Τι σκέφτεστε; - Page 1355
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1355 of 1532 FirstFirst ... 35585512551305134513531354135513561357136514051455 ... LastLast
Results 20,311 to 20,325 of 22967
    Senior Member
    Αν νιωθεις καλυτερα ετσι τοτε ναι..προστασια να νιωθουμε ειναι το καλυτερο..

Ειμαι γενικα αναβλητικος...αλλα τωρα παρολο που εχω 2-3 περιστατικα με πανικοκρισουλες ολο λεω αυριο και αυριο..
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατί αρκετοί ευφυεις έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση?
    Γιατί έχουν επίγνωση της πραγματικότητας και σε ότι και αν κάνουν σκέφτονται αναλυτικά-εξυπνα και ζυγιάζουν τα πράγματα για να δουν πώς θα καταλήξουν και αν τους παίρνει να προχωρήσουν.....εν ολίγοις προσπαθούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα....πολλοί έξυπνοι την πατάνε από παρορμητικότητα ενώ οι λιγότερο έξυπνοι αργοκινούνται οπότε μπορούν μία αβέβαια κατάσταση να την προβλέψουν.

Οι εξυπνοι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω επίγνωσης-οι λιγότεροι έξυπνοι έρχονται με τις καλύτερες προθέσεις και τα κάνουν όλα λίμπα,αλλά ουδιόλως τους στεναχωρεί αυτό γιατί δεν καταλαβαίνουν την "ήττα"
    ο έξυπνος θα καταλάβει την "πατάτα" και θα αποκαρδιωθεί.

Σαν να λέμε ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    αυτοχαστουκιζομαι!!!!
    Το παραδεχομαι λοιπον μου φταιει ο εαυτος μου!!!
    ειμαι σιγουρος οτι δε καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Γιατί έχουν επίγνωση της πραγματικότητας και σε ότι και αν κάνουν σκέφτονται αναλυτικά-εξυπνα και ζυγιάζουν τα πράγματα για να δουν πώς θα καταλήξουν και αν τους παίρνει να προχωρήσουν.....εν ολίγοις προσπαθούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα....πολλοί έξυπνοι την πατάνε από παρορμητικότητα ενώ οι λιγότερο έξυπνοι αργοκινούνται οπότε μπορούν μία αβέβαια κατάσταση να την προβλέψουν.

Οι εξυπνοι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω επίγνωσης-οι λιγότεροι έξυπνοι έρχονται με τις καλύτερες προθέσεις και τα κάνουν όλα λίμπα,αλλά ουδιόλως τους στεναχωρεί αυτό γιατί δεν καταλαβαίνουν την "ήττα"
    ο έξυπνος θα καταλάβει την "πατάτα" και θα αποκαρδιωθεί.

Σαν να λέμε ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
    εγω να σου πω δε καταλαβα γρι απο ολα αυτα αυτοι οι ορισμοι που εχεις που ειναι σχετικα απολυτοι δεν ισχιουν βασικα για παραδειγμα ειχα ενα φιλο που ηταν παρα πολυ εξυπνος αφου μου ελεγε πραγματα που εκανα 10 χρονια να κατανοησω κ τελικα τον πηρε κ τον σηκωσε αφου μια μερα το πηρε η κατηφορα κ δε σταματησε πουθενα

το ιδιο συνεβει κ με μια αλλη γνωστη που ειχα ειχα κατσει διπλα της ενα χρονο κ βαλε κ μαθαινα απο αυτη κ τελικα αυτη μια μερα αποφασισε να παρει τη κατηφορα οπως ο αλλος κ δε σταματησε πουθενα

κ τελικα αφου οι περισσοτεροι δασκαλοι μου σχολασαν εγω τελικα φαινετε να χρησιμοποιουσα καλυτερα αυτα που εμαθα νε ενα σχετικα μετριο μυαλο

Senior Member
    Δεν θα διαφωνήσω καθόλου Αλέξανδρε σε αυτό που είπες.....
    Εξάλλου προανέφερα ότι πολλές φορές οι έξυπνοι άνθρωποι την πατάνε από παρορμητικότητα και πολλές φορές έχουν τόσο μεγάλη αυτοπεποιθηση επειδή πιστεύουν στις ικανότητες τους και στο μυαλό τους,που όπως είπες κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.!

Εξάλλου το να έχει ένας άνθρωπος ένα στοιχείο πάνω του για παραδειγμα "να ειναι όμορφος"δεν τον αποκλείει από το να έχει οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό.

Οπως όμως βλέπω σε εσένα δεν έχεις τόσο μέτριο μυαλό αφού "έμαθες" από αυτούς που θεωρούσες εξυπνότερους ενώ εκείνοι από παρορμητικότητα εφτασαν στην κατρακύλα...

Τελικά όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν κάποια εξυπνάδα-το θέμα είναι πως θα την διαχειριστούν!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ειμαι σιγουρος οτι δε καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα.
    ντεν πειραζει!!! Υγεια πανω απ΄ολα!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Το τραγικο ειναι οτι οι βλακες ειναι γεματοι αυτοπεποιθηση , ενω οι εξυπνοι γεματοι αμφιβολια . Ρ. Μπερτραντ .

Banned
    σκεφτομαι τη ταινια που μολις τελειωσα. Transcendence με Johnny Depp να γινεται αθανατος μεσω διαδικτυου. κι αυτη ειναι μια πιθανη λυση για να παραμεινουμε ζωντανοι αφου το κορμι μας καταστραφει. καταγραφουμε οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες, αναμνησεις, χαρακτηριστικα, λεπτομεριες, για να διαμορφωθει η προσωπικοτητα που θελουμε, και τις μεταφερουμε σε νεο εγκεφαλο και κλωνοποιημενο σωμα. αλλα τι κριμα που η ανθρωποτητα δεν εχει φαντασια και κολλησε στο ταμπου της κλωνοποιησης. παλι καλα να λεμε γιατι θα γεμιζε ο πλανητης ανθρωπους. απ'την αλλη ομως ετσι θα μπορουσαμε να εξαπλωθουμε και σε αλλους. νταξει τελος αρκετα καηκα για σημερα.

Senior Member
    http://www.dailymail.co.uk/sciencete...-90-years.html

Ισως να μην ειμαστε και τοσο μακρια .... αλλ ποιος μπορει να ξερει με αυτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τί θα κάνω σήμερα; Άραγε πώς θα είναι η υπόλοιπη μέρα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημερα!! Παρασκευηηηηη!!!

Κυκνε ολα καλα :)
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Καλημερα!! Παρασκευηηηηη!!!

Κυκνε ολα καλα :)
    Καλημέρα! :)
    Μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι καλύτερη από τη χθεσινή...ελπίζω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μην μιλησεις πολυ με την μαμα σου και σε στεναχωρησει!!
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Μην μιλησεις πολυ με την μαμα σου και σε στεναχωρησει!!
    Πιστεύω ότι δεν θα το κάνει και σήμερα γιατί της είπα τελικά ότι χθες με στεναχώρησε...θα ήταν too much, πιστεύω πως κατάλαβε...

Senior Member
    Σουπερ τοτε :)
    11/12/2006