Είναι το chat απιστία;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 128
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αμα χρειαστεις βοηθεια θα σου πω εγω πως να το κανεις εξυπνα, αλλωστε ειναι πολυ συχνη μεθοδος, πολλες φιλες μου την κανουν στους αγαπητικους τους. Πριν παμε εκει ομως, εκανες ενα βασικο λαθος, πονηρεψες το φιλο σου κ του γνωστοποιησες τις υποψιες σου οποτε τωρα θα φυλαγεται. Πρωτα αποκτουμε τεκμηρια κ μετα ξεμπροστιαζουμε καποιον. Γιατι τωρα θα ειναι πολυ προσεκτικος αν κανει κατι κ αρα πιο δυσκολο να βρεις αποδειξεις. Τους κωδικους στο φβ τους εχεις?
    Ναι, αυτό ήταν χαζομάρα, θα έπρεπε να έχω κάτι πιο συγκεκριμένο. Τους κωδικούς δεν παίζει με τίποτα να τους έχω. Γενικά, αν και θα μπορούσα να έχω πρόσβαση, το αποφεύγω γιατί φοβάμαι μην με καταλάβει. Για πες μερικά tips?

Χαχα! ΟΚ! Είμαι νέα στο φορουμ και δεν ξέρω ακόμα για πμ κλπ.... Τότε μόνο μπορείς να στείλεις; Πώς στέλνεις γενικά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μαλακιες λεει,απλως σου λεει με πλαγιο τροπο οτι κανει τις καβατζες του,σε περιπτωση που χωρισετε ή κατι στραβωσει μεταξυ σας.Ακομα και τιποτα να μην κανει και να τις εχει για 'ρεζερβες',ειναι σταση που δε δειχνει σεβασμο σε σενα,ειδικα απο τη στιγμη που εχεις πει οτι σε ενοχλει.

...
    θα συμφωνησω με το παραπανω.
    αν σε σεβοταν, οταν εδειξες ενοχλημενη θα εκοβε τα παντα μαχαιρι και θα τις μπλοκαρε ολες, χωρις να το ζητησεις εσυ.
    μπορει να μην προχωραει κατι παραπανω, αλλα ειναι αποπειρες για φλερτ, δεν ειναι κατι αθωο, εφοσον ειναι μονο γυναικες και εντελως αγνωστες.

Αν ειναι αθωο, δεν αρκει να το κανει μπροστα σου (γιατι μπορει πισω σου να κανει αλλα 100). αφηνει ανοιχτο το φμ και τα μειλ του, οταν σηκωνεται και σου αφηνει ελευθερη προσβαση ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ??? αν το κλεινει η αποσυνδεεται για να μην μπεις, βρωμα η δουλεια...

με το κινητο του πως συμπεριφερεται? το αφηνει σε εμφανες σημειοκαι αδιαφορει η το παιρνει μαζι του παντου?

εκεινος θα ηταν ανετος να εκανες κι εσυ αγνωστους "φιλους" ανδρες στο φμ και να κανεις ανωδυνες συζητησεις επι προσωπικων θεματων μαζι τους? αν ναι, καντο μη το αφηνεις και κοψε αντιδρασεις ;)
    το να βαλεις να του την πεσουν ειναι κακη ιδεα, γιατι η φιλη αποκλειεται να προχωρησει μεχρι το σεξ (εκτος αν ειναι καμια *******).
    σε οποιοδηποτε σημειο πριν το σεξ κι αν το κοψει λοιπον, αυτος θα σου πει οτι σας καταλαβε και επαιζε το παιχνιδι σας ;) και κατινα θα βγεις, και ακρη δεν θα βγαλεις.
    εκτος αν ειναι ντιπ χαζος..

Senior Member
    οταν συμπληρωσεις 50 απαντησεις εδω, τοτε θα μπορω να σου στειλω πμ κ θα μπορεις να στειλεις κ συ.γι αυτο γραφε! γραφε!

Quote Originally Posted by Anny85 View Post
    Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει, αλλά νομίζω ότι έτσι γίνεται φαύλος κύκλος... Αντί να προσπαθήσει να κάνει κινήσεις μέσα στη σχέση του, παγιώνει μία σταθερή κατάσταση και διοχετεύει τον ενθουσιασμό του αλλού.... Μπορεί πιστεύεις να γίνει κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις; Είναι σαν να υπονομεύει ο ίδιος τη σχέση και εγώ δεν μπορώ να κρατάω συνέχεια το ενδιαφέρον, καταντάει κουραστικό....
    Μπορεις να κερδισεις λιγο χρονο,αλλα μεχρι εκει.Ετσι οπως τον κοβω δηλαδη.Αυτος δε κρατιεται καλα καλα.

Banned
    επιδη καπου το ξερω αυτο το εργο μηπως κ εσυ δεν εισαι τοσο παναγια οσο διχνεις? μηπως εισαι σα κ μενα που σα καλο παιδι μου ειμαι καλη ωρα θα μπορουσα να πεισω οτιδηποτε οτι ζω για αυτη ενω παιρνω ματι παραληλα αλλες 10:rolleyes:.

Banned
    αν σε σεβοταν, οταν εδειξες ενοχλημενη θα εκοβε τα παντα
    μμμμμμμμμ ναι πολυ σωστο η πονηρια κ η πανουργια παντα ειναι το κορυφαιο προσον δηλαδη αν ειχε διπλο λογαριασμο στο φβ κ διεγραφε απο τη μια κοσμο κ εβαζε απο την αλλη δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα ε?

Banned
    το σιγουρο παντως ειναι οτι αυτοι που κανουν οτι σε σεβονται παντα οταν σε βλεπουν ειναι οι πιο πονηροι διπροσωποι κ υπουλοι ανθρωποι πανω στο πλανητη γη.

Senior Member
    Αννυ συμφωνω με αυτο που ειπε ο αλαφροισκιωτος και η ρεμ .
    Τους κωδικους στο φεις ή οπου αλλου ειναι σχεδον γελοιο να τους βρεις .Δεν χρειαζεται να αποκτησεις επικοινωνια με μελη του φορουμ για να μαθεις πως γινεται .
    Ακομα και να τους μαθεις βεβαια δεν νομιζω πως θα σου προσφερει κατι . Η εμπιστοσυνη που του εχεις ετσι και αλλιως εχει κλωνιστει , αρα?

Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου,Πιστευω δεν ειναι ακριβως απιστια ομως ειναι εκνευριστικο οπωσδηποτε,Αυτο που δεν πρεπει με τιποτα ειναι να συναντησει αυτες τις κοπελες,Πρεπει να παρακολουθεις τι συμβαινει,Επισης για να το κανει αυτο κατι δεν παει καλα στην ψυχολογια του,Μια καλη ιδεα ειναι να δημοσιευσεις στο φεισ κοινες σας φωτογραφιες κ να τον προσθεσεις με ετικετα κ να τον βαλεις να δηλωσει οτι ειναι σε σχεση,Προσπαθησε επισης να τον πεισεις να επισκεφτει ειδικο κ εαν εχει προβλημα να του σταθεις

Junior Member
    χμμμ αν το chat είναι απιστία ... και ναι και όχι. Αλλά σίγουρα υπάρχουν τρία πράματα σε αυτην την περίπτωση που είναι και ύποπτα και εκνευριστικα :

1) και σημαντικότερο. Είναι μαζί σου έξω και μιλάει με κάποια ξένη στο fb ενώ δεν θέλει να σου δείξει τα μηνύματα ;!;!; wtf θα το θεωρούσα τουλάχιστον προσβλητικό
    2) του χεις πει για κάτι το οποίο κάνει και σε ενοχλει, και δεν προσπαθεί έστω να το αλλάξει. Δεν πιστεύω πλέον να είναι τόσο πολύ ζήτημα ζωής και θανατου το να μιλάει με άγνωστες στο fb ! ΑΝ νοιάζεται για σένα εννοείται.
    3) και μόνο το γεγονός ότι μπαίνει γενικώς στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο όσο είναι σε σχέση είναι περίεργο. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε μια σχέση που τη γουστάρει και τον καλύπτει επ ουδενί δεν σκέφτεται να κοιτάξει αλλού .

Σόρι αν τα λέω λίγο χύμα η αν βγάζω αυθαίρετα συμπερασματα αλλά όπως τα περιγραφεις ο τύπος έχει ζητήματα αυτοπεποίθησης και ψάχνει για επιβεβαίωση . Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη απιστία αλλά είναι κάτι πολύ κοντινό και εξίσου κακό κατ εμέ . Πόσο καιρό είστε μαζί αν επιτρέπεται ;; και η δικη σου ηλικία;

Senior Member
    μπαρμπουνι δε σημαινει οτι κανει τσατ γτ δεν εχει αυτοπεποιθηση, μπορει απλα να χει ψιλοβαρεθει, δεν ειναι κ ευκολη υποθεση να κρατιεται μια σχεση ψηλα ειδικα αμα μετραει καιρο. Το δεδομενο που λεμε.

Senior Member
    όσο είναι "σχέση" να σοροπιάζεις με κάποιον άγνωστο μέσω φβ, άλλο τόσο είναι και "απιστία" να χαλβαδιάζεις με κάποιον τρίτο μέσω φβ... παιδιά, η ζωή είναι αλλού...

Quote Originally Posted by Remedy View Post

με το κινητο του πως συμπεριφερεται? το αφηνει σε εμφανες σημειοκαι αδιαφορει η το παιρνει μαζι του παντου?

εκεινος θα ηταν ανετος να εκανες κι εσυ αγνωστους "φιλους" ανδρες στο φμ και να κανεις ανωδυνες συζητησεις επι προσωπικων θεματων μαζι τους? αν ναι, καντο μη το αφηνεις και κοψε αντιδρασεις ;)
    το να βαλεις να του την πεσουν ειναι κακη ιδεα, γιατι η φιλη αποκλειεται να προχωρησει μεχρι το σεξ (εκτος αν ειναι καμια *******).
    σε οποιοδηποτε σημειο πριν το σεξ κι αν το κοψει λοιπον, αυτος θα σου πει οτι σας καταλαβε και επαιζε το παιχνιδι σας ;) και κατινα θα βγεις, και ακρη δεν θα βγαλεις.
    εκτος αν ειναι ντιπ χαζος..
    Γενικά είναι χαλαρός με τα πράγματά του.... Τον υπολογιστή του τον αφήνει σπίτι μου και με το κινητό του γενικά χαλαρά.... Αυτό με το να συμπεριφερθώ με το ίδιο νόμισμα ίσως είναι καλή ευκαιρία να πάρει το μήνυμα....!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το σιγουρο παντως ειναι οτι αυτοι που κανουν οτι σε σεβονται παντα οταν σε βλεπουν ειναι οι πιο πονηροι διπροσωποι κ υπουλοι ανθρωποι πανω στο πλανητη γη.
    Αλέξανδρε, η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψες λίγο.... Δηλαδή από αυτά που γράφεις πιστεύεις αυτό που λένε ότι σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει?

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast