Τι σκέφτεστε; - Page 1445
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1445 of 1532 FirstFirst ... 4459451345139514351443144414451446144714551495 ... LastLast
Results 21,661 to 21,675 of 22967
    Senior Member
    Ρεμ , ειμαι υπερ της ισοτητας των δυο φυλων , καλα κανετε και δεν κρεμοσαστε απο εναν αντρα , οντως εχουν αλλαξει πολα απο παλαιοτερα . Φυσικα και θα με αποφυγει ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων , δεν ισχυριστηκα το αντιθετο . Το επιθετικο φλερτ , δεν ειναι φλερτ , ειναι κατι αλλο , και αυτο το φλερτ , το original , ειναι ειδος εν ελλειψει . Ολα εχουν τυποποιηθει και επιταχυνθει , αυτο διαπιστωνω , και διαπιστωνω οτι υπαρχουν πολλες που περιμενουν τον πριγκηπα με το ασπρο αλογο , δεν τον βρισκουν φυσικα , και στα high 30s , κατεβαζουν δραματικα τα στανταρντς .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    χαχα!!μην ξεχνας οτι ανεβοκατεβαινω!! αλλα η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που χωρισα τα καταθλιπιτικα μου ειναι αρκετα ηπια!! ε σχεδον καθε μερα θα βγω εξω και θα συναναστραφω με κοσμο, εχω γεμισει το προγραμμα μου με δραστηριοτητες φετος, και στις δραστηριοτητες που κανω συνηθως ειναι κουλ ατομα. Το οτι συνανστρεφομαι ομως δε σημαινει οτι κανω και παρεα! got it? :)

Senior Member
    Got it , mme !!!! ανεβοκατεβαινεις , κανεις tango , ψιλολικνιζεσαι στα μπαρ , κανεις παρεα cool τυπους , εχεις και πλατες , ε , μια χαρα ολα Λιλ ! χα χα χα χα !!!
    Last edited by Macgyver; 29-09-2014 at 15:23.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πφφφ
    αμαν με αυτες τις κοινοτυπιες.
    χαθηκαν οι πραγματικοι ανδρες, ολοι ειναι γουρουνια, ολες ειναι πουτανες, οι γυναικες εγιναν ανδρακια....
    μια χαρα ανδρες και γυναικες υπαρχουν ,ολων των ειδων, για ολα τα γουστα...
    αντι να μιλαμε για εξαλειψη των ειδων, ας προβληματιζομαστε μηπως εμεις κανουμε κατι λαθος και δεν τους ελκουμε, η τους διωχνουμε οταν βρεθουν.
    έτσι.εγώ πάντως όλα αυτά τα χρόνια,δε βλέπω κάποια διαφορά στο θέμα των σχέσεων.πάντα αυτός που είχε κοπέλα ήταν αυτός που τολμούσε και πήγαινε και έκανε κίνηση.Η αυτός που ήταν τυχερός και του την έπεφταν αλλά είχε το στοιχειώδες μυαλό για να καταλάβει ότι δεν του κάνουν πλάκα..Τώρα αν ξεκινάει μια σχέση και στη πορεία χαλάσει για τον χ,ψ λόγο είναι άλλο θέμα.Μη λέμε όμως ότι οι γυναίκες είναι δύσκολες.Εγώ θεωρώ ότι όλοι είναι άνθρωποι και για να είσαι με κάποιον-κάποια πρέπει αρχικά να βρεις τον τρόπο προσέγγισης.Eγώ έτσι πιστεύω πως έχει το πράγμα.Και όποιος αντί να προσπαθεί να βελτιωθεί πάνω σε αυτό,αρχίζει να γράφει τις μισογυνίστικες βλακείες,απλά είναι εκτός κλίματος
    Τα υπόλοιπα πιστεύω πως είναι για να γίνεται η συζήτηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    :) ποσο συμφωνω με την τελευταια σου φραση!! κι εγω αυτο σκεφτομουν καθως εφευγα, οτι χαραμιστηκε η βραδια.. Ειχα μια εναλλακτικη, αλλα περιλαμβανε τον κοντο, και οσο και αν τον συμπαθω σαν ατομο δεν ειχα ορεξη να τον δω επειτα απο τις ανωριμοτητες του.. Χμ.. κατι αλλο θα βρεθει.. Δυστυχως τοσα χρονια εδω δεν ειχα ανοιξει τον κυκλο μου, τωρα αρχισα να το κανω.. Οποτε πιστευω οτι ερχονται τα καλυτερα!!

τωρα να κανω εγω κατι δεν το συνηθιζω, μπορω να παω να προσεγγισω καποιον αλλα φιλικα, ομως δεν το κανω πια, γιατι συνηθως αυτος θα το εκλαβει ως πεσιμο, και μπορει να ακολουθησει και ιστορια μετα που δεν την ηθελα.. Να παω να προσεγγισω καποιον για να του την πεσω δεν το εχω κανει ποτε.
    Εντάξει, με μια βραδιά δεν χάλασε ο κόσμος. Πάντως, καλό είναι να βγαίνουμε με άτομα που έχουμε κάτι να πούμε και θα περάσουμε καλά.
    Όσο για το πέσιμο κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω πολλές φορές, το να την πέφτουν γυναίκες σε άντρες σαν ξελιγωμένες. Ούτε όμως και οι άντρες που δείχνουν ξελιγωμένοι είναι ωραίο θέαμα και βέβαια τις πιο πολλές φορές δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους.
    Για μένα το να είσαι φιλικός, άνετος και ανοιχτός είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίζεις άτομα, είτε για παρέα είτε για περισσότερα.
    Και ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζεις κόσμο είναι μέσα από φίλους ή δραστηριότητες, όχι τόσο σε μπαράκια που δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο άλλος. Εκτός αν γνωρίζεις τον ιδιοκτήτη του μπαρ ή τον μπάρμαν και σε συστήνει σε ανάλογο κόσμο.

