Υπερβολικος...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

Υπερβολικος...

Εχω το εξης προβλημα..οταν μου αρεσει καποια κλπ δεν μπορω να σταματησω να της μιλαω ..μερικες φορες ειναι τοσο κουραστικο που δεν προχωραμε γι αυτο το λογο και μου το λενε!!! ενθουσιαζομαι παρα πολυ...και στο τελος τους προκαλω νευρα... τι θα μπορουσα να κανω να κρατιεμαι λιγο ωστε να μην τα καταστρεφω ολα??? εγω το κανω απο ενδιαφερον αλλα εχω βαρεθει να τα καταστρεφω ολα,εχεις κανεις το ιδιο θεμα να με συμβουεψει? :(
    Last edited by giannis1990; 01-10-2014 at 14:35.

Senior Member
    Πω πω , Γιαννη , τεραστιο μειονεκτημα . Κανεις ακριβως το αντιθετο απο το πρεπον , να ακους , να ακους , να ακους !!
    Τι συμβουλη να σου δωσει καποιος ? συγκρατησου , στην αρχη θα σου φανει δυσκολο , αλλα θα το συνηθησεις .
    Γυναικα δεν ηθελες ? ε , τωρα κλεισε το στοματακι σου , και ακου οτι μπαρουφα σου πουνε , σαν να ακους το πιο ενδιαφερον
    πραμα του κοσμου !!!! αμα θες να μιλησεις , σχολιασε μονο τα λεγομενα της , πες και κανα αστειακι , αμα κανεις μια γυναικα
    να γελαει , την εχεις μισοκερδισει !!

Senior Member
    Δηλαδη τι σου λενε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πω πω , Γιαννη , τεραστιο μειονεκτημα . Κανεις ακριβως το αντιθετο απο το πρεπον , να ακους , να ακους , να ακους !!
    Τι συμβουλη να σου δωσει καποιος ? συγκρατησου , στην αρχη θα σου φανει δυσκολο , αλλα θα το συνηθησεις .
    Γυναικα δεν ηθελες ? ε , τωρα κλεισε το στοματακι σου , και ακου οτι μπαρουφα σου πουνε , σαν να ακους το πιο ενδιαφερον
    πραμα του κοσμου !!!! αμα θες να μιλησεις , σχολιασε μονο τα λεγομενα της , πες και κανα αστειακι , αμα κανεις μια γυναικα
    τετοιο θεμα δεν εχω ξερω οτι μπορω να την κανω να γελασει..απλα ασχολουμε πολυ και μαλλον κουραζω :P

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δηλαδη τι σου λενε?
    οτι ειμαι λιγο κουραστικος επειδη ασχολουμε μαζι τους συνεχεια ,δεν υσηχαζω και τετοια... ρε παιδια εγω θελω μια να σχολειται μαζι μ συνεχεια αυτες γιατι δεν το βλεπουν ετσι.. :(

Senior Member
    Mηπως να μιλαγες σε μια πιο κλειστη κοπελα, που τον ρολο και τα κενα της ομιλιας θα τα χες εσυ. Δηλ θα της αρεσε αυτο γτ εκεινη κομπλαρει κ δε θα το θεωρουσε υπερβολη, ισα ισα θα ταν προτερημα.

Mηπως να μιλαγες σε μια πιο κλειστη κοπελα, που τον ρολο και τα κενα της ομιλιας θα τα χες εσυ. Δηλ θα της αρεσε αυτο γτ εκεινη κομπλαρει κ δε θα το θεωρουσε υπερβολη, ισα ισα θα ταν προτερημα.
    Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ που είμαι κλειστή το θέλω το ψήσιμό μου και μου αρέσει ο άλλος να γίνει και λίγο "κουραστικός". Αρκεί βέβαια όταν του θέσω κάποιο όριο να το τηρεί. Αν δεν το τηρεί εκεί γίνεται έλλειψη σεβασμού και ξενερώνω.... Το θέμα είναι να το μετατρέψεις αυτό σου το χαρακτηριστικό σε προτέρημα, γιατί να ξέρεις πως κάποιες κοπέλες το θέλουν.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    τετοιο θεμα δεν εχω ξερω οτι μπορω να την κανω να γελασει..απλα ασχολουμε πολυ και μαλλον κουραζω :P

