Results 76 to 90 of 222
-
09-10-2014, 10:56 #76
Με BMI 25,κατι ΕΙΝΑΙ τσουπωτη,ακομα και για τα αντρικα επιπεδα.Blame maths.
περα απο αυτο, μονος σου μειωνεις τον εαυτο σου.
οι ανδρες που αγαπανε τις γυναικες, δεν μιλανε σαν κατινιτσες που ζηλευουν την διπλανη, για τα κιλα των γυναικων.
κι οπως ειδες κανενας αλλος ανδρας δεν μιλησε απαξιωτικα για τα 5 κιλα της κοπελας. οποτε ασε το τι θελουν οι ανδρες να το πουν οι ανδρες...
μονο μια κατινα θα πετιοταν να απαξιωσει το βαρος της για να φανει καλυτερη (που???), ενω λεει οτι ηδη εχει προβλημα η κοπελα..
αν δεν σου αρεσουν οι γυναικες, η αν σε απορριπτουν δεν θα την πληρωσει η κοπελα που ειναι και ηδη προβληματισμενη, βρες τι σου φταιει σε σενα αντι να κανεις σαν ζηλοφθονη γυναικουλα..
Μονη της ειπε οτι αντιμετωπιζε κοινωνικα θεματα λογω του βαρους της.
Εσυ που την εστειλες κατευθειαν στο ψυχολογο,νομιζεις τη σεβαστηκες?
μ αρεσει που μιλας εξ ονοματος των ανδρων.
εγω δεν ξερω ανδρες που μιλανε για 5 κιλα, αλλα πισω απο μιαν οθονη, μπορει καποιος να ειναι και αντρας και αδυνατος και ομορφος και τα παντα...
Πιθανον εισαι και η ιδια υπερβαρη,εχεις συμβιβαστει με αυτο (μαγκια κ δικαιωμα σου),αλλα μην εχεις την απαιτηση να ειναι ολοι της λογικης ''τα παχη μου,τα καλη μου''.
Εσυ μπορει να νιωθεις καλα με τα 5 κιλα,αυτη δε νιωθει.Θα τα χασει και θα ειναι κομπλε,και αν δεν ειναι,εδω θα μαστε παλι να συζηταμε.
Μην κανεις σαν την κολοβη αλεπου,και το φαρμακι που χυνεις για μενα καταπιε το.
- 09-10-2014, 11:15 #77
οσο και να τονιζεις το ΕΙΝΑΙ, δεν μπορεις να ανατρεψεις το γεγονος οτι κανενας αλλος ΑΝΔΡΑΣ δεν θεωρησε την κοπελα τσουπωτη η ξετσουπωτη...
μονο εσυ, το διαδικτυακο τεφαρικι (υποθετω)..
οσο για το υπογραμμισμενο, my point exactly...
ελα τωρα δεν θα παιξουμε την κολοκυθια με τις λεξεις.
ο τροπος που ειπες οτι ειπες ηταν απαξιωτικος και τονιζε ΟΤΙ ΕΧΙΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ.
ολα τα αλλα ειναι δικες σου υπεκφυγες...
βεβαιως και την σεβομαι οταν την στελνω σε ψυχολογο. δεν καταλαβα!!!
για πες μας τωρα και τις υπολοιπες πρωτοποριακες σου αποψεις. υποθετω οτι οποιος παει σε ψυχολογο, ειναι τι?????????????
μιας και αναφερεσαι σε μενα, να σου πω οτι ημουν καποτε υπερβαρη, και ξερω καλα την ενοχληση των παραπανω κιλων.
σε πληροφορω και ζωη ειχα , και ανδρα ΠΑΝΤΑ που πολλες λιποβαρες τρεχαν τα σαλια τους για να εχουν, και ολα μια χαρα ηταν εκτος απο την δικη μου ενοχληση για τα κιλα αυτα, που με εκαναν να το ψαχνω απο δω κι απο κει μεχρι να τα χασω!!
ομως ουτε σαν υπερβαρη ουτε σαν κανονικου βαρους , επιασα ποτε μια κοπελα που νομιζει οτι θα καταστραφει η ζωη της με 5 κιλα, να της λεω οτι ειναι τσουπωτη, γιατι ουτε κατινα ειμαι, ουτε στερημενη υπηρξα ποτε, ουτε τωρα, ουτε τοτε..
