Ειναι το φορουμ ναρκωτικο? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 77
    Senior Member
    Οντως ρε κηπ. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει και αλλο μελος με τοσα μηνυματα. Νομιζω εισαι ο πρωτος ποστερ

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χμ ορισμενα πραγματα , οχι δεν μπορεις να τα κανεις εκτος οθονης .... εκτος αν διαθετεις τριπλη αλεξισφαιρη θωρακιση
    τι εννοεις?

Senior Member
    Να πεις εχω σχιζοφρενεια πχ και βλεπω μερικους νεκρους ανθρωπους και ειδα ενα εξωγηινο χθες και να μενεις σε χωριο .... την πουλεψες
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ισχυει...ειδικα αμα εισαι σε κλειστη κοινωνια

Senior Member
    Να πεις εχω σχιζοφρενεια πχ και βλεπω μερικους νεκρους ανθρωπους και ειδα ενα εξωγηινο χθες και να μενεις σε χωριο .... την πουλεψες
    Δηλαδη , ελευθερια εκφρασης. Αλλα ποσο ελευθερα μπορεις να εκφραζεσαι εσυ ως μοντ? Oταν πχ θελεις να βρισεις τον ταδε επειδη λεει βλακειες δεν μπορεις να το κανεις . Εγω πχ το κανω και τρωω ενα πρασινισμα και ειμαι οκ. Αλλα και παλι μερικες φορες θελω να γραψω κατι , αλλα σκεφτομαι οτι μπορει να το παρουν στραβα καποιοι ή οτι θα προσβαλλω χωρις να το θελω και δεν γραφω . Εμενα τουλαχιστον , οχι , δεν με κρατα η ελευθερια της εκφρασης εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δηλαδη , ελευθερια εκφρασης. Αλλα ποσο ελευθερα μπορεις να εκφραζεσαι εσυ ως μοντ? Oταν πχ θελεις να βρισεις τον ταδε επειδη λεει βλακειες δεν μπορεις να το κανεις . Εγω πχ το κανω και τρωω ενα πρασινισμα και ειμαι οκ. Αλλα και παλι μερικες φορες θελω να γραψω κατι , αλλα σκεφτομαι οτι μπορει να το παρουν στραβα καποιοι ή οτι θα προσβαλλω χωρις να το θελω και δεν γραφω . εμενα τουλαχιστον , οχι δεν με κρατα η ελευθερια της εκφρασης εδω.

Φυσικα δεν υπαρχει ελευθερια εκφρασης ... δεν μπορω να σε αρχισω να σε μπινελικιαζω γιατι καταπαταω τα δικαιωματα σου ως ανθρωπινο ον και εαν εισαι και ευαισθητουλα χαιρετισματα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    αλλα σκεφτομαι οτι μπορει να το παρουν στραβα
    το παιρνουν στραβα επειδι το κανεις "δημοσια" αμα του εστελνες πμ με το προβλημα ή με βρυσιδια θα τελειωνε εκει.ενω οταν διαβαζει περισοτερος κοσμος γινετε σαν "παιχνιδι" (ετσι νομιζω.και το λεω επειδι τωρα τελευταια γινετε χαμος με μπιχτες και κραξιμο)

Senior Member
    Αποτελειται και αυτο απο μια κοινωνικη δομη , λιγο πιο αναρχη και ελευθερη απο την συμβατικη μορφη επικοινωνιας

Senior Member
    Εγώ περνάω 8-12 ώρες μπροστά στον υπολογιστή όταν είμαι στο γραφείο.
    Το διαδίκτυο για μένα είναι η ενημέρωσή μου, η μουσική μου, μεγάλο μέρος της δουλειάς μου, ένα μέρος της επικοινωνίας μου με φίλους, πελάτες και συνεργάτες.
    Δυστυχώς και τα διαλείμματά μου γίνονται συχνά σερφάροντας από δω κι από κει και μπαίνοντας στο φόρουμ.
    Όσο λιγότερη δουλειά έχω που να επείγει ή όσο πιο πολύ βαριέμαι να κάνω κάτι, τόσο πιο συχνές θα είναι και οι βόλτες μου από δω.
    Δηλαδή, καμιά φορά είναι μια ευκαιρία για χασομέρι, και μάλιστα πολύ εύκολο όταν πλέον είναι τόσο εύκολο να πετάγεσαι από τη μια καρτέλα στην άλλη.
    Πάντως, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ανοίξει τον υπολογιστή μόνο για να μπω στο φόρουμ.
    Στην περίπτωσή μου θα το έλεγα συνήθεια και σε καμιά περίπτωση εθισμό.

Τέλος, να πω ότι δεν έχουν γούστο καμιά φορά τα flame wars, ψέματα θα πω! Είναι γεγονός ότι αμέσως ανεβαίνει η "τηλεθέαση"!
    Και προσωπικά δεν είμαι ακόμη τόσο ανώτερο άτομο ώστε να απέχω πάντα!
    Δυστυχώς, υπάρχουν μέλη που φαίνεται ότι επηρεάζονται αρκετά και έχουν υποκαταστήσει την πραγματική ζωή με την διαδικτυακή, οπότε σίγουρα σε ένα τέτοιο άτομο μπορεί να κάνει κακό το φόρουμ.
    Γενικά, οτιδήποτε δεν γίνεται με μέτρο, βλάπτει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    το παιρνουν στραβα επειδι το κανεις "δημοσια" αμα του εστελνες πμ με το προβλημα ή με βρυσιδια θα τελειωνε εκει.ενω οταν διαβαζει περισοτερος κοσμος γινετε σαν "παιχνιδι" (ετσι νομιζω.και το λεω επειδι τωρα τελευταια γινετε χαμος με μπιχτες και κραξιμο)

Ναι οταν το κανεις δημοσια , ειναι σαν παιχνιδι μαλλον μειρκες φορες , αν και το βλεπουν και οι δυο πλευρες ετσι .... αλλα πολλες φορες δεν ειναι ... αν και αδυνατει ο γραπτος λογος να εκφρασει πλουτο συναισθηματων

Senior Member
    Χμ ορισμενα πραγματα , οχι δεν μπορεις να τα κανεις εκτος οθονης .... εκτος αν διαθετεις τριπλη αλεξισφαιρη θωρακιση
    Πες το ψέματα!

Senior Member
    Χμ δεν μιλαω απαραιτητα για βρισιδι . Πχ σε ατομα με παρομοια προβληματα με τα δικα μου , που πιστευω οτι κανουν λαθος επιλογες ή διαχειριση του προβληματος , μαζευομαι καπως γιατι δεν θελω να τους δημιουργησω επιπλεον αγχος ή στενοχωρια και λεω αυτο που θελω με πλαγιο τροπο ή δεν το γραφω καθολου. .
    Παντως καταλαβαινω τι εννοεις και εν μερει εχεις δικιο .

Senior Member
    Και σιγουρα ειμαστε πολυδιαστατοι και πολυσελιδοι σαν ατομα και καθε μερα δεν ειναι ιδια

Senior Member
    οταν λεω "παιχνιδι" δεν εννοω παιχνιδι με την εννοια χα χα χα και τι εγινε ας κανουμε λιγη πλακα

Senior Member
    οταν λεω "παιχνιδι" δεν εννοω παιχνιδι με την εννοια χα χα χα και τι εγινε ας κανουμε λιγη πλακα

Ισως το παιχνιδι , εγω την εχω πιο "μεγαλη" απο σενα λολ

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast