Τι σκέφτεστε; - Page 1365
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1365 of 1532 FirstFirst ... 36586512651315135513631364136513661367137514151465 ... LastLast
Results 20,461 to 20,475 of 22967
    Banned
    Ρε με την τοστιερα κανετε καφε στο χωριο σου??χαχαχαχα μπαι δε γουει δεν διαφωνω καπου απλα ειπα την γνωμη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε με την τοστιερα κανετε καφε στο χωριο σου??χαχαχαχα μπαι δε γουει δεν διαφωνω καπου απλα ειπα την γνωμη μου.
    χαχαχαχαχαχαχχαχααχα
    ακριβως αυτο λεω μνημονιακι μου.
    ουτε με την τοστιερα κανουμε καφε, ουτε απο το ιντερνετ περιμενουμε την ευτυχια και την ολοκληρωση στην ζωη μας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σοβαρά μιλάς;
    Βεβαίως εξαρτάται τι χρήση του κάνεις, όπως και με όλα τα πράγματα.
    Το ίντερνετ είναι ένας ολόκληρος κόσμος μέσα σε μία οθόνη και δύο ηχεία (ή και περισσότερα).
    Ολόκληρες βιβλιοθήκες γνώσεων, μουσικών, εικόνων, επικοινωνίας. Δε νομίζω να υπάρχει μέχρι στιγμής πιο φοβερή ανακάλυψη.
    Μόνο τον τομέα της δουλειάς μου αν σκεφτώ και πόσο με βοηθάει, φτάνει. Δεν θα το κατάφερνα ακόμα κι αν μπορούσα να γυρίσω όλο τον κόσμο, να επισκεφτώ όλες τις βιβλιοθήκες και γκαλερί που υπάρχουν, να αγοράσω όσα βιβλία και περιοδικά κυκλοφορούν.
    Το να βλέπεις τι έχουν σχεδιάσει κάποιοι μόλις πριν λίγο στην άλλη άκρη της γης, να έχεις πρόσβαση σε άπειρα ερευνητικά απ' όλο τον κόσμο πάνω στο θέμα που σ' ενδιαφέρει, να βλέπεις βίντεο από εκδηλώσεις και συμβάντα που δεν θα έβλεπες ποτέ, να βλέπεις τα τελευταία προϊόντα των εταιριών που σ' ενδιαφέρουν, να επικοινωνείς με άτομα απ' όλο τον κόσμο ανταλλάσσοντας γνώσεις και απόψεις, να κάνεις γνωστή τη δουλειά σου σε ένα μεγάλο κοινό κι όλα αυτά με ένα κλικ κι ένα ελάχιστο κόστος, εγώ το βρίσκω μαγικό.
    Αφήνω απέξω όλα τα καθημερινά, όπως το να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου και να κάνω όλες τις συναλλαγές με την εφορία χωρίς να χάσω χρόνο σε ουρές, να μάθω πώς να περιποιηθώ το καινούριο μου φυτό που αρρώστησε, πώς να μαγειρέψω κάτι, σε ποια ταβέρνα να πάω, ποιος παίζει σήμερα στην πόλη μου, τι καιρό θα κάνει μεθαύριο, πώς πηγαίνουμε σ' αυτή τη διεύθυνση και ποιο είναι το τηλέφωνο της τάδε υπηρεσίας, πού μπορώ να ψωνίσω και να πουλήσω οτιδήποτε φανταστώ, ενώ ταυτόχρονα ακούω όποια μουσική γουστάρω. Ατέλειωτος ο κατάλογος.
    Αν εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες που σου δίνει το ίντερνετ μπορείς να κερδίσεις άπειρο χρήμα και χρόνο. Πιστεύω ότι αντισταθμίζεται ο χρόνος που μπορεί να χάσουμε σερφάροντας καμιά φορά από δω κι από κει, ενώ γι' αλλού ξεκινήσαμε. Έτσι κι αλλιώς, με αυτό τον τρόπο έχω ανακαλύψει άπειρα χρήσιμα sites.

Τώρα, αν για κάποιον η μόνη χρήση είναι να παρακολουθεί τι κάνουν οι υποτιθέμενοι φίλοι του στο facebook, αυτό είναι θέμα δικό του και όχι του ίντερνετ. Και πριν το ίντερνετ, κάποιοι περνούσαν τη ζωή τους παρακολουθώντας και κουτσομπολεύοντας τις ζωές των άλλων.
    Πολυ ωραια τα ειπες ... η μεγαλυτερη εφευρεση. Για μενα η γνωση ειναι σημαντικη και ισως μεσω αυτης να μπορεσουμε τελικα να επιλυσουμε τα προβληματα που απασχολουν την ανθρωποτητα. Απαραιτητο πλεον να ειναι δικτυωμενη ολη η ανθρωπινη γνωση και

προσβασιμη στα ακροδακτυλα του καθενος , ακομα ειμαστε στις αρχες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ωχου κωλοκινητο..δεν μπορω τα αφης!!ολο λαθη κκανω
    Και εγώ τα ψιλοσιχαίνομαι τα καινούργιας γενιάς κινητά...
    Η υπερτεχνολογία και μένα μου την δίνει,αλλο ενας υπολογιστής που μπορεί όλοι κάπου να τον χρειαζόμαστε και άλλο να κυκλοφορείς συνέχεια on line...

Πραγματικά αυτό με χαλάει εμένα.....και δεν προκειται να αγοράσω τετοιο κινητο αν δεν μου χρειαστεί απαραίτητα!

Banned
    ο σιγουρος τροπος να δυστυχησεις λογω ιντερνετ, ειναι το να περιμενεις την ευτυχια απ το ιντερνετ ...
    το περιεργο ειναι οτι οταν περιμενεις πολα δε σου ερχονται σαν τημωρια πες επηδη τα ηθελες πολυ κ οταν δε περιμενεις τιποτα σου ερχονται ολα μαζεμενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Πολυ ωραια τα ειπες ... η μεγαλυτερη εφευρεση. Για μενα η γνωση ειναι σημαντικη και ισως μεσω αυτης να μπορεσουμε τελικα να επιλυσουμε τα προβληματα που απασχολουν την ανθρωποτητα. Απαραιτητο πλεον να ειναι δικτυωμενη ολη η ανθρωπινη γνωση και

προσβασιμη στα ακροδακτυλα του καθενος , ακομα ειμαστε στις αρχες.
    Μπράβο Keep τα είπες όλα σε 2 γραμμές-εγώ εχω κάνει μεγάλη έρευνα σε συγκεκριμένο θέμα,που χωρίς το ίντερνετ δεν θα μου πήγαινε καν το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Και εγώ τα ψιλοσιχαίνομαι τα καινούργιας γενιάς κινητά...
    Η υπερτεχνολογία και μένα μου την δίνει,αλλο ενας υπολογιστής που μπορεί όλοι κάπου να τον χρειαζόμαστε και άλλο να κυκλοφορείς συνέχεια on line...

Πραγματικά αυτό με χαλάει εμένα.....και δεν προκειται να αγοράσω τετοιο κινητο αν δεν μου χρειαστεί απαραίτητα!
    αν ηταν υπερτεχνολογιας θα ειχα αγωρασει κ γω εμενα δε μου φαινονται υπερτεχνολογιας αλλα απλα αναλωσιμα προιοντα αφου εχω διαβασει πολα περιστατικα καπιον που εδωσαν 600ε πες κ αγορασαν κινητο το οπιο σχολασε στη συνεχεια κ ειναι σε πολεμο με τις κατασκευαστριες εταιριες για να του το αντικαταστησουν

εγω πχ ειχα αγωρασει ενα τηλ με 45 ευρω κ με αυτο τη βγαζω

Banned
    Λίγο- πολύ συμφωνώ με όλους. Υπάρχουν κάποια πράγματα, από την τεχνολογία μέχρι το χρήμα κ την πυρηνική ενέργεια που δεν υπάρχει καλό ή κακό, γιατί είναι μέσα. Το γιατί κ σε τί θα χρησιμοποιηθούν κάθε φορά είναι άλλη ιστορία.

Banned
    Το καταλαβα αυτο με την τοστιερα..ειπα απλα οτι οπου υπαρχουν συνθηκες μπορει καποιος να αποξενωθει..πχ νιωθω μονος θσ μπω σε ενσ τσατ με οτι αυτο συνεπαγεται, επικοινωνια ή σαιμπερ σεξ επειδη εκει εξω στην πραγματικη ζωη δεν μπορει..δεν τα εχετε συνσντησει αυτα??τελος παντων..