οσο για το κολοβη αλεπου, μονο οι ανδρες που τρωνε πορτα μιλανε σαν εσενα για τις γυναικες, για να εχουν επιτελους εναν λογο πανω σε αυτες που μονιμως τους απορριπτουν..
αν σου πω τι ελεγε για τα σχολια σου ο αγαπημενος μου χθες που τα μετεφερα, θα κλαις με μαυρο δακρυ,.
αν εχασες την ουρα σου, δεν την βρηκαμε...
09-10-2014, 12:14 #78
- In this old house where every door is open
09-10-2014, 12:22 #79
Όχι όχι, αγάπη παίρνω και με το παραπάνω.. Εχω σχέση εδώ και 2.5 χρόνια με ένα, αντικειμενικά ωραίο παιδί, οι φίλοι μου επίσης με αγαπάνε και με στιρίζουν οταν στεναχωριέμαι. Απλά ολο αυτο ενοχλέι εμένα... Θέλω επιτέλους να νιώθω ελευθερη με τον εαυτό μου.. Να μην κρύβομαι στις φωτογραφίες επειδή πχ θα φαίνονται τα μπούτια μου κτλ κτλ. Εχω πρόβλημα με μένα-για μενα.
Τα κιλά το ξέρω οτι μπορώ να τα χάσω... Εχω ενα υπέροχο πρόσωπο (μη με πείτε ψωνάρα :p) θεωρώ οτι είμαι γλυκιά - βλέπομαι και γενικά ίσως δεν φαινονται τόσο τα κιλά που θέλω να χάσω γιατι τα παίρνω σχετικα ομοιόμορφα.. Αλλά δεν ξέρω γιατι το χω παρει τοσο στραβά..
Απλά μου χει κάτσει... Ίσως επειδή μικρότερη (και πιο κοντή) φαινομουν σαν κεφτές με πόδια και γενικα επειδη ημουν παντα πιο ζουμερη απ τα άλλα παιδάκια, με κοροίδευαν κιολας στο δημοτικο.. (ψυχολογικό τραυμα) Γενικά αν με δει καποιος θα πει μια κανονική κοπέλα.. Εγώ δε νιώθω έτσι...
Το ξέρω οτι το μυαλό μου φταίει και μόνο αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω...
Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας.
09-10-2014, 12:33 #80
ποια τελεια ζωη ? ποιος σημερα ζει πραγματικα κατι τετοιο ? και που να παμε ολοι ? μονο σε κανα μαγικο φαντασυλαντ εξω απ'το πλανητη γη.
και "πακετο" με τα κριτηρια ποιανου ? ειναι ολοι ιδιοι ? για ρομποτακια που τα ψωνιζεις απο το σουπερ μαρκετ μιλαμε ή για ανθρωπους ? αλλα σημερα μαλλον ρομποτακια ψαχνει ο κοσμος, αφου γινονται αναγκαστικα control freaks για να πετυχουν, απο αυτα που δηθεν αγγιζουν τη τελειοτητα. γι'αυτο την αναζηταν κι ολας στους αλλους, προσπαθωντας να επαληθευσουν την οποια αξια κι επιτυχια τους.
αλλα και παλι οτι κι αν εχεις απ'το "πακετο" που αναφερεις, δε σημαινει οτι θα ζεις τελεια ζωη χωρις εμμονες επισης γι'αυτα τα 5 κιλα ή και παραπανω. το αγχος, οπως και οι αρρωστιες, δε κανουν διακρισεις. και προτιμω μια κοπελα ζουμερη χωρις αγχος, παρα μια που παλευει για να κρατηθει στα σωστα κιλα της. η ζυγαρια και η μεζουρα βλεπεις ειναι πολυ αγχωτικη. μη ξεφυγουν απο τα προτυπα που εχουν στο μυαλο τους οι αλλοι. προτυπα που σε καποια αλλη εποχη μαλλον θα διαφεραν. ασε που απο τη πολυ πιεση για τελειοτητα σε ολα τα υπολοιπα, συνηθως αποτυχαινουν και ειτε ξεσπουν στο φαγητο, ειτε καπως αλλιως. οταν μαθαινεις μια ζωη να καταπιεζεις τον εαυτο σου για να αγγιξεις το τελειο, καποια στιγμη θα σπασεις και θα αφεθεις, δε μπορει.
09-10-2014, 13:54 #81
09-10-2014, 14:01 #82
Τρωω λιγο τωρα..Αλλα τον χειμωνα εχει να πεσει μπροκολακι και ψαρακι που θα παει συννεφο!!Υπηρξα και κορμι των 50 κιλων ,τωρα ειμαι 66 εχω ζησει δλδ και το αδυνατο γυμνασμενο!Ειμαι απλα ευχαριστημενη με εμενα ..Δεν νιωθω μπαζο ρε παιδι μου !Εμενα η ενσταση μου στο ολο θεμα ειναι η υπερβολη των 5 κιλων!Μια γυναικα δλδ δεν ειναι θελκτικη στα 66 ή 67 κιλα?Δεν θα παρει αγαπη επειδη εχει 5 κιλα παραπανω? (και 25 παραπανω να ειχε) ειναι λιγο αστεια πραγματα..
Συμφωνω επισης και με τον Κενο να αναφερω..
09-10-2014, 14:11 #83
εγω περιμενω ποτε θα ερθουν στη μοδα τα μεξικανικα πανοφορια για να κυκλοφορω με αυτα!με λεει ενας αλλος ξερεις τι πρεπει να κανεις για να χασεις κιλα ε?πρεπει να τρως μαστιχες χωρις ζαχαρη!ναι γι αυτο εγινε ετσι ο κωλος μου!ΑΣΤΙΕΥΟΜΑΙ κοπελια!κι εγω εχω παραπανω κιλα!το θεμα ειναι να αποδεχτεις τον εαυτο σου,με τα παραπανω 5-6 κιλα που θεωρεις προβλημα!κοιτα ο καθε ανθρωπος εχει τον μεταβολισμο του,αλλος εχει τεμπελικο μεταβολισμο, αλλος εχει ατακτο μεταβολισμο,τωρα απο εκει και περα το να χασεις 5-10 κιλα δεν ειναι τιποτα,γιατι πολυ απλα δεν θελει κοπο θελει τροπο,η αρχη ειναι λιγο το ζορι και μετα ο οργανισμος παιρνει φορακαι δεν σταματα,το να μεινεις νηστικια ειναι χειροτερα απο το να φας,εαν ασχολεισαι με γυμναστηριο πρεπει να συνδιαστουν αυτα τα 2 μαζι.γυμναστηριο-διατροφη,αν και δεν ξερω τι-ποσο και ποτε τρως θα πρεπει να κανεις ενα προγραμμα!διαιτολογος δεν ειμαι,αν θες να σου πω παραπανω στειλε μου ενα mail!
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"
09-10-2014, 14:13 #84
Κοιτα με τοσα χιλιαρικα που εσκασε στον διατροφολογο , μια ορμονολογικη εξεταση επρεπε να την κανει..!Εγω παντως νομιζω ενα γυμναστηριο θα ηταν σωτηριο , δεν υπαρχει περιπτωση να μην καψεις πραμα!
09-10-2014, 14:16 #85
δεν εχει σημασια αν πας γυμναστηριο,και σε γυμναστηριο να πας παλι μπορεις να βαλεις κιλα!γιατι κανοντας ασκηση ο μεταβολισμος ξυπναει και κανει συνεχεια καυσεις κανοντας καυσεις ο οργανισμος εσυ θες να τρως περισοτερο,οποτε αν παιρνεις περισοτερες θερμιδες απ'οσες καις,μαντεψε....βαζεις κιλα!
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"
09-10-2014, 14:18 #86
Το λεει η ιδια,το λενε οι αριθμοι,το λεει η εμπειρια μου.Συγγνωμη που δε θα παρω την εγκριση σου.
μιας και αναφερεσαι σε μενα, να σου πω οτι ημουν καποτε υπερβαρη, και ξερω καλα την ενοχληση των παραπανω κιλων.
σε πληροφορω και ζωη ειχα , και ανδρα ΠΑΝΤΑ που πολλες λιποβαρες τρεχαν τα σαλια τους για να εχουν, και ολα μια χαρα ηταν εκτος απο την δικη μου ενοχληση για τα κιλα αυτα, που με εκαναν να το ψαχνω απο δω κι απο κει μεχρι να τα χασω!!
ομως ουτε σαν υπερβαρη ουτε σαν κανονικου βαρους , επιασα ποτε μια κοπελα που νομιζει οτι θα καταστραφει η ζωη της με 5 κιλα, να της λεω οτι ειναι τσουπωτη, γιατι ουτε κατινα ειμαι, ουτε στερημενη υπηρξα ποτε, ουτε τωρα, ουτε τοτε..
οσο για το κολοβη αλεπου, μονο οι ανδρες που τρωνε πορτα μιλανε σαν εσενα για τις γυναικες, για να εχουν επιτελους εναν λογο πανω σε αυτες που μονιμως τους απορριπτουν..
αν σου πω τι ελεγε για τα σχολια σου ο αγαπημενος μου χθες που τα μετεφερα, θα κλαις με μαυρο δακρυ,.
αν εχασες την ουρα σου, δεν την βρηκαμε...
Ενας ανθρωπος που ειναι ωριμος,εχει αποδεχθει τον εαυτο του και ξερει τι θελει,αν διαφωνει με τα γουστα του αλλου,απλως αντιλαμβανεται οτι δεν κανει με τον αλλο,συμφωνει οτι διαφωνει και συνεχιζει τη ζωη του.Δε χαλασε ο κοσμος.
Και αν δεν του αρεσει αυτο που ειναι,γιατι τον εμποδιζει να ικανοποιησει τα θελω του,τοτε προσπαθει να αλλαξει.
Μονο ανωριμα και κομπλεξικα ατομα προσβαλλουν τον αλλο,επειδη εχει διαφορετικα γουστα απο αυτους,ή αποψεις.
Τους φαινεται πιο ευκολο να προσπαθησουν να κανουν τους αλλους να αποδεχθουν αυτο που ειναι με το στανιο,παρα να αλλαξουν οι ιδιοι,μια που δεν ειναι ευχαριστημενοι απο τις ζωες τους.
Μονο ανθρωπος με κομπλεξ με μυαλο παιδιου,θα πιστευε σε μανιχαισμους του τυπου ''οι στερημενοι κοιτανε την εμφανιση,ενω οι σωστοι αντρες οχι''.Λες και οι γοηδες κυκλοφορουν με φαλαινες.
Εν τελει,εσυ με τους γαματους γκομενους που εκανες να ζηλευουν οι λιποβαρεις(μπραβο,πατα τες κατω που τολμησαν να ειναι πιο αδυνατες απο σενα),τι εχεις να αποδειξεις σε μενα τον ανεραστο,τον παχυσαρκο,τον μισογυνη,τον γκει,(μερικοι μονο απο τους χαρακτηρισμους σου)και παθιαζεσαι τοσο?
Προφανως πολλα,για αυτο εχεις χασει τοσο πολυ τη ψυχραιμια σου.
09-10-2014, 14:20 #87
Ολοι προσαρμοζομαστε σε λογικα πλαισια,δε λεω να χασεις τον εαυτο σου.
Κακως σε παιρνει απο κατω τοτε,δε θελει πανικο,κοιταξου σε καποιο γιατρο για το μεταβολισμο σου,και του χρονου τετοια εποχη θα χεις το αποτελεσμα που θελεις.Εχεις αγαπη οπως λες,με λιγη υπομονη θα τα καταφερεις!
09-10-2014, 14:20 #88
09-10-2014, 14:27 #89
Για να γινω πιο σαφης , επειδη η κουβεντα πραγματικα γινεται ατερμονη..Εγω προσωπικα δεν θα απερριπτα εναν αντρα επειδη μπορει να ειχε 5-10 κιλα παραπανω!Αυτο ομως ειναι γυναικεια σκεψη..Ενας αντρας οκ σκεφτεται διαφορετικα ,μα οχι και ολοι οι αντρες το ιδιο..Δεν εχω δει καμια τσουπωτη να πηγαινει χαμενη , εχω μαλιστα συναντησει και υπερβαρες με πολυ ωραιους αντρες!Ειναι θεμα γουστου η ολη συζητηση γι'αυτο δεν βγαζει και πουθενα..Τα οποια γουστα ναι ειναι σεβαστα ,αρκει να μην υπαρχει υποτιμηση σε καποιον που ηδη προβληματιζεται με τα κιλα του.
09-10-2014, 14:31 #90
φυσικα και ειναι θεμα γουστου η ομορφια. αλλα εδω μεσα ορισμενα μελη προσπαθουν να πλασαρουν τα γουστα τους σαν αντικειμενικα σωστα για την δηθεν τελεια ζωη. αυτο προσπαθω να γραψω και παραπανω. σκατα στη τελειοτητα αμα ειναι να προβληματιζεται ο κοσμος και να μην ειναι ο εαυτος του.