Τι να κανει καποιος οταν ειναι σε μια "προβληματικη" σχεση, πριν και μετα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Banned
    Quote Originally Posted by GiannisGiannis View Post
    mnimonio δηλαδη σορρυ αν ακουγεται ειρωνικο ετσι οπως το γραφω, αλλα θες να μου πεις οτι υπαρχουν σχεσεις που ικανοποιουνται 100% σε ολους τους τομεις;
    Όχι βέβαια,δεν είπα κάτι τέτοιο , έτσι και αλλιως ο άνθρωπος είναι ανικανοποιητο ον.. Μιλάω απλα για την τάση των ανθρώπων να μένουν σε σχέσεις που δεν εισπράττουν καμια ικανοποίηση.

marian_m συμφωνω με αυτο που λες οτι δεν υπαρχουνε τελοιοι ανθρωποι και τελοιες σχεσεις. Αλλα αυτο που λες να δινουμε οτι μας περισευει μονο, δεν ερχεται σε αντιθεση με τι κανει καποιος καποιος οταν πραγματικα αγαπαει;

Senior Member
    mnimonio δηλαδη σορρυ αν ακουγεται ειρωνικο ετσι οπως το γραφω, αλλα θες να μου πεις οτι υπαρχουν σχεσεις που ικανοποιουνται 100% σε ολους τους τομεις;
    Όποιος το ισχυρίζεται αυτό, λέει ψέματα! Γι' αυτό έχουμε ανάγκη από φίλους και παρέες, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετός ένας άνθρωπος (ούτε δύο) για να νιώθουμε ικανοποιημένοι σε όλους τους τομείς.

Senior Member
    marian_m συμφωνω με αυτο που λες οτι δεν υπαρχουνε τελοιοι ανθρωποι και τελοιες σχεσεις. Αλλα αυτο που λες να δινουμε οτι μας περισευει μονο, δεν ερχεται σε αντιθεση με τι κανει καποιος καποιος οταν πραγματικα αγαπαει;
    Γιατί, εσύ μπορείς να δώσεις κάτι που δεν έχεις;:rolleyes:

Mnimonio ε οχι ενταξει δεν ειπα ποτε να μενεις σε μια σχεση αν δεν παιρνεις καμια ικανοποιηση :). Απλα σε αυτο που ρωτησα στην αρχη, προσθεσε οτι παιρνουμε ικανοποιησεις απο αυτην την σχεση :) Για αυτο σου λεω το κεφαλι μου εχει γινει αχταρμας οσον αφορα τις σχεσεις πλεον. Προφανως και παιρνω καποιες ικανοποιησεις, καποιες δεν τις παιρνω και για αυτο μπαινω σε ολο αυτο το τρυπακι, αξιζει να κατσω η οχι κτλ κτλ
    marian_m Μαζι σου σε αυτο που λες. Αλλα σε αυτο που λες να δινουμε μονο οτι μας περισευει δεν ξερω αν μπορω να συμφωνησω, γιατι ειναι φορες που πιστευω οτι τον συνανθρωπο σου τον βαζεις πανω απο σενα πολλες φορες οταν πραγματικα τον αγαπας.

marian_m χαχαχ ε τσι οπως το λες αστειο ειναι :) αλλα ναι εχω χρεωσει την πιστωτικη μου με λεφτα που δεν εχω για να της παρω δωρο..

Banned
    Είμαι ακατάλληλη για να στα απαντήσω όλα αυτά γιατί και εγώ σε τέτοιες φρικες είμαι,απλα μπήκα για κουβεντουλα και ίσως να εισπραξω και εγώ κάτι απο την όλη συζήτηση :-)

χαχαχαχ καταλαβα...:) Ηλπιζα καποιος να με μπορεσει να με βοηθησει να βαλω τα πραγματα στο κεφαλι μου σε μια ταξη απλα. Τελικα ειναι πολυ περιπλοκες οι σχεσεις βλεπω και το παρατηρω ολο και πιο πολυ οσο περνανε τα χρονια :) (30 ειμαι)

Banned
    Όλοι κατι παθαινουμε απο τα 30 και μετα..θεωρήσεις, αναθεωρήσεις ,ποιος ειμαι , που είμαι ,που πάω ,τι έτος έχουμε? :D

Ναι ασε ασε :) Και αρχιζω και παρατηρω πλεον οτι τιποτα δεν ειναι μαυρο η ασπρο, ολα καπου στο γκρι ειναι...πραγμα που κανει αυτην την αναζητηση ακομα πιο δυσκολη..

Senior Member
    Αλλα σε αυτο που λες να δινουμε μονο οτι μας περισευει δεν ξερω αν μπορω να συμφωνησω, γιατι ειναι φορες που πιστευω οτι τον συνανθρωπο σου τον βαζεις πανω απο σενα πολλες φορες οταν πραγματικα τον αγαπας.
    Ε γι' αυτό λέμε ο έρωτας είναι τυφλός! Και όταν τελειώσει χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!
    Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που βάζουν τον συνάνθρωπο πάνω από τον εαυτό τους, άσχετα τι λένε. Μπορεί να το κάνουν κάποιοι γονείς για τα παιδιά τους (ειδικά μια μητέρα). Αλλά σε γενικές γραμμές, μάλλον θέλουμε να έχουμε αυτή την ψευδαίσθηση κάποιες φορές.

marian_m χαχαχ ε τσι οπως το λες αστειο ειναι αλλα ναι εχω χρεωσει την πιστωτικη μου με λεφτα που δεν εχω για να της παρω δωρο..
    Εμ, μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στα χάλια που έχουμε σήμερα, χρεώνοντας τις κάρτες!:D
    Ελπίζω μόνο να μην έβαλες πολλές δόσεις, όπως είχε κάνει ένας φίλος μου κάποτε, ο οποίος πλήρωνε δυο χρόνια αφού χώρισε, το διαμέρισμα που είχε επιπλώσει για την πρώην του! Ήταν βλέπεις χουβαρντάς! :rolleyes:

Μαζι σου για αυτο που λες στην πρωτη πραγραφο. Αλλα εγω ειμαι σε αλλη φαση πλεον. Την ωρα που βαζω την συντροφο μου πιο ψηλα απο μενα, το καταλαβαινω εκεινη την ωρα οτι θα το μετανιωσω λογικα αυριο μεθαυριο, αλλα παρα ταυτα δεν το μετανιωνω εκεινη την ωρα γιατι ετσι νιωθω :) Αστα να πανε..Εχω πραδειγματα να σου επιβεβαιωσω αυτο, απλα δεν ειναι της παρουσης :)

Υπαρχουνε και χειροτερα βλεπω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ε γι' αυτό λέμε ο έρωτας είναι τυφλός! Και όταν τελειώσει χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!
    Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που βάζουν τον συνάνθρωπο πάνω από τον εαυτό τους, άσχετα τι λένε. Μπορεί να το κάνουν κάποιοι γονείς για τα παιδιά τους (ειδικά μια μητέρα). Αλλά σε γενικές γραμμές, μάλλον θέλουμε να έχουμε αυτή την ψευδαίσθηση κάποιες φορές.

Εμ, μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στα χάλια που έχουμε σήμερα, χρεώνοντας τις κάρτες!:D
    Ελπίζω μόνο να μην έβαλες πολλές δόσεις, όπως είχε κάνει ένας φίλος μου κάποτε, ο οποίος πλήρωνε δυο χρόνια αφού χώρισε, το διαμέρισμα που είχε επιπλώσει για την πρώην του! Ήταν βλέπεις χουβαρντάς! :rolleyes:

Ρε συ μαριαν , γιατι οταν τελειωσει ο ερωτας να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο ? δεν ειναι ο ερωτας τυφλος , οι ανθρωποι παραμυθιαζονται , γι αυτο υπαρχει αυτη η ρηση . Δεν ειναι ενδειξη ψυχικης υγειας να βαζεις τον αλλον πανω απο σενα , ο πιο σημαντικος ανθρωπος στην ζωη σου εισαι ΕΣΥ , οσο και ναγαπας τον αλλον , συμφωνω βεβαια για την μητερα , ειναι το ΜΟΝΟ ατομο που θα βαλει υγιως τον αλλον ( το παιδι της ) πανω απ αυτην .
    Πλακα εχει αυτη η ιστορια με τον φιλο σου που πληρωνει ακομη δοσεις για το σπιτι !
    ΜΝΙΜΟΝΙΟ , που να δεις αναθεωρησεις στα 40 , και ποσο μαλλον στα 50 , δεν πιστευεις οτι ησουν στα 30 σου , ο ανθρωπος που εισαι τωρα .

Senior Member
    Μαζι σου για αυτο που λες στην πρωτη πραγραφο. Αλλα εγω ειμαι σε αλλη φαση πλεον. Την ωρα που βαζω την συντροφο μου πιο ψηλα απο μενα, το καταλαβαινω εκεινη την ωρα οτι θα το μετανιωσω λογικα αυριο μεθαυριο, αλλα παρα ταυτα δεν το μετανιωνω εκεινη την ωρα γιατι ετσι νιωθω :) Αστα να πανε..Εχω πραδειγματα να σου επιβεβαιωσω αυτο, απλα δεν ειναι της παρουσης :)

Υπαρχουνε και χειροτερα βλεπω!
    Εντάξει, για να κρατάμε και το μέτρο!
    Άλλο να είναι να ξοδέψεις χρήματα για μερικά δωράκια (κάτι απαραίτητο σε μία σχέση) και άλλο να βρίσκεσαι στη φυλακή για χρέη, προκειμένου να της εξασφαλίσεις τη μεγάλη ζωή!
    Στην πρώτη περίπτωση είσαι μαλάκας αν μετανιώσεις. Στη δεύτερη, είσαι μεγάλος μαλάκας που το έκανες!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ειναι ενδειξη ψυχικης υγειας να βαζεις τον αλλον πανω απο σενα , ο πιο σημαντικος ανθρωπος στην ζωη σου εισαι ΕΣΥ , οσο και ναγαπας τον αλλον , συμφωνω βεβαια για την μητερα , ειναι το ΜΟΝΟ ατομο που θα βαλει υγιως τον αλλον ( το παιδι της ) πανω απ αυτην .
    .
    Macgyver λες ε;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast