Με το πρώτο ραντεβού σεξ και μετά..γεια σας; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 98
    Senior Member
    Κοπελα μου ησουν κ συ μαζεμενη, λιγο μπερδεμενη κ ο αντρας ξενερωνει γτ σου λεει αυτη δε θελει κλπ, οποτε γι αυτο ισως αποφασισε στο τελος να ναι πιο τυπικος. Ενταξει λογικο αφου ησουνα λιγο καπως. Απο δω κ περα αν θελεις καποια συνεχεια με το παλικαρι, στειλε ενα μηνυμα στο φβ τι κανεις κ να βρεθειτε να πατε καμμια βολτα.

Banned
    Quote Originally Posted by merlia View Post
    Του εγωισμού;οκ ίσως παίζει κ αυτό σε κάποιο βαθμό,αλλά δεν είναι αυτό το βασικό μου θέμα.Δε ζήτησα παρακάλια,απλά δεν κατανόησα την κατάσταση καλά κ δεν ξέρω πώς να το χειριστώ απο εδώ κ πέρα.
    εγω ετσι οπως τα λες σε φανταζομαι σαν κανενα φωτομοντελο που απλα τσατιστηκε επιδη ανακαλυψε το μονο αντρα που τη προσπερασε με δυο σταυροτα φιλια υπαρχει κ τραγουδι σχετικο

https://www.youtube.com/watch?v=CFlAQhLoU3U

Member
    kerasi, ήμουν μαζεμένη αρκετά,αυτό είναι αλήθεια,αλλά οκ δεν είναι πως το συνηθίζω κι όλας,κάπου κόλλησα.Αν τον ήξερα καλύτερα..τι να πω,δεν ξέρω.Κι εγώ αυτό,φαντάζομαι,πως κάπου χαλάστηκε,αλλά μετά ήρθα όντος σε δύσκολη θέση.
    Αλέξανδρε αν ήμουν φωτομοντέλο δε θα με προσπέρναγε έτσι νομίζω :) Η αλήθεια είναι δεν ξέρω,αν με είδε κ ήθελε κάτι καλύτερο ή όχι,πάντως εντάξει,δε μπορώ να πω πως έχω κάποιο θέμα με την εμφάνισή μου.
    Και κάφρος δεν ξέρω αν είναι,αλλά εντάξει,ήταν άκυρο,αυτό,που έκανε.Όσο το σκέφτομαι,κ όσο κ αν θέλω,τελικά κ να του μιλήσω όντος δεν ξέρω κ τι να πω πια,κ τι να καταλάβω.Σαν να τα πε όλα με μια κίνηση τελικά

Senior Member
    Στειλε ενα μηνυμα στο φβ τι κανεις κ θα βολιδοσκοπησεις. Χαλαρα ομως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Στειλε ενα μηνυμα στο φβ τι κανεις κ θα βολιδοσκοπησεις. Χαλαρα ομως.
    Βασικά σαν άνδρας σου προτείνω να μην ασχοληθείς καθόλου,άσε να στείλει αυτός..Είναι θεωρώ ο μόνος τρόπος ν αλλάξεις το κλίμα..

Banned
    εγω αν εμπαινα σε αυτη τη ψυχολογια (που δε θα μπω) δε θα με απασχολουσε καθολου ολο αυτο θα πηγενα στο επομενο κ μετα στο επομενο κ παει λεγοντας υπαρχουν χιλιαδες γκομενοι για ενα βραδυ για να ασχολιθει κανεις με τον συγκεκριμενο... τοσο πολυ.

Senior Member
    Που ειναι το περιεργο , οτι σε φιλησε σταυρωτα ? παλι καλα που δεν σε ευχαριστησε ......
    Νομιζω οτι δεν εχει καμμια διαθεση για πολλα πολλα ο νεαρος , ξεχασε τον . Αν σε τρωει η περιεργεια ομως , στειλε του ενα
    μηνυμα , αλλα μου φαινεται τζαμπα σπαζοκεφαλιαζεις .

Πρωτη εσυ τον χιωσες ασχημα,οποτε τι περιμενες?

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πρωτη εσυ τον χιωσες ασχημα,οποτε τι περιμενες?
    Tι εννοείς;Που ήμουν πιο μαζεμένη απ ότι ίσως περίμενε;

Επίσης macgyver,να με ευχαριστήσει,που τα έκανα όλα τόσο εύκολα για εκείνον;

Πάντως μετά απο απανωτές γνώμες τόσων ανδρών,νομίζω πως είναι εντελώς άσκοπο να έχω οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.Μάλλον ακόμη πιο άσχημα θα καταλήξω να αισθανθώ

Senior Member
    [QUOTE=merlia;513050]

merlia , αστειευομαι , μετα απο ενα σταυρωτο φιλι ( κουφο ) , οτιδηποτε μπορει να ακολουθησει , ενα ευχαριστω , καλη συνεχεια , τα λεμε κλπ κλπ .
    Επικροτω την αποφαση σου να μην συνεχισεις την επαφη μαζι του .

Senior Member
    Καλησπέρα σας,ήρθα κ εγώ ζητώντας τις γνώμες σας για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.Αν και εκ διαμέτρου αντίθετη με γνωριμίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,τα έφερε έτσι,που μπήκα σε ένα τέτοιο μέσο,λόγω μιας φίλης κ εκει μου μίλησε κάποιος.Πιάσαμε την κουβέντα και μάλιστα βρήκαμε και κοινούς γνωστούς.Ζήτησε άμεσα να συναντηθούμε,έδωσε τηλ κτλ αλλά εγώ αρνήθηκα.Μετά απο καμια εβδομάδα επικοινωνίας κ συνεχών καλεσμάτων να συναντηθούμε,κάπου απομακρύνθηκε.Έστελνα εγώ κυρίως μηνύματα και απαντούσε ,εκείνος ποτέ.Άφηνε μια συζήτηση στη μέση κ έφευγε κ τέτοια.Κάποια στιγμή χάθηκα κ εγώ.Μετά απο 2 εβδομάδες με ρώτησε πού χάθηκα και άρχισε πάλι να μου λέει πως θέλει να συναντηθούμε και μετά ξαναχάθηκε.Του μίλησα λοιπόν και είπαμε να βρεθούμε .Αφου βγήκαμε και δεν είπα τίποτα απο αυτά ,που ήθελα τελικά πήγαμε κάπου και κάναμε σεξ.Δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα,ίσως επειδή δεν ήξερα και αν το θέλω.Δεν ξέρω αν το κατάλαβε,μετά πάντως έκανε μια ερώτηση τύπου όλα εντάξει και η απάντησή μου ήταν σιωπή.Απο εκει και μετά μιλήσαμε ελάχιστα,ούτε ξέρω γιατί δεν έφυγα αμέσως.Στο τέλος πάντως φευγοντας με φίλησε σταυρωτά στα μάγουλα και μου είπε χάρηκα!!Δεν το συζητώ πώς ένιωσα!Δεν ξέρω βέβαια κ πως γίνεται,δεν το έχω ξανακάνει,αλλά τι να πω;Φιλί σταυρωτά και χάρηκα;Σκέφτομαι μήπως επειδή ήμουν κάπως μαζεμένη,σκέφτηκε πως αν με φιλήσει αλλιώς,ίσως σκεφτώ πως πάμε για σχέση;Δεν έχω χώρο στη ζωή μου για σχέση και αυτός απο ότι κατάλαβα χρόνο,δεν είναι όμως κάτι ,που συζητήσαμε ή έθιξα εγώ ποτέ.Δυο μέρες τώρα δεν έχουμε επικοινωνήσει,εγώ όμως είμαι στεναχωρημένη.Και προχώρησα αμέσως και δεν μου άρεσε και λάθος εντύπωση έδωσα.Έχει νόημα να επικοινωνήσω μαζί του μετά απο κάποιες μέρες ή όχι;Εκείνος δε θα το κάνει,δεν το έκανε ποτέ,η αλήθεια είναι πως εγώ το κυνήγησα το θέμα αυτό.Και να επικοινωνήσω τί να του πω;ό,τι έγινε -έγινε και πάλι φίλοι;Απο την άλλη αισθάνομαι πως έδωσα πολύ λάθος εντύπωση του εαυτού μου.Και υπάρχει και ένα τρίτο.Να μην του άρεσα και απλά να θεώρησε εύκολο να κάνει σεξ και το έκανε;Να μην του άρεσα την ώρα εκείνη;Είμαι πολύ μπερδεμένη..
    Τι εντύπωση δηλαδή θεωρείς ότι έδωσες;
    Τι εντύπωση ήθελες να δώσεις;
    Γιατί προβληματίζεσαι τόσο; ένα σεξ κανατε, το οποίο δε σου άρεσε κιόλας.
    Ενδεχομενως ούτε σε εκείνον άρεσε, είναι αμοιβαία αυτά συνηθως.
    Ούτε γάτα ούτε ζημιά, εκτονώθηκαν οι ορμές και όλα καλά.
    Last edited by void; 22-11-2014 at 15:41.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Tι εννοείς;Που ήμουν πιο μαζεμένη απ ότι ίσως περίμενε;

Πάντως μετά απο απανωτές γνώμες τόσων ανδρών,νομίζω πως είναι εντελώς άσκοπο να έχω οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.Μάλλον ακόμη πιο άσχημα θα καταλήξω να αισθανθώ
    Μαζεμένη εννοώντας;;;
    Βγήκες ραντεβου με έναν άγνωστο που γνωρισες στο ιντερνετ και κανατε σεξ καπου.
    Δεν το λέω επικριτικά..εγω ειμαι υπερ του σεξ αρκεί να παίρνεις προφυλάξεις φυσικά.
    Αλλά οκ, τι προσδοκίες για κάτι παραπανω μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια περίσταση;;;
    Και προφανώς ηταν ευκολα για εκεινον να κανει σεξ μαζι σου όπως κι αυτός σου το εκανε ευκολο να κάνεις σεξ μαζί του.
    Μη νιωθεις το θυμα λοιπόν της υπόθεσης.
    It was just sex.

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Μαζεμένη εννοώντας;;;
    Βγήκες ραντεβου με έναν άγνωστο που γνωρισες στο ιντερνετ και κανατε σεξ καπου.
    Δεν το λέω επικριτικά..εγω ειμαι υπερ του σεξ αρκεί να παίρνεις προφυλάξεις φυσικά.
    Αλλά οκ, τι προσδοκίες για κάτι παραπανω μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια περίσταση;;;
    Και προφανώς ηταν ευκολα για εκεινον να κανει σεξ μαζι σου όπως κι αυτός σου το εκανε ευκολο να κάνεις σεξ μαζί του.
    Μη νιωθεις το θυμα λοιπόν της υπόθεσης.
    It was just sex.
    συμφωνω απολυτως.
    επιπλεον , το just sex δεν αρεσε στην κοπελα ιδιαιτερα και δεν φανηκε να αρεσε και σε εκεινον ιδιαιτερα.
    απλα εκεινος απομακρυνθηκε με ευκολια ενω η κοπελα εχει ενοχες που η ιδια προχωρησε τοσο γρηγορα.

μια επομενη φορα, σκεψου το περισσοτερο.
    δεν θα διορθωθει κατι με το να επιμεινεις σε μια τοσο χλιαρη (ακομα και για σενα) ιστορια...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω απολυτως.
    επιπλεον , το just sex δεν αρεσε στην κοπελα ιδιαιτερα και δεν φανηκε να αρεσε και σε εκεινον ιδιαιτερα.
    απλα εκεινος απομακρυνθηκε με ευκολια ενω η κοπελα εχει ενοχες που η ιδια προχωρησε τοσο γρηγορα.

μια επομενη φορα, σκεψου το περισσοτερο.
    δεν θα διορθωθει κατι με το να επιμεινεις σε μια τοσο χλιαρη (ακομα και για σενα) ιστορια...
    Έχετε και οι δύο δίκιο,μάλλον απλά το μυαλό μου κάπου έχει σκαλώσει κ το σκέφτομαι παραπάνω απο όσο θα έπρεπε.Σίιιγουρα θα το σκεφτώ παραπάνω,διαπιστώνω πως δεν είναι για μένα αυτά.Μάλλον αυτό το just sex δε μου πολυπάει,κ ενω ήξερα πού πήγαινα(μην κοροιδεύω κ τον εαυτό μου),τώρα κάτι με χαλάει.

Senior Member
    Έχετε και οι δύο δίκιο,μάλλον απλά το μυαλό μου κάπου έχει σκαλώσει κ το σκέφτομαι παραπάνω απο όσο θα έπρεπε.Σίιιγουρα θα το σκεφτώ παραπάνω,διαπιστώνω πως δεν είναι για μένα αυτά.Μάλλον αυτό το just sex δε μου πολυπάει,κ ενω ήξερα πού πήγαινα(μην κοροιδεύω κ τον εαυτό μου),τώρα κάτι με χαλάει.
    Μη στεναχωριέσαι πάντως...:)
    Στους περισσότερους δεν πάει το just sex απλώς δεν το παραδεχόμαστε :)

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast