Δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 133
    Senior Member
    http://www.uk.sagepub.com/refbooks/Book231034

Encyclopedia of Human Relationships

What are the bases of human relationships? Friends, lovers, roommates, teammates, parents, co-workers, brothers and sisters, spouses, acquaintances, neighbours, mates, companions - how are we to understand the many relationships that are so central to our lives? Our relationships with other people influence virtually all aspects of our everyday existence and are of deep interest to students and researchers across the social and behavioural sciences. This multi-volume encyclopedia will provide a framework for students, academics, and lay-people who need to understand this important element of human behaviour, irrespective of their programme of study, and will be an essential back-up for anyone taking a course in human or interpersonal relationships. This three-volume encyclopedia presents up-to-the minute information about how people think, feel and act toward other people with whom they have relationships. It presents a set of entries around which readers will be able to wrap their knowledge, with an overview of their relevance to the field at large. Associated concepts in the Encyclopedia are listed at the end of every entry along with references for further reading.

Υπαρχουν βιβλια και υπαρχουν και οι ειδικοι που μπορουν να βοηθησουν και υπαρχει και η πειρα φυσικα με τα χρονια. Δεν εχω διαβασει το θεμα απο την αρχη μονο τα τελευταια μηνυματα , καθως και ουτε τα βιβλια που παραθετω
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αχαχαχαχαχαχαχχαχαχ!!!
    τρελανε μας κιπ!!!

Senior Member
    να σου πω και το αλλο που προσεξα.
    ενω στην αρχη του θεματος σου επεμενες παρα πολυ στο οτι το βασικο σου προβλημα ειναι η εμφανιση σου και τπτ αλλο και εισαι βεβαιος γι αυτο.
    οταν μερικα μελη ζητησαν διευκρινισεις, τα γειωσες και μονο ετσι αλλαξες κουβεντα.

η εμφανιση ειναι πολυ σημαντικο θεμα σε μια νεα γνωριμια.
    δεν παραβλεπω την προσωπικοτητα, αλλα η εμφανιση δεν μπορει να παραβλεφθει, αν ειναι τοσο χτυπητη οσο υπαινισσεσαιι..
    δεν εχω δει ομως καμια εμφανιση που να μην σηκωνει βελτιωση.
    κανε τις προσπαθειες σου και σε αυτον τον τομεα παραλληλα με οτιδηποτε αλλο, οχι μονο γιατι θα αρεσεις περισσοτερο σε περισσοτερες, αλλα και γιατι αν αρεσεις περισσοτερο στον εαυτο σου θα εχεις αλλη ανεση και στις συμπεριφορες αυτες που τωρα κολλας..
    Last edited by Remedy; 16-10-2014 at 19:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    κοιτα ρε συ ανρθωπε, ολη την ωρα περιγραφεις ποσο ψευτικος εισαι. Ψευτικα κοινωνικος, ψευτικα αστειος, ψευτικη εικονα γενικα. Αληθεια τωρα, αν θες να κανεις αληθινη σχεση, πρεπει να γινεις αληθινος πρωτα. Να γινεις ο εαυτος σου με τις αδυναμιες του, τα στραβα του και τα καλα του. Γιατι αποκλειεται ολα τα καλα να ειναι ψευτικα και ολα τα στραβα αληθινα. Αυτο ειναι γνωστικο λαθος της σκεψης σου.
    Μήνες τώρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    τι δεν καταλαβαινεις, ειναι ενα απο τα τοσα νηματα χωρις νοημα.Ο νηματοθετης εχει μια αποψη και δεν την αλλαζει. ΠΟλυ χαζο να ανοιξει κανεις εναν τετοιο νημα σε φορουμ.Οτι και να του πουν οι αλλοι που δε συμφωνει με τη δικη του αποψη απλα δεν το δεχεται με ενα σωρο χαζα στενομυαλα επιχειρηματα. Ειναι απο τα θεματα που ανοιγουν για να απαντανε ολοι ναι εχεις δικιο εισαι μαλακας/ασχημος/καταδικασμενος. κλαπ κλαπ κλαπ Εχω παρατηρησει δε εδω εδω μεσα οτι τετοια θεματα τα ανοιγουν αντρες μπακουρια και εχουν παρομοια θεματολογια. Ελλειψη πρωτοτυπιας δλδ. Σα να μη φτανει η ξεροκεφαλια.
    Τέτοια θέματα συνήθως τα ανοίγουν οι ίδιοι άντρες μπακούρια θες να πεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Μία άλλη ήταν να διακόπτω εγώ τη συνάντηση πριν κάνει κοιλιά.
    λαθος συμβουλη τυπε . αν η συναντηση παιρνει τα κατω της τουλαχιστο προσπαθησε να την ανεβασεις

Senior Member
    δεν μπορει κανενας να σου δωσει οδηγιες η στημενους διαογους γιατι δεν εχουν εφαρμογη... πχ αλλες φορες απλα λεω το ονομα μου και συστήνομαι,αλλες βρισκω μια προφαση αλλες φορες μου εχουν μιλησει απο μονες τους κλπ ... απλα αν δεις οτι μιλας και δεν σε κοιταει η μιλας απανταει μονολεκτικα και γυριζει αλλου κλπ ειναι σημαδια οτι αστο δεν παει πουθενα... εκτος κι αν θες να ακουσεις αυτο "αστο δεν θελω" "ευχαριστω,μπορεις αν με αφησεις υσηχη ? " κλπ που ακομη και ανοσια να εχεις σε αυτα μια μικρη δοση απογοητευση θα την παρεις... αυτο το σταδιο που θες να μαθεις ειναι της γνωριμιας εγω μιλουσα για προχωρημενη κατασταση...

Senior Member
    Αυτό που με απασχολεί είναι η μετάβαση από το φιλικό στο μη φιλικό.
    k γιατι να υπαρχει φιλικό!?
    αφου δε τις βλεπεις φιλικα. γιατι δε δειχνεις εξ'αρχης οτι το κλιμα δεν ειναι "φιλαρακια¨ ή οπως εσυ το εννοεις φιλικο.
    ασε που ειναι λιγο 'κοροιδια΄κ λογικο μετα η αλλη ενω σε νομιζε για φιλο να της ερθει κεραμμυδα αν το πας στο ερωτικο.

Παντως ψιλοσυμφωνω με λιλιουμ,
    με οσα γραφεις φαίνεται να μην εχεις γενικα πολυ θεληση να αλλαξεις κατι. ενω λες οτι θελεις καπως να αλλαξεις τη συμπεριφορα σου ή το τροπο για να πλησιασεις ερωτικα μια κοπελα, σε οτι προτεινεται εδω υπαρχει μια αρνηση.
    ισως να εχεις βολευτει λιγο κ σε αυτη τη κατασταση.
    ετσι κι αλλιως βολευομαστε ευκολα σε καταστασεις μη επιθημητες.

μου θυμιζει λιγο οταν πληττω κ λεω στους γυρω μου 'βαριεμαι τι να κανω' κ μου προτεινουν 600000 λυσεις κ μενα δε μου κανει καμια. γιατι φυσικα δε θελω να κανω τπτ, θελω να κατσω να γκρινιαζω. μη το παιρνεις ομως προσωπικα κ δικαιολογηθεις για τη σταση σου απλα σκεψου το..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι γενικες οδηγιες δεν υπαρχουν.
    οπως διαβασα και παραπανω περιγραφες σου, στην ουσια θεωρεις οτι εισαι και ενδιαφερων και χαριτωμενος σαν παρεα, συζητητης κλπ, αλλα οταν εχεςι ειδικο ενδιαφερον τα χαλας γιατι στην ουσια στρεσσαρεσαι.
    επομενως, μαλλον συμβουλες/τεχνικες για να αποβαλεις το αγχος σου θα επρεπε να ψαχνεις, παρα συμβουλες πλησιασματος.

απο το φιλικο στο ερωτικο παει οταν υπαρχει το αναλογο κλιμα. δεν παει με οδηγιες, επισης...
    Για το θέμα άγχους έχεις δίκιο. Έχω σκεφτεί τα χάπια (απίστευτος; ), ή μία μικρή δόση αλκοόλ. Ασχέτως που το θεωρώ κατάντια για κάτι αυτονόητο να χρειάζομαι χημική υποστήριξη. Το ανάλογο κλίμα στο οποίο αναφέρεσαι, δημιουργείται ή προκύπτει λόγω χημείας; Σε ρώτάω γιατί τέτοιο κλίμα δεν έχω βιώσει ιδιαίτερα. Και σε κάποιες περιπτώσεις που είχα υπόνοια ότι το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό, είχα τόσες αμφιβολίες (και πρόσφατα έπεσα και τόσο τραγικά έξω σε μία περίπτωση) που όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα δεν τόλμησα να κάνω κάποια κίνηση.

