Results 22,186 to 22,200 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
29-10-2014, 04:39 #22186
σκεφτομαι οτι παλι κατεστρεψα τον υπνο μου.εκει που τον ειχα φτιαξει!
μηνες παλευω κ εκει που τα φτιαχνω τα καταστρεφω.
επισης σκεφτομαι ωρες ωρες ποσο πολυ μισω τη ζωη γενικα οπως την εχει κανει η ανθρωποτητα.
με ολα αυτα τα υποχρεωτικα πραγματα που πρεπει να κανεις για να επιβιωσεις, για να βγαζεις χρηματα κοκ.
ολα ειναι τοσο απελπιστικα σαν φαυλος κυκλος απελπισιας.
με λιγες στιμγες ανασας.
- 29-10-2014, 07:38 #22187
Gothly, πως απ εδώ?
Ίσως κι εσυ προσπαθεις να ξεκόψεις απ το φορουμ.Το φορουμ ειναι ο χωρος εκφρασης μας όταν ανεβαινει η ένταση της χαλια ψυχολογιας (νοειται ότι ειναι μια συνεχης κατασταση).
Η αιτία των ψυχολογικών του προβλημάτων ειναι η ύπαρξη αρνητικών ανθρώπων στη ζωη.
Καποιοι έζησαν τα κρίσιμα για τη διαμόρφωση του χαρακτηρα τους χρονια κοντα σε αρνητικούς ανθρώπους. Η στέρηση υγειους συναναστροφής του προκαλεί στη συνεχεια υπέρμετρη δυσκολία συναναστροφής και αποδοχής από ψυχολογικά υγιή άτομα. Έτσι ο κύκλος του εξακολουθεί να είναι αρνητικά άτομα, απλά εναλλάσσονται τα πρόσωπα.
Καποτε το συνηδητοποιεί, μας πως ειναι δυνατον να συναναστρεφομαι μόνο μ αυτους τους περιπτωσάρες? Ξερει βεβαια τον τροπο να ξεχωριζει τους υγιείς, δεν του ειναι ευκολο όμως να τους κερδίσει επειδή το γνωριμο ειναι τα άρρωστα άτομα. Η αρνητική ενέργεια στο μεταξυ υπήρξε αιτία χαμηλής αυτοεκτιμησης για επίτευξη στοχων, αιτία αποτυχιών.γιάννης
29-10-2014, 10:12 #22188
καλημέρα Γιάννη!! :)
έχεις μια φοβερη ικανότητα να εντοπίζεις την αιτία στο κάθε πρόβλημα.
Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό..
αυτό που μένει λοιπόν, εν προκειμένω, είναι να αποφεύγεις τους αρνητικούς - τοξικους ανθρώπους...και από τη στιγμή που τους μυρίζεσαι από την αρχή, ακόμα καλύτερα!
Έχεις όλη την ελευθερία να το κάνεις :)..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
29-10-2014, 12:40 #22189
Ευχαριστώ void/Βίβυ!!
Καιρό να τα πούμε! Ελπίζω να είσαι καλά!
Ικανότητα έχω..., όπως λες. Αλλά τι ειναι αυτό που με σπρώχνει κατα κει? δλδ σ' αυτο το κακό.
Αν έκανα ενα διαχωρισμό ανάμεσα σε καλούς και κακους ανθρωπους στη ζωη μου. Εννοώ από πλευράς ψυχοφθόρου, ητοι, η συναναστροφη μου μαζι τους να με γεμίζει για τον ενα ή τον αλλο λόγο αρνητική ενέργεια. Καποιοι ειναι άτομα που ξέρω ότι λαμβανουν ψυχοφαρμακα ή με την εμπειρια που έχω (δεν το συζητηταμε λολ πόσο ειδικός έγινα) καταλαβαίνω ότι ψυχικά, για τον ά ή βητα λόγο, δεν ειναι καλα. Αρα όποιος σχετίζετε πολύ με τέτοιους κινδυνεύει να γίνει όμοιος τους! Να μπορώ τόσο απλά κι εύκολα να σχετίζομαι μαζι τους και να βρίσκω βουνό, ο φόβος αποτυχίας να με κραταει μακρια τους ή να μου γίνεται ως κάτι το απόμακρο το να σχετιστώ με τους καλούς.
Κι όμως, ακομα και τωρα που σας τα λέω, μου έρχονται στη σκέψη αυτες οι λίγες, έστω μακρινές στιγμές που βρέθηκα σε παρέες με καλούς, ως ευχάριστες αναμνησεις στη ζωη μου. Ίσως είναι η ελλειψη συνέχειας, το περιστασιακό σε μια τετοια ωραια συνάντηση. Που με το πέρας της απλά διερωτασε αν θα ξανασυμβει και πότε τετοια ευκαιρια.
Καποτε, η έλλειψη εμπειριας στη συναναστροφη με τετοια καλά ατομα προκαλεί αποτυχία, δεν κατορθωνει κανεις να σχετιστει μαζι τους και να κερδισει την παρεα, φιλία τους. Ειναι και οι συνθηκες της ζωης που μπορει λόγω αποστασεων ή δουλειάς να τους κρατανε μακριά. Το κακό έχει εδραιωθεί ως το γνώριμο. Κάποτε η χαμηλή αυτοεκτίμηση κι ο φόβος αποτυχίας. Εκεί είναι οι αιτίες. Στα αντίδοτα των στοιχειων αυτών που ανεφερα βρίσκονται και οι λύσεις. Να τα διαπιστωνουμε ειναι πολύ ωραιο...γιάννης
29-10-2014, 15:39 #22190
Επομένως επαφίεται στη δική μας ευχέρεια να κάνουμε τη στροφή που έχουμε ανάγκη προκειμένου να σταματήσουμε να αναπαράγουμε ένα συγκεκριμένο μοτίβο σχέσεων που καταλαβαίνουμε ότι δε μας ταιριάζει.
Ουσιαστικά και όλες μας οι σχέσεις τι είναι; ένα καθρέφτισμα του ίδιου μας του εαυτού..το "όμοιος ομοίω αει πελάζει" που λέμε σημαίνει αυτό ακριβώς..και προκύπτει τελείως υποσυνείδητα.
Άρα όσο εμείς εξελίσσουμε τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας γενικότερα, τόσο διαφοροποιούνται τα στάνταρντς άρα και οι άνθρωποι που μας ελκύουν και τους ελκύουμε.
Κάπως έτσι εγώ το αντιλαμβάνομαι και το βλέπω και στον εαυτό μου να συμβαίνει...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
29-10-2014, 19:24 #22191
σκεφτομαι αν ο ζεστος αερας που βγαζει ενα air-condition καιει περισσοτερο απο τον κρυο.
29-10-2014, 19:39 #22192
δε νομιζω πως προσπαθω να ξεκοψω αλλα οπως ειπες (να το πω με πιο απλα λογια εγω) ε οταν ειμαι πολυ χαλια μου αρκει να γραψω μια προταση εδω ,εστω κ αυτο αρκει γιατι ειναι πολλες φορες που δε μπορω να τα πω αλλου. αιτια ενας καυγας, κλασσικα.
συμφωνω για τους τοξικους ανθρωπους. δε ξερω αν ειναι τοξικος ο ανθρωπος με τον οποιο ειμαι, πιστευω οχι γιατι με βοηθαει πολυ-αλλα ειναι ωρες ωρες που νιωθω οτι μιλαω σε 2χρονο-νιωθω οτι μιλαω σε αλλον. κ με τρελενει.
29-10-2014, 21:53 #22193
χωρις παρεξηγηση κι χωρις διαθεση να κανω τον γνωστικο! απλα ηθελα να συμπληρωσω -το διαβασα κι εγω αυτό το αρθρο πανω στην ερευνα αυτων των γιατρων- κι σημειωνει ότι ειναι υποθετικα!,ότι εχει γινει σε παρομοιους ιους κι όχι στους συγγεκριμενους!
βεβαια μπορει να είναι ετσι, - μακαρι να είναι ετσι δλδη!!!το θελα πολύ!!¨)¨)-αλλα δυστυχως πολλα εχουν πει οι γιατροι!
μια πολύ αγαπητη φιλημου πριν χρονια μου ελεγε ότι κι η ηρωινα κανει καλο στην καρδια!!ότι επειδή ριχνει το στρες κι τις πολυκαρδιες δεν θα παθουμε πωτε καρδια!!χαχα,και αλλα τετοια τρελα!! απλα ξεχασε ότι από καρδια θα "φυγουμε"στα 50 η 60! αλλα από την ηρωινη θα φυγουμε προσφατα!!
τελος ηθελα να σου πω αυτό που λες για την καναβη! αρα το χασις & μαριχουνα!! οσο για το σκανκ δεν είναι παντα τεχνικο φυτο! πολλες φορες εχει σκοπο να αυξηση αποδωση, δλδη την THC Τετραϋδροκανναβινόλη! οπου στο σκανκ φτανει το 15 τις εκατο. τελος ηθελα να σου πω μην προσβαλλεις τα ελληνικα μας χωματα¨), στο αμστερνταμ εχουμε παρει πολλα παραπανω βραβια από την μεξικανα σατιβα!- οπου υπαρχει συνηθως στις Η.Π.Α., όπως κι ότι στα εκει μαγαζια εχει την διπλη τιμη το ελληνικο ! από το μεξικανικο! βεβαια υπαρχουν και οι πικιλιες που ουσιαστικα φερνουν την αξια !
αυτά!! και όπως κι εσυ ειπες σωστα!!! δεν λεω ότι κανει καλο!! απεναντίας νομιζω ότι το μυαλο μας πρεπει να είναι παντα καθαρο!!κι ότι η φυση παραγει κι δηλητηρια!(όπως τα αμανιτα) αρα δεν πιστευω ότι ότι βγαζει η φυση είναι κομπλε!!
29-10-2014, 23:02 #22194
Μακάρι να κοιμόμουν κ να μην ξυπνούσα ποτέ...(ωραία σκέψη ανήμερα των γενεθλίων Μου)
30-10-2014, 11:27 #22195
30-10-2014, 19:26 #22196
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ-ΓΡΑΦΕ!
30-10-2014, 19:29 #22197
ευχαριστω πολυ εισαι πολυ καλη.
30-10-2014, 20:06 #22198
30-10-2014, 20:48 #22199
30-10-2014, 21:02 #22200
Νταξει ρε,μην τον κανεις ρομπα και συ.Απλως αγνοησε τον,αμα τον βαριεσαι.
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή