Τι σκέφτεστε; - Page 1366
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1366 of 1532 FirstFirst ... 36686612661316135613641365136613671368137614161466 ... LastLast
Results 20,476 to 20,490 of 22967
    Banned
    κι εσυ ρε αλεξανδρε γραφε λιγο καλυτερα. ορισμενες φορες δε ξεχωριζει που σταματα η μια προταση και που αρχιζει η αλλη.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι εσυ ρε αλεξανδρε γραφε λιγο καλυτερα. ορισμενες φορες δε ξεχωριζει που σταματα η μια προταση και που αρχιζει η αλλη.
    εγω το μονο που θα ειχα να πω ειναι να διαβασει καπιος τι εχεις πει στο φορουμ για να καταλυξει σε ενα συμπερασμα με πιους ερχομαι σε αντιπαραθεση αυτο με ενδιαφερει

Banned
    τι σχεση εχει αυτο με την προηγουμενη μου απαντηση ? σου λεω για το τροπο που γραφεις που καποιες φορες δε βγαζει νοημα, οχι το τι γραφεις.

Banned
    ας διαβασει τα δικα σου κ θα βγαλει νοημα αμεσως περι τινος προκειτε

Banned
    ναι αλλο πραμα δε με απασχολει, ζω με την αγωνια τι νοημα θα βγαλει ο καθενας αγνωστος εδω μεσα για μενα.

εγω σου ειπα για το τροπο που γραφεις, που δε ξεχωριζουν οι προτασεις τιποτα τελειως.

σαν αυτο εδω:
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν καπιοι το μυαλο το εχουν ως διακοσμητικο στιχειο αφου καθε φορα βλεπω καπιους που κανουν τοποθετισεις ασχετες με το θεμα που εχουν σχεση με εμενα κ οχι με το θεμα γιατι απλα δε βρικαν τιποτα αλλο να πουν για μενα ενω εγω καθε φορα που απανταω σε ενα θεμα σκεφτομαι τι θα επρεπε να κανει ο αλλος που γραφει το θεμα αρα αφου το θεμα ειναι ο αλλος κ οχι εγω δεν εκνευριζουν εμενα ετσι αλλα προσπαθουν να πεισουν τον αλλο να μη με ακουσει ενω εγω σκεφτομαι τι θα επρεπε να κανει αυτος κ την ωρα που αν δεν ειναι φιλος μου η αν δε τον θεωρισω φιλο μου η με ακουσει η δε με ακουσει εμενα το ιδιο μου κανει.
    καταλαβαινει κανεις που σταματα η μια προταση και που η αλλη ?

Banned
    παντως μου εχετε κανει τοσα σεμιναρια που θα πρεπει να σας αναψω λαμπαδα..

ειμαι ετοιμος να συνεχισω την εκπαιδευση.. B-]

ολα αυτα παντως δε μπορουσα να τα φανταστω οτι εχουν σχεση μεταξυ τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ωχου κωλοκινητο..δεν μπορω τα αφης!!ολο λαθη κκανω
    tapatalk δεν υποστηριζει το φορουμ??
    11/12/2006

Senior Member
    Το τέλος είναι κάθε μέρα και πιο κοντά...τώρα κοιμήσου μέχρι να έρθει η μέρα που δεν θα ξυπνήσεις ποτέ....
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ...........................

Senior Member
    Μπορεί να είναι και η αρχή της πραγματικότητας...
    Τέλος του εφιάλτη.
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Senior Member
    Εγω παιδια , τοχω υποσχεθει στον εαυτο μου , μολις περασει η καταθλιψη ( η κλεισουρα ) που ηδη εχω μια βελτιωση , θα ξαναμπω στο ιντερνετ μονο για τα απαραιτητα ( λογαριασμους , εφορια ( τι παραξενο να συγγενευει με την ευφορια !! ) , να δω δυο -τρια σαιτ , συνολο , 15 λεπτα / ημερα ) . Θεωρω παρακμιακο τον μιλας με ανθρωπους που δεν ξερεις , ουτε θα γνωρισεις , αν δε μιλησουμε για γνωριμιες , επειδη ειμαι σε 2 σαιτ ( τα πιο δημοφιλη ) γνωριμιων , κ εχω δει σιγουρα 800 γυναικες , ειναι ολες τα leftovers , δεν εχω απαντησει ουτε σε μια ( εχω κ απαιτησεις !! ) . Ειναι δυνατον μια γυναικα ελκυστικη ( δεν λεω ομορφη , γιατι το ομορφη δεν σημαινει ελκυστικη ) να χρειαστει να καταφυγει στο νετ ? θα την εχουν ηδη αρπαξει . Οποτε θα ξαναγυρισω στην εποχη των σπηλαιων , τα 80s k ta 90s , κ θα ζησω μακρια απο αυτα τα μαραφετια που τα εχουμε θεοποιησει , στις γνησιες διαπροσωπικες σχεσεις , με οτι αυτο συνεπαγεται . Δε λεω , με βοηθησε το φορουμ , διοτι ανεκτησα επαφη με τον εξω κοσμο ( την ειχα χασει λογω κτθλψης ) , αλλα η θεραπεια λαμβανει σιγα-σιγα τελος , τα μνμτα μου ολο κ θαραιωνουν , μεχρι το οριστικο fade-out . Ακομη κ οι ομηρικοι καυγαδες με την μνιμονιο , μου εκαναν καλο , αισθανθηκα ζωντανος , κ καταλαβα οτι τελικα την ειχα παρεξηγησει , κ παντα θα την εχω σαν μια καλη αναμνηση ( κ αλλους φυσικα , που δεν καυγαδισα ποτε ) , γνωρισα βεβαια κ την γνησια κακια ( οχι την ρεμεντυ κ μαριον ) , αλλα κ αυτο μες το προγραμμα ηταν , στο κατω-κατω μια μικρη κοινωνια ειμαστε . Απ ολα εχει ο μπαξες .

YΓ οσο για την αναφορα μου σε οπλα , πραγματικα υπαρχει καποιος που πιστεψε οτι θα παρω ενα οπλο να κυνηγαω την μνιμονιο ? ( για μια κοπελα , δεν χρειαζομαι οπλο για να την ξεπαστρεψω ) απλως πανω στα νευρα μου , ειπα μια κουβεντα παραπανω . Και μην φοβαστε αυτον που εχει 4 οπλα , να φοβαστε αυτον που εχει ενα .
    Εκτος αν πραματικα πιστευετε οτι ειμαι παραφρων .............
    Last edited by Macgyver; 08-07-2014 at 07:55.

Senior Member
    σκεφτομαι οτι μου ζητανε να παμε διακοπες φιλες μου κι εγω να μην εχω διαθεση καθολου!! Αρρωστια λεμε!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Για ποιο μερος λενε??
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Για ποιο μερος λενε??
    υδρα, χαλκιδικη
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    υδρα, χαλκιδικη
    Σε ποιο πόδι Χαλκιδική;