Results 31 to 45 of 128
Thread: Είναι το chat απιστία;;
-
24-09-2014, 09:18 #31
- 24-09-2014, 09:20 #32
Εγώ είμαι 29. Καλά κάνεις και τα λες έτσι.... Και συμφωνώ με όσα γράφεις. Θα μπορούσα και εγώ να υποθέσω ότι θέλει επιβεβαίωση.... Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα και δεν ξέρω μέχρι πιο βαθμό φτάνει και για ποιο λόγο το κάνει..... Και γιατί δεν του αρκεί η σχέση..... Και σκέφτομαι μήπως είναι έτσι ο χαρακτήρας του.....
24-09-2014, 09:25 #33
24-09-2014, 09:26 #34
24-09-2014, 10:17 #35
καλημερα anny85..βρε ακομα στα 33 μντα εισαι?χεχε!! αντε αντε! πλησιαζεις..
εχω να σου πω πολλα αλλα δεν θελω δημοσιως.
24-09-2014, 10:29 #36
24-09-2014, 10:44 #37
Η αποσταση εχει δυσκολιες παντως...χαρα στο κουραγιο σου! Επομενως ενταξει λογικο ειναι, εδω κ χωρις την αποσταση μια σχεση, δε μπορει καθε δευτερολεπτο να ναι στο πικ της! Απο κοντα καθε ποτε περιπου βρισκοσαστε?
24-09-2014, 11:05 #38
Βρισκόμαστε κάθε 20 μέρες.... Αλλά μας έχει κουράσει. Τώρα μου ζητάει και ψάχνει τρόπο να το κάνουμε πιο εύκολο, να βρούμε κάποια μέση λύση για να το προσπαθήσουμε πιο σοβαρά από κοντά. Αλλιώς βλέπουμε ότι δεν έχει νόημα.....
Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι οι δυσκολίες που έχουμε οφείλονται στην απόσταση. Πιστεύεις, όμως, ότι όταν μία σχέση περνάει τα κάτω της δικαιολογείται κάποιος από τους δύο να το "χαλαρώνει" το πράγμα και να ανοίγει αλλού παραθυράκια? Έστω και για να περνάει την ώρα του ή να παίρνει επιβεβαίωση όπως μου είπαν άλλοι? Από τη στιγμή που δεν έχουμε την καθημερινή παρουσία ο ένας του άλλου?
24-09-2014, 11:33 #39
ρε συ πριν σου στειλω πμ, θα σου πω οτι οκ..επιβεβαιωση ειναι αυτο το πραμα..πες μου ποιος ανθρωπος δεν θελει επιβεβαιωση..το κανουν αρκετοι επειδη το fb ειναι ασφαλης τροπος για να φλερταρεις.ομως θα πρεπε να σταματησει να το κανει εφοσον του ειπες οτι σε ενοχλει.
κανε κουβεντα σοβαρη κ πες τα σταρατα! το και το φιλε μου..
την επομενη θα παρεις τον πουλο..μεχρι τωρα το καταννοω οκ..αλλα δεν το δικαιολογω κιολας.
θελεις επιβεβαιωση φιλε μου.οκ το κανες..φτανει ομως.αυτο με πληγωνει κ με μειωνει,δειξε δυναμικοτητα στην κουβεντες σου κ μη το επιτρεπεις αλλο.
οκ θεωρω νορμαλ να γινεται οταν χαλαρωνει μια σχεση αλλα με καποια ορια.ολοι οι ανθρωποι επιβεβαιωνομαστε με καποιο τροπο..εσυ ας πουμε οσο ειστε μαζι δεν σου εχει αρεσει καποιος αλλος?δεν εχεις φλερταρει με καποιον (χωρις να κανεις κατι εννοω)..καπως ετσι ειναι κ αυτο που κανει αυτος.
αρκει να μη συναντιεται με αυτες τις κοπελες κ κανει κ αλλα πραματα.
αν εισαι σιγουρη οτι οντως δεν εχει συναντηθει κ οτι απλα περιοριζεται στο φλερτ..πες του αυτα που σου πα..οκ φιλε μου..νταξει σε καταλαβαινω αλλα κοψε τωρα το θεμα μη σε κοψω εγω.κ φυσικα τσεκαρε αν το κανει ακομα.
ολα αυτα περι να του την πεσει φιλη σου κ τετοια τα θεωρω κατινια.
24-09-2014, 11:43 #40
24-09-2014, 11:54 #41
στελνε στελνε!! χαχα
24-09-2014, 12:12 #42
τον υπολογιστη μπορει να τον αφηνει, αλλα αφηνει ανοιχτους τους λογαρισμους χωρις να αποσυνδεεται???
εκει ειναι το θεμα.
ειναι ανετος αν σηκωσεις το κινητο του για να το δεις η οταν ερθει μηνυμα η χοροπηδαει και ορμαει να το πιασει?
αυτα ειναι στανταρ σημεια οτι δεν μαγειρευει κατι αλλο.
αν ειναι ανασφαλης, θελει επιβεβαιωση και μενει μερες μονος, μπορει να τα κανει ολα αυτα χωρις να σημαινουν τιποτε παραπανω ακομα κι αν ειναι τρελα ερωτευμενος μαζι σου.
αν ειναι αρκετα απειρος ομως, μπορει ολα αυτα να οδηγησουν σε απιστια πριν ακομα το συνειδητοποιησει.
αν τον ενδιαφερεις εσυ και η σχεση σας, θα τα κοψει ολα μαχαιρι με την ενοχληση σου. αν χρειαστει να το ζητησεις, δεν εχει κανενα νοημα, γιατι μπορει να τα κανει κρυφα.
αν ειναι "ο χαρακτηρας του" οπως λες, αν δηλαδη δεν του φτανει μια γυναικα, οσο και να την γουσταρει, δεν μπορεις να κανεις τιποτε παρα μονο να φυγεις το συντομοτερο.
ολα τα παραπανω ομως δεν μπορεις να τα ξερεις οσο θα υπαρχει η αποσταση που ετσι κι αλλιως βαζει μια χαλαροτητα στην σχεση, οσο θερμη κι αν ειναι.
μπες στην συζητηση αυτη λοιπον, αφου σου ζηταει να βρεθειτε κοντα, κανε τα αδυνατα δυνατα να γινει συντομα και δες το ολο θεμα απ την αρχη. το ωπς θα φερεται "τοτε" κι αν θα νοιωθεις ασφαλης και ικανοποιημενη μαζι του.
το χειροτερο που ειπες, ειναι οτι νοιωθεις να κανεις συνεχως εσυ την προσπαθεια για να κρατηθει το ενδιαφερον σε αυτη την σχεση ενω αυτος χαλαρωνει.
αυτο ειναι .... πολυ ασχημο. δεν πρεπει να υπαρχει "προσπαθεια" για να κρατηθει το ενδιαφερον. αν δεν προκυπτει αβιαστα και αμοιβαια το ενδιαφερον για την σχεση, αστα- βραστα. δενε χει νοημα να ασχολεισαι καν. και βεβαια δενε χεις καμια υποχρεωση να κανεις εσυ τετοιου ειδους προσπαθεια , μονη σου. το θεμα ειναι να ειναι αμοιβαιο και αυθορμητο το ενδιαφερον.
ας ελπισουμε οτι ολα τα παρατραγουδα οφειλονται στην αποσταση που σας χωριζει. φροντισε να δειτε συντομα τι θα κανετε κι αν συνεχισει να ψωλαρμενιζει ανεμελα, χωρισε τον.
24-09-2014, 12:20 #43
20 μερες ειναι καλα ρε συ, πολυ παραπανω περιμενα να μου πεις! Εδω αλλοι αντεξανε σε χειροτερα! Θα διαφωνησω με την απαγορευση παντως. Δεν ειμαι υπερ. Μενει να δουμε κ ο ιδιος τι λεει. Υπαρχουν 2 σχολες σκεψης, η μια οτι απαγορευεται καθε κινηση που ειναι φλερτ και η αλλη οτι αμα ειναι για μονο φλερτ δεν πειραζει. Παιζει κ η περιπτωση να μην ειναι κατι πονηρο αλλα να τα εσβησε γτ αν τα δεις θα τα παρεξηγησεις κ θα μαλωσετε.
24-09-2014, 12:22 #44
το χειροτερο που ειπες, ειναι οτι νοιωθεις να κανεις συνεχως εσυ την προσπαθεια για να κρατηθει το ενδιαφερον σε αυτη την σχεση ενω αυτος χαλαρωνει.
αυτο ειναι .... πολυ ασχημο. δεν πρεπει να υπαρχει "προσπαθεια" για να κρατηθει το ενδιαφερον. αν δεν προκυπτει αβιαστα και αμοιβαια το ενδιαφερον για την σχεση, αστα- βραστα. δενε χει νοημα να ασχολεισαι καν. και βεβαια δενε χεις καμια υποχρεωση να κανεις εσυ τετοιου ειδους προσπαθεια , μονη σου. το θεμα ειναι να ειναι αμοιβαιο και αυθορμητο το ενδιαφερον.
ας ελπισουμε οτι ολα τα παρατραγουδα οφειλονται στην αποσταση που σας χωριζει. φροντισε να δειτε συντομα τι θα κανετε κι αν συνεχισει να ψωλαρμενιζει ανεμελα, χωρισε τον. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ REMEDY ΣΕ ΑΥΤΟ.
24-09-2014, 12:40 #45
Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρετε πόσο με βοηθάτε να τα δω πιο cool και πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η απόσταση γενικά δεν βοηθάει την κατάσταση. Είμαι και εγώ λίγο καχύποπτη, αλλά δίνει και δικαιώματα. Νομίζω μόνο από κοντά θα μπορέσει να βγει άκρη.....