Results 46 to 60 of 62
-
02-11-2014, 21:58 #46
Γεια σου κι εσενα!
Τη ''νυχτερινη ζωη της πολης'' δεν χρειαστηκε να μου τη μαθει κανεις,ξερεις.Μετα που την εμαθα εμπλεξα μαζι του,ολη η ιστορια ειναι αρκετα συντομα γραμμενη.
Το ν'απαντας σ ενα θεμα-προβλημα με ειρωνια και κοροιδια δε βοηθαει σε κατι ξερεις,ασε που δεν ειναι καθολου ευγενικο για τον αλλον,αλλα εκτος απ ολα αυτα που μαλλον δε σε νοιαζουν αν δεν εχεις να πεις κατι που θα βοηθησει γιατι απαντας?
Υπαρχει κανεις που να ''θελει να ξερει τι του ξημερωνει''?
Η ξερεις κανενα ανθρωπο που να μη κανει λαθη η που εχει κανει λαθη για διαφορους λογους για να καταλαβω,,καλυτερα..
- 02-11-2014, 22:07 #47
Καλησπερα σας.Δεν ειχα ιντερνετ κι ετσι δεν μπορεσα να σας πω τη συνεχεια...το τι εγινε τλκ.
Καταρχην,σας ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο,τις συμβουλες σας και την υποστηριξη.
Τλκ παιδια εφυγε.Ηρθε μεθυσμενος και δεν ηθελε να φυγει.
Του κανανε ενα ''πανυγηρι'' οι δικοι μου,λογω του οτι ακουστηκε η ιστορια κι ερχοταν ο αδερφος μου εκεινη την ωρα και εξαφανιστηκε!
Απλα πηρε μετα ενα τηλεφωνο,ειπε χαρακτηριστηκα οτι χωριζουμε(ΕΛΕΟΣ!!) και να προσεχω το μωρο.ΑΥΤΑ...
02-11-2014, 22:15 #48
kaλυτερα που εφυγε... θα παει να κουζουλανει καμια αλλη θα στοιχηματιζα... χαρη σου εκανε.
03-11-2014, 08:22 #49
Μα τι θες να σου πω,πηγες και εκανες παιδι με ενα βλακα και μισο,επειδη ηταν κοινωνικος και ειχε χιουμορ.Δε σου αρεσε ο πρωτος επειδη ηταν μουχλας (σε αυτο δε σε κατηγορω) αλλα δε σε πτοησε που ο αλλος ηταν ολοκληρο ναυαγιο.Η ζωη εχει μεγαλυτερο χιουμορ τελικα.
Το κακο ειναι οτι την πληρωνει και το παιδι σου,το οποιο θα χει παντα για πατερα αυτο το βλακα,ειστε δεν ειστε μαζι.
03-11-2014, 08:44 #50
γειά σου αλαφροϊσκιωτε... εγώ πήγα κι έκανα παιδί μ' έναν τύπο που απλά "δεν υπάρχει" μόνο και μόνο επειδή ήταν ο μοναδικός στη μικρή μας πόλη που ήξερε ποιός ήταν ο Σβιατοσλάβ Ρίχτερ και του άρεσε κιόλας... σήμερα έχω ένα γιο λεβέντη (αν και με σύνδρομο asperger) που ίσως κάποια μέρα γίνει καλύτερος από το Ρίχτερ, ο οποίος γιός θα έχει πάντα έναν πατέρα "ούφο" που δεν θα ξέρει τι να κάνει με δαύτον... συμβαίνουν αυτά, δεν έχει νόημα να ανατρέχουμε στο παρελθόν, δεν αλλάζει... απλά να αντιμετωπίζουμε τη ζωή όπως έρχεται, με δύναμη και αξιοπρέπεια
03-11-2014, 09:57 #51
03-11-2014, 13:58 #52
να σαι καλά... ξέρεις, το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν πίστεψα (ούτε τώρα που γέρασα) πως τα παιδιά μπορεί να είναι "προϊόντα" σχεδιασμού ή κάθε άλλης σκοπιμότητας... η γέννηση ενός παιδιού δεν είναι ποτέ "λάθος"
άρα, ας μην "κρίνουμε" το (κάθε) Μαράκι για το γεγονός ότι έκανε ένα παιδί μ' αυτόν τον πατέρα, αλλά για το αν μπορεί να φροντίσει αυτό το παιδί "με νύχια και με δόντια" (όπως θα έκανε η κάθε μάνα σ' ολο το ζωικό βασίλειο) ή αλλιώς με δύναμη και αξιοπρέπεια (όπως αρμόζει στους ανθρώπους)
03-11-2014, 16:07 #53
03-11-2014, 17:10 #54
μαρακι το πρωτο κι μεγαλοσου βημα εγινε!! τον εδιωξες¨)!! μπραβω!! ηταν λαθος που ερωτευτικες έναν τετοιο τυπο, αλλα ετσι είναι αυτά! όταν μπορεις να αγαπας, όταν αφηνεις την καρδιασου να ερωτευεται είναι λογικο να κανεις και λαθος, όταν μας αρεσει να αγαπάμε μπορει και να πεσουμε σε λαθος ανθρώπους!! όμως την ελευθερια !την ομορφια των συναισθηματων εκεινη την στιγμη δεν αρμοζει να την χτυπάμε!! για αυτό και είναι τοσο ομορφο αυτό το συναισθημα!! επειδή μας ταξιδευει αυτό κι όχι η λογικη! δυστυχως όμως πολλες φορες μετα την παταμε!
από εδώ και περα μαρακι εχεις τα επομενασου βηματα, να βρεις τον εαυτοσου, αποψημου είναι ότι θα τα καταφερεις στη ζωησου!! μια καινουργια δουλεια! - βεβαια αυτά τα χρονια είναι πολύ δυσκολο) να βρεις φιλους -φιλες που θα μπορεις να μηλας ,να είναι διπλασου αλλα κι εσυ να εισαι διπλα τους! και μετα να βρεις έναν νέο ανδρα στη ζωησου!! μην κολας όμως να ξανα αφεθεις στον ερωτα! το ότι εγινε μα,,,κια πριν δεν παει να πει ότι παντα θα γινετε! τωρα ξερεις!! ξερεις τους κινδυνους!ξερεις πως να τεσταρεις αυτόν που θα αγαπήσεις, όμως μην αφαιρέσεις από την ψυχησου το ομορφο καλεσμα στον ερωτα!!!
το παιδακι σου είμαι συγουρος πως θα το κανεις ευτυχισμενο ! πως θα είναι υπεριφανο για την μανουλατου!! είμαι συγουρος πως το μητρικοσου αισθημα αν χρειαστει θα φερει τον κοσμο αναποδα για να γινουν όπως πρεπει ώστε το μικροσου παιδακι να γινει ένας μεγαλος , υγειες κι αξιόλογος ανθρωπος!
καλη σου τυχη μαρακι !
05-11-2014, 08:37 #55
05-11-2014, 08:43 #56
Ναι,εκανα το παιδι με ενα ''βλακα και μισο''οπως τον αποκαλεις,αυτο ομως δε σημαινει οτι δε θα κανω οτι χρειαστει για να μην επηρεαστει η ζωη του απ'αυτον.
Και αν ειχα δει το πως ηταν μετα την εγκυμοσυνη πιο πριν,,να σαι σιγουρος δεν θα ειχα τωρα το παιδι.Τεσπα....''οποιος δεν ειναι στο χορο,λιγα τραγουδια ξερει''που λενε.
Δεν ηταν το χιουμορ,,ολες οι καταστασεις μαζι,,εφεραν το αποτελεσμα,,αλλα οκ.
Η γνωμη σου ειναι σεβαστη,απλα δε μ αρεσε η ειρωνια,,ο τροπος που απαντησες,.Ολα οκ.
05-11-2014, 08:50 #57
Βρε παιδια,,,εχω ενα μακρινο συγγενη,,που η μανα του μικρη εκανε το λαθος να γνωρισει ενα τυπο ασ τα να πανε,να μεινει εγκυος,να κανει(ευτυχως) ενα υγιεστατο παιδακι,του οποιου ο πατερας ηταν και ειναι ενας τελιωμενος βλακας,ο οποιος δεν ειχε φανει πουθενα στη ζωη του.Κι ομως το παιδακι αυτο ειναι σημερα ολοκληρος αντρας με αρχες και πολυ καλο παιδι.Ο πατερας του δεν ειχε κανενα αντικτυπο στη ζωη του.
Ειναι το πως θα το μεγαλωσεις και το τι θα ''παρει'' το παιδι,πιστευω εγω.
05-11-2014, 08:54 #58
05-11-2014, 09:01 #59
Καλα τα λες!!!!
Ξεκινησα ηδη να ψαχνω για δουλεια,συναντησα καποιες γνωστες που εκανα παρεα πριν χρονια,,αρχισα να παιρνω σιγα σιγα τα πανω μου.
Οσο για κανενα αντρα δε το βλεπω καθολου συντομα,ουτε και θελω να σου πω την αληθεια,εχω το γιο μου που ετσι κι αλλιως ειναι ο αντρας της ζωης μου!
Ειμαι τρελη μαζι του!!:p
Σ ευχαριστω για ολες τις ευχες σου.Να σαι καλα
05-11-2014, 10:43 #60