Mήπως είμαι καθυστερημένη;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Senior Member

Mήπως είμαι καθυστερημένη;

Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναρωτιέμαι αν είμαι καθυστερημένη γιατί δεν κάνω αυτά που κάνει όλος ο κόσμος δλδ να βρω μια δουλειά και μία σχέση που να οδηγήσει σε γάμο ανάλογα με την ηλικία μου. Η αλήθεια είναι ότι βρήκα κάποιες δουλειές στο παρελθόν αλλά δεν κατάφερα να τις κρατήσω με διώξανε από τον πρώτο μήνα ενώ γνωστές μου τις κρατήσανε για πάντα και φύγανε αυτές γιατί δεν τους άρεζε. Επίσης είμαι μέτρια εμφανησιακά προς το άσχημο(γιατί είμαι χοντρή) και δεν αρέσω σε κανένα, έτσι όσους γνώρησα δεν μπόρεσα να τους κρατήσω, αν και δεν με άρεσε και κανένας πολύ. Όλα αυτά με κάνουνε να αναρωτιέμαι αν είμαι καθυστερημένη; Εσείς τι λέτε; Τελείωσα το τει και το λύκειο με 17.

Senior Member
    Καλησπέρα Όλγα.. Θεωρείς τον εαυτο σου καθυστερημένη για ποιο λόγο? επειδη είσαι χοντρή και δεν έχεις κρατήσει μια σταθερή δουλειά? Μάλλον δεν αγαπας τον εαυτό σου θα έλεγα.. Ναι οκ η εμφάνιση παίζει ρόλο αλλά όχι και τον κυρίαρχο.. οταν βρίσκεις δουλειες ποιος ειναι ο λόγος που σε διώχνουν ?

Senior Member
    Δεν είμαστε εμείς καθυστερημένοι απλά ο κόσμος είναι δυσπροσάρμωστος και οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με το "γενικά αποδεκτό" το κοιτάει με μισό μάτι...

Είχα και εγώ τέτοια θέματα με δουλειές/εμφάνιση.
    Έφτιαξα την εμφάνιση μου όταν άρχισα τα αντικαταθληπτικά και βρήκα δουλειά.
    Με έδιωξαν αν και ήμουν έτοιμος να φύγω και εγώ...

Τώρα είμαι 2 μήνες σε μια δουλειά και αναρωτιέμαι θα προλάβω να φύγω ή θα με διώξουν πρώτα;
    Αγχώνομαι πολύ γιαυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Δεν είμαστε εμείς καθυστερημένοι απλά ο κόσμος είναι δυσπροσάρμωστος και οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με το "γενικά αποδεκτό" το κοιτάει με μισό μάτι...

Είχα και εγώ τέτοια θέματα με δουλειές/εμφάνιση.
    Έφτιαξα την εμφάνιση μου όταν άρχισα τα αντικαταθληπτικά και βρήκα δουλειά.
    Με έδιωξαν αν και ήμουν έτοιμος να φύγω και εγώ...

Τώρα είμαι 2 μήνες σε μια δουλειά και αναρωτιέμαι θα προλάβω να φύγω ή θα με διώξουν πρώτα;
    Αγχώνομαι πολύ γιαυτό...
    Πω ρε συ Παναγιώτη.. Αν κάνεις σωστά την δουλειά σου , δεν υπάρχει λόγος να σε διώξουν ουτε και να φύγεις αν δεν θες.. Εκτος και αν η επιχείρηση πέσει έξω και αναγκαστει να σε διώξει.. ουτε ο πρώτος εισαι που θα φυγεις ή θα σε διώξουν , ουτε ο τελευταίος..

Senior Member
    Ολγα εχεις αυτον τον ψυχαναγκασμο και αυτο φενεται απο τα ιδια θεματα που εχεις ανοιξει.Ξερω πως ειναι να σου κολαει μια εμμονη,καθυστερημενη ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ γιατι αν ησουν δεν θα αναρωτιωσουν γι αυτο,αν εχεις αμφιβολιες κανε ενα τεστ iq θες να σου στιλω το πιο ''επισημο'' (απο αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ) να δεις?αν βγαλεις εστω και 90 score εισαι φυσιολογικοτατη!Λογικα σου χει κολησει αυτη η εμμονη απο διαφορες κριτικες ηλιθίων λες και αυτοί ειναι μια χαρα!Πιστευω ειναι θεμα ανασφαλειας.