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Encyclopedia of Human Relationships
    Το βρήκα και το κατεβάζω ήδη!!!! :) Σχετικά με τους ειδικούς; Έχεις κάτι πιο συγκεκριμμένο να μου προτείνεις ή να μου δώσεις κάποιο στοιχείο για να το ψάξω;

ενω στην αρχη του θεματος σου επεμενες παρα πολυ στο οτι το βασικο σου προβλημα ειναι η εμφανιση σου και τπτ αλλο και εισαι βεβαιος γι αυτο.
    οταν μερικα μελη ζητησαν διευκρινισεις, τα γειωσες και μονο ετσι αλλαξες κουβεντα.

η εμφανιση ειναι πολυ σημαντικο θεμα σε μια νεα γνωριμια.
    δεν παραβλεπω την προσωπικοτητα, αλλα η εμφανιση δεν μπορει να παραβλεφθει, αν ειναι τοσο χτυπητη οσο υπαινισσεσαιι..
    δεν εχω δει ομως καμια εμφανιση που να μην σηκωνει βελτιωση.
    κανε τις προσπαθειες σου και σε αυτον τον τομεα παραλληλα με οτιδηποτε αλλο, οχι μονο γιατι θα αρεσεις περισσοτερο σε περισσοτερες, αλλα και γιατι αν αρεσεις περισσοτερο στον εαυτο σου θα εχεις αλλη ανεση και στις συμπεριφορες αυτες που τωρα κολλας..
    Νομίζω απάντησα ευθέως ότι δεν θέλω να δώσω συγκεκριμένες λεπτομέριες. Αν όχι, το κάνω τώρα!! Απλά το πρόσωπό μου δεν δένει αρμονικά. Δεν νομίζω ότι είναι χτυπητή η εμφάνιση μου όπως λες, αλλά σίγουρα δεν αρέσω (αν κρίνω ότι σε μιά έξοδο μπορεί να με κοιτάξει κάποια και μετά να μην ξαναγυρίσει προς τα εμένα). Αυτό είναι όλο.

Περί βελτίωσης έχεις δίκιο (πάλι). Βέβαια δεν είμαι γυναίκα να βάλω make-up στο πρόσωπο και να το αλλάξω. Μπορώ μόνο να βελτιώσω το στυλ μου. Γίνονται ήδη προσπάθειες για αυτό. Αν κρίνω από σχόλια φίλων (θηλυκών) δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά. :P

Quote Originally Posted by wstyron View Post
    λαθος συμβουλη τυπε . αν η συναντηση παιρνει τα κατω της τουλαχιστο προσπαθησε να την ανεβασεις
    ΟΚ, τύπε.. Αν και βέβαια είπα πριν κάνει κοιλιά, όχι όταν κάνει κοιλιά. Πάντως, μιας και το έθεσες, αν η κουβέντα κάνει κοιλιά, η ψυχολογία μου κάνει bungee jumping. Λυτή... αυτό γιατί έρχεται η αρρωστημένη σκέψη στο μυαλό ότι αν άρεσα (και το γδι νικολή) δεν θα χρειαζόταν καν να προσπαθήσω να κρατήσω την κουβέντα σε ένα σούπερ επίπεδο (όπως θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται στην περίπτωσή μου) και ότι ήδη το όλο θέμα θα έπρεπε να έχει πάρει τον δρόμο του, αντί να προσπαθώ να κερδίσω με το μπλα μπλα. Εϊναι οι ξεπέτες και οι τρίμηνες σχέσεις (που δεν το βλέπω τόσο βραχύβια) που σου εξασφαλίζει η εμφάνιση, όπως σωστά είπε ο Μάνος32. Και κάπου εδώ θα σας παραθέσω την κουβέντα φίλου μου, σχετικά με το χρόνο που θα πρέπει να αφιερώνω
    Στοχος μας ειναι απλα το σεξ οχι να κανουμε σχεση ντε και καλα. αυτα δεν θα σε απασχολουν. αφου πεις το παραμυθι, κλεινεις ραντεβου σε καφε οπου εχει διπλα ξενοδοχειο γαμ......α, η της λες να ερθει σπιτι σου, εαν δεν ερθει σπιτι σου προσπαθεις μεχρι μια βδομαδα να τη πεισεις και μετα σταματας και διαγραφεις τηλ εαν ερθει σπιτι σου την π...ς και μετα εαν θελει να ξαναβρεθειτε εχει καλως, εαν ερθει στην καφετερια της λες να πατε στο ξενοδοχειο εαν ερθει καλως εαν οχι κανεις το πολυ αλλες δυο προσπαθειες στην ιδια καφε η σε αλλη με hotel διπλα, ήεαν οχι ουτε με την 3η φορα την διαγραφεις, με μαθηματικη ακριβεια ενα 30% θα σου κ...ι, απλα σε αυτες τις συναντησεις στην βραση κολλαει το σιδερο λιγο χιουμορ μετα περι ανεμων και υδατων και στο ψητο αμεσως ολο αυτο πρεπει να εχει διαρκεια το πολυ 40 λεπτα γιατι οσο αργεις τοσο παγωνει το πραγμα για να γ.....ς, σπιτι σου το πολυ σε 10 λεπτα πρεπει να γ....ς.
    Άλλαξα μόνο τις τελίτσες... Ο φίλος αυτός είναι θρασύς και εμφανίσιμος. Αυτά είναι τα χρονοδιαγράμματα που προτείνει. Πες μου τώρα εσύ πόσες πάνε με κάποιον μέσα σε 40 λεπτά, εάν αυτός δεν τους αρέσει εμφανισιακά. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί η ψυχολογία μου κάνει bungee jumping λυτή; Γιατί ξέρω ότι πρέπει να προσπαθώ και να προσπαθώ και να εκτίθομαι και να μην έχω αποτέλεσμα (όπως πράγματι λίγες φορές ως τώρα είχα και οι μισές από αυτές με βοήθεια φίλων γιατί αλλιώς δεν...)

Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    δεν μπορει κανενας να σου δωσει οδηγιες η στημενους διαογους γιατι δεν εχουν εφαρμογη... πχ αλλες φορες απλα λεω το ονομα μου και συστήνομαι,αλλες βρισκω μια προφαση αλλες φορες μου εχουν μιλησει απο μονες τους κλπ ... απλα αν δεις οτι μιλας και δεν σε κοιταει η μιλας απανταει μονολεκτικα και γυριζει αλλου κλπ ειναι σημαδια οτι αστο δεν παει πουθενα... εκτος κι αν θες να ακουσεις αυτο "αστο δεν θελω" "ευχαριστω,μπορεις αν με αφησεις υσηχη ? " κλπ που ακομη και ανοσια να εχεις σε αυτα μια μικρη δοση απογοητευση θα την παρεις... αυτο το σταδιο που θες να μαθεις ειναι της γνωριμιας εγω μιλουσα για προχωρημενη κατασταση...
    Απλά key points θέλω! Αν έψαχνα διαλόγους θα έβλεπα το notebook!! Του στυλ, ρωτάς αν υπάρχει κάποιος στη ζωή της; Είναι καλό να της μιλήσεις για το τι έχεις στο μυαλό σου; Είναι προτιμότερο να αφήσεις κάποιο υπονοούμενο; Γιάννη, αυτή την απογοήτευση φοβάμαι. Όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα, ένα άκυρο δεν μου επιφέρει απλώς τις συνέπειες μιας χυλόπιτας, επεκτείνεται σε όλο το φάσμα της ζωής μου, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Έχω πάθει overdose απογοήτευσης και το παραμικρό πλέον με συνθλίβει. Αν με ζούσες θα καταλάβαινες για τι κατάσταση μιλάω.

Quote Originally Posted by Gothly View Post
    k γιατι να υπαρχει φιλικό!?
    αφου δε τις βλεπεις φιλικα. γιατι δε δειχνεις εξ'αρχης οτι το κλιμα δεν ειναι "φιλαρακια¨ ή οπως εσυ το εννοεις φιλικο.
    ασε που ειναι λιγο 'κοροιδια΄κ λογικο μετα η αλλη ενω σε νομιζε για φιλο να της ερθει κεραμμυδα αν το πας στο ερωτικο.

Παντως ψιλοσυμφωνω με λιλιουμ,
    με οσα γραφεις φαίνεται να μην εχεις γενικα πολυ θεληση να αλλαξεις κατι. ενω λες οτι θελεις καπως να αλλαξεις τη συμπεριφορα σου ή το τροπο για να πλησιασεις ερωτικα μια κοπελα, σε οτι προτεινεται εδω υπαρχει μια αρνηση.
    μη το παιρνεις ομως προσωπικα κ δικαιολογηθεις για τη σταση σου απλα σκεψου το..
    Επειδή δεν ελκύω εύκολα με την εμφάνιση, όπως το έχω δομήσει στη σκέψη μου, πρέπει την άλλη να την κερδίσω σαν άνθρωπος πρώτα.

Προτάθηκε κάτι και είπα όχι; Μόνο αγνόησα ένα ειρωνικό σχόλιο περί πλαστικού χειρούργου.

Η αρνητικότητά μου δεν είναι προς τς προτάσεις αλλά προς την άποψη ότι η εμφάνιση δεν παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Είμαι κάθετος ότι αυτή η άποψη είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν μπορώ να την αποδεχτώ.

Και ρωτάω λοιπόν πολύ ευθέως, για να ακούσω προτάσεις: Το σαββατοκύριακο, εάν τολμήσω, έχω τη δυνατότητα να βγω με μία κοπέλα, μόνοι μας. Πως θα οδηγήσω το θέμα από το συνεργατικό που βρίσκεται τώρα στο ερωτικό; Και εγώ αυτή τη συμβουλή θα τη γενικεύσω. Γιατί εκεί είναι το θέμα. Να βγω (με άτομα του κύκλου μου πάντα) μπορώ. Πως το μεταφέρω από τη μία κατάσταση στην άλλη; Γιατί ξαναλέω! Αν αρέσεις, η κατάσταση μεταφέρεται μόνη της. Αν δεν αρέσεις χρειάζεται τρόπο. Το είδα την Πέμπτη αν θυμάμαι καλά, όλα γίναν με συνοπτικές διαδικασίες. Και όχι, ο άλλος δεν είχε αυτοπεποίθηση. Τρίτος μεσολάβησε. Και μάλιστα αν δεν αμφέβαλλα για την ανωνυμία του διαδικτύου θα σας έλεγα και την ατάκα που ειπώθηκε από την ενδιαφερόμενη η οποία τσάκιζε κόκκαλα!!

Senior Member
    Για το θέμα άγχους έχεις δίκιο. Έχω σκεφτεί τα χάπια (απίστευτος; ), ή μία μικρή δόση αλκοόλ.

Και ρωτάω λοιπόν πολύ ευθέως, για να ακούσω προτάσεις: Το σαββατοκύριακο, εάν τολμήσω, έχω τη δυνατότητα να βγω με μία κοπέλα, μόνοι μας. Πως θα οδηγήσω το θέμα από το συνεργατικό που βρίσκεται τώρα στο ερωτικό; Και εγώ αυτή τη συμβουλή θα τη γενικεύσω. Γιατί εκεί είναι το θέμα. Να βγω (με άτομα του κύκλου μου πάντα) μπορώ. Πως το μεταφέρω από τη μία κατάσταση στην άλλη; Γιατί ξαναλέω! Αν αρέσεις, η κατάσταση μεταφέρεται μόνη της. Αν δεν αρέσεις χρειάζεται τρόπο. Το είδα την Πέμπτη αν θυμάμαι καλά, όλα γίναν με συνοπτικές διαδικασίες. Και όχι, ο άλλος δεν είχε αυτοπεποίθηση. Τρίτος μεσολάβησε. Και μάλιστα αν δεν αμφέβαλλα για την ανωνυμία του διαδικτύου θα σας έλεγα και την ατάκα που ειπώθηκε από την ενδιαφερόμενη η οποία τσάκιζε κόκκαλα!!

Το αλκοολ καλυτερα να το πιει η κοπελα , αν το πιεις εσυ , μαλλον θα χειροτερεψει η κατασταση .
    Δεν υπαρχει ' εγχειριδιο ' σχετικο . Η μονη ατακα που θα ' εριχνε ' μια γυναικα ειναι ' my name is Bond , James Bond ' , και να εισαι οντως αυτος .
    Η μονη προταση ειναι οτι κανεις , να το κανεις με θαρρος , το λεω αληθεια . Την δειλια , την ' οσμιζεται ' η αλλη .
    Αν καποιος χωρις αυτοπεποιθηση , ριχνει κοπελα , ειναι γιατι και αυτη δεν εχει . Ευχησου να μην εχει ουτε αυτη του ΣΚ.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το αλκοολ καλυτερα να το πιει η κοπελα , αν το πιεις εσυ , μαλλον θα χειροτερεψει η κατασταση .
    Δεν υπαρχει ' εγχειριδιο ' σχετικο . Η μονη ατακα που θα ' εριχνε ' μια γυναικα ειναι ' my name is Bond , James Bond ' , και να εισαι οντως αυτος .
    Η μονη προταση ειναι οτι κανεις , να το κανεις με θαρρος , το λεω αληθεια . Την δειλια , την ' οσμιζεται ' η αλλη .
    Αν καποιος χωρις αυτοπεποιθηση , ριχνει κοπελα , ειναι γιατι και αυτη δεν εχει . Ευχησου να μην εχει ουτε αυτη του ΣΚ.
    A million times yes!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    συμφωνω απολυτως.
    αλλα επειδη το θαρρος/ανεση, οπως θες πες το, αν δεν το νοιωθεις ειναι πολυ δυσκολο να το υποκριθεις, υπαρχει ο κινδυνος να γλιστρησει καποιος στο θρασσος, την χυδαιοτητα, την χοντροκοπια και την αγενεια, κι ολα αυτα ειναι παααρα πολυ απωθητικα για μια γυναικα..

Senior Member
    Για το θέμα άγχους έχεις δίκιο. Έχω σκεφτεί τα χάπια (απίστευτος; ), ή μία μικρή δόση αλκοόλ. Ασχέτως που το θεωρώ κατάντια για κάτι αυτονόητο να χρειάζομαι χημική υποστήριξη. Το ανάλογο κλίμα στο οποίο αναφέρεσαι, δημιουργείται ή προκύπτει λόγω χημείας; Σε ρώτάω γιατί τέτοιο κλίμα δεν έχω βιώσει ιδιαίτερα. Και σε κάποιες περιπτώσεις που είχα υπόνοια ότι το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό, είχα τόσες αμφιβολίες (και πρόσφατα έπεσα και τόσο τραγικά έξω σε μία περίπτωση) που όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα δεν τόλμησα να κάνω κάποια κίνηση.
    ........
    Νομίζω απάντησα ευθέως ότι δεν θέλω να δώσω συγκεκριμένες λεπτομέριες. Αν όχι, το κάνω τώρα!! Απλά το πρόσωπό μου δεν δένει αρμονικά. Δεν νομίζω ότι είναι χτυπητή η εμφάνιση μου όπως λες, αλλά σίγουρα δεν αρέσω (αν κρίνω ότι σε μιά έξοδο μπορεί να με κοιτάξει κάποια και μετά να μην ξαναγυρίσει προς τα εμένα). Αυτό είναι όλο.

Περί βελτίωσης έχεις δίκιο (πάλι). Βέβαια δεν είμαι γυναίκα να βάλω make-up στο πρόσωπο και να το αλλάξω. Μπορώ μόνο να βελτιώσω το στυλ μου. Γίνονται ήδη προσπάθειες για αυτό. Αν κρίνω από σχόλια φίλων (θηλυκών) δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά. :P
    ........
    Επειδή δεν ελκύω εύκολα με την εμφάνιση, όπως το έχω δομήσει στη σκέψη μου, πρέπει την άλλη να την κερδίσω σαν άνθρωπος πρώτα.

Προτάθηκε κάτι και είπα όχι; Μόνο αγνόησα ένα ειρωνικό σχόλιο περί πλαστικού χειρούργου.
    .......
    δεν καταλαβαινω γιατι θεωρησες ειρωνικη την προταση της πλαστικης απο τον τυρον.
    εγω την θεωρησα ειλικρινη και συμφωνω κιολας.
    εφοσον μιλησες τοσο απαξιωτικα για την εμφανιση σου χωρις να λες τι δεν παει καλα, ο καθενας κανει τις υποθεσεις του.

αν το προβλημα ειναι και/στο προσωπο, πολυ πιθανον να λυνεται με πλαστικη, αλλα οχι με μποτοξ και πρηξιματα με ενεσεις για να μοιαζεις σαν τον μικι ρουρκ στις πρωτες επεμβασεις :p
    αν εχεις μια ασχημη μυτη/χειλη/σαγονι, αλλαξε τα! γενικες ιδεες ειναι αυτες, εσυ θα κρινεις και ο πλαστικος. εφοσον δεν σε ξερει κανεις, οτι του κατεβει σου λεει, μηπως βοηθησει..

δεν καταλαβαινω επισης, τα περι χαπιων και καταντιας.
    η βλακεια, θα ειναι να παρεις κατι μονος σου γενικως... η εξυπναδα θα ειναι να ζητησεις βοηθεια ειδικου.
    μπορει να μην υπαρχει κανενα θεμα χαπιων αλλα ενας γνωσιακος (για παραδειγμα) ψυχοθεραπευτης να σε βοηθησει με τεχνικες να χαλαρωνεις και να εισαι πιο λειτουργικος και ανετος.

για το ερωτικο κλιμα, αν δεν το εχεις νοιωσει ποτε ιδιαιτερα οπως λες, δεν γινεται τπτ...
    πως θα παει στο ερωτικο αν δεν νοιωθεις ερωτικα????
    ελεγες , οτι στην αλλη εισαι βεβαιος οτι δεν αρεσεις, αλλα τωρα λες οτι και ο ιδιος δεν νοιωθεις ερωτισμο στην συναντηση. ε σε αυτο κανεις δεν μπορει να σου κανει κατι. αν δεν νοιωσεις ερωτικα, δεν προχωρας ερωτικα.

Ρε φιλε,δεν το χω διαβασει ολο (ειμαι καπου στη σελιδα 5),αλλα απ' οτι εχω καταλαβει,επιμενεις και κολλας σε γυναικες οι οποιες θελουν εναν τελειως διαφορετικο αντρα απο σενα.Στο εγραψα και σε προηγουμενο ποστ.

Αν κανουν καλα ή ασχημα ειναι δικο τους προβλημα,εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ή να προσαρμοστεις στα γουστα τους,ή να ψαξεις κατι που σου αντιστοιχει και καπου που θα εισαι επιθυμητος.Αντιθετα,οσο και να γκρινιαζεις,ουτε αυτες θα αλλαξουν,ουτε εσυ θα ξεφυγεις απο τη μοναξια σου.

30 χρονων εισαι,υπαρχουν πολλες γυναικες στην ηλικια σου ή κοντα σε αυτη,που θελουν υγιεις σχεσεις και οχι να γινονται τα γραμματοσημα διαφορων τυπαδων.Και δεν υστερουν ουτε και σε εμφανιση εναντι των αλλων που κυνηγας τωρα

Banned
    για το ερωτικο κλιμα, αν δεν το εχεις νοιωσει ποτε ιδιαιτερα οπως λες, δεν γινεται τπτ...
    πως θα παει στο ερωτικο αν δεν νοιωθεις ερωτικα????
    ελεγες , οτι στην αλλη εισαι βεβαιος οτι δεν αρεσεις, αλλα τωρα λες οτι και ο ιδιος δεν νοιωθεις ερωτισμο στην συναντηση. ε σε αυτο κανεις δεν μπορει να σου κανει κατι. αν δεν νοιωσεις ερωτικα, δεν προχωρας ερωτικα.
    Εννοούσα ερωτισμό από την κοπέλα προς εμένα, ώστε να πάρω ώθηση. Το κλίμα είναι βγαίνουμε για να κάνουμε μία ευχάριστη βόλτα και να γυρίσουμε σπίτι. Αυτό πως δουλεύεται για να αλλάξει;

Οι συμβουλές σου Remedy είναι πολύ εύστοχες. Και του Macgyver επίσης! (Και κάποιων άλλων παιδιών). Καταλήγουμε λοιπόν στο πως ό,τι κάνω πρέπει να το κάνω σαν ήταν η σωστή κίνηση, ακόμη και αν δεν είναι. Μία τέτοια αυτοπεποίθηση στις κινήσεις μου δημιουργεί θετική εντύπωση στην κοπέλα η οποία, ελλείψει αυτοπεποίθησης, "γοητεύεται" επειδή βρίσκει σε εμένα αυτό που της λείπει. Το εμήνευσα σωστά;

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast