Results 61 to 75 of 99
-
31-10-2014, 10:22 #61
Ειχα ανοιξει παρομοιο θεμα με εναν τυπο,μονο που αυτος ειχε την φαντασιωση με δυο αντρες και μια γυναικα!μαλλοντου αρεσε να το κανει καποιος με τη γκομενα του κι αυτος να βλεπει.εγω ημουν τρελη και παλαβη γι αυτον δεν εβλεπα μπροστα μου.και το τηλεφωνικο σεξ εδινε και επαιρνε παρολο που δεν τρελαινομουν γι αυτο.ειχα τις ιδιες αμφιβολιες με σενα και μου απαντουσε οπως αυτος σε σενα(εδειχνε οτι νοιαζεται) αλλα επεφτε σε αντιφασεις και γεμιζα αποριες.απ τη μια μου λεγε να φερνω αλλους να κανω σεξ μαζι τους(τραγικο) και απ την αλλη ζηλευε με ποιον βγαινω.να μη στα πολυλεω συμπερασματα΄μου γι αυτον ηταν οτι ειναι ηταν εθισμενος σε καποια πραγματα που του ειχαν γινει εμμονη ιδεα και δε νομιζω οτι αν καποιος σε βλεπει σοβαρα δε θα σου ζητησει τριο εκτος κι αν η σχεση εχει φτασει σε σημειο ωστε θες να δοκιμασεις κατι διαφορετικο με το συντροφο σου που αυτο προυποθετει χρονο.παντως αν θες κατι σοβαρο βρες το σε εναν ανθρωπο που μπορει να στο δωσει.δεν εξαρτωνται ολα απο το σεξ και απο την καβλα.
- 31-10-2014, 13:22 #62
31-10-2014, 13:34 #63
το δοκιμασμενο κολπο ειναι να τον χωρισεις αλλα να μην υποκυψεις με το πρωτο μωρο μου γυρνα πισω.. να τον αφησεις να ψηθει κι αν οντως τρεφει καποια συναισθηματα για σενα θα γυρισει.. το να μενεις με εναν αντρα που σε θελει μονο για το σεξ δεν υποτιμαει τον εαυτο σου και δεν ειναι ωραιο απο την στιγμη που εσυ θελεις κατι παραπανω απο σαρκικη ηδονη
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
31-10-2014, 14:17 #64
31-10-2014, 15:10 #65
ΟΤΑΝ βαζεις τον εαυτο σου εσυ σε εναν ρολο..ΤΟΤΕ αυτος ο ρολος θα σου δοθει κ απο τους αλλους.
θελω να πω οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν τις πεποιθησεις τους κ τα συναισθηματα τους επειδη εμεις θελουμε.
αυτο μπορει να δωσει ο τυπος, αυτο δινει...για μενα...αν εσυ θελεις κατι παραπανω τοτε θα πρεπε να κοψεις μαχαιρι την συγκεκριμενη συναναστροφη, να το ξεπερασεις κ να γνωρισεις εναν ανθρωπο ισως αργοτερα που θα γουσταρει την δεσμευση.
μου θυμισες εμενα με ενα παιδι που παιζομασταν στο free κανα 8μηνο..εκεινος εκανε τα παντα να με φερει πιο κοντα, γουσταρα το σεξ κ τις βολτες αλλα μεχρι εκει..δεν χαμπαριαζε..καθε φορα που βρισκομασταν ετρεφε περισσοτερες ελπιδες χωρις εγω να του λεω κατι..μου κανε δωρα..προσπαθουσε ο ερμος να με προσεγγισει περισσοτερο.
του ειχα πει οτι σε εκεινη την φαση δεν ημουν ετοιμη για δεσμευσεις κ οτι εγω μονο αυτο μπορω να του δωσω..εκεινος επεμενε..μονο κανταδες δεν μου κανε.ηθελε να μαστε μαζι.ελεγε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου.εγω τον εβλεπα απλα σαν εναν τυπο να περναω καλα..δεν υποσχεθηκα ποτε τιποτα..περασαν 8 μηνες..ο τυπος δεν καταλαβαινε οτι εγω δεν προκειται ποτε να ειμαι μαζι του..μεχρι που τον εκοψα μαχαιρι γιατι αρχισε να δενεται κ να βγαζει κ κατι κακιουλες κ κατι ζηλιτσες.
του ειπα οτι δεν θελω να βρεθουμε ξανα για δικο του καλο.
κ απομακρυνθηκα εντελως για να τον αφησω τον ανθρωπο μπας κ βρει καμια κοπελα να κανει αυτα που ηθελε να κανει.
δεν ημουν σε φαση, δεν ηθελα, ημουν πληγωμενη κ δεν γουσταρα.
και δεν εγινε ποτε.κανεις δεν μπορεσε να με αλλαξει..οποτε ΕΓΩ ενιωσα ετοιμη τοτε μπηκα σε σχεση..
μετα απο 4 χρονια περιπου.
θελω να πω οτι κανεναν δεν μπορουμε να του αλλαξουμε τα μυαλα.
ο τυπος αυτο σου δινει κ βαζει ορια μεχρι εκει.
κακως συνεχιζεις μαζι του εφοσον ειδες οτι δεθηκες κ εισαι ερωτευμενη.στην θεση σου θα κοβα λασπη πολυ καιρο πριν για να μην πονεσω ακομα περισσοτερο.
01-11-2014, 10:12 #66
01-11-2014, 10:13 #67
01-11-2014, 10:19 #68
tnx Kaityyyyyyyy!!!! exeis apolyto dikio kai oso diavazw.. toso xypnaw...! Merika pragmata ta kseroume.. h ta niwtoume. einai omws aparaithto na ta poume.. kai na akousoume pragmata, ksana.. kai ksana... mexri na ginei ksekatharh mia eikona. Einai poly diskolo na deis katara otan foras gialia patompoukala... gia pollous logous kai oxi mono kai aparaithta apo thn kavla sou gai kapoion kai ton erwta. H istoria synhtws paei poly pio piso kai xwraei .. ta apisteyta. apla. s eyxaristw ;)
01-11-2014, 10:33 #69
δέθηκα απο την πρώτη μέρα. αυτό ομως δεν σημαίνει οτι κανω κωλοτούμπες για χάρη του.. οχι. κ εγω ειμαι κλειστό ατομο καλώς η κακώς.. και δεν εκφραζω ευκολα αυτα που νιώθω ετσι κ αλλιως.
ουτε ποτε, θα κυνηγούσα καποιον που δεν γουσταρει να ειναι μαζί μου. Ποτέ ομως..!!!!! απλα.. μου εχει ζαλίσει τα π... με τα διπλά μηνύματα και εχω χάσει την μπάλα πλέον..!!! φευγω.. τρεχει. φευγει.. και ενω απλά τον αφήνω να φύγει.. αυτός παλι τρέχει. μοιαζει κωμικό. ο μόνος που δεν τρέχει σ αυτή την ιστορία, είμαι εγω!.. ολο να φύγω θέλω κι ολο με μπλοκαρει με καποιο τρόπο.. ολο με καποια στροφή στο χορό, με φέρνει πίσω γαμωτο.. Και ναι αυτο γίνεται γιατι το επιτρέπω. σαφώς.............
01-11-2014, 17:22 #70
Βρε συ αχινέ, νομίζω ότι θέλεις να παραμυθιαστείς!
Ναι, θέλει να τα ζήσει όοολα μαζί σου (αλλά μόνο σεξουαλικά!) αλλά μήπως γιατί σε θεωρεί πιο πρόθυμη από άλλες; Έχε υπ' όψιν ότι κάποιες θα την κοπανούσαν αμέσως αν άκουγαν κάτι τέτοιο. Γιατί θεωρείς τόσο εύκολο το να πάει να βρει δυο άλλες να το κάνει χωρίς να πληρώσει; Σιγά μην περιμένουν στην ουρά γυναίκες για παρτούζα!
Δεν ξέρω, στην ηλικία που είσαι θεωρώ ότι θα έπρεπε να είσαι πιο ψιλιασμένη. Μάλλον δεν είχες αρκετές εμπειρίες ή είσαι λίγο αγαθή από τη φύση σου.
Αν ήθελες κι εσύ συνειδητοποιημένα μόνο σεξ, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά το να περιμένεις ότι ξαφνικά θα αλλάξει γνώμη και θα σε δει αλλιώς είναι μάλλον ουτοπικό.
Και μην τρελαίνεσαι, πιθανόν να είχες το καλύτερο σεξ στη ζωή σου μαζί του και όλο αυτό να σ' έχει συνεπάρει. Δε σημαίνει ότι απαραίτητα είσαι ερωτευμένη μαζί του.
Αυτός πάντως σίγουρα δεν είναι. Αλλιώς δεν θα του έφτανε μόνο να κάνετε σεξ, θα ήθελε περισσότερα. Και κάποιος που δεν είναι από την αρχή μηδαμινές πιθανότητες υπάρχουν να ερωτευτεί στη πορεία.
Μη βασανίζεσαι λοιπόν, αν δεν μπορείς να απολαύσεις μόνο αυτό που έχετε και να μην έχεις άλλες προσδοκίες, καλύτερα να την κάνεις.
Άσε που πιστεύω, ότι πιο πολύ είναι ο εγωισμός "γιατί να μη θέλει κάτι περισσότερο μαζί μου, τι μου λείπει;" παρά ότι βρήκες τον άνθρωπό σου.
Και κάτι στο οποίο έχω καταλήξει: Ποτέ μην πιστεύεις αυτά που σου λέει ένας άντρας πριν το σεξ και μια γυναίκα μετά το σεξ! Δεν μιλάει ούτε το μυαλό, ούτε η καρδιά αλλά οι ορμόνες.
01-11-2014, 23:14 #71
Γεια σου.. είναι πραγματικά περίπλοκη η κατάσταση... Πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να σε καταλάβει κάποιος που δεν ζει αυτή τη σχέση γιατί όσο και να περιγράφεις τις πράξεις ή τα λόγια μόνο εσύ γνωρίζεις τα συναισθήματα... Εγώ δεν πιστεύω πως έχει κάποια σχέση η διαφορά ηλικίας είτε φαίνεται είτε όχι! Η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός έχουν σημασία... Και με βάση αυτά θεωρώ ότι πρέπει να αποφασίσεις! Νιώθεις την αγάπη και το σεβασμό του στο πρόσωπό σου; Πιστεύεις πως σέβεται τις επιθυμίες σου όσο και τις δικές του; Στο κρεβάτι σας μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε!! Το θέμα όμως είναι να το θέλετε κι οι δύο...Μην κάνεις κάτι που θεωρείς ότι σε υποβιβάζει σαν γυναίκα μόνο για να του κάνεις το χατίρι... Αν πραγματικά σε έχει αγαπήσει όλον αυτό τον καιρό, θα σεβαστεί την επιθυμία σου να μη τον ακολουθήσεις σ αυτή του τη φαντασίωση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
01-11-2014, 23:28 #72
02-11-2014, 15:33 #73
Ο τύπος έχει κόλλημα με την διαφορά ηλικίας και δεν θα σε δει ποτέ σοβαρά όπως θες εσύ. Είναι φως φανάρι, λυπάμαι!:(
02-11-2014, 16:12 #74
05-11-2014, 09:57 #75
Γεια σου,αχινε.
Η γνωμη μου ειναι οτι εχεις μεινει ποολυ καιρο....''αμετοχη''.Εισαι καιρο σε μια σχεση με ενα ομορφο αντρα και κανεται παθιασμενο σεξ.
Αλλα εφοσον εισαι τοοοσο καιρο σε μια ''ελευθερη σχεση'',αναρωτηθηκες καταρχην γιατι εισαι τοοσο καιρο?
Δεν υπηρξε μια στιγμη που να ειπες στον εαυτο σου...''κατσε καλα γιατι αρχιζεις να δενεσαι'',ενω εκεινος δε δειχνει ας πουμε τετοια συναισθηματα.
ΟΚ.Στην αρχη ειπες ας τραβηξει,,,κι οσο τραβηξει αυτη η σχεση....αλλα τωρα εισαι ετοιμη να τραβηξεις τις...κοτσιδες σου!!!! :p
Εγω στη θεση σου θα το πηγαινα η του υψους η του βαθους.Θα του ελεγα οτι τον γουσταρω κι οτι θελω να τον εχω αποκλειστηκα.Νομιζω οτι πρεπει να κανεις το ιδιο.
Αν σου πει οχι,,χωρισε τον εντελως,,,εφοσον λες οτι νοιαζεται για σενα,,θα τ αναλογιστει ολα και θα σε ζητησει.
Αλλα εφοσον σου χει δειξει οτι νοιαζεται.
Αν σε θελει επειδη εχεται χημεια στο κρεβατι,αμφιβαλλω.
Ειμαι της γνωμης να διεκδικησεις τα θελω σου ανοιχτα,επειδη εμεινες καιρο αμετοχη.
Η θα κερδισεις η θα χασεις.Παντως,δε θα εισαι ετσι οπως εισαι τωρα.
Α,να σε ρωτησω!!...Αμα του ζητουσες αντι για γυναικα να κανεται τριο μ εναν αντρα που ηθελες εσυ?
Τι νομιζεις οτι θα λεγε?Θα ηθελε?...Πως θα του φαινοταν?