Τι σκέφτεστε; - Page 1391
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1391 of 1532 FirstFirst ... 39189112911341138113891390139113921393140114411491 ... LastLast
Results 20,851 to 20,865 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    το τελευταιο ωραιο φλερτ που εχω δεχτει στο δρομο ηταν πριν 5 χρονια (!!!!!!!!!) και πριν απο αυτο, ουτε που θυμαμαι! Ηταν απλο του στυλ γεια ηθελα να σου πω κατι, εισαι πολυ ομορφη! δε χρειαζεται λογοτεχνικο ταλεντο ουτε λεξιλογιο επιπεδου μπαμπινιωτη ουτε σαβουαρ βιβρ επιπεδου ζαμπουνη για να κανει ενας αντρας ενα ομορφο σχολιο! Σας το λεω μπας και παρετε καμια ιδεα!!

Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μπορει και να ειμαι ασχημη και να τραβαω τους πανυβλακες! Ειναι μια εναλλακτικη εξηγηση στο γιατι ακουω μονο αηδιες!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    και εγω αυτο πιστευω αλλα,λιγο πολυ οι αντρες αυτο που νιωθουνε και θελουν ή το λενε ή δεν μπορουν να το κρυψουν...οι γυναικες σου βγαζουνε την ψυχη για ακομα και για τα πιο απλα πραγματα.το παιζουνε δυσκολες αλλα ζοριζονται και παραπονιουνται οταν τις βγαζεις στην απεξω.ας πουμε οτι χωριζετε χωρις μαλωματα και ιστοριες επειδι το θελετε,αλλα οταν θα κανει την βλακεια ο επομενος ή σε καποια στιγμη αδυναμιας που δεν εχει κατι σιγουρο και παει στα χαμενα θα σε παρει τηλ να της σταθης με κλαμενα μουτρα και θα παει επιτιδες να σε βαλει στην κατασταση του "φιλου" και θα σε ψυνει μεχρι να βρει κανεναν καινουργιο.και μολις βρει και της πεις οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο και οτι δεν μπορει να παιζει με τους ανθρωπους αυτη θα κατσει να μαλωσει μαζυ σου και να σου ριξει το φταιξιμο του χωρισμου σας πριν τοσο καιρο (που στην τελικη μαζυ ειχατε αποφασισει!!!) μονο και μονο για να μην ριξει την θυληκοτιτα και τον εγωισμο της.και θα σου πει οτι οι αντρες δεν νιωθουμε και δεν μπορουμε να σταθουμε σε μια σχεση.και αμα δεν γινει αυτο 8α γινει το ακρος αντιθετο.εεεμμμμ μια ζεστη μια κρυο τι να κανουμε
    Σαφως κ παιζουν τα σκηνικα που περιγραφεις. Το αντιστοιχο ομως το εχω δει κ σε αντρες που γυρνανε στα παλια κ στα σιγουρα μεχρι να ανασυνταξουν δυναμεις. Βεβαια σε ολο αυτο το πανηγυρι δεν ξερω ποιος ευθυνεται, αυτος/η που κανει τα πισωγυρισματα με τους ορους που τον/την συμφερουν η αυτος/η που δεχεται αυτη τη συμπεριφορα? Γιατι μην ξεχνας οτι κατι τετοια αντρες κ γυναικες τα κανουν εκει που ξερουν οτι τους παιρνει να τα κανουν
    Κατα τα αλλα το βρισκω λιγο φαουλ να γινεται διακριση αντρων- γυναικων, μεσες- ακρες τα ιδια ειμαστε (τα ιδια χαλια?) σε απειροελαχιστους τομεις οντως συνηθως οι αντρες ειναι χ κ οι γυναικες ψ. Οποτε πιστευω κυριαρχο ρολο παιζει οχι το φυλο, αλλα ο χαρακτηρας κ η προσωπικοτητα του καθενος, καθε ατομικη περιπτωση ειναι ξεχωριστη.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    το τελευταιο ωραιο φλερτ που εχω δεχτει στο δρομο ηταν πριν 5 χρονια (!!!!!!!!!) και πριν απο αυτο, ουτε που θυμαμαι! Ηταν απλο του στυλ γεια ηθελα να σου πω κατι, εισαι πολυ ομορφη! δε χρειαζεται λογοτεχνικο ταλεντο ουτε λεξιλογιο επιπεδου μπαμπινιωτη ουτε σαβουαρ βιβρ επιπεδου ζαμπουνη για να κανει ενας αντρας ενα ομορφο σχολιο! Σας το λεω μπας και παρετε καμια ιδεα!!

Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μπορει και να ειμαι ασχημη και να τραβαω τους πανυβλακες! Ειναι μια εναλλακτικη εξηγηση στο γιατι ακουω μονο αηδιες!!!!!!!!
    Η πρώτη και τελευταία φορά που έχω φασωθεί με κοπέλα ήταν στα 16.5 μου και 15 αυτή.Τότε ήμουν στους προσκόπους και είχαμε πάει για διανυκτέρευση σε κάποια περιοχή και είχαν έρθει και άτομα από άλλη πόλη.Εκεί που ήμουν χαλαρά με ένα φίλο μου, βλέπουμε 2 κοπέλες να μας κοιτάνε και πάμε συστηνόμαστε.Και μετά όλη την ημέρα είμασταν μαζί,το βράδυ το σκάσαμε και πήγαμε σε ένα μπαράκι και φιλιόμασταν και χουφτωνόμασταν.Πως έκατσε το σκηνικό;Το θετικό λοιπόν ήταν ότι αυτή η κοπέλα μιλούσε πολύ.Πολύ περισσότερο απο μένα και έτσι ακόμη και άμα κολλούσα εγώ κάπου μιλαγε αυτή και μου έδινε θάρρος να μιλήσω.Αυτό το θάρρος λοιπόν δεν κατάφερα να βρω με καμμία άλλη μέχρι σήμερα.Βέβαια τότε ήταν και άλλες εποχές,δεν είχαμε ούτε ιντερνετ,ούτε κινητά.Αλλά θέλω να πω ότι για όλα υπάρχει ο τρόπος.Σαφώς και δεν είναι πυρηνική φυσική.

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή άρχισα να σκάω όντως αλλά ξύπνησα ένα πρωϊ και κατάλαβα ότι δεν αξίζει να σκάω για πράγματα που δε ξε-γίνονται πλέον.Το πρώτο μου μήνυμα εδώ μέσα ήταν με τεράστια ηττοπάθεια,ήθελα να φουντάρω και πραγματικά το εννοούσα.Πλέον το μήνυμα είναι αποδοχή κατάστασης και τέλος χωρίς αυτό να σημαίνει "μένω στο σπίτι και κλαίω απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ" αλλά βρίσκω άλλες δραστηριότητες να κάνω.Προς θεού δε λέω σε κανένα άτομο που είναι στη θέση μου να πάψει να προσπαθεί αλλά το μήνυμα μου ειναι να μην σταματήσει κανείς να προσπαθεί για ότι έχει ήδη στη ζωή του. Γιατι με την παραίτηση ή το υπερβολικό κόλλημα του μυαλού σε κάτι,δεν οδηγείσαι πουθενά.Μόνο προς τα κάτω πας..Και για τα άτομα που λες,φυσικά και πέρασαν απο την ζωή μου αυτοί που με εκμεταλεύτηκαν.Η καλύτερα που άφησα εγώ να με εκμεταλευτούν.
    Ακριβως αυτη η σωστη κουβεντα. Κανεις δε θα σου κανει κατι αν εσυ πρωτος δεν του αφησεις το περιθωριο να το κανει.

Senior Member

αυτο το κανω και ας μου ειναι τελειως αδιαφορη η κοπελα.το κανω γτ της φτιαχνεις την μερα χωρις να θελεις κατι.αυτες οι μικρες ομορφες πραξεις σωζουν ανθρωπους μερικες φορες

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Σαφως κ παιζουν τα σκηνικα που περιγραφεις. Το αντιστοιχο ομως το εχω δει κ σε αντρες που γυρνανε στα παλια κ στα σιγουρα μεχρι να ανασυνταξουν δυναμεις. Βεβαια σε ολο αυτο το πανηγυρι δεν ξερω ποιος ευθυνεται, αυτος/η που κανει τα πισωγυρισματα με τους ορους που τον/την συμφερουν η αυτος/η που δεχεται αυτη τη συμπεριφορα? Γιατι μην ξεχνας οτι κατι τετοια αντρες κ γυναικες τα κανουν εκει που ξερουν οτι τους παιρνει να τα κανουν
    Κατα τα αλλα το βρισκω λιγο φαουλ να γινεται διακριση αντρων- γυναικων, μεσες- ακρες τα ιδια ειμαστε (τα ιδια χαλια?) σε απειροελαχιστους τομεις οντως συνηθως οι αντρες ειναι χ κ οι γυναικες ψ. Οποτε πιστευω κυριαρχο ρολο παιζει οχι το φυλο, αλλα ο χαρακτηρας κ η προσωπικοτητα του καθενος, καθε ατομικη περιπτωση ειναι ξεχωριστη.
    συμφωνω συμφωνω

Member
    I feel like this
    http://youtu.be/cvzu3bKgt5Y

Banned
    Quote Originally Posted by Psaksevresto View Post
    χαχαχα μ αρεσει το username σου

Senior Member
    ευχαριστώ όσους απάντησαν και αχολήθηκαν. το έκανα το eq και βγήκε ανεπτυγμένο.
    Ξέρετε πόσες φορές έχω πει πως αυριο θα ξυπμήσω ένας άλλος άνθρωπος; θα βάλω το χαμόγελό μου, την καλή μου διάθεση, θα γίνω κοινωνικός, θα ρωτάω από το τι ωρα έιναι μέχρι γιατί το γιατί μας έκαψε ο φόρος ακινήτων; αμετρητες φορες. αμέτρητες. αμέτρητες. αμέτρητες. α μ ε τ ρ η τ ε ς.
    Και μετα ξυπνάω, βλέπω μια ωράια κοπελα καθημεριν αστο μετρο και λέω «άσε που να πας να της μιλήσεις τωρα... κοίτα γύρω σου... εσ'ενα θα θέλει;». και μετά πεφτω πάλι στα ίδια.

Η όλη φάση μου έχει γίνει κάτι σαν εμμονη. Εχω σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο μπας και μου βρει λύση., μου δώσει λίγο θάρρος. Αλλά αυτά δε γίνονται σε μία μόνο συνεδρία.

Εχω πνιγμένα πραγματα μέσα μου που ποτέ δεν τα έβγαλα γιατί βολευόμουνα με το ευκολο και με τα μισά πραγματα. θελω πολλα να πω, πολλα να κανω, πολλά να γραψω... υπάρχει και ένα μαμημενο τραγουδι που λεει δεν είναι που κουραστηκα να περιμέν κατι, είναι που δε φανταστηκα οτι ποτέ δε θα΄ρθει.. Πραγματικά έτσι νιώθω. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.και το τουνελ ειναι πολλων πολλών χιλιομέτρων. Μπουχτισα. θελω να παω σε ένα μπαρ να πιω ένα ποτό να τα πω όλα αυτα στον μπαρμαν και να φυγω. θέλω καπου να μιλησω. καποιος να μου πει κάτι. και να μην τον ξαναδω, να μη με ξαναδεί. τι στο διάλο για ποιο λόγο να αναπνέω; για να σκεφοτμαι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ιδια. κάθομαι και φτιαχνω σενάρια στο μυαλό μου ότι είμαι με κοπέλα, πάμε ταξιδια, πάμε από εδώ πάμε από εκεί. σενάρια μόνο σενάρια. χρονια τώρα. πολλά χρ'ονια τώρα.

και συνέχεια αυτό το αν, αυτό το μήπως... τι θα γίνει αν.. μήπως αυτή κάνει αυτό , μήπως πει εκείνο.. γεμήσαμε αποθημενα. πόσα φλερτ μπορεί να εχουν χαθεί επειδη καποιοςδε ν εκανε την κίνηση...

υπάρχει περίπτωση αν μιλήσεις σε μία γνωστή που σου αρέσει αλλά γνωρίζεις πως δεν είσαι του στυλ της αλλά της πεις όλα αυτά που νιώθεις, όλα αυτα που θέλεις να περασετε μαζί, να την κανεις να σε δει διαφορετικά; υποθετικά μιλώντας;

Senior Member
    [QUOTE=λιλιουμ;496040]

Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μπορει και να ειμαι ασχημη και να τραβαω τους πανυβλακες!

Λιλ , μολις με αποκαλεσες πανυβλακα........

Banned
    xaxaxaxxaxaxaxaxxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxx a μα τι ειναι αυτα που λες...

Οτι...θελω να ξαναγινω αυτη που ημουν πριν 6-7 χρονια... δεν θελω να ειμαι γεματη κακια μεσα μου...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post

Λιλ , μολις με αποκαλεσες πανυβλακα........

αχαχαχχααα!! στη θεση σου μαγκαιβερ θα ψαχνομουν :p

Senior Member
    αχαχαχχααα!! στη θεση σου μαγκαιβερ θα ψαχνομουν :p

Αμα σου λεω οτι εχεις τρομερη αισθηση χιουμορ , κατι ξερω , παστιτσαδα vs ανδρων .......
    xaxaxaxaxaxaxa και σε σενα .
    Και αστα Μαγκαιβερ , Αγγελος και οι φιλοι μου με φωναζουν Αγγελο.......

Quote Originally Posted by kaneis View Post
    ευχαριστώ όσους απάντησαν και αχολήθηκαν. το έκανα το eq και βγήκε ανεπτυγμένο.
    Ξέρετε πόσες φορές έχω πει πως αυριο θα ξυπμήσω ένας άλλος άνθρωπος; θα βάλω το χαμόγελό μου, την καλή μου διάθεση, θα γίνω κοινωνικός, θα ρωτάω από το τι ωρα έιναι μέχρι γιατί το γιατί μας έκαψε ο φόρος ακινήτων; αμετρητες φορες. αμέτρητες. αμέτρητες. αμέτρητες. α μ ε τ ρ η τ ε ς.
    Και μετα ξυπνάω, βλέπω μια ωράια κοπελα καθημεριν αστο μετρο και λέω «άσε που να πας να της μιλήσεις τωρα... κοίτα γύρω σου... εσ'ενα θα θέλει;». και μετά πεφτω πάλι στα ίδια.

Η όλη φάση μου έχει γίνει κάτι σαν εμμονη. Εχω σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο μπας και μου βρει λύση., μου δώσει λίγο θάρρος. Αλλά αυτά δε γίνονται σε μία μόνο συνεδρία.

Εχω πνιγμένα πραγματα μέσα μου που ποτέ δεν τα έβγαλα γιατί βολευόμουνα με το ευκολο και με τα μισά πραγματα. θελω πολλα να πω, πολλα να κανω, πολλά να γραψω... υπάρχει και ένα μαμημενο τραγουδι που λεει δεν είναι που κουραστηκα να περιμέν κατι, είναι που δε φανταστηκα οτι ποτέ δε θα΄ρθει.. Πραγματικά έτσι νιώθω. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.και το τουνελ ειναι πολλων πολλών χιλιομέτρων. Μπουχτισα. θελω να παω σε ένα μπαρ να πιω ένα ποτό να τα πω όλα αυτα στον μπαρμαν και να φυγω. θέλω καπου να μιλησω. καποιος να μου πει κάτι. και να μην τον ξαναδω, να μη με ξαναδεί. τι στο διάλο για ποιο λόγο να αναπνέω; για να σκεφοτμαι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ιδια. κάθομαι και φτιαχνω σενάρια στο μυαλό μου ότι είμαι με κοπέλα, πάμε ταξιδια, πάμε από εδώ πάμε από εκεί. σενάρια μόνο σενάρια. χρονια τώρα. πολλά χρ'ονια τώρα.

και συνέχεια αυτό το αν, αυτό το μήπως... τι θα γίνει αν.. μήπως αυτή κάνει αυτό , μήπως πει εκείνο.. γεμήσαμε αποθημενα. πόσα φλερτ μπορεί να εχουν χαθεί επειδη καποιοςδε ν εκανε την κίνηση...

υπάρχει περίπτωση αν μιλήσεις σε μία γνωστή που σου αρέσει αλλά γνωρίζεις πως δεν είσαι του στυλ της αλλά της πεις όλα αυτά που νιώθεις, όλα αυτα που θέλεις να περασετε μαζί, να την κανεις να σε δει διαφορετικά; υποθετικά μιλώντας;
    Φίλε καταρχήν αυτό που λες "εσένα θα θέλει" και κοιτάς γύρω σου είναι μεγάλο λάθος.Γιατί εγώ βλέπω γύρω μου και τύπους όλων των είδων εμφάνισης απο κοντούς μέχρι χοντρούς να έχουν μια χαρά κοπέλες.Προφανώς και σου έχει γίνει εμμονή.Η γνώμη μου για τον ψυχολόγο είναι ότι ναι μεν ο ψυχολόγος μπορεί να σου δώσει θάρρος αλλά στα 30 σου φίλε χρειάζεσαι και κάτι άλλο κατά την γνώμη μου.Κατανόηση απο την όποια κοπέλα για τον λόγο που σε έκανε να φτάσεις στα 30 σου και δεν πήγες ακόμη με κάποια.Οσο οκ και αν είσαι σαν χαρακτήρας,όσο καλές προθέσεις και να έχεις απέναντι σε κάποια,όσο χαλαρός και να είσαι,αυτό το πράγμα τρομάζει.Οσο και αν δε θες να το δείξεις,φαίνεται.Μιλάω εκ πείρας προφανώς.. Πρέπει να πέσεις σε κάποια που δε θα την νοιάξει αλλά προφανώς και εσύ πρέπει να είσαι χαλαρός και όχι να κλαίγεσαι.Οσο αρνείσαι να το αποδεχτείς,δε σε βοηθά πουθενά.
    Το να βγεις να πεις στον μπάρμαν και στον οποιοδήποτε εκεί έξω το πρόβλημά σου,πιστεύω πως είναι μέγα λάθος.Ολοι εκεί έξω έχουν τα θέματά τους και κανείς δεν έχει όρεξη να ακούει κάποιον να του λέει έτσι ξεκάρφωτα τα προβλήματά του.Και φυσικά λόγω της φύσης του προβλήματός σου,μόνο ρεζίλι θα γίνεις.Εδώ δε μιλάω εκ πείρας,καθώς δεν έχω απογοητευτεί τόσο πολύ ακόμη αλλά θεωρώ πως ο μπάρμαν θα σου λεει οκ "φίλε σε καταλαβαίνω" αν του κάνεις ένα καλό λογαριασμό στα ποτά και μετά θα γελάει με τους φίλους του
    Ναι αυτό το "αν" με τρώει και μένα.Αν έκανα κάτι διαφορετικά στις καταστάσεις που μου έτυχαν,θα ήταν όλα διαφορετικά
    Σε ότι αφορά τη γνωστή θα σου αναφέρω τα παρακάτω σενάρια όχι υποθετικά αλλά πραγματικά.
    1.Αν δεν είσαι του στυλ της και είναι σωστός άνθρωπος,στο ξεκόβει άμεσα και προφανώς προχωράς παρακάτω
    2.Αρχίζεις της μιλάς,σε ακούει,κάποια στιγμή καταλαβαίνει το "προβλημα" σου γιατί αυτά φαίνονται και σε βάζει στο friendzone της γιατί σε λυπήθηκε ως άνθρωπο.Και σου δίνει τις συμβουλές που σου δίνουν και εδώ μέσα στο φόρουμ
    3.Οτι και στο 2 αλλά τυχαίνει να έχει μια φίλη που ψάχνεται και αυτή και λέει να σου την γνωρίσει.Λες οκ,κάνεις την γνωριμία και η φίλη όχι μόνο δε βλέπεται αν και πιστεύω ότι η ομορφιά κρύβει και υποκειμενικότητα αλλά είναι και μέσα στην μαύρη απελπισία πιο πολύ απο σένα,οπότε στο τέλος καταλήγεις να πρέπει εσύ να κάνεις το "ψυχικό".Αν τώρα εσύ,δεν έχεις θέμα με "οτι κάτσει",μακάρι να σου τύχουν και τέτοιες περιπτώσεις.Εγώ προσωπικά δεν είμαι έτσι
    4.Καταλαβαίνει τον έρωτα σου για εκείνη,αλλά ψάχνει τον τύπο που θα της κάνει τις αγγαρείες της.πχ σου λέει "γλυκέ μου μπορείς να με καλύψεις σήμερα στη δουλειά,γιατί είμαι λίγο αρρωστούλα και δε μπορώ να βγω απο το σπίτι;" και εσύ ως κορόϊδο λες ναι αλλά επειδή ο κόσμος είναι πολύ μικρός,μετά απο μισή ώρα την πετυχαίνεις στο δρόμο αγκαλιά με τον δικό της,σαν να μην τρέχει τίποτε
    Προφανώς παίζει και το σενάριο να νιώθει και αυτή το ίδιο για σένα και φυσικά μόνο αν δοκιμάσεις,θα ξέρεις.