταν ποτε ευκολη σαφως εδω συμφωνω..Αλλα εμεις για καποιο λογο την καναμε πιο δυσκολη,εδω ειναι η διαφωνια μας.

Σιγουρα εχουμε γινει ζωντοβολα πρωτης ποιοτητας,τους χιμπατζηδες τους θεωρω πιο ξυπνιους! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    EYTYXIA EINAI NA MHN ΨΑΧΝΕΙΣ.

Αλλο εννοει η Λιλ . Ειναι σαν να αναρωτηθης ' ειμαι ευτυχισμενος ' ? . Ετσι κ το κανεις , τοχασες το παιχνιδι . ε Λιλ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αλλο εννοει η Λιλ . Ειναι σαν να αναρωτηθης ' ειμαι ευτυχισμενος ' ? . Ετσι κ το κανεις , τοχασες το παιχνιδι . ε Λιλ ?
    μέχρι να μας πει, εσυ προτιμάς να ζείς με αυταπάτες; γιατί αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος δεν νομίζω να στο χαλάσει η εσωτερική αναζήτηση...

Banned
    Σιγουρα υπαρχει και η ψευτικη ευτυχια και μαλλον αυτο θελει να μας πει ο pameoloi ..

Senior Member
    ε μα είναι σαν να συγκρίνουμε την εσωτερική αναζήτηση με χειρουργική επέμβαση "προσοχή μην χαλάσει κάτι" :P
    αν είναι ολα καλά, καλά θα παραμείνουν, έτσι πιστεύω εγω

Banned
    Οι εσωτερικες αναζητησεις ειναι αναγκη για καποιους,για αλλους οχι..Εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια.

Καπου εκει στις διαδρομες των αναζητησεων αυτων ισως βρεις και κανενα αδιεξοδο (συμφωνα με την ιδιοσυγκρασια-βιωματα του καθενος παντα) και καποιες ψυχες λογω μη δυνατης αμυνας να κατασκηνωνουν στο αδιεξοδο αυτο!Και καπου εκει λενε "ωωω τι θελω και τα ψαχνω"
    Αλλα λιονταρια ομως που εχουν αλλες αμυνες και οπλισμο μεγαλου βεληνεκους (και αυτοι λογω ιδιοσυγκρασιας-βιωματων) τα αδιεξοδα τα μασουλανε.

Για καποιους δλδ το ψαξιμο εχει τιμημα.Αυτα.

Senior Member
    καλά ναι σίγουρα δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές, άμα έχεις και καμιά ιδψ μπορεί να κάνεις ταξίδι στο παρελθόν και να....μείνεις εκεί... όπως λές :P χωρίς καθοδήγηση είναι ζόρικο στην καλύτερη περίπτωση

Banned
    Μαλλον δεν με καταλαβες αλλα δεν πειραζει..Δεν μιλησα για διαταραχες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μαλλον δεν με καταλαβες αλλα δεν πειραζει..Δεν μιλησα για διαταραχες.
    καλά κατάλαβα, απλά λέω οτι οι διαταραχές μπορεί να το κάνουν και επικίνδυνο, ειδικά χωρίς καθοδήγηση, δεν θέλω να να το παίξω δυνατός, απο τύχη δεν έφαγα τα μούτρα μου :P

Banned
    ολο αυτο σε κουραζει και σε κανει και δυστυχη
    στην αρχη βεβαια οταν καπιος ειναι απεδευτος κ δεν εχει ζορισει το μυαλο του κουραζετε με το παραμικρο ενω αν εχεις συνηθισει δε κουραζεσε
    να σου πω παραδειγμα για μαθεις πιανο ξερεις τι πρεπει να κανεις? να κανεις προπονηση 3 χρονια φανταζεσε ποσο κουραστικο θα ναι αυτο? ο πιανιστας ομως που παιζει κουραζετε? οχι γιατι απλα εχει συνηθισει να παιζει.

Οι εσωτερικες αναζητησεις ειναι αναγκη για καποιους,
    απο αυτο που διχνεις εδω παντως δε σου φαινετε...

ψευτικη ευτυχια
    καμια ευτυχια δενν ειναι απολυτως αληθινη γιατι αυτη η ζωη δεν ειναι παραδεισος αρα για να ευτυχισεις πρεπει ωρες ωρες να ονειροπολεις...

Banned
    καλά κατάλαβα, απλά λέω οτι οι διαταραχές μπορεί να το κάνουν και επικίνδυνο, ειδικά χωρίς καθοδήγηση, δεν θέλω να να το παίξω δυνατός, απο τύχη δεν έφαγα τα μούτρα μου :P
    Και δυνατος να το παιξεις δεν με πειραζει γιατι πραγματικα πιστευω οτι ολοι μα ολοι εχουμε δυναμη..Απλα καμια φορα την φοβομαστε και αυτη και δεν την αφηνουμε να βγει,πρωτον γιατι ο πατος ειναι μια συνηθεια και δευτερον μια "ασφαλεια" οσο και τρελο και αν σου ακουγεται.Τεσπα ξεφυγε το θεμα..Λιγο!

Banned
    η δυναμη ειναι δημιουργημα της αδυναμιας ο πατος δημιουργημα της κορυφης ο πολυ καλος δημιουργημα ενας πολυ κακου αφου το ενα ακρο προκαλει το αλλο

να σου πω παραδειγμα...

θυμαμαι το διαστημα στην εφηβεια μου που ζωγραφιζα 24 ωρες ωρες το 24 ωρο κ ηταν η πιο κενη κ αδεια περοδος που ειχα ζησει αλλα ηταν τοσο γεματη με ζωγραφιες που μεχρι κ σημερα τις κοιτω χωρις να μπορω να τις επαναλαβω... μαλον επιδη τωρα δεν αισθανομαι τοσο κενος οσο τοτε....

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast