το αγόρι μου επαναλαμβάνει πως θέλει να αυτοκτονήσει. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    ..καρμα, πιστευω πως η συμπεριφορά του είναι εντελώς χειριστική, ή απλά κομπλεξικη απεναντι στα βηματα που κανεις.
    Στη μία περίπτωση αγχώνεται μήπως βρεις κάτι αλλο σε μια ξένη χώρα, στην άλλη, (την ακόμη χειρότερη), ζηλεύει την προοδο σου και χρησιμοποιεί τις απειλες για να σε ελέγχει.
    Σε κάθε περιπτωση, (ακομη και σε αυτή να λέει την αλήθεια), μπορείς να νιώθεις ακόμη ερωτικα για έναν άντρα που κλαιγεται όλη μέρα και δεν πιάνει τη ζωή του απ τα μαλλια να την αλλάξει?

Banned
    και χρησιμοποιεί τις απειλες για να σε ελέγχει.
    η να πετυχει το ακριβως αντιθετο.οταν επιμενεις πολυ φερνεις τα αντιθετα αποτελεσματα.

Senior Member
    Βρίσκεται σε προσωπικό αδιέξοδο. Δεν μπορείς να βοηθήσεις. Απλα μπορείς να του πεις εγω ειμαι εδω για σενα και δεν θελω να μου πάθεις κατι κακο. Με αυτον τον τροπο θα αισθάνθει οτι τον νοιΑζονται και η πάψει να κανει σκεψεις για αυτοκτονία. Το αδιέξοδο παραμένει βεβαια. Εάν καταφέρει ν το ξεπεράσει ενημέρωσε μας για το πώς!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Σε κάθε περιπτωση, (ακομη και σε αυτή να λέει την αλήθεια), μπορείς να νιώθεις ακόμη ερωτικα για έναν άντρα που κλαιγεται όλη μέρα και δεν πιάνει τη ζωή του απ τα μαλλια να την αλλάξει?
    δεν προκειται για εναν αντρα που κλαιγεται ολη τη μερα Θεοφανια.
    προκειται για εναν ανθρωπο που υποφερει τραγικα.
    girl συμφωνω μαζι σου απολυτα.
    οποιος ειναι εξω απ' το χορο πολλα τραγουδια μπορει να λεει...
    ο νοων νοειτω....
    η Θεοφανια ειναι ενας καθολα υγιης ψυχικα ανθρωπος και θεωρει ολους εμας που ειμαστε ψυχικα ασθενεις και εχουμε περασει το μισο της ζωης μας υποφεροντας και τρεχοντας στους τρελογιατρους, απλα τεμπελιδες και φυγοπονους.-
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 02-09-2014 at 17:49.

Banned
    και θεωρει ολους εμας που ειμαστε ψυχικα ασθενεις
    αντε παλι με τις αυτοδιαγνωσεις. μα δε καταλαβαινετε ετσι ποσο κακο κανετε στον εαυτο σας?

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    καπως επικυνδηνο το συμπερασμα σου φαντασου να πεσεις εξω.
    Last edited by Aeon; 02-09-2014 at 17:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αντε παλι με τις αυτοδιαγνωσεις. μα δε καταλαβαινετε ετσι ποσο κακο κανετε στον εαυτο σας?
    αλεξανδρε εχω γυρισει εδω και 20 ετη την μιση αθηνα και ολοι μου εχουν διαγνωσει τοσο σοβαρη ψυχικη νοσο, σε βαθμο να δικαιουμαι επιδομα απο την προνοια.
    ξες τι παει να πει να αναγραφεται στο βιβλιαριο σου Β.Α.?
    σημαινει ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Quote Originally Posted by fragile View Post
    δεν προκειται για εναν αντρα που κλαιγεται ολη τη μερα Θεοφανια.
    προκειται για εναν ανθρωπο που υποφερει τραγικα.
    girl συμφωνω μαζι σου απολυτα.
    οποιος ειναι εξω απ' το χορο πολλα τραγουδια μπορει να λεει...
    ο νοων νοειτω....
    η Θεοφανια ειναι ενας καθολα υγιης ψυχικα ανθρωπος και θεωρει ολους εμας που ειμαστε ψυχικα ασθενεις και εχουμε περασει το μισο της ζωης μας υποφεροντας και τρεχοντας στους τρελογιατρους, απλα τεμπελιδες και φυγοπονους.-
    ...καταρχήν αμελί, δεν έχω βάλει ποτέ την ταμπέλα "ψυχικά υγιής" στον εαυτό μου.
    Όπως όλοι οι άνθρωποι έχω περάσει και γω τις δυσκολίες και τις καταθλίψεις μου.
    Και ναι, θεωρώ τα άτομα που δεν έχουν κάποια ΣΟΒΑΡΗ ψυχική ασθένεια, αλλά μόνιμη γκρίνια και κλάψα, βολεμένους και τεμπέληδες.
    Αυτή είναι η άποψη μου, όποιος θέλει τη σέβεται, όποιος δεν θέλει, όχι. Δημοκρατία έχουμε.
    (Ελπίζω η επίθεση να μην αφορά τις επανειλημμένες προτροπές σου να ασχοληθώ με το θέμα σου, πράγμα που δεν έκανα γιατί βαρέθηκα να συζητώ τα ίδια εδώ και σχεδόν μια δεκαετία).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post

Και ναι, θεωρώ τα άτομα που δεν έχουν κάποια ΣΟΒΑΡΗ ψυχική ασθένεια, αλλά μόνιμη γκρίνια και κλάψα, βολεμένους και τεμπέληδες.
    Αυτή είναι η άποψη μου, όποιος θέλει τη σέβεται, όποιος δεν θέλει, όχι. Δημοκρατία έχουμε.
    οχι δεν την σεβομαι γιατι πρωτον δεν εισαι ειδικος και δευτερον ουτε καν με εχεις δει απο κοντα.
    δεν με ενδιαφερουν οι διαγνωσεις απο διαδυκτικες-κακοβουλες (βλ. αποκαλυψη δημοσιως του παλιου νικνειμ που σου εμπιστευτηκα) φιγουρες.

Quote Originally Posted by fragile View Post
    οχι δεν την σεβομαι γιατι πρωτον δεν εισαι ειδικος και δευτερον ουτε καν με εχεις δει απο κοντα.
    δεν με ενδιαφερουν οι διαγνωσεις απο διαδυκτικες-κακοβουλες (βλ. αποκαλυψη δημοσιως του παλιου νικνειμ που σου εμπιστευτηκα) φιγουρες.
    .....λολ, η γνωστή "γλυκύτητα" όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου.
    Δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να ασχοληθώ.
    Έχω την άποψη μου και αυτή δεν αλλάζει.

Junior Member
    παιδια ηρεμία!
    η ζωή για μερικούς ανθρώπους είναι πιο δύσκολη απ'ότι για άλλους. Και εγώ ζηλεύω τους ανθρώπους που βρίσκουν κουράγιο και αλλάζουν τις κακοτυχίες τους σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος υποφέρει περισσότερο.
    Μιλώντας για το αγόρι μου θα συμφωνήσω λίγο με τη Θεοφανία. Κατανοώ πως υποφέρει και πως βρίσκεται σε αδιέξοδο από την άλλη όμως υπάρχουν τρόποι να αλλάξει τη ζωή του προς το κάθε καλύτερο. Όσο και να του τους δείχνω εκείνος δεν τους θεωρεί λύση γιατί βρίσκεται σε άρνηση. Το αν είναι επιλογή του ή το αν όντως υποφέρει δεν μπορώ εγώ να το κρίνω.
    Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως ό,τι δε μας αρέσει στη ζωή το αλλάζουμε ειδικά αν είμαστε σε μία φάση που θεωρούμε το τέλος μας τη μόνη λύση. Κατά βάθος όλα αυτά είναι αστεία και οφείλονται σε κοινωνικά πρότυπα κατά τη γνώμη μου. Αναγνώριση, δουλειές.. Πόσοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν λόγο ανεργείας? Ή επειδη ένιωθαν ανάξιοι να ανταπεξέλθουν στην κοινωνία? Υπάρχουν κάποια πρότυπα που καθημερινά μας κάνουν να νιώθουμε αποτυχημένοι και λάθος.
    Και αυτή είναι η συμβουλή μου προς όλους όσους αντιμετοπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Ζήστε τη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε και να γίνετε ό,τι θέλετε. Μπορείτε να πάτε όπου θέλετε, να γίνετε όποιος θέλετε.
    Είναι απλά μία απόφαση .
    Δεν το λέω εύκολα. και εγώ στους ψυχολόγους τρέχω. Ούτε το κάνω. Απλά μέσα στην ατυχία μου παρατηρόντας το αγόρι μου να υποφέρει βρίσκω δύναμη και κοιτάζω μέσα στον καθρεύτη μου -δηλαδή εκείνον-

Senior Member
    αλεξ, επιμενεις σταθερα να μιλας για "αυτοδιαγνωσεις" σε ανθρωπους που εχουν διαγνωσεις με σφραγιδες και υπογραφες απο εναν η περισσοτερους ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.
    οσο και να μην θελεις να το δεχτεις, οι ψυχικες παθησεις υπαρχουν και οι αρμοδιοι γιατροι γι αυτες ειναι οι ψυχιατροι, οχι οι ασχετοι σε ενα φορουμ ...

Senior Member
    καπως επικυνδηνο το συμπερασμα σου φαντασου να πεσεις εξω.
    αμα πεσω εξω θα εχει ενδιαφερον!!θα ειναι η εξερεση στον κανονα

Quote Originally Posted by karma123 View Post
    παιδια ηρεμία!
    η ζωή για μερικούς ανθρώπους είναι πιο δύσκολη απ'ότι για άλλους. Και εγώ ζηλεύω τους ανθρώπους που βρίσκουν κουράγιο και αλλάζουν τις κακοτυχίες τους σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος υποφέρει περισσότερο.
    Μιλώντας για το αγόρι μου θα συμφωνήσω λίγο με τη Θεοφανία. Κατανοώ πως υποφέρει και πως βρίσκεται σε αδιέξοδο από την άλλη όμως υπάρχουν τρόποι να αλλάξει τη ζωή του προς το κάθε καλύτερο. Όσο και να του τους δείχνω εκείνος δεν τους θεωρεί λύση γιατί βρίσκεται σε άρνηση. Το αν είναι επιλογή του ή το αν όντως υποφέρει δεν μπορώ εγώ να το κρίνω.
    Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως ό,τι δε μας αρέσει στη ζωή το αλλάζουμε ειδικά αν είμαστε σε μία φάση που θεωρούμε το τέλος μας τη μόνη λύση. Κατά βάθος όλα αυτά είναι αστεία και οφείλονται σε κοινωνικά πρότυπα κατά τη γνώμη μου. Αναγνώριση, δουλειές.. Πόσοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν λόγο ανεργείας? Ή επειδη ένιωθαν ανάξιοι να ανταπεξέλθουν στην κοινωνία? Υπάρχουν κάποια πρότυπα που καθημερινά μας κάνουν να νιώθουμε αποτυχημένοι και λάθος.
    Και αυτή είναι η συμβουλή μου προς όλους όσους αντιμετοπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Ζήστε τη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε και να γίνετε ό,τι θέλετε. Μπορείτε να πάτε όπου θέλετε, να γίνετε όποιος θέλετε.
    Είναι απλά μία απόφαση .
    Δεν το λέω εύκολα. και εγώ στους ψυχολόγους τρέχω. Ούτε το κάνω. Απλά μέσα στην ατυχία μου παρατηρόντας το αγόρι μου να υποφέρει βρίσκω δύναμη και κοιτάζω μέσα στον καθρεύτη μου -δηλαδή εκείνον-
    ..Αυτό ακριβώς.
    Εχω δει άτομα εδώ μέσα με σοβαρότατες παθήσεις να κάνουν τεράστια βήματα και έχω υποκλιθεί πολλές φορές στη δύναμη τους.
    Το θέμα είτε είναι κανείς λιγότερο ή περισσότερο πάσχων, είναι η δύναμη ψυχής που διαθέτει κανείς και η αξιοπρεπεια του.

Κάρμα, χαίρομαι που βλέπεις έτσι την κατάσταση.
    Εξήγησε του ότι σε βαραίνει και σε απομακρύνει με τη συμπεριφορα του, όχι από το τηλέφωνο, αλλά όταν θα έρθει εκεί. Το έχω ζήσει και ξέρω. Προσπάθησε να περάσετε όμορφες στιγμές και να του απορροφήσεις όσο το δυνατόν περισσότερη ανασφάλεια για τα συναισθηματα σου. Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast