Results 16 to 30 of 73
Thread: άτομα με διπλούς λογαριασμούς
-
27-11-2014, 04:07 #16
ο καθε ανθρωπος εχει προσωπικο συμφερον να εχει διπλα του ανθρωπους που μπορουν να το καταλαβουν για να μπορει απλα οταν χρειαστει να ξεσπαει (με την καλη ενια το ενοω οχι ασχημα) για να ακουσει ενα σε καταλαβαινω που να ειναι αληθινο..
(σορυ για τη συναισθηματικη φορτιση.)Last edited by αλεξανδρος_77; 27-11-2014 at 04:45.
- 27-11-2014, 08:47 #17
Κι εγώ το ίδιο ...κι έτσι έμεινα στο χώρο γιατί κάτω από την ενότητα του Φόρουμ
Κατάθλιψη-Δυσθυμία γράφει επίσης ότι ...βοηθήστε όσους το χρειάζονται.
Στο θέμα σου τώρα.
Και το να μπαίνεις ακόμα ίσως και μ' ένα προφιλ επίσης για να μειώσεις, θίξεις κ.λπ. σημαίνει
ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Μην εστιάζεις λοιπόν σ' αυτές τις περιπτώσεις, αλλά κυρίως
σ' όσες σε ικανοποιούν και σε καλύπτουν. Γιατί κι αυτοί ακόμα που γράφουν για χρόνια εδώ μέσα και
συνεχίζουν να γράφουν ειρωνικά, προσβλητικά κ.λπ. για τα διάφορα μέλη, μήπως κι αυτοί
που συνεχίζουν έτσι να εκτίθενται, δεν έχουν πρόβλημα; Τί να σου κάνει τώρα κι η κάθε διαχείριση;
Πιστεύω, ότι μάλλον συμπονά κι ανέχεται τον καθένα με το δικό του διαχρονικό πρόβλημα.
Αξίζει πάντως κατά την άποψή μου να στεκόμαστε για λίγο αποστασιοποιημένα σ' όσα γράφονται,
χωρίς δηλαδή να επηρεαζόμαστε κι από κει και πέρα να διαγράφουμε εμείς οι ίδιοι όσα είναι τελικά
ακραίες υποκειμενικές σκέψεις, που μας ενοχλούν. Προσωπικά, μου δίνεται η ευκαιρία να το αναφέρω,
πως έχω παρατηρήσει εδώ μέσα ότι αν κάποιος γράφει με ποιότητα, του την πέφτουν ορισμένα μέλη...
ακριβώς χρησιμοποιώντας το επιχείρημα, ότι έχει ανοίξει διπλά και τριπλά προφιλ, μόνο και μόνο
για να τον αναγκάσουν ν' αποχωρήσει. Αυτή είναι μια συνήθης τακτική, που έχει κάνει και πολλούς
που έγραφαν μαργαριτάρια κείμενα να σταματήσουν να γράφουν πικραμένοι, αν και κακώς βέβαια
τη στιγμή που μπορούν να βοηθήσουν όσο και για όσο το θέλουν.
Πάντως, και πάλι σου λέω ότι δεν αξίζει να χαλιέσαι αν μερικοί αποδεδειγμένα έχουν
μεγαλύτερο και σοβαρότερο, πρόβλημα από το δικό σου.
Θα χρησιμοποιήσω τώρα ένα παλαιότερο ποστ της mariposa7 που μ' εκφράζει, γιατί αφορά πρόσωπα με
"πολλά προφιλ" κυρίως στη καθημερινή τους ζωή, που όχι μόνο δεν μπορούν να βλάψουν άλλους και
θέλουν όσο μπορούν να βοηθήσουν, αλλά δεν φταίνε κιόλας αν κάποιοι για τους λόγους τους...
ενοχλούνται από την παρουσία τους κι αυτός είναι λόγος για να τους υπονομεύουν.
Mariposa7 με κάλυψες απόλυτα!
Υ.Γ. Για ευνόητους λόγους παρέθεσα μόνο ένα μέρος αυτού του ποστ.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
27-11-2014, 10:48 #18
Μπλεκετε μονιμως τις βουρτσες με τις ..λουτσες ορισμενοι (μαρκελα). ΠΡΟΦΑΝΩΣ (!!!!) και δεν σημαινει οτι τα μελη που δεν κανουν πολλαπλους λογαριασμους αποδεικνυουν ετσι ποσο καλα μελη ειναι, η ποσο καλοι ανθρωποι ειναι, η ποσο καλοι επαγγελματιες ειναι....
μιλαμε για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ (αλλα καθολου τυχαια) παραβιαση, που και πολλους και διαφορους λογους εχει και πολλα και διαφορα αποτελεσματα εχει ..επισης, το: ειναι λογικο να κανουν πολλαπλα προφιλ ορισμενοι γιατι ...δεν ειναι μονοκοματοι ανθρωποι, ειναι για γελια και για γελια μαζι...
α, και μην ανησυχεις. τα "πικραμενα" μελη, φευγουν μονο με το ενα προφιλ τους. ολα τα υπολοιπα ειναι εδω...
το θεμα καθευτης, ειναι πολυ παλιο, μονιμο στο φορουμ και εχει πολυσυζητηθει, μονιμη λυση ομως δεν υπαρχει για τον απλουστατο λογο οτι το συστημα ασφαλειας του φορουμ δεν μπορει να εντοπισει ΟΛΑ τα πολλαπλα προφιλ για τεχνικους λογους.
μπορει ομως να εντοπισει πολλα.
το χθεσινο περιστατικο με το πολυπροφ παοκι- ξεπαοκι με κανει να πιστευω οτι περα απο τα προφιλ που πιανονται αυτοματα απο το συστημα, υπαρχουν κι αλλα που μπορουν να εντοπιστουν απο την διαχειριση με ψαξιμο, η που φαινονται ευκολα αλλα ειναι τοσο πολλα και τοσος ο φορτος της διαχειρισης που δεν ασχολουνται .
διαφορετικα , υποθετω οτι θα ειχε πεταχτει αυτοματα εξω ο σταφιδας, η δεν θα μπορουσε να εντοπιστει το πολυπροφ ουτε εκ των υστερων.. (σωστα?)
δυστυχως μνημονιακι, το να μπει κανεις και να βριζει με 2-3 προφιλ δεν ειναι το μονο προβληματικο που μπορει να συμβει.
ειναι μαλιστα το πιο ευκολα αντιμετωπισιμο και το πιο εξωφθαλμο, επομενως και το λιγοτερο επικινδυνο. ποιος δεν ειχε καταλαβει το παοκι-σταφιδα? ΟΛΟΙ. αλλα τελικα ηταν εφικτη και η επιβεβαιωση..
θεωρω οτι οι χ.ψ λογοι που λες οτι ειναι καλο η ανεκτο.. να εχει κανεις δευτερο προφιλ, ειναι παρα πολυ λιγοι μπροστα στην ζημια που γινεται με την δραστηριοτητα αυτη και το τρολαρισμα, ο πιο ακινδυνος απο αυτους.
για μενα, αυτος που κανει 5- 6- 16 προφιλ , εχει προβλημα το οποιο δεν μενει σε αυτον οπως ολα τα αλλα προβληματα που μπορει να εχει ο οποιοσδηποτε, αλλα επηρρεαζει τα υπολοιπα μελη, γιατι μπορει με αυτα να εξαπατα τα υπολοιπα μελη. ειτε για την πλακα του, ειτε για να αποκτησει ερωτικους συντροφους, ειτε για να ψαρεψει πελατες με ψυχολογικα προβληματα.
και εχουν συμβει κατα καιρους, ολες οι παραπανω δραστηριοτητες εδω μεσα, αποδεδειγμενα, με μαρτυριες μελων.
κι εχει δικιο η καθευτης, οτι ειναι οχι απλα αδικο κι ανεπιθυμητο, αλλα χυδαιο και διεστραμενο να σου μιλαει καποιος με 2-3 προφιλ. διοτι μπορει οι συζητησεις να εχουν μεταφερθει και στην πραγματικη ζωη (πριβε) και να πεσεις θυμα εξαπατησης, εκμεταλλευσης, και και και...
οποτε, οσο και να το ζαλιζουμε και να το εξωραιζουμε και να κοιταμε το δαχτυλο, το θεμα ειναι προβλημα και ειναι καλο να μην υπαρχει.
ο περιορισμος του φορουμ σε αυτο, ειναι κυριως τεχνικος, οπως αναφερθηκε.
ωστοσο υπαρχουν πολλα πολυπροφ που πιστευω οτι φαινονται στην διαχειριση, η φαινονται καποια στιγμη, οπως χθες με το μπαοκι.
συμφωνω με την προταση της καθευτης οτι τα πολυπροφ που φαινονται στην διαχειριση πρεπει να γνωστοποιουνται στα μελη γιατι καποια απο αυτα μπορει να ειναι θυματα εξαπατησης και να μην το ξερουν. πρεπει να το μαθουν.
ηδη με συζητησεις μεταξυ των μελων, εχουν προκυψει τετοιες περιπτωσεις οπου μελος μιλουσε σε αλλα μελη και με το επισημο προφιλ του και με ενα μουγγο προφιλ του που υπηρχε μονο για πριβε δραστηριοτητα και με μερικα αλλα πλαστα.με αλλα εψαχνε ερωτικους συντροφους, με αλλα πελατες και γενικα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ.
ευτυχως, τα μουγγα προφιλ εχουν ακινητοποιηθει με τον ορο των 50 μηνυματων.
δεν μπορουν να εντοπιστουν ολα ομως , κι αυτο ειναι βεβαιο.
προς το παρον τουλαχιστον. δεν το ξερω αν υπαρχουν κι αλλα συστηματα ελεγχου προφιλ που ισως μπορουν να μπουν.
οποτε , οπως και παντου στο ιντερνετ σε αναλογους χωρους, η λυση ειναι να διαφυλασσει ο καθενας μας τα προσωπικα του δεδομενα απο τυχαιες επαφες και γνωριμιες και να χρησιμοποιει το φορουμ γι αυτο που ειναι και οχι για αλλα πραγματα. δλδ κυριως τον δημοσιο διαλογο. να μην ενδιδει ευκολα σε πριβε προτασεις για γνωριμιες και ανταλλαγη στοιχειων και να μην μασαει στο happy go lucky κλιμα που μερικοι προσπαθουν να παρουσιασουν για τις περαιτερω γνωριμιες απο εδω.Last edited by Remedy; 27-11-2014 at 12:22.
27-11-2014, 14:33 #19
Οι διπλοι λογαριασμοι λογικα μπαινουν απο proxy.Νομιζω υπαρχει τροπος να μπλοκαρονται οι προξυ,αν δεν κανω λαθος το κανουν μπλοκαροντας ΙΡ απο συγκεκριμενες χωρες (οποιος μπαινει απο προξυ συχνα φαινεται οτι μπαινει απο αλλες χωρες).Ακομα και αν εχει καποιος dynamic IP,την οποια αλλαζει κανοντας ρισετ το ρουτερ,ειναι παλι ευκολο να πιαστει στις ''τσιμπιδες'' της διαχειρισης (χωρις να ξερω λεπτομερειες πως).Για αυτο μου κανει εντυπωση που συχνα γινονται παραπονα για διπλα προφιλ.
Θα ηταν καλο να μπορουσε να μας πει καποιος απο τη διαχειριση,τι παιζει με τα προξυ,τις δυναμικες ΙΡ,τα μεσα που εχει η διαχειριση στα χερια της κλπ.Συμφωνω με το να υπαρχει ανοιχτη ενημερωση των υπολοιπων μελων,καθε φορα που τσακωνουν ενα διπλοπροφιλο.
27-11-2014, 15:21 #20
Όπως καταλαβαίνεις, το σύστημα δεν μπορεί να εντοπίσει όλα τα διπλά και τριπλά προφίλ.
Κάποια εντοπίζονται από τα μέλη, τα οποία το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να το επισημάνουν.
Δεν μπορείς να φανταστείς πού μπορεί να φτάσει ένα μέλος που πιάστηκε στα πράσα με διπλά και τριπλά προφίλ! Μέχρι με δικαστήρια έχουν φτάσει να απειλούνε φόρουμ και μέλη κάποιοι, προκειμένου να μην παραδεχτούν ότι διατηρούν πολλαπλά προφίλ και κοροϊδεύουν κάποια μέλη, συχνά ευάλωτα. Και παρόλ' αυτά, ακόμα τριγυρίζουν εδώ, φτιάχνοντας κάθε τόσο νέο προφίλ. Προφανώς, σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για αρρώστια ή εξάρτηση.
9 στις 10 φορές, κάποια πολύ ενεργά μέλη που εξαφανίζονται ξαφνικά, έχουν επιστρέψει με άλλο προφίλ. Σε κάποιους που γνώριζαν το στυλ τους, όσο και να προσπαθούν να κρυφτούν, είναι αναγνωρίσιμα! Ειδικά όταν χάνουν την ψυχραιμία τους!
27-11-2014, 15:22 #21
Το μονο που θα ήθελα να προσθέσω είναι οτι δεν θεωρείται κακομοίρης όποιος αποχωρεί απο το φόρουμ εδώ..ίσα ίσα! Αν κάποιος τρώει πολύ χρονο εδώ σίγουρα δεν θα του βγει σε καλό , οπότε καλό ειναι η χρήση να είναι μετρημένη.. Κακομοιρια λοιπον είναι να είσαι ονλαιν όλη μέρα και να πεταγεσαι ''ξαφνικα'' μονίμως σε θέματα που σου δίνουν πασά ώστε να δείξεις ποσο ανωτέρου επιπέδου είσαι και φυσικά για να πεταξεις χολή προς αλλά μέλη αυτο είναι κακομοιρια..
(Δεν ειναι πια εδώ και το κοινο σου β..ω και δεν μπορείς να το ευχαριστηθεις οπώς θες χεχεχε)
27-11-2014, 15:50 #22
27-11-2014, 16:21 #23
εγω παντως θα προτιμουσα να πεισω καπιον να μου πει ο ιδιος πιος ειναι με οτι προφιλ κ αν χρησιμοποιει παρα να αναλυω το ιδιο θεμα ξανα κ ξανα χωρις να βγει τελικα καμια ακρη.αν εχεις καπια απορια για καπιον θα μπορουσες απλα να τον ρωτησεις κ να σου πει.αν πιστευει σε σενα θα σου πει αν οχι σαφως δε θα μπορεσει να υπαρξει ουσιαστικη επικοινωνια οτι προφιλ κ αν εχει χρησιμοποιησει.
27-11-2014, 22:45 #24
απ' ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι συμφωνούμε.. και πιστεύω πως θα συμφωνήσουμε και στο ότι αν τα άτομα με πολλά προφίλ ήταν 50 αντί για 500 οι παράνοιες που θα δημιουργούντουσαν μεταξύ μας καθώς και το "φτύσιμο" νέων μελών που θα γινόταν γιατί πιστεύουμε πως είναι τρολ θα ήταν ελάχιστο έως ανύπαρκτο... ίσως να μην μπορούν να βρεθούν όλοι όσοι έχουν πολλούς λογαριασμούς όμως αυτοί που βρίσκονται γιατί καλύπτονται και διατηρούνται από την διαχείρηση... αυτό δεν καταλαβαίνω κύριοι διαχειριστές...
27-11-2014, 23:02 #25
Καλα ειναι αυτα που λες συμφωνω με οτι λες φιλη μου ομως δεν πρεπει αυτο να σε επηρεαζει σχετικα με το αν πρεπει να παραμεινεις στο φορουμ γιαυτο σε παρακαλω θερμα να παραμεινεις εφοσον αυτο σου κανει καλο,Την περασμενη φορα που εξαφανιστηκες λογω καταθλιψης αρκετοι απο εμας αναρωτιομασταν που εισαι,εσενα τωρα προτεραιοτητα σου ειναι να σταθεις στα ποδια σου κ να αγνοησεις οποιον σε επηρεαζει αρνητικα κρινε η ιδια ποιος σε βοηθαει κ ποιος οχι κ μιλα με οποιους σε βοηθανε το περισσοτερο δυνατον
27-11-2014, 23:07 #26
εγω θα το εβρισκα πιο χρησιμο να εξηγουσε καπιος με καλο τροπο (αν τον ενιαζε να εισακουστει σε αυτους που τον ακουνε) γιατι θα επρεπε ο καθε ενας να σκεφτει οτι θα επρεπε να υπαρχει ηλικρινια αντι να παιζουμε κρυφτο γιατι οταν καπιον αποφασισεις οτι θες να τον ακους δε γινετε να μη ξερει τιποτε για σενα κ να περιμενει να του πεις σωστα πραγματα γι αυτον.
απο κει κ περα κ σαφαρι να διοργανωσεις για τους λογαριασμους παλι το ιδιο θεμα θα συζηταμε again...
27-11-2014, 23:09 #27
ναι μυσπ δίκιο έχεις... και όντως προσπαθώ να εστιάζω στα θετικά και γι αυτό και μπαίνω και στο φόρουμ... με βοηθάει πραγματικά...
εμένα μπορεί να με ενοχλεί αλλά δεν έχω φτάσει ούτε σε σημείο να φύγω λόγω αυτού, ούτε να τρώγομαι και να βλέπω παντού τρολ... ίσως και γιατί είμαι καινούρια εδώ και τώρα το καταλάβα πως συμβαίνει αλλά
σκέψου όμως πόσα άτομα έχουν φύγει και οι διαχειριστές καλύπτουν και ανέχονται τα πολλαπλά προφίλ ενώ είναι σχετικά απλό το να τα σταματήσουν ή το να τα μειώσουν...
αυτό είναι το θέμα μου...
27-11-2014, 23:12 #28
ώχου ρε αλέξανδρε πραγματικά είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς που δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω... γενικά το λέω όχι μόνο εδώ... το κακό είναι πως μερικές φορές υποψιαζόμαι πως με ενδιαφέρει αυτό που λες μα και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω... τι να πω...
27-11-2014, 23:18 #29
αφου δε μπορεις να καταλαβεις εμενα αμα βγαλεις ποτε ακρη με αυτο το θεμα με τους λογαριασμους ελα κ σφυρα μου.
27-11-2014, 23:29 #30
Αυτο που ειναι αναγκαιο ειναι να παραμεινεις εφοσον σε βοηθηαει,εγω οταν ανοιγω ενα θεμα απο εκει περα κρινω τις αποψεις των αλλων οτι ειναι συμφωνα με τον χαρακτηρα μου κ τα θελω μου το ακολουθω η προσπαθω να το ακολουθησω τα υπολοιπα τα απορριπτω εννοειται βεβαια εκτιμω οταν μου απαντουν κ εσυ ειναι σημαντικο να προσπαθησεις να ζησεις συμφωνα με τον χαρακτηρα σου κ τις αναγκες σου αρκει μην βλαπτεις τον εαυτο σου,τωρα το παν ειναι να βελτιωσεις την διαθεση σου κ να σταθεις στα ποδια σου κ επειτα κυνηγας αυτο που θελεις οποιο κ να ειναι αυτο,Καλο ειναι να γνωριζεις τι θελεις για να προσπαθησεις να το πραγματοποιησεις αυτο θα σε κινητοποιησει