Senior Member
    Πόσο σκατά είμαι σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    εγω μολις ανακαλυψα μια νεα θεραπεια απο ενα εβραιοταιβανεζο αρχιμασερτζη εξπερ στις εντριβες :-D

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εντάξει, με μια βραδιά δεν χάλασε ο κόσμος. Πάντως, καλό είναι να βγαίνουμε με άτομα που έχουμε κάτι να πούμε και θα περάσουμε καλά.
    Όσο για το πέσιμο κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω πολλές φορές, το να την πέφτουν γυναίκες σε άντρες σαν ξελιγωμένες. Ούτε όμως και οι άντρες που δείχνουν ξελιγωμένοι είναι ωραίο θέαμα και βέβαια τις πιο πολλές φορές δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους.
    Για μένα το να είσαι φιλικός, άνετος και ανοιχτός είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίζεις άτομα, είτε για παρέα είτε για περισσότερα.
    Και ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζεις κόσμο είναι μέσα από φίλους ή δραστηριότητες, όχι τόσο σε μπαράκια που δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο άλλος. Εκτός αν γνωρίζεις τον ιδιοκτήτη του μπαρ ή τον μπάρμαν και σε συστήνει σε ανάλογο κόσμο.
    συμφωνω και επαυξανω απολυτα!! το προβλημα ειναι οτι στο μερος που μενω κοσμος στην ηλικια μου χαλαρος, ελευθερος, ενδιαφερον, ακομπλεξαριστος και μη λιγουρης δεν υπαρχει, ειναι σαν τους δεινοσαυρους! πεφτει μαζι με τη χωριατικη κουτοπονηρια και τον κομπλεξισμο πολλη λιγουριαση και μπακουριαση. Δεν ειναι τυχαιο που τοσα χρονια εδω και ακομα δε μπορω να πετυχω ευκολα ανθρωπο να συνεννοουμαι. Οι καλοι φιλοι μου ειναι στην ΑΘηνα και τους συνταντω ευτχως μια στο τοσο και βλεπω την τερααααααααστια διαφορα στη νοοτροπια.... :( τεσπα φετος εμπλεξα με διαφορα πραγματα κατι μπορει να γινει. Σε αυτο το μερος παντως, αν εισαι γυναικα ανοιχτη και φιλικη το χειροτερο που μπορει να σου τυχει ειναι ενας αντρας που συμπαθεις και θες μονο για παρεα να γυρισει να πει στους φιλους του οτι του την πεφτεις και τον κυνηγας και οτι σε πηδαει αβερτα, και το καλυτερο να στην πεσει τελικα σα λιγουρης που ειναι, να μην του κατσεις και μετα να σε διαγραψει ή να σε βριζει! χαχαχχ

Senior Member
    μια βδομαδα ακομα!!

Senior Member
    Με λενε .... και ειμαι καλα:)

Αυτο σκεφτομαι και οτι θελω να πιω μια κοκα κολα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αρχίζω κ σκέφτομαι σοβαρά οτι καποιοι ανθρωποι (θα ελεγα αντρες αλλα ας μη το κανω σεξιστικο) είναι όντως ανωριμοι κ εγωιστες κ ξεροκεφαλοι κ παραλογοι!
    Δε ξερω γιατι! Μπορει να ειναι συζητισιμοι κ ολα τα καλα να΄χουν αλλα αν τους πιασουν τα παραπανω κανουν χειροτερα κ απο 5χρονο! Απορρω αν ειναι πολλοι ανθρωποι ετσι ή αν εγω ειμαι πολυ απαιτητικη. αν κ πιστευω κ τα 2.
    Ναι το παραπανω ειναι απορροια απο "βραδινο καυγαδάκι". Και με λυπαμαι που δν εχω καν που να τα πω τετοιες στιγμες να με καταλαβει καποιος, νιωθω πολυ looser.

Banned
    αυτο παντως που διαβασα μια μερα για μενα ηταν αρκετα σωστο αφου μπορει να λεω πραγματα κ να επιμενω πολυ σε αυτα αλλα ταυτοχρονα να μη μου καιγετε καρφι για αυτα αλλα αυτο συμβαινει γιατι δεν εχω μαθει να νιαζομαι κ να αισθανομαι οταν μιλω σε ανθρωπους που δεν ακουνε τι λεω

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο παντως που διαβασα μια μερα για μενα ηταν αρκετα σωστο αφου μπορει να λεω πραγματα κ να επιμενω πολυ σε αυτα αλλα ταυτοχρονα να μη μου καιγετε καρφι για αυτα αλλα αυτο συμβαινει γιατι δεν εχω μαθει να νιαζομαι κ να αισθανομαι οταν μιλω σε ανθρωπους που δεν ακουνε τι λεω
    Τί είπε πάλι ο ποιητής..................

Banned
    η μανα μου ηθελε να μου προξενεψει μια κορη μιας συναδελφου της κ της λεω δε μου αρεσει δεν ειναι αρκετα σαλεμενη για να κανει για μενα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η μανα μου ηθελε να μου προξενεψει μια κορη μιας συναδελφου της κ της λεω δε μου αρεσει δεν ειναι αρκετα σαλεμενη για να κανει για μενα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α
    δεν ξερω για οτιδηποτε αλλο, αλλα σε επιπεδα αυτογνωσιας ξεπερνας τους περισσοτερους εδω μεσα!