Senior Member
    Το καταλαβα αυτο με την τοστιερα..ειπα απλα οτι οπου υπαρχουν συνθηκες μπορει καποιος να αποξενωθει..πχ νιωθω μονος θσ μπω σε ενσ τσατ με οτι αυτο συνεπαγεται, επικοινωνια ή σαιμπερ σεξ επειδη εκει εξω στην πραγματικη ζωη δεν μπορει..δεν τα εχετε συνσντησει αυτα??τελος παντων..
    φυσικα και ειναι γνωστα μπημονιο.
    εκει κολλαει και η ευθυνη του καθενα πως θα χρησιμοποιησει το οτιδηποτε του δινεται.
    τι να το κανω το σαιμπερ , οταν εχω ριαλ?

Banned
    το οτι θα κανει σεξ καπιος αυτο δε σημαινει οτι ετσι θα χει κ παρεα σημαινει ισως οτι παραζεσταθηκε κ θελει να ξεδωσει το θεμα ειναι οτι οταν ζεις σε μια πολη οταν καπιον δε τον ξερεις ειναι αρκετα δυσκολο να τον πλησιασεις εκτος αν κανεις τη γλαστρα ψωνιζεις καινουρια ρουχα καθε μερα περνας απο το κομοτηριο να σιδερωνεις το μαλλι 24 ωρες κ οσο πιο υποκριτης πονηρος κ εγωκεντρικος εισαι τοσο μεγαλυτερη απιχηση θα εχεις για αυτο καταφευγεις κ στο ιντερνετ αλλα κ παλι θα πρεπει να σαι απολυτως οργανωμενος για να το πετυχεις κ οχι να παρλαρεις λεγοντας οτι κατσει οπως εγω πες

πολες φορες οι ανθρωποι δεν εκτιμουν το να τους ανοιγεσε πολυ γιατι ειναι απο τη μια αχαριστοι κ απο την αλλη φοβουνται την οικιοτητα

για να γνωρισεις καπιον για να σε εκτιμησει θα πρεπει να το παιξεις σουπια να σαι τυπικος γιατι αυτο συνηθως εκτιμαται (κ να λες μ@@@@ ορθογραφιμενες) κ να το παιζεις οτι ολα ειναι καλα κ αγια κ φυσικα να σαι υποκριτης.

οι ανθρωποι αποξενονονται γιατι ειναι απευδευτοι πνευματικα κ δε καταλαβαινουν την αξια απλα της επικοινωνιας κ αυτο συμβαινει παντου οχι μονο στο ιντερνετ

Banned
    παιζει να ειμαι ο μονος που εχει βαρεθει και το μεσα και το εξω ? ειναι λες κι εχω δει τα παντα και στο διαδικτυο και σε ολο το ελλαδισταν (τουλαχιστον οπου εχω μεινει).

και διαφωνω λιγο οσον αφορα τις διαδικτυακες γνωριμιες. αυτο που μπορει να βλεπει κανεις εδω με καποιο αλλο ατομο, ειναι το κατα ποσο ταιριαζουν, το τροπο σκεψης του, τα ενδιαφεροντα του, τα θελω του κλπ. ενω εκει εξω κρινουμε μονο με βαση την εξωτερικη εμφανιση και τη συμπεριφορα. ας πουμε με τραβανε οι ξανθιες πχ, οι ξανθιες ομως βγαινουν σχεδον παντα να ειναι ηλιθιες, *******κια ή οτι αλλο, κι ετσι καταληγω να τρωω τα μουτρα μου ή να τις παραταω.

στην Αθηνα ειδικα η αποξενωση ειναι μεγαλυτερη. μη κοιτατε που εχει τοσο κοσμο, συνηθως ουτε τους γειτονες μας δε ξερουμε. αλλα αυτο καποιος που δεν την εχει ζησει δε προκειται να το καταλαβει. και ισως γι'αυτο τωρα που οι συνδεσεις γιναν φτηνες και ευκολες τρεχουν ολοι στο διαδικτυο.

Senior Member
    Aνορθογραφια και συντακτικο απο αλλο πλανητη....Φιλε δεν βγαινει ακρη απο αυτα π γραφεις...Αχταρμας..
    Ξεμπερδεψου και μετα προσπαθησε να ξεμπερδεψεις τους υπολοιπους...

Banned
    κανε παραθεσεις Nocash να ξερουμε σε ποιον απευθυνεσαι. αν κι εγω σου προτεινω να μην ασχολεισαι τοσο, ειναι χασιμο χρονου.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κανε παραθεσεις Nocash να ξερουμε σε ποιον απευθυνεσαι. αν κι εγω σου προτεινω να μην ασχολεισαι τοσο, ειναι χασιμο χρονου.
    καλε ασε το παιδι να τα πει μη το διακοπτεις...