Senior Member
    Anakin μπορεις να μου στείλεις και μενα αυτο το τεστ σε μήνυμα??

Senior Member
    στο στελνω σου ηρθε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    Καλησπέρα Όλγα.. Θεωρείς τον εαυτο σου καθυστερημένη για ποιο λόγο? επειδη είσαι χοντρή και δεν έχεις κρατήσει μια σταθερή δουλειά? Μάλλον δεν αγαπας τον εαυτό σου θα έλεγα.. Ναι οκ η εμφάνιση παίζει ρόλο αλλά όχι και τον κυρίαρχο.. οταν βρίσκεις δουλειες ποιος ειναι ο λόγος που σε διώχνουν ?
    Στην τελευταία δουλειά με διώξαν γιατί , από ότι μου είπανε, δεν κατάφερα να προσαρμοστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Ολγα εχεις αυτον τον ψυχαναγκασμο και αυτο φενεται απο τα ιδια θεματα που εχεις ανοιξει.Ξερω πως ειναι να σου κολαει μια εμμονη,καθυστερημενη ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ γιατι αν ησουν δεν θα αναρωτιωσουν γι αυτο,αν εχεις αμφιβολιες κανε ενα τεστ iq θες να σου στιλω το πιο ''επισημο'' (απο αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ) να δεις?αν βγαλεις εστω και 90 score εισαι φυσιολογικοτατη!Λογικα σου χει κολησει αυτη η εμμονη απο διαφορες κριτικες ηλιθίων λες και αυτοί ειναι μια χαρα!Πιστευω ειναι θεμα ανασφαλειας.
    Στα τεστ iq που κάνω βγαίνω συνήθως πάνω από 100.

Senior Member
    Μήπως είσαι επηρεασμένη απο κάποια προβλήματα απο το κοντινο σου περιβάλλον και δεν μπορεις να αντεπεξέρθεις ?

Senior Member
    Μια χαρα τοτε οι περισσοτεροι βγαζουν 100 και το φυσιολογικο ξεκιναει απο 90-110 πολλοι απο αυτους που σε κρινουν μπορει και να εχουν χαμηλοτερο απο σενα

Senior Member
    Εγώ πάλι στην πρώτη που έφυγα έφυγα γιατί ήταν φάση κατάθλιψης και αγχώδης μαζί και ήμουν ψυχολογικά κουρέλι και αυτό φαινόταν σαν "κακή απόδοση στη δουλειά..."

Δεν πειράζει κάθε πόρτα που κλείνει είναι για να μας δείξει το σωστό δρόμο.
    Εγώ όταν με διώξαν από την 1η δουλειά παρότι δε μου άρεσε έγινα ράκος έπεσα στα πατώματα.
    Αλλά βρήκα μια καλύτερη (φαινομενικά)...
    Ε ελπίζω όταν μας τελειώσει και αυτή η δουλειά να βρω μια καλύτερη.

Και όταν λέω καλύτερη δεν εννοω χρηματικά.
    Στην 1η έπαιρνα το μεγαλειώδες ποσο των 472€ ενώ τώρα 411€ (κάτω των 25 βλέπεις)...
    Εννοώ καλύτερη για την ευαισθητη ψυχολογία που μερικοί έχουμε...

Senior Member
    Οχι..........

Senior Member
    Ολγα μου μήπως αγχώνεσαι παραπάνω απο ότι έπρεπε και δεν μπορεις να κάνεις κάνεις την δουλειά σου καλά? Εγω ειχα πέρσι μια δουλευα για ενα χρόνο σε ένα μαγαζί και η υπευθυνη μου ήταν λίγο ηλίθια και πολύ τεμπέλα.. Ωσπου ένα βράδυ μαλώσαμε για τα καλά, (αλλά χωρις να βρίσω πάντα ) και μου ζήτησε να της ζητήσω συγνώμη χωρις να φταίω αλλιως τελειωνει εδω η συνεργασια μας μου λεει.. Δεν της ζητησα συγνώμη και έφυγα.. Βλακια μου που δεν ζήτησα αποζημίωση για την απόλυση .. Μετα απο δυο μήνες εκλεισε το μαγαζάκι... Πολυ στεναχωρήθηκα ..
    Περιττό να σου πω οτι μου έβγαλε το λάδι για να πάρω τα λεφτα που με χρωστούσε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι..........
    A εννοείς όχι δεν είμαι καθυστερημένη ε?

Page 1 of 4 123 ... LastLast