οτι ειμαι λιγο κουραστικος επειδη ασχολουμε μαζι τους συνεχεια ,δεν υσηχαζω και τετοια... ρε παιδια εγω θελω μια να σχολειται μαζι μ συνεχεια αυτες γιατι δεν το βλεπουν ετσι.. :(
    για σκεψου το.. αμα ασχολεισαι εσυ παρα πολυ με μια, δε μεινει χωρος και χρονος για εκεινη να ασχοληθει παρα πολυ μαζι σου. Μην πηγαινεις με τους κουβαδες αν η αλλη διψαει, ενα ποτηρι θελει, την μπουκωνεις. Καλυτερα κιολας να της δινεις μισο ποτηρι για να σου ζητησει αργοτερα κι αλλο, παρα κουβα για να σκασει. Ετσι θα εχει χρονο και αυτη να σου δωσει ενα ποτηρακι. Γιατι ειπαμε με τον κουβα σκαει!! Τι ποτηρι να δωσει!

Senior Member
    δεν μιλαει πολυ γενικα..μου το ειχε πει ομως οτι την κουραζει αυτο.. :/ αλλα ειμαι ενας ανθρωπος που δεν χανω ποτε το κεφι μου δεν θυμαμαι ποτε να ειπα δεν μπορω να μιλησω τωρα κλπ

Quote Originally Posted by Anny85 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ που είμαι κλειστή το θέλω το ψήσιμό μου και μου αρέσει ο άλλος να γίνει και λίγο "κουραστικός". Αρκεί βέβαια όταν του θέσω κάποιο όριο να το τηρεί. Αν δεν το τηρεί εκεί γίνεται έλλειψη σεβασμού και ξενερώνω.... Το θέμα είναι να το μετατρέψεις αυτό σου το χαρακτηριστικό σε προτέρημα, γιατί να ξέρεις πως κάποιες κοπέλες το θέλουν.
    μου εχει πει κατι τετοια εισαι ζωηρουλης,οτι αν δεν παρει πρωτοβουλιες ο αλλος δεν γινεται τιποτα κλπ...

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    για σκεψου το.. αμα ασχολεισαι εσυ παρα πολυ με μια, δε μεινει χωρος και χρονος για εκεινη να ασχοληθει παρα πολυ μαζι σου. Μην πηγαινεις με τους κουβαδες αν η αλλη διψαει, ενα ποτηρι θελει, την μπουκωνεις. Καλυτερα κιολας να της δινεις μισο ποτηρι για να σου ζητησει αργοτερα κι αλλο, παρα κουβα για να σκασει. Ετσι θα εχει χρονο και αυτη να σου δωσει ενα ποτηρακι. Γιατι ειπαμε με τον κουβα σκαει!! Τι ποτηρι να δωσει!
    πωπω ι ωραιος λογος μου τα εξηγησεςπολυ ωραια ειλικρινα :) τωρα που το σκεφτομαι αυτο γινεται εχεις δικιο..πρεπει να βρω τροπο να μετριασω τον ενθουσιασμο μου... αν της τα δινω ολα ετοιμα δεν εχει νοημα ουτε ενδιαφερον.. μου ειπε οτι ειμαι λιγο υπεραναλυτικος..

Senior Member
    Εγω λεω να εισαι ο εαυτος σου παντως. Οταν αλλαζεις για μια γυναικα, δε θα σε βρει σε καλο. Κ μαλλον πεφτεις στα ματια των γυναικων.

Banned
    αμα κανεις μια γυναικα
    για αυτο ειναι κ καιρος να θυμιθουμε τα λογια του ποιητη....

μιλα συγχρωνως κ σε καπια αλλη η αλλον απο το κινητο αντι να τα λες σ αυτη :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

μιλα συγχρωνως κ σε καπια αλλη η αλλον απο το κινητο αντι να τα λες σ αυτη :)

Αλεξανδρε , μονο εσυ θα μπορουσες να το σκεφτεις αυτο !!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

Ax βρε Λιλ, αχ βρε Λιλ , δινεις τοσο εξυπνες συμβουλες , γιατι τα κανεις θαλασσα στα προσωπικα σου .......

Banned
    το ιδιο επαθα κ εγω αφου μου ελεγε το ζωδιο μου θυμιθητε να ακολουθητε κ εσεις τις συμβουλες που δινετε

Αλεξανδρε , μονο εσυ θα μπορουσες να το σκεφτεις αυτο !!!!!
    γιατι το εχω κανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    Εχω το εξης προβλημα..οταν μου αρεσει καποια κλπ δεν μπορω να σταματησω να της μιλαω ..μερικες φορες ειναι τοσο κουραστικο που δεν προχωραμε γι αυτο το λογο και μου το λενε!!! ενθουσιαζομαι παρα πολυ...και στο τελος τους προκαλω νευρα... τι θα μπορουσα να κανω να κρατιεμαι λιγο ωστε να μην τα καταστρεφω ολα??? εγω το κανω απο ενδιαφερον αλλα εχω βαρεθει να τα καταστρεφω ολα,εχεις κανεις το ιδιο θεμα να με συμβουεψει? :(
    δεν το κανεις απο ενδιαφερον, το κανεις απο αγχος.
    αν ηταν απο ενδιαφερον, τωρα που ειδες οτι δεν σου βγαινει σε καλο, θα το εκοβες..
    να αυτολογοκρινεσαι. τι θα πει τι να κανεις?
    παρατηρησε ποσο μιλαει ο απεναντι και μιλα σε αντιστοιχες "ποσοτητες". μην τους παιρνεις μονοτερμα..
    εχεις κιε συ τα δικια σου που δεν το ελεγχεις, αλλα ειναι κατι πολυ απωθητικο ακομα και σε φιλο. ποσο μαλλον σε ερωτικο συντροφο , οπου χαλαει καθε αισθησιασμο..
    ελπιζω να μην εχεις τσιριχτη φωνη, τουλαχιστον .:p αλλη ντεκαβλε ιδιοτητα και σε ανδρα και σε γυναικα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν το κανεις απο ενδιαφερον, το κανεις απο αγχος.
    αν ηταν απο ενδιαφερον, τωρα που ειδες οτι δεν σου βγαινει σε καλο, θα το εκοβες..
    να αυτολογοκρινεσαι. τι θα πει τι να κανεις?
    παρατηρησε ποσο μιλαει ο απεναντι και μιλα σε αντιστοιχες "ποσοτητες". μην τους παιρνεις μονοτερμα..
    εχεις κιε συ τα δικια σου που δεν το ελεγχεις, αλλα ειναι κατι πολυ απωθητικο ακομα και σε φιλο. ποσο μαλλον σε ερωτικο συντροφο , οπου χαλαει καθε αισθησιασμο..
    ελπιζω να μην εχεις τσιριχτη φωνη, τουλαχιστον .:p αλλη ντεκαβλε ιδιοτητα και σε ανδρα και σε γυναικα..
    χαχαχα πραγματικα γελασα... γενικα ειμαι αγχωδης,ειδικα στη σχολη αν κατι λειπει απο εργασιες κλπ αγχωνομαι πολυ... οχι δεν εχω τσιριχτη φωνη :P χαχαχα πρεπει να βρω μια λυση γιατι τσακωνομαι ασχημα γι αυτο το θεμα την νευριασα ασχημα,και παλι μου ειπε οταν ηρεμησω θα τα πουμε

Page 1 of 2 12 LastLast