Καποιος χαζος τιτλος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Banned
    Quote Originally Posted by somnium View Post
    Ο κυριος λογος που πιστευω οτι ειναι χαζοι οι ανθρωποι ειναι επειδη ειναι ευκολο να τους χειριστεις. Μπορω να γινω πολυ αγαπητη μεσα σε λιγη ωρα. Φαντασου, αφου μπορω να τους κανω να με αγαπησουν, Εμενα που ειμαι ενας κενος ανθωπος. Μπορεις να καταλαβεις πολλα για το σιναφι μας.Σε ευχαριστω για την συμβουλη , οτι αυτο που εχει νοημα ειναι οι ανθρωποι.. Αλλα η αλλη συμβουλη σου ειναι να μην ακουμε τις συμβουλες..
    Xεχεχεχε εισαι ωραια!!Οχι δεν δινω συμβουλες..αν εσυ νιωθεις κοκκος αμμου , εγω νιωθω το σκουλικακι κατω απο την αμμο!Εγω σε συμπαθησα ηδη παντως ..Αντε δεν σε κουραζω αλλο , ας δουμε και οι αλλοι τι εχουν να πουν και οτι νομιζεις το κρατας.

Banned
    Ο κυριος λογος που πιστευω οτι ειναι χαζοι οι ανθρωποι ειναι επειδη ειναι ευκολο να τους χειριστεις. Μπορω να γινω πολυ αγαπητη μεσα σε λιγη ωρα. Φαντασου, αφου μπορω να τους κανω να με αγαπησουν, Εμενα που ειμαι ενας κενος ανθωπος. Μπορεις να καταλαβεις πολλα για το σιναφι μας.Σε ευχαριστω για την συμβουλη , οτι αυτο που εχει νοημα ειναι οι ανθρωποι.. Αλλα η αλλη συμβουλη σου ειναι να μην ακουμε τις συμβουλες..
    Εγώ πάλι σε αντίθεση με το mnimonio,δε σε συμπάθησα καθόλου.Κι όχι επειδή μου έχεις κάνει κάτι,απλά θεωρώ ότι είσαι βαθιά νυχτωμένη και γενικά δεν βγάζω συμπεράσματα από 1 ποστ ή μια κουβέντα.Χρειάζεται να μάθω τον άλλο.Οπότε είναι ακόμη ενα ποστ.!Πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Ποιος ο λόγος να ''χειριστείς'' κάποιον άνθρωπο?ΓΙατί μιλάμε για ψεύτικες κινήσεις και συναισθήματα?Και που ξέρεις ότι ο άλλος δεν υποκρίνεται.Μάλλον δεν συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που θα σου αποδείξουν το αντίθετο!Αλλά σημασία δεν έχει η αντιπαράθεσή μας,γιατί υπάρχουν και σημεία που ίσως συμφωνώ μαζί σου.Αλλά είμαι απόλυτος στο ότι θα πρέπει να αλλάξεις γιατί βαδίζεις λάθος.

Και όπως εγώ πχ,δεν στράβωσα για την υποτίμηση που έγραψες,έτσι κι εσύ περιμένω να σεβαστείς αυτά που σου έγραψα και να καταλάβεις ότι αυτό που βλέπεις μπροστά σου είναι μαύρο!Άσχετα με το τι πιστεύεις εσύ :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Καλησπέρα!
    Συγχαρητήρια που παραμένεις καθαρή για τόσο χρονικό διάστημα.Η άποψή μου είναι ότι πρέπει λίγο να αρχίσεις την κοινωνικοποίηση και γενικά διάφορες ασχολίες (αν δεν θέλεις προς το παρόν να πας σε κάποιον ειδικό) γιατί το μυαλό σου δεν είναι τόσο δυνατό όσο νομίζεις ώστε να καταφέρει να ανταπεξέλθει σε αυτές τις ίσως περίεργες σκέψεις που κάνεις!Κάποια στιγμή θα ''κλατάρει'' και θα καταλάβει (λάθος) ότι η μόνη λύση είναι οι ουσίες ή η κατάθλιψη ή ο θυμός και η υποτίμηση προς τους άλλους και όλα τα σχετικά!Κι αυτό είναι σχεδόν πάντα μονόδρομος!Δε θέλω να υποβιβάσω τίποτα,ούτε να αναιρέσω τη δύναμή σου.Απλά διαβάζω ακόμη μία ιστορία,απλά με διαφορετικό πρόσωπο.
    Συνήθως άνθρωποι εθισμένοι σε κάτι,προσπαθούν (μάταια) να κόψουν τον εθισμό στον οποίο έχουν πέσει.Αυτό μπορεί να γίνει για λίγο καιρό,αλλά χωρίς υποστήριξη όπως σου είπα είναι μονόδρομος και το πίσω γύρισμα δεδομένο,ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις.
    Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το κατευθείαν ηρωίνη.Λες είσαι και φοιτήτρια.Δηλαδή ξαφνικά σηκώθηκες ένα πρωί και τρυπήθηκες?Ούτε χασίς?Ούτε καπνιστή τέλος πάντων?Φλέβα κατευθείαν?Κι ο οργανισμός άντεξε?Δεν ξέρω τι να πω σε αυτό,δεν είμαι ειδικός απλά μου ακούγεται λίγο παράλογο....

Και κάτι τελευταίο.Με όποιον χρήστη κι αν μιλήσεις,συνήθως θα σου αναλύσει περί σύμπαντος και περί θεού.Με εκφράσεις ''Ο θεός θα με κρίνει μόνο'' ''Δεν λογαριάζω κανέναν παρά μόνο τον θεό'' ''Είμαι ένας κόκκος στο σύμπαν'' και διάφορα άλλα τέτοια...άλλοι την βλέπουν ποιητές!Γενικά έχουν κάτι να σου πούνε....
    Αυτό που έχω να σου πω εγώ,είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις τρόπο ζωής και να καταλάβεις ότι μόνο τον εαυτό σου υποτιμάς έτσι και κανέναν άλλον!
    Το οτι δεν ανελυσα την καθε λεπτομερια του εθισμου μου δε σημαινει πως λεω ψεματα.. Δεν με ενδιεφερε αλλο ναρκωτικο περα απο την ηρωινη, και φυσικα και δεν ξεκινησα ενδοφλεβια κατευθειαν, δεν ειμαι ο τσακ νορρις, ενα κοριτσακι κοντο κ αδυνατο ειμαι. Θα ειχα πεθανει.. Ο λογος που δεν το ανελυσα τοσο ειναι επειδη ειναι ασημαντο. Το μονο που μου λειπει απο εκεινη τη ζωη ειναι η αδρεναλινη, η παρανομια, η περιπετεια.. Η μαστουρα ηταν απλα το μπονους.Και οχι τοσο σημαντικο μπονους.. Φοιτητρια εγινα αφου σταματησα την ηρωινη. Για να δεις οτι το μυαλο μου δεν ειναι αδυναμο. Και δεν ειμαι φοιτητρια σε τει στο διδυμοτειχο, ειμαι σε πανεπιστημιο στη θεσσαλονικη. Ειναι πολυ πιο πιθανο να κανω μπαντζι τζαμπινγκ παρα να ξαναγυρισω στην ηρωινη. Γιατι αυτο που μου λειπει ειναι η περιπετεια.Και επετρεψε μου να πω πως δεν ειμαι σαν ολους οσους πινουν ηρωινη, εγω το διαλεξα δεν εμπλεξα καταλαθως, δεν παρασυρθηκα απο κανεναν.Ηταν επιλογη μου, δεν με επελεξε αυτο.Απο τις παλιες μου παρεες με ατομα που επιναν δεν ηξερα κανεναν αλλον που να το διαλεξε και να μην το μετανιωσε.Και τελος, Δεν ειμαι ποιητρια, δεν ειμαι θρησκευομενη. Το κοκκος αμμου δεν εχει καμια σχεση με την ηρωινη.Ειναι πιστευω λογικη η σκεψη οτι δεν ειμαστε σημαντικοι και δεν διαφερουμε μεταξυ μας.Ο μονος σκοπος που μας εδωσε ο "θεος" ειναι η αναπαραγωγη..Αυτος ειναι ο σκοπος του ανθρωπου, αυτο ειναι γραμμενο στο dna μας, το ενστικτο μας αυτο μας λεει..Οποτε δε νομιζω να εχω αδικο οταν λεω πως ειμαστε εντελως ασημαντοι σαν κοκκοι αμμου

Banned
    Το εισαι ωραια Ntoubroutza πηγαινε στο λογοπαιγνιο που εκανε με την υπογραφη μου..Γενικοτερα παντως μου ειναι οι συμπαθεις οι ανθρωποι που τα λενε ευθεως.
    Εχεις δικιο στο οτι εν τελει υποτιμαει τον εαυτο της , αλλα στο βαθια νυχτωμενη , νομιζω ολοι ψιλοειμαστε νυχτωμενοι.
    Προσωπικα διακρινω ενα παραληρημα μεγαλειου , πολυ μοναξια και αποστροφη στις ανθρωπινες σχεσεις και στους ανθρωπους γενικοτερα , αλλα ουσιαστικα αποστρεφεται η ιδια τον εαυτο της πρωτα με απορροια αυτη την συμπεριφορα που ισως ειναι και αμυνα.

Banned
    Το οτι δεν ανελυσα την καθε λεπτομερια του εθισμου μου δε σημαινει πως λεω ψεματα.. Δεν με ενδιεφερε αλλο ναρκωτικο περα απο την ηρωινη, και φυσικα και δεν ξεκινησα ενδοφλεβια κατευθειαν, δεν ειμαι ο τσακ νορρις, ενα κοριτσακι κοντο κ αδυνατο ειμαι. Θα ειχα πεθανει.. Ο λογος που δεν το ανελυσα τοσο ειναι επειδη ειναι ασημαντο. Το μονο που μου λειπει απο εκεινη τη ζωη ειναι η αδρεναλινη, η παρανομια, η περιπετεια.. Η μαστουρα ηταν απλα το μπονους.Και οχι τοσο σημαντικο μπονους.. Φοιτητρια εγινα αφου σταματησα την ηρωινη. Για να δεις οτι το μυαλο μου δεν ειναι αδυναμο. Και δεν ειμαι φοιτητρια σε τει στο διδυμοτειχο, ειμαι σε πανεπιστημιο στη θεσσαλονικη. Ειναι πολυ πιο πιθανο να κανω μπαντζι τζαμπινγκ παρα να ξαναγυρισω στην ηρωινη. Γιατι αυτο που μου λειπει ειναι η περιπετεια.Και επετρεψε μου να πω πως δεν ειμαι σαν ολους οσους πινουν ηρωινη, εγω το διαλεξα δεν εμπλεξα καταλαθως, δεν παρασυρθηκα απο κανεναν.Ηταν επιλογη μου, δεν με επελεξε αυτο.Απο τις παλιες μου παρεες με ατομα που επιναν δεν ηξερα κανεναν αλλον που να το διαλεξε και να μην το μετανιωσε.Και τελος, Δεν ειμαι ποιητρια, δεν ειμαι θρησκευομενη. Το κοκκος αμμου δεν εχει καμια σχεση με την ηρωινη.Ειναι πιστευω λογικη η σκεψη οτι δεν ειμαστε σημαντικοι και δεν διαφερουμε μεταξυ μας.Ο μονος σκοπος που μας εδωσε ο "θεος" ειναι η αναπαραγωγη..Αυτος ειναι ο σκοπος του ανθρωπου, αυτο ειναι γραμμενο στο dna μας, το ενστικτο μας αυτο μας λεει..Οποτε δε νομιζω να εχω αδικο οταν λεω πως ειμαστε εντελως ασημαντοι σαν κοκκοι αμμου
    A.C.A.B !!!
    Αλλά για πες μου μια παρανομία!Το σπάω φαρμακείο?Ή το χτυπάω?ΕΚτός κι αν μεγάλωσα στα 28 μου και αυτά δε τα θεωρώ παρανομίες,αλλά ηλιθιότητες!
    Μαμώ τους μπάτσους (Τους μπάτσους όμως όχι τους αστυνομικούς,τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ),αλλά γιατί συσχετίζεις την παρανομία με την περιπέτεια?
    Να διευκρίνιζες αυτό με το κάπνισμα γιατί έτσι όπως το έθεσες (κατευθείαν,την κορυφή,ολα η τίποτα) εγώ το πήρα αλλιώς.Οπότε σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Δε πιστεύω στο θεό

Λάθος επιλογή έκανες τότε.Ψάξε τον λόγο που την έκανες και ψάξε και τον λόγο που τελικά δεν μπόρεσες να ανταπεξέλθεις τελείως στην επιλογή σου,γιατί η στρατηγική σου ήταν λάθος.Αυτό το λέω με αυτά που διαβάζω.Είσαι κλεισμένη σε ένα σπιτι..και όλα όσα ανέφερες.
    Οπότε είσαι σίγουρη για την επιλογή?
    Μη πάρεις κάτι προσωπικά,απλά έγραψα για το πως συμπεριφέρονται συνήθως τα εθισμένα άτομα.Εσύ ίσως είσαι η εξαίρεση!

Junior Member
    Εγώ πάλι σε αντίθεση με το mnimonio,δε σε συμπάθησα καθόλου.Κι όχι επειδή μου έχεις κάνει κάτι,απλά θεωρώ ότι είσαι βαθιά νυχτωμένη και γενικά δεν βγάζω συμπεράσματα από 1 ποστ ή μια κουβέντα.Χρειάζεται να μάθω τον άλλο.Οπότε είναι ακόμη ενα ποστ.!Πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Ποιος ο λόγος να ''χειριστείς'' κάποιον άνθρωπο?ΓΙατί μιλάμε για ψεύτικες κινήσεις και συναισθήματα?Και που ξέρεις ότι ο άλλος δεν υποκρίνεται.Μάλλον δεν συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που θα σου αποδείξουν το αντίθετο!Αλλά σημασία δεν έχει η αντιπαράθεσή μας,γιατί υπάρχουν και σημεία που ίσως συμφωνώ μαζί σου.Αλλά είμαι απόλυτος στο ότι θα πρέπει να αλλάξεις γιατί βαδίζεις λάθος.

Και όπως εγώ πχ,δεν στράβωσα για την υποτίμηση που έγραψες,έτσι κι εσύ περιμένω να σεβαστείς αυτά που σου έγραψα και να καταλάβεις ότι αυτό που βλέπεις μπροστά σου είναι μαύρο!Άσχετα με το τι πιστεύεις εσύ :)
    Το οτι αυτα που λεω και σκεφτομαι ειναι στεναχωρα και μαυρα οπως ειπες δε σημαινει οτι ειναι λαθος..Αν εσυ ζεις για να αγαπας και να αγαπιεσαι απο τον καθε τυχοντα ειναι προβλημα κ ειναι δικο σου. Καλως η κακως ετσι ειμαι, προκατειλημενη με τους ανθρωπους. Λες πως δεν με συμπαθησες καθολου. Επισης λες πως δεν βγαζεις συμπερασματα απο 1 ποστ η μια κουβεντα.. Βγαζεις ομως απο δυο..... Δεν εχω κατι αλλο να πω τα λες ολα μονος σου

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Το εισαι ωραια Ntoubroutza πηγαινε στο λογοπαιγνιο που εκανε με την υπογραφη μου..Γενικοτερα παντως μου ειναι οι συμπαθεις οι ανθρωποι που τα λενε ευθεως.
    Εχεις δικιο στο οτι εν τελει υποτιμαει τον εαυτο της , αλλα στο βαθια νυχτωμενη , νομιζω ολοι ψιλοειμαστε νυχτωμενοι.
    Προσωπικα διακρινω ενα παραληρημα μεγαλειου , πολυ μοναξια και αποστροφη στις ανθρωπινες σχεσεις και στους ανθρωπους γενικοτερα , αλλα ουσιαστικα αποστρεφεται η ιδια τον εαυτο της πρωτα με απορροια αυτη την συμπεριφορα που ισως ειναι και αμυνα.
    Το έθεσα γιατί εδώ μιλάμε ανοιχτά.Αλλοστε στα περισσότερα που γράφεις (σε όλα τα ποστ εννοώ) νομίζω πως συμφωνώ.Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον έχουμε μια κοινή γραμμή σκέψης και νομίζω το έχω ξαναναφέρει!
    Απλά εδώ να διευκρινίσω ότι είναι άλλο το είμαι βαθιά νυχτωμένος γιατί έχω ένα πρόβλημα (οπότε συμφωνώ μαζί σου) κι άλλο το είμαι βαθιά νυχτωμένος γιατί θεωρώ όλους σας χαζούς και μπορώ να σας χειριστώ όπως θέλω!

Αυτό που διακρίνεις είναι απόρροια κάποιων ουσιών και κάποιων λανθασμένων σκέψεων περί μυαλού και γενικά ανθρώπινου είδους!

Junior Member
    A.C.A.B !!!
    Αλλά για πες μου μια παρανομία!Το σπάω φαρμακείο?Ή το χτυπάω?ΕΚτός κι αν μεγάλωσα στα 28 μου και αυτά δε τα θεωρώ παρανομίες,αλλά ηλιθιότητες!
    Μαμώ τους μπάτσους (Τους μπάτσους όμως όχι τους αστυνομικούς,τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ),αλλά γιατί συσχετίζεις την παρανομία με την περιπέτεια?
    Να διευκρίνιζες αυτό με το κάπνισμα γιατί έτσι όπως το έθεσες (κατευθείαν,την κορυφή,ολα η τίποτα) εγώ το πήρα αλλιώς.Οπότε σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
    Φυσικα και θα το παρω προσωπικα , πως νομιζες οτι θα το παρω?? Αμα θες καποιον να δουλεψεις βρες τον αλλου. Ποτε δεν εσπασα δεν χτυπησα και δεν εκανα ηλιθιοτητες. Δεν μετανιωνω για τιποτα, μονο αυτοι που δεν ηταν σιγουροι πριν αποφασισουν μετανιωνουν.

Banned
    Το οτι αυτα που λεω και σκεφτομαι ειναι στεναχωρα και μαυρα οπως ειπες δε σημαινει οτι ειναι λαθος..Αν εσυ ζεις για να αγαπας και να αγαπιεσαι απο τον καθε τυχοντα ειναι προβλημα κ ειναι δικο σου. Καλως η κακως ετσι ειμαι, προκατειλημενη με τους ανθρωπους. Λες πως δεν με συμπαθησες καθολου. Επισης λες πως δεν βγαζεις συμπερασματα απο 1 ποστ η μια κουβεντα.. Βγαζεις ομως απο δυο..... Δεν εχω κατι αλλο να πω τα λες ολα μονος σου
    Φάνηκε ότι σε πείραξε το ποστ μου.Το ότι δε σε συμπάθησα το εξήγησα παρακάτω που μάλλον δε διάβασες.ΑΠλά εννοούσα διαβάζω απλά ακόμη ένα ποστ!Μη μπερδεύεις τα πράγματα.ΆΛλοστε με το μυαλό που λες ότι έχεις,περίμενα να το καταλάβεις.Με συγχωρείς,έπρεπε να το εξηγήσω καλύτερα και γενικά ότι δεν καταλαβαίνεις ή βλέπεις ότι τα τοποθετώ λάθος, να μου ζητάς να σου εξηγώ!
    Δε μου απάντησες για την παρανομία!Περιμένω.Ποια παρανομία μιλάμε και τι σχέση έχει η περιπέτεια με αυτό?

Για το τι ζω εγώ είναι άλλο θέμα,οπότε ναι κατά κάποιο τρόπο είναι πρόβλημα δικό μου.Μιλάμε για σένα όμως.

Banned
    Φυσικα και θα το παρω προσωπικα , πως νομιζες οτι θα το παρω?? Αμα θες καποιον να δουλεψεις βρες τον αλλου. Ποτε δεν εσπασα δεν χτυπησα και δεν εκανα ηλιθιοτητες. Δεν μετανιωνω για τιποτα, μονο αυτοι που δεν ηταν σιγουροι πριν αποφασισουν μετανιωνουν.
    Εγώ λέω να ρίξεις τους τόνους γιατί μάλλον παρεξήγησες τις προθέσεις μου.Θέλεις να το κάνεις ή θέλεις να σου δώσω να καταλάβεις ότι συναναστρέφεσαι με λάθος ανθρώπους?Εχω χρόνο

Junior Member
    Εγώ λέω να ρίξεις τους τόνους γιατί μάλλον παρεξήγησες τις προθέσεις μου.Θέλεις να το κάνεις ή θέλεις να σου δώσω να καταλάβεις ότι συναναστρέφεσαι με λάθος ανθρώπους?Εχω χρόνο
    Οι προθεσεις σου ? Η μονη προθεση σου ηταν να ειρωνευτεις και να μου πεις πως κανω ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ χωρις να λες κατι ουσιαστικο. Νομιζεις οτι με την ακατασχετη φλυαρια σου και την ενταση που εχει το γραψιμο σου πειθεις οτι εισαι ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ.Ο βαθια νυχτωμενος εισαι εσυ γιατι ψαχνεις αντιπαραθεσεις μεσα σε ενα φορουμ.Κα8ολου δε με νοιαζει που δε πιστευεις στο θεο, Που εχεις χρονο, που εισαι 28.. Εισαι ενας ακομα απο αυτους που θελουν να ακουστουν..Αυτους που ειναι ευκολο να τους χειριστεις αν παριστανεις πως τους ακους με ευλαβεια .. Δεν θα σου ξαναπαντησω τελειωσα

...όσο ζω μαθαινω τελικά.

Τι έμαθα σήμερα.

Η ηρωίνη είναι περιπέτεια (μέχρι στιγμής όσα πρεζάκια έχω συναντήσει δεν μπορουν να πάρουν τα πόδια τους)

Στο Πανεπιστήμιο Θεσ/κης γράφουν το λαθος με ω (νέα ορθογραφική προσέγγιση)

Χειριστικοί άνθρωποι που καταφέρνουν πανέυκολα να τους συμπαθήσουν, είναι αυτοί που σαπίζουν, (δική σου έκφραση) σε ένα σπίτι μη κανοντας απολύτως τίποτα.

Βαριέμαι.

Banned
    Οι προθεσεις σου ? Η μονη προθεση σου ηταν να ειρωνευτεις και να μου πεις πως κανω ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ χωρις να λες κατι ουσιαστικο. Νομιζεις οτι με την ακατασχετη φλυαρια σου και την ενταση που εχει το γραψιμο σου πειθεις οτι εισαι ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ.Ο βαθια νυχτωμενος εισαι εσυ γιατι ψαχνεις αντιπαραθεσεις μεσα σε ενα φορουμ.Κα8ολου δε με νοιαζει που δε πιστευεις στο θεο, Που εχεις χρονο, που εισαι 28.. Εισαι ενας ακομα απο αυτους που θελουν να ακουστουν..Αυτους που ειναι ευκολο να τους χειριστεις αν παριστανεις πως τους ακους με ευλαβεια .. Δεν θα σου ξαναπαντησω τελειωσα
    Διπολική είναι γιατρέ? (αυτό για το λόγο που λες ότι ειρωνεύομαι)

Τέλος πάντων,θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω για ακόμη μια φορά ήρεμα κι ωραία.
    Δεν ειρωνεύομαι σχεδόν ποτέ,παρά μόνο αν είσαι φίλος μου και κάνουμε χαβαλέ.Δεν βγάζω συμπεράσματα εύκολα και δεν κρίνω ποτέ τους ανθρώπους.Θα ακούσω κάποιον τι έχει να μου πει.Από 1 παιδί 5 χρονών,μέχρι έναν δολοφόνο.
    Γράφεις κάτι,λες ότι μας υποτιμάς,ότι μπορείς να χειριστείς τους ανθρώπους (που αν διαβάσει κάποιος θα καταλάβει ότι μιλάς για τον χειρισμό της υποκρισίας) κι ενώ σου απαντάμε και σου λέμε την άποψή μας,περνάς στην επίθεση γιατί αυτά που διαβάζεις διαφέρουν με αυτά που νομίζεις και σκέφτεσαι.
    Ψάχνω αντιπαραθέσεις?Που το είδες αυτό?Είναι αντιπαράθεση το αντικειμενικό λάθος?Εϊδες να σου κάνω κάποια επίθεση?Όχι.
    Προκαλείς!Είχα μηνες να μπω στο φορουμ και μπήκα χθες γιατί αποφάσισα πως θέλω μερικές μέρες να μείνω μόνος για ξεκούραση.Οπότε η μοίρα το ήθελε να βρεθούμε εδώ...
    Αν διαβάσει κάποιος την κουβέντα θα καταλάβει αν είναι ουσιαστικό αυτό που λέω εγώ ή αυτό που λες εσύ!

Ερώτηση.Έχεις τόση δύναμη να κόψεις την ηρωίνη,να χειριστείς τους ανθρώπους και μπλα μπλα και δεν έχεις την δύναμη να ανταπεξέλθεις σε ένα πόστ που προκαλεί τον θυμό σου?Οπότε πόσο σοβαρά να πάρει κάποιος αυτά που γράφεις?Για ποια δύναμη μιλάς?
    Λες ότι μας υποτιμάς αλλά ενώ βλέπεις εμείς οι χαζοί σου απαντάμε,νευριάζεις όταν νιώθεις ότι ο άλλος σε υποτιμάει.Πως γίνεται αυτό?Εσύ το δήλωσες.Οπότε?

Οπότε διάβασε καλύτερα τα πρώτα που γράψαμε και ψάξε λύσεις αμέσως!Αμέσως όμως...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...όσο ζω μαθαινω τελικά.

Τι έμαθα σήμερα.

Η ηρωίνη είναι περιπέτεια (μέχρι στιγμής όσα πρεζάκια έχω συναντήσει δεν μπορουν να πάρουν τα πόδια τους)

Στο Πανεπιστήμιο Θεσ/κης γράφουν το λαθος με ω (νέα ορθογραφική προσέγγιση)

Χειριστικοί άνθρωποι που καταφέρνουν πανέυκολα να τους συμπαθήσουν, είναι αυτοί που σαπίζουν, (δική σου έκφραση) σε ένα σπίτι μη κανοντας απολύτως τίποτα.

Βαριέμαι.
    Ηταν τοσο μεγαλη η αναγκη σου να γραψεις αυτο το σχολιο? Τιποτα απο τα τρια που ειπες δε παταει πουθενα.. Αμα βαριεσαι σταματα να διαβαζεις τις ανοησιες που σκεφτεται ο καθενας εδω μεσα, και πρωτη απολους εγω- και κανε κατι που θα σου αρεσει. Για να μη λες οτι σε κανουμε να βαριεσαι..

Banned
    Εγω νομιζω οτι ο Νtoubroutza σου απαντησε ομορφα και οχι επιθετικα..Σου εδωσε ουσιαστικα τροφη για σκεψη . Μην θυμωνεις somnium δεν υπαρχει λογος..Τι θες απο την ζωη σου ακριβως ξερεις?Μπορεις να το περιγραψεις? Εγω πχ θελω ηρεμια , λιγους ανθρωπους να με αγαπανε και να τους αγαπαω , λιγα λεφτα να ζω και πολυ τρελα η οποια ειναι δωρεαν και εχω σε μεγαλο βαθμο..! Εσυ τι θα ηθελες στην ζωη σου ?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast