Results 21,466 to 21,480 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
20-09-2014, 09:40 #21466
Καλημέρα! :)
Προσπαθώ αλλά είναι δύσκολο...και δεν ξέρω πως να τα καταφέρω...ειδικά τις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ η διάθεση μου κι εν μέρει φταίει το γεγονός ότι έχουμε φιλοξενούμενη μεγάλης ηλικίας και "κλαίγεται" για τα προβλήματα υγείας της και δεν μπορώ να την ακούω, λες και δεν έχω αρκετά δικά μου...
Προσπαθώ να βρω τη διάθεση να αρχίσω ξανά να διαβάζω, αυτό μου κάνει καλό...
Πάντως κάποιοι δυστυχώς δεν τον καταλαβαίνουν το ρόλο του φόρουμ...αλλά όσοι έχετε διάθεση ν' ακούσετε με βοηθάτε, τουλάχιστον έχω κάπου να "μιλήσω"...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 20-09-2014, 11:46 #21467
20-09-2014, 12:24 #21468
Καταρχήν, επίτηδες το έβαλα σε εισαγωγικά το κλαίγεται και το λέω και για τον εαυτό μου, κι εγώ κλαίγομαι...αλλά όχι, δεν θα φορτώσω τον όποιον να ΄ναι με τα προβλήματα μου...αλλά με την απάντηση σου απέδειξες ότι έχω δίκιο όταν λέω ότι μερικοί δεν καταλαβαίνουν το ρόλο του φόρουμ...μπορείτε άνετα να ανοίξετε μια λογοτεχνική γωνιά και να πάτε εκεί όποιοι ενοχλείστε από τις "κλάψες"...και τέλος, δεν είναι αγώνας για να δω ποια θα παραιτηθεί πρώτη...και για να κλαφτώ λίγο ακόμα εγώ προσπαθώ να μην παραιτηθώ απ΄τον ίδιο μου τον εαυτό, για συναγωνισμούς είμαι;
Ευτυχώς αύριο θα φύγει και τότε θα έχω την ηρεμία να προσπαθήσω να συνέλθω από την επιπλέον μελαγχολία που νιώθω όσο είναι εδώ...εκεί να δεις κλάψα...τώρα απλά κοντεύω να σκάσω από την πίεση...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-09-2014, 12:32 #21469
δεν ενοχλουμαι καθολου απο τις κλαψες. μπορει ο καθενας να κλαιγεται ολη μερα αν αυτο τον ευχαριστει.
εγω θα ασχολουμαι με οσους πιστευω οτι πραγματι μπορω να πω μια κουβεντα μαζι τους, εστω κι αν κανω λαθος.
απλα θεωρω οτι ειναι αναποτελεσματικες και γι αυτον που τις κανει και γι αυτον που τις ακουει.
και μιλαω συνειδητα για "κλαψες".
αλλο κλαιγομαι κι αλλο συζηταω για τα προβληματα μου και την δυστυχια μου.
αυτο που ειπα ηταν για να καταλαβεις οτι κανεις ακριβως οτι και η συγγενης σου την οποια κατηγορεις, αλλα οταν το ειδες ετσι, σε ενοχλησε και προτιμησες να επιτεθεις και να το ριξεις αλλου...
γιατι να μην κλαιγεται κι αυτη για τα προβληματα της κυκνα? αν δεν τα πει σε δικους της ανθρωπους, που θα τα πει????
γιατι να μην κανεις μια προσπαθεια να την ακουσεις και να την ανακουφισεις και προτιμας να απεχεις???επειδη εχεις τα δικα σου?
επομενως κι εδω, που ο καθενας εχει τα δικα του, θα επρεπε να σε αγνοει αντι να ακουει τα προβληματα σου. σωστα???
κοιτα καλυτερα μηπως εισαι κι εσυ σε αυτους που δεν καταλαβαινουν τον ρολο του φορουμ η τον εκμεταλλευονται, αντι να κραδαινεις την ρομφαια του αδικημενου...
20-09-2014, 12:40 #21470
Γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι για τα συγκεκριμένα προβλήματα, είναι θέματα σωματικής υγείας και λόγω μεγάλης ηλικίας και δεν έχω ιδέα τι να πω...
Επίσης αν δεν κάνω λάθος εδώ είναι φόρουμ υποστήριξης, το λέει κι η λέξη...κι εγώ έχω προσπαθήσει να βοηθήσω όπου μπορώ...και μη βάζεις λόγια στο στόμα μου με μεγαλόστομες εκφράσεις όπως αυτή με τη ρομφαία...αδικημένη είμαι μόνο όσον αφορά τις συκοφαντίες που ξέρουμε και τις οποίες αφού εσύ πιστεύεις απορώ γιατί ασχολείσαι μαζί μου...και δεν το λέω γι' αυτό το ποστ αλλά μερικές φορές έχεις γράψει υποστηρικτικά μηνύματα κι αυτό μου έκανε εντύπωση...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-09-2014, 12:48 #21471
και για τα δικα σου προβληματα δεν μπορει κανεις να κανει τπτ, αλλα ζητας βοηθεια κι οποιος εχει κουραγιο στην δινει.
βεβαιως και μπορεις να βοηθησεις την γυναικα ΑΝ θελεις.
δεν υπαρχει σωματικο προβλημα που δεν ανακουφιζεται με ψυχολογικη υποστηριξη και συμπονια. προφανως εσενα σε απασχολει η συμπονια που μπορεις να παρεις και δεν θελεις να δωσεις.
αυτο ειναι που με εκανε εξαλλη κι οχι η συνεχιζομενη κλαψα σου εδω μεσα.
καταλαβα μολις την αναλγησια σου , ενω μονιμως μιλας για συμπονια (μονο προς εσενα, φυσικα).
ναι,εχω αποψη για σενα. δεν θα την εκθεσω. μιλαω μονο για το προσφατο θεμα με την συγγενισα σου..
20-09-2014, 12:53 #21472
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-09-2014, 12:56 #21473
20-09-2014, 13:03 #21474
Οτι αν το κρατος εκανε σωστα τη δουλεια του με τις ναζιστικες συμμοριες,ο Φυσσας θα μπορουσε να δει και το προχθεσινο ματς με την κοπελα του.
20-09-2014, 13:11 #21475
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-09-2014, 13:15 #21476
ειχα πεισθει οτι οντως εχεις σοβαρο προβλημα, απλα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η κλαψα σου εδω μεσα δεν σε βοηθαει και δεν βοηθαει και κανεναν αλλον.
με την ιστορια της συγγενισας καταλαβα οτι αυτο που χρειαζεσαι απο τους αλλους ,ειναι το να ασχολουνται μαζι σου ....
το πιο σωστο για σενα το εχει πει ο πετραν, σε εκεινο το θεμα που καποιοι ανεβασαν για σενα.
ψαξε τα λογια του μηπως βρεις καποια ακρη με αυτο που πραγματικα σου συμβαινει, που βεβαια δεν ειναι αυτο που παρουσιαζεις εδω.
20-09-2014, 13:19 #21477
20-09-2014, 13:21 #21478
Κύκνε,δεν ξέρω αν παίζεις θέατρο ή αν μιλάς σοβαρά,προφανώς μιλάς σοβαρά γιατί ένας άνθρωπος που είναι ευτυχισμένος και καλά - απλώς δεν είναι δυστυχισμένος-και δεν χρειάζεται να προσποιηθεί για κάτι τέτοιο...απλά με αυτά τα λόγια της Ρέμεντι,εγώ συμφωνώ...
Κάποιες φορές ο πόνος μας μεγαλώνει και από την αδιαφορία μας ως προς τον εαυτό μας,άρα και προς τους άλλους...
Μήπως αν ξεκίναγες να δείχνεις συμπόνοια και στους άλλους-όποιοι και αν είναι αυτοί να ένιωθες και εσύ καλύτερα;;;;;;;;;;;
Ούτε εμείς διανύουμε εδώ μέσα τα καλύτερα μας χρόνια και προφανώς οι περισσότεροι γι'αυτό μπαίνουμε.
Και εγω έχω θέματα και έχω ανοίξει αν παρατηρήσεις πολλά θρεντς-τί σημαίνει αυτό;
Οτι κάτι δεν μου πάει καλά.....
αλλά εστω από τον καθένα παίρνω μία πληροφορία-όσο μικρή ή μεγαλή και αν είναι.....και με κάθε βοήθεια με πάει ενα βήμα πιο κοντά στην έξοδο του τούνελ.
Δεν σου κάνω κήρυγμα,προσπαθώ να βοηθήσω....πιάσου από κάπου μικρό ή μεγαλύτερο και αν το 1 δεν σου κάνει θα σου κάνει κάποιο άλλο,η προσπαθεια δεν τελειώνει ποτέ,η ίδια η ζωή είναι αγώνας για όλους.....
μήπως όμως είναι καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου; που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα;
ΕΣΥ θα βρεις πώς θα προσπαθείς κάθε φορά-δεν μας πειράζει να γκρινιάζεις αλλά οι περισσότεροι εδώ μπαίνουν με ένα συγκεκριμένο θέμα και ζητούν κάποια απάντηση στο θέμα τους....αυτό μπορεί να τους ανακουφίζει λίγο ή πολύ. αλλά όμως πάνε λίγο παρακάτω
Αν συνέχεια γκρινιάζεις χωρίς κανέναν στόχο τί ακριβώς θα επιτυχεις σε βάθος χρόνου;;;;;;;;;;
Μήπως να προσέγγιζες τον εαυτό σου λίγο διαφορετικά; Λέω μήπως;
20-09-2014, 13:35 #21479
κυκνε ολα τα προβληματα εχουν λυσεις ειναι κανονας.εσυ εχεις πιστει οτι το δικο σου προβλημα δεν εχει λυση...οποτε δεν εχεις προβλημα.
20-09-2014, 13:46 #21480
Εδώ πρέπει ν' απαντήσω σε πολλά... :) Ας τα πάρω με τη σειρά λοιπόν...
Έχω δείξει όση συμπόνοια μπορώ αλλά δεν μου έχει μείνει καλά καλά για τον εαυτό μου κι αυτό μια φορά μου το είχε πει κι η μητέρα μου "δεν τον λυπάσαι τον εαυτό σου;" και πραγματικά νιώθω πολύ άσχημα να ακούω για αρρώστιες συνέχεια, κάπου δεν μπορώ! Γι' αυτό χθες έμεινα σχεδόν όλη τη μέρα στο κρεβάτι και σήμερα που ξύπνησα με του που έφτιαξα καφέ κλείστηκα στο δωμάτιο μου γιατί η μαμά μου πάλι έκλαιγε για τον αδελφό της...ότι κι αν της έχω πει δεν την βοήθησε και συνεχίζει να κλαίει...βέβαια την καταλαβαίνω κι εγώ θα έκλαιγα και δεν μπορώ να διανοηθώ να χάσω τον αδελφό μου αλλά κι εγώ πονάω για το θείο μου, δεν μπορώ να ακούω και κλάματα ΣΥΝΕΧΕΙΑ από πάνω...επίσης εγώ δεν μπορώ πια να κλάψω κι ίσως αυτό να κάνει τα πράγματα χειρότερα, άσχετο αλλά ήθελα να το πω...
Όσο για το στόχο, ο πρώτος μου είναι να βρω δουλειά αλλά περιμένω κάτι νέα από εκεί που δούλευα γι' αυτό για την ώρα δεν έψαξα για κάτι άλλο...απλά νιώθω να πνίγομαι κάθε μέρα κι αν δεν "μιλήσω" κάπου ή αν δεν "κλαφτώ" πείτε το όπως θέλετε, θα σκάσω, δεν μπορώ να τα κρατάω όλα μέσα μου...θέλω να το γράψω ακόμα κι αν δεν απαντήσει κανείς...
Να σε ρωτήσω κάτι...εσύ δεν κουράζεσαι ποτέ απ' αυτόν τον αγώνα; Δεν θέλεις ν' αφήσεις ποτέ αυτό το καταραμένο το ποτήρι κάτω; (κάτι λέγαμε σχετικά σ' ένα άλλο θέμα, δεν ξέρω αν το είδες το μνημόνιο το έγραψε)...
Τώρα όσον αφορά τις προσπάθειες, κάνω ότι μπορώ...για παράδειγμα η ψυχολόγος μου μου είπε να βγαίνω έστω και με το ζόρι έξω όταν έχω την ευκαιρία και προσπαθώ να το κάνω...για παράδειγμα, θα φάμε έξω σήμερα κι εγώ δεν θέλω καθόλου να βγω από το σπίτι αλλά θα το κάνω παρόλα αυτά όσο κι αν μου φαίνεται άθλος ακόμα και το να ντυθώ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....