Είναι το chat απιστία;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 128
    Banned
    εγω καπιοτε δοκιμασα να μιλησω ως αγνωστος στη τοτε κοπελα μου σε ενα τσατ αφου δε της ειπα οτι ειμαι εγω κ της εκανα τον αγνωστο κ μεσα σε 5 λεπτα αρχιζε να υποψιαζετε οτι ειμαι εγω κ μετα της λεω μα μπορεις να μου πεις πως με γνωρισες? κ μου λεει μιλαγες συνεχεια για κω.........ς μονο εσυ θα το εκανες αυτο χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anny85 View Post
    Στο τέλος μου φαίνεται πως αντί να υποψιάζομαι τον δικό μου, θα αρχίσω να νιώθω και τύψεις.....:p
    χαχαα καλοοο!! εχεις αλλα 5! ελααα προχωρα!!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω καπιοτε δοκιμασα να μιλησω ως αγνωστος στη τοτε κοπελα μου σε ενα τσατ αφου δε της ειπα οτι ειμαι εγω κ της εκανα τον αγνωστο κ μεσα σε 5 λεπτα αρχιζε να υποψιαζετε οτι ειμαι εγω κ μετα της λεω μα μπορεις να μου πεις πως με γνωρισες? κ μου λεει μιλαγες συνεχεια για κω.........ς μονο εσυ θα το εκανες αυτο χαχαχα
    Και εγώ αυτό φοβάμαι..πιστευω θα με καταλαβει κατευθειαν. Μετά τι έγινε στη δική σου περιπτωση; Σε συγχώρεσε;

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    χαχαα καλοοο!! εχεις αλλα 5! ελααα προχωρα!!
    χΑΧΑΧΑΧΑχ... 1 και 3 ακόαμ....

Banned
    τιποτα συνεχισαμε να τα λεμε απο το τσατ απλα με εκραξε λιγο.

Senior Member
    ΕΛΑ ΕΛΑ...@@ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ!!! ααααααααααααα!!! ΟΕΟΟΟ!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τιποτα συνεχισαμε να τα λεμε απο το τσατ απλα με εκραξε λιγο.
    Και πως και την υποψιάστηκες; Τελικά αποδείχτηκε ότι όντως το έκανε ή όχι;

Senior Member
    Δηλαδή ρε παιδιά κι άμα του απαγορεύσει να κάνει κάτι που θέλει να κάνει, δεν θα το κάνει? Ακόμα κι αν σταματήσει αυτός να το κάνει, με την απόσταση ανάμεσα, η Άννι θα νιώθει ήσυχη και θα εμπιστεύεται ότι ο άλλος το σταμάτησε?
    Εγώ λέω να φέρεσαι σα να μην υποψιάζεσαι και να μην ζηλεύεις καθόλου, να χαλαρώσει και να σε εντάξει στο τι του λένε. Μπορεί να κάνουν ψιλοκουβέντα για άσχετα θέματα, σε πολυ κόσμο αρέσει να μιλάνε με αγνώστους για να περνάει η ώρα. Θα προτιμούσα ένα σκηνικό που ο δικός μου θα μου έλεγε "έλα ρε να δεις τι μου λέει αυτή εδώ" παρά που θα του απαγόρευα να τσατάρει κι αυτός δυσανασχετώντας θα το έκοβε.
    Εκτός αν κάνουν σεξουαλικές συζητήσεις. Τότε πάει αλλού το πράγμα.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Banned
    την ειχα παρει χαμπαρι εξαρχης οταν εγραφε σμσ μπροστα μου αλλα επιδη ειχα κ γω το ιδιο ελλατωμα το εκανα γαργαρα κ πολα αλλα...

Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Δηλαδή ρε παιδιά κι άμα του απαγορεύσει να κάνει κάτι που θέλει να κάνει, δεν θα το κάνει? Ακόμα κι αν σταματήσει αυτός να το κάνει, με την απόσταση ανάμεσα, η Άννι θα νιώθει ήσυχη και θα εμπιστεύεται ότι ο άλλος το σταμάτησε?
    Εγώ λέω να φέρεσαι σα να μην υποψιάζεσαι και να μην ζηλεύεις καθόλου, να χαλαρώσει και να σε εντάξει στο τι του λένε. Μπορεί να κάνουν ψιλοκουβέντα για άσχετα θέματα, σε πολυ κόσμο αρέσει να μιλάνε με αγνώστους για να περνάει η ώρα. Θα προτιμούσα ένα σκηνικό που ο δικός μου θα μου έλεγε "έλα ρε να δεις τι μου λέει αυτή εδώ" παρά που θα του απαγόρευα να τσατάρει κι αυτός δυσανασχετώντας θα το έκοβε.
    Εκτός αν κάνουν σεξουαλικές συζητήσεις. Τότε πάει αλλού το πράγμα.
    Μπήκες μέσα στο μυαλό μου.... αυτά ακριβώς σκέφτομαι... αλλα δεν μπορω να τα ελεξγω ολα.... δεν ξερω μέχρι πιο οριο μιλανε...πως να το καταλαβω;

Senior Member
    ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟ 1!! ΣΤΕΙΛΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!! δεν χρειαζεται να ειναι απαντηση σε καποιονν! ελαααα μπορεεειιις!
    χααχαχαχαχ!

Αννυ μου, την περίπτωση να έχει και μια άλλη σχέση ανάμεσα στις 20 μέρες που βλεπόσαστε την έχεις σκεφτεί καθόλου;

Παράλληλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, ένας ερωτευμένος άντρας (ή γυναίκα), δεν έχει την ανάγκη για φλερτ με άλλους.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αννυ μου, την περίπτωση να έχει και μια άλλη σχέση ανάμεσα στις 20 μέρες που βλεπόσαστε την έχεις σκεφτεί καθόλου;

Παράλληλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, ένας ερωτευμένος άντρας (ή γυναίκα), δεν έχει την ανάγκη για φλερτ με άλλους.
    όλα τα σκεφτομαι, γιαυτό αρχίζω να στελνω τις σχεσεις απο αποσταση στο πυρ το εξωτερον....Ειναι να μην αρχισεις...

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟ 1!! ΣΤΕΙΛΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!! δεν χρειαζεται να ειναι απαντηση σε καποιονν! ελαααα μπορεεειιις!
    χααχαχαχαχ!
    αχαχαχ! Boom BINGO!

Senior Member
    ααααληλουυυυηα αααααληλουυυηα!!ααααα
    σου στελνω επιτελους αυτο το πμ.
    εχε το νου σου στα πμ.
    βρισκονται πανω πανω αριστερα στη λεξη "σημειωσεις"..

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast