Περιγραψτε το ιδανικο ετερον ημισυ...πως θα θελατε να ειναι... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 137
    Banned
    Quote Originally Posted by Αναζητηση View Post

Υπάρχουν σταθερά στερεότυπα στην ευτυχία μας ??
    ακριβως ετσι για μενα πολυ σταθερα πιο σταθερα δε παει αρκει να ειναι αντιφατικα κ να ταλαντευονται σε 2 πλευρες συγρωνως

Να απαντήσω, αλλά έχω την αίσθηση πως μ' αυτήν την ερώτηση, ψάχνουμε και δημιουργούμε στο μυαλό μας τον Φρανγκεστάιν :)
    κ εγω εχω την αισθηση οτι με αυτη την απαντηση θα πρεπει να ρωτησουμε τον φραγκεσταιν τι θελει να πει ο ποιητης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    παει εχασα και αυτη την ευκαιρια να αποκατασταθω μεσω του ισαικολοτζι!
    εγω θα ταιριαζα πολυ με τους περισσοτερους απο εδω μεσα :p
    με οσους δλδ ειναι καμμενοι με πισι τσοντες και μπαφους, εχουν προβληματα κοινωνικης προσαρμογης, δε μπορουν να σταυρωσουν γκομενα, εψουν αφθονα ψυχολογικα θεματα, ειναι ανωριμοι και δεν ξερουν τι θελουν :p

Τωρα εγω σε χανω , μια λες δεν θελεις καμμενους με πσ , δεν εχουν προβληματα κοινωνικης προσαρμογης , δεν εχουν σε αφθονια ψυχολογικα προβληματα , τωρα ομως λες οτι θελεις τετοιους . Αποφασισε τι θελεις τσπαντων να κανονισω την πορεια μου !! λιγο μπερδεμενη μου φαινεσαι .. Τελικα σπουδαζεις η χορευεις τανγκο ? η σπουδαζεις χορευοντας τανγκο ? η χορευοντας τανγκο , σπουδαζεις ?

Senior Member
    Οπως το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τωρα εγω σε χανω , μια λες δεν θελεις καμμενους με πσ , δεν εχουν προβληματα κοινωνικης προσαρμογης , δεν εχουν σε αφθονια ψυχολογικα προβληματα , τωρα ομως λες οτι θελεις τετοιους . Αποφασισε τι θελεις τσπαντων να κανονισω την πορεια μου !! λιγο μπερδεμενη μου φαινεσαι .. Τελικα σπουδαζεις η χορευεις τανγκο ? η σπουδαζεις χορευοντας τανγκο ? η χορευοντας τανγκο , σπουδαζεις ?
    δεν τους θελω, αυτοι με θελουν :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δεν τους θελω, αυτοι με θελουν :p

Aαααα , τωρα καταλαβα !!

Banned
    κι ομως πολλες σημερα μπερδευουν τη πραγματικη ζωη με τα αρλεκιν φαντασιοπληκτων γεροντοκορων που μαλλον δεν ειχαν ποτε κανεναν για να προσγειωθουν, και καταληγουν να περιμενουν τον πριγκηπα στο ασπρο αλογο, τον Κλαρκ Κεντ που θα γινει Σουπερμαν και θα τις σωσει.

Senior Member
    ο "ιδανικός" θα είναι αυτός που δεν θα σε ξενίσει (ή δεν θα σου ...ξυνίσει) από την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσεις, μέχρι την τελευταία, όποια κι αν είναι αυτή... που θα σου εμπνεύσει οικειότητα, εμπιστοσύνη και θα μιλάτε την ίδια γλώσσα (συναντήληψη) και στο τραπέζι και στο κρεβάτι...
    κατά πως έλεγε και η Λαμπέτη στον Κατράκη επί σκηνής κάποτε (υποδυόμενοι δυο γέρους στο έργο "φθινοπωρινή ιστορία" του Αρμπούζοφ) "μου φαίνεται πως σε όλη μου τη ζωή περπατούσα για να σε συναντήσω..."
    αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    ο "ιδανικός" θα είναι αυτός που δεν θα σε ξενίσει (ή δεν θα σου ...ξυνίσει) από την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσεις, μέχρι την τελευταία, όποια κι αν είναι αυτή... που θα σου εμπνεύσει οικειότητα, εμπιστοσύνη και θα μιλάτε την ίδια γλώσσα (συναντήληψη) και στο τραπέζι και στο κρεβάτι...
    κατά πως έλεγε και η Λαμπέτη στον Κατράκη επί σκηνής κάποτε (υποδυόμενοι δυο γέρους στο έργο "φθινοπωρινή ιστορία" του Αρμπούζοφ) "μου φαίνεται πως σε όλη μου τη ζωή περπατούσα για να σε συναντήσω..."
    αυτό...
    έτσι ακριβώς είναι :)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι ομως πολλες σημερα μπερδευουν τη πραγματικη ζωη με τα αρλεκιν φαντασιοπληκτων γεροντοκορων που μαλλον δεν ειχαν ποτε κανεναν για να προσγειωθουν, και καταληγουν να περιμενουν τον πριγκηπα στο ασπρο αλογο, τον Κλαρκ Κεντ που θα γινει Σουπερμαν και θα τις σωσει.

Συμφωνω , ΚΕΝΟ , αν και δεν μαρεσει η λεξη ' γεροντοκορη ' . συμβαινει αυτο τα τελευταια χρονια , και μολις 35-37αρισουν , κατεβαζουν δραματικα τα στανταρτς , αλλα που ο γαμπρος !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Κοινή συναινέσει γίνεται αυτό Κενό.
    Και στους άνδρες αρέσει ο ρόλος του Πυγμαλίωνα, του σωτήρα.
    Γιατί έτσι καταφέρνουν να έχουν το πάνω χέρι και να κυριαρχούν στη σχέση τους με τη γυναίκα (οποιασδήποτε φύσεως σχέση).
    Όσον αφορά τη "γεροντοκόρη", αυτό υφίσταται μόνο σα λέξη...και χρησιμοποιείται για να ορίσει μια γυναίκα η οποία δεν έχει παντρευτεί..γιατί το κοινωνικό στάνταρντ είναι η γυναίκα να παντρευεται και να κάνει παιδιά.
    Κατά αντιστοιχία ισχύουν αλλα κοινωνικά στάνταρντς και για τους άνδρες.
    Ποιος ο λόγος όμως να βάζουμε τους εαυτούς μας σε κουτάκια;

Senior Member
    Συμφωνω , ΚΕΝΟ , αν και δεν μαρεσει η λεξη ' γεροντοκορη ' . συμβαινει αυτο τα τελευταια χρονια , και μολις 35-37αρισουν , κατεβαζουν δραματικα τα στανταρτς , αλλα που ο γαμπρος !!
    ναι, ενω για "κατι κουρασμενα παλικαρια", κανουν ουρα οι νυφες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, ενω για "κατι κουρασμενα παλικαρια", κανουν ουρα οι νυφες....

Γιατι , ρεμ , παντα προσωποποιεις οτι γραψω , σε μενα / ηλικια μου ? ουτε προσωπικες διαφορες να ειχαμε ! δειχνεις εμπαθεια απεναντι μου . Αναφερομαι γενικα στις Ελληνιδες , που τα τελευταια χρονια ζητουν παρα πολλα απο καποιον , που τελικα ειναι ουτοπικα / δυσευρετα , ισως λογω του το οτι εχουν γινει ανεξαρτητες .

Senior Member
    [QUOTE=void;510325]Κοινή συναινέσει γίνεται αυτό Κενό.
    Και στους άνδρες αρέσει ο ρόλος του Πυγμαλίωνα, του σωτήρα.
    Γιατί έτσι καταφέρνουν να έχουν το πάνω χέρι και να κυριαρχούν στη σχέση τους με τη γυναίκα (οποιασδήποτε φύσεως σχέση).

Αυθαιρετο συμπερασμα , ορεξη εχουμε να το παιζουμε σωτηρες . Το ποιος εχει το πανω χερι σε μια σχεση ειναι θεμα χαρακτηρος . Και θελουν οι γυναικες εξ ισου με τους αντρες να το εχουν ( δεν μιλαω φυσικα για ολους-ες , υπαρχουν αι ανθρωποι που δενεχουν την διαθεση να επιβληθουν σε κανεναν )

Senior Member
    Γιατι , ρεμ , παντα προσωποποιεις οτι γραψω , σε μενα / ηλικια μου ? ουτε προσωπικες διαφορες να ειχαμε ! αναφερομαι γενικα στις Ελληνιδες , που τα τελευταια χρονια ζητουν παρα πολλα απο καποιον , που τελικα ειναι ουτοπικα , ισως λογω του το οτι εχουν γινει ανεξαρτητες .
    Όχι αγαπητέ μου, δεν ζητάνε πάρα πολλά οι γυναίκες, ζητάνε τα αυτονόητα.
    Απλώς, πέρασε η εποχή που ένας άντρας έφτανε να έχει δυο αρχίδια (μπορεί και ένα!) για να είναι ικανοποιημένη μια γυναίκα που τον έχει δίπλα της.
    Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άντρες στην Ελλάδα δεν το έχουν καταλάβει ακόμη. Και συνεχίζουν να πορεύονται με τα μυαλά των παπούδων τους.
    Οι περισσότερες γυναίκες που γνωρίζω δε ζητάνε τίποτα υπερβολικό, ζητάνε κάποιον που να έχει μέσες-άκρες όσα προσόντα διαθέτουν κι αυτές.
    Και καθόλου δεν υπερεκτιμούν τον εαυτό τους, συχνά τείνουν να τον υποτιμήσουν θα έλεγα.
    Μία γυναίκα εμφανίσιμη, έξυπνη, μορφωμένη και καλλιεργημένη, ευκατάστατη, με κοινωνική ζωή και οικονομική ανεξαρτησία, δεν έχει λόγους να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.
    Αρκετοί άντρες με ανάλογα προσόντα πολύ συχνά βολεύονται με λιγότερα (για να μην πω το επιδιώκουν).

Senior Member
    Δε δευτερολογώ συνήθως αλλά αυτό είναι το δικό σου σχόλιο το οποίο είναι τόσο "αυθαίρετο" όσο και το δικό μου :-)
    δεν ανταλλάσσουμε αξιώματα φαντάζομαι στο φόρουμ αλλά απόψεις..σωστά